Koti Uutisia Kreikan hallitus estää pääsyn Kultaisen aamunkoiton Internet-sivuille julkisissa verkoissa

Kreikan hallitus estää pääsyn Kultaisen aamunkoiton Internet-sivuille julkisissa verkoissa

6

Kreikan hallitus on estänyt pääsyn nationalistipuolue Kultaisen aamunkoiton nettisivuille julkisten verkkojen kautta, joita on käytössä esimerkiksi työpaikoilla.

Seuraava virheilmoitus voi ilmestyä yritettäessä päästä vierailemaan sivuille:

UK_virheilmoitus_KA

Lähteet: Nordfront.se, Kultainen aamunkoitto

6 KOMMENTIT

 1. Tämä tulee tapahtumaan myös Suomessa, siksi ehdotan puolueeksi muuntautumista.
  Ei kuitenkaan tingitä mistään tavoitteista.

  • Miten puolueeksi muuntautuminen estäisi tämän? Missä tämän sivun serverit ovat? Jos ne ovat Suomessa, ne voidaan estää.

  • Kultainen aamunkoittohan on puolue, niin en näe miten puolueeksi muuntautuminen estäisi sivustojen blokkaamisen.
   En kannata puolueeksi muuntautumista, mutta Vastarinnan rinnalla toimiva puolue ei välttämättä olisi huono idea. Sen avulla voisimme avittaa hallituksen alasajoa, kun nykyinen kansanvastainen sionistinen kapitalistihallitus tulee tiensä päähän.

 2. Tämä on tehty, koska niin voidaan tehdä verkoissa joita valvovat viranomaistahot.

  Sen sijaan, jos meillä on mesh-verkko joka on vapaehtoisesti rakennettu esim. WLAN- tms. tekniikalla, verkko kasvaa ja laajenee sellasita vauhtia että sitä ei voi reaaliajassa hallita kukaan. Varsinkin silloin kun nodet sammuvat ja syttyvät satunnaisesti, verkko ja sen reititys muuttuu koko ajan. Jos jokaiselta nodelta on yhteys IPv4-internettin voi MESH-verkko toimia IPv6:lla. Ja sielä voi olla mitä tahansa palvelimia tai e-mail servereitä joiden valvonta ja toiminta on viranomaisten määräysten ja asetusten ulkopuolella. Mutta, sinne pääsee jokaisesta internetiin kytketystä nodesta, koska MESH-verkon DNS-kertoo ko. palvelun IPv6 osoitteen.

  Tällaisia verkkoja toimii Saksan alueella FreiFunk nimellä. Ne on yhdistetty Espanjassa ja Ranskassa toimiviin GuifiNet verkkoihin. Nodien lukumäärä on tällä hetkellä yli 550 000 ja peittoalue on melko kattava.

  Viime syksynä Espanjalaiset laittoiva ttalojen katoille vedenpitäviä muovilaatikoita joissa oli mukana pieni aurinkokenno sekä 3kpl AA-akkuja. Auringon valo latasi kennot ja antoi tukiasemalla sähköä. Ja akut pitivät tukiaseman käynnissä öiseen aikaan. Melko fiksu tapa. Piilotella tukiasemia sinne tänne, jotta verkko laajenee…

 3. Miten muuten voi vaikuttaa poliittisiin päätöksiin? Poliitikothan päättävät(?) mitkä asiat tätä maata, lakeja, asetuksia ym sääntöjä ja kieltoja.
  Mikä on toinen vaihtoehto? Parempi? Mikä puolue ajaa etujamme? Ei mikään.

 4. Mikäli Suomeen syntyy AITO kansallissosialistinen puolue, niin täältä löytyy varma äänestäjä/potentiaalinen jäsen!

Comments are closed.