Koti Uutisia Osa Palestiinaa raunioina Israelin pommitusten jäljiltä

Osa Palestiinaa raunioina Israelin pommitusten jäljiltä

2

Joukoittain rakennuksia on täysin tuhoutunut tai vaurioitunut pahoin militanttien palestiinalaisten ja Israelin ilmavoimien välisen yhteenoton jälkeen viime yönä. “Kuulimme räjähdyksen ja sen jälkeen vielä isomman räjähdyksen”, lastensa kanssa väestönsuojaan Israelin miehittämässä Sderotin kaupungissa mennyt nainen paljastaa.

Palestiinalaisten puolelta kerrotaan ammutun yli 30 rakettia ja niistä kolmen räjähtäneen Sderotin kaupungissa. Loput ammutiin todennäköisesti alas israelilaisesta motellista. Israel vastasi pommmittamalla 15 kohdetta Gazan kaistalla. Iskut tuhosivat lukuisia rakennuksia ja haavoittivat ainakin 15 palestiinalaista. Israelilaismedian mukaan iskujen kohteiksi valittiin Hamasin hallussa olevia alueita, mutta enemmistö haavoittuneista oli kuitenkin siviilejä.

Palestiinan puolelta tulleen rakettihyökkäyksen syynä arvellaan olleen 16-vuotiaan palestiinalaispojan kuolema. Pojan epäillään murhatun kostoksi kolmen aiemmin viikolla kuolleina löytyneiden juutalaisnuoren kuolemista.

Israelin armeija on etsiessään kolmea juutalaisnuorta tappanut monia palestiinalaisia ja ahdistellut Gazan kaistan asukkaita muun muassa hajottamalla heidän kotejaan.

 

 

Lähteet: Nordfront.se, RT

2 KOMMENTIT

    • Heidän luvattu ja pyhä maa. Eikä kukaan voi sanoa vastaan, koska holokausti. 30 rakettia, joista yksikään ei varmaankaan rikkonut edes mitään…

      Kärjistettynä sama asia, jos 5-vuotias lapsi tökkäsee sinua jalkaan ja tästä suivaantuneena lyöt lapsen hengiltä.

Comments are closed.