Koti Artikkelit Vastarintaliike Norjalaislehti kehottaa vastustamaan kansallissosialismia

Norjalaislehti kehottaa vastustamaan kansallissosialismia

4

AK_Norjalainenmaakuntalehti

Norjan Vastarintaliike on viime aikoina ottanut suuria edistysaskelia Etelä-Norjassa. Sen seurauksena Sørlandetin maakuntalehti Fædrelandsvennen julkaisi tiistaina 1.7. järjettömän järjestöä vastaan kohdistetun viha-artikkelin.

Fædrelandsvennen-lehden omistaa Media Norge -yhtiö, josta 85 prosenttia kuuluu juutalaisomisteisten suurpankkien JP Morganin, Goldman Sachsin ja Bank of the New York Mellonin omistamalle Schibstedt-yhtiölle.

Sosiaalidemokraatti Trond Blattmann, Utøyan tapahtumiin liittyvän tukiryhmän puheenjohtaja ja yhden saarella menehtyneen uhrin isä, on huolestunut Vastarintaliikkeen aktiivisuudesta Kristiansandissa ja Sørlandetin alueella. Blattmann kehotti tiistain Fædrelandvennen-numerossa taisteluun Vastarintaliikettä ja kansallissosialismia vastaan.

Blattmann kertoo lehdelle kohdanneensa kadulla tavallisen oloisen miehen, joka oli kantanut Vastarintaliikkeen “kylttiä” ja käskenyt Blattmania “tekemään jotain asioille”. Blattmann viittaa Norjan toisen aktivistiryhmän toimintaan Lundissa ja Kristiansandin torilla, jolla aktivistit ovat levittäneet paljon materiaalia. “Kyltistä” siis ei ollut kysymys.

IMAG0657

Blattmannin mielestä on pelottavaa “saada todistaa uusnatsismin ja rasismin esiinmarssia” Kristiansandissa. Pönkittääkseen omaa asemaansa ja demonisoidakseen Vastarintaliikettä Blattmann tunkee samaan muottiin kansallissosialismin, Anders Behring Breivikin ja tämän tekemät veriteot Utøyan saarella. “Sama ideologia tappoi poikani Utøyalla”, Blattmann väittää Fædrelandsvennen-lehdelle.

978x-1

Blattmann kehottaa lähestulkoon vaivaannuttavan holhoavaan sävyyn kasvattajia toimimaan “mielipidepoliiseina” jälkikasvulleen. Hänen mukaansa kaikkien “järkevien vanhempien” on keskusteltava lastensa kanssa siitä, mitkä ovat “hyviä” (lue: poliittisesti korrekteja) ajatuksia ja mitkä “pelottavia”.

 

“Neutraali asiantuntija”

Poliittisesti äärikorrektiin tyyliinsä Fædrelandvennen pyysi asiaan lausuntoa myös Tor Bachilta. Bach on “antirasistisen” Vepsen-verkoston hallituksen jäsen ja verkkolehden toimittaja. Vepsen on ruotsalaisen Expon sisarjärjestö. Vepsen esitetään jonkinlaisena “neutraalina norjalaisena äärioikeistoeksperttinä”. Tor Bach on aiemmin ollut jäsenenä väkivaltaisessa äärivasemmistolaisessa Blitz-verkostossa (vastaa monien maiden AFA-järjestöjä) ja Työläisten kommunistisessa puolueessa (AKP). Bach on kehottanut väkivallantekoihin kommunistien poliittisia vastustajia kohtaan ja pyörittää nykyään Wild X -nimistä “monikulttuurista kerhoa”, joka tarjoaa maahanmuuttajille ilmaisia ampumakursseja ja metsästäjäkoulutusta.

7953951_orig-e1400412622931-460x235
Vasemmalla Tor Bach vieressään Wild X -kokelas.

Fædrelandsvennenille Bach väittää Vastarintaliikkeen olevan naapurimaa Ruotsin “väkivaltaisin rasistinen järjestö”, jonka tavoite on kansallissosialistinen vallankumous. 50 prosenttia Bachin lausunnosta siis pitää kuin pitääkin paikkansa.

 

Poliittinen poliisi

Fædrelandvennen lopettaa artikkelinsa Kristiansandin poliisipäällikkö Ole Hortemon lausuntoon. Hortemon mukaan poliisi “seuraa tarkasti tällaisia piirejä” ja “on valmistautunut mittaviin toimiin, jos näiden kannatus lähtee nousuun”. Ikään kuin poliisin toimenkuvaan kuuluisi työskennellä täysin laillisia poliittisia liikkeitä ja järjestöjä vastaan.

 

Haakon Forwald

Nordfront.se

Lähteet: NettAvisen.no, Fvn.no

4 KOMMENTIT

  1. Ei voi kuin ihmetellä mamuja aseistavien kommunistien itsetuhoisuutta!

  2. Taistelu kansallissosialismia vastaan = taistelu itseänsä vastaan. Ja toisin kuin juutalaiset ja afattajat kannustavat toimimaan, tämä rotu ei ansaitse tulla hävitetyksi!

  3. Mikähän ###tätä vaivaa? Ihan pimee kaveri.Sama kun heittäs ruutia nuotioon.Kantaväestön pitäisi harjoitella mahdolliseen ja erittäin todennäköseen hiljaseen valloitukseen.Eu on #### juutalaisten hallitsema hippien versio natsismista.Kaikki vaa käsketään ja mistään ei keskustella.Ollaa ihan kusessa kohta.

Comments are closed.