Koti Uutisia Kotimaa Nordea ylistää Sipilää, vaatii lisää maahanmuuttoa ja leikkauksia

Nordea ylistää Sipilää, vaatii lisää maahanmuuttoa ja leikkauksia

9
Aki Kangasharju.

Rikollispankki Nordean pääekonomisti Aki Kangasharju vaatii jälleen maahantunkeutujamäärän lisäämistä sekä leikkauspolitiikan jatkamista. Kangasharju ja toinen Nordea-ekonomisti Olli Kärkkäinen ovat viime vuosina julistaneet mediassa toistuvasti avoimien rajojen tärkeyttä.

Kauppalehden haastattelussa Kangasharju ylisti myös pääministeri Juha Sipilää, jota on syytetty kurjistavasta talouspolitiikasta sekä suomalaisten turvallisuudentunteen tuhonneesta maahanmuuttopolitiikasta. Kangasharjun mukaan Sipilän on aika saada “kunnianpalautus”.

– Kaikki haukkuvat Sipilää, mutta Sipilän hallitukselle pitäisi tehdä kunnianpalautus. Emme ehkä näe sitä vielä, mutta olen aivan varma, että kun yksi hallituskausi menee välistä, ajattelemme, että Sipilä sai jotain aikaiseksi, rahaelitisti kehuu.

Pankkiirien mieleen ovat olleet muun muassa Sipilän päätökset leikata suomalaisten sosiaaliturvaa, koulutusta ja lomarahoja. Hallituksen ansiosta rikkaat ovat rikastuneet, köyhät ovat köyhtyneet ja keskiluokkaa ollaan määrätietoisesti hävittämässä.

Nordean äänitorvi antoi myös tulevalle hallitukselle joukon poliittisia neuvoja, joilla nämä voivat osoittaa uskollisuutensa globalisteille. Käytännössä Kangasharju vaati seuraavaa hallitusta jatkamaan Sipilän jalanjäljissä.

Nordean mukaan seuraavan hallituksen täytyy jatkaa “julkisen talouden sopeuttamista” eli hyvinvointivaltion purkamista. Lisäksi Suomen “hintakilpailukykyä” on parannettava leikkaamalla suomalaisten palkkoja. Lopuksi Nordea vaatii “kestävyysvajeen korjaamista” lisäämällä Suomeen kohdistuvan maahanmuuton määrää.

Pohjoismaista Vastarintaliikettä vastaan kampanjoinut Nordea on saanut epätoivottua julkisuutta, koska pankki on jäänyt kiinni kansainvälisen huumerikollisuuden tukemisesta. Hiljattain pankki siirsi pääkonttorinsa Ruotsista Suomeen, minkä on varoitettu asettavan koko suomalaisen kansantalouden tulevaisuuden vaakalaudalle. Mikäli pankki sukeltaa Ruotsin asuntokuplan puhjetessa, joutuvat tavalliset suomalaiset maksamaan viulut pääkonttorin siirron vuoksi

Lähde: Kauppalehti

9 KOMMENTIT

 1. Nordea pistää myös ennätystahdilla työntekijöitä pihalle jatkuvien YT-neuvottelujen ollessa käynnissä ja työntekijöiden palkkataso Nordealla on huono verrattuna kilpailijoihin. Eräs tuttu lähti juuri vihdoin kyseisestä rikollispankista menemään. Tällä rikollispankilla menee erittäin huonosti, joten tottakai halpatyövoiman maahantuonti houkuttaa. Pistäkää näiden jokaisen kansanpetturin naama ja nimi muistiin.

  • Postin idioottiämmää haastateltiin, niin sanoi tämä virnuillen että “pienet YT:t on aina päällä” kun yritystoimintaa ynnä kustannustehokkuutta “tehostetaan”. En ole kommunisti, mutta kyllähän valtion tulisi pyörittää lukuisia asioita ilman pilkkomista, yksityistämistä ja kilpailuttamista.

   Mitä Posti voi enää tehdä? Käskeä kansalasia viemään kirjeet itse perille muita asioita hoitaessaan. “Tuo tullessas, vie mennessäs.” Eli jos lähdet vaikka maaseudulta muonatäydennyksille kauppaan, niin vie kirjeet mukana kaupunkiin supermarketiin. Ota naapureidenkin breivit matkaan. Ja kun ajelet himaan, niin siellä kaupassa joku lyö kassillisen postia teitille kotiinviemisiksi. Ajelet vielä pikkuteitä ja tiputtelet maalaiskuntiin matkalla lähetykset postilootiin. Palkkioksi saat punaisen muovinenän ja Husun signeeraamaan 4″×6″ postikortin, jonka voit kehystää (kehys ostettava itse).

  • Arvoisa pedofiilihomonarkomaani, keksi jo itsellesi joko oma nikki tai jotain järkevää tekemistä. On ilahduttavaa nähdä, että vitutuskäyräsi on korkealla ja fakta, että vihasi kohdistuu minuun, kertoo sen että olen oikealla asialla.

   Katsos kun fakta on se, että aina kun jutikoita, narkkeja, antifapaskoja, vihervasureita sun muita maanpettureiksi luokiteltavia lapsipornoa kyttääviä ja siitä hekumoivia prideoksennuksia vituttaa, on se sen merkki että on toimittu oikein. Se, keneen he vihansa kohdistavat, on aiheuttanut heille ahdistusta ja pahaa oloa ja voi täten olla tyytyväinen.

   Eli kiitos kunniasta ja jatka vaan, viihdearvo noilla aivo-oksennuksillasi on kiistämätön. Sieltä Niuvasta kun voi olla vaikeampi levittää verbaalipaskaa maailmalle, niin tee sitä kunnes noutajat saapuvat. Ja unodit taas xD:t lopusta. Ai niin, nehän kuuluivat sille esinahattomalle sivupersoonallesi… 🤣

 2. Kaljupäät (Urho Kekkonen) ovat nykyään alkaneet merkitsemään julkeata tyhmyyttä ja rikollista mieltä, joiden märkä uni on tuhota suomalainen hyvinvointivaltio sosiaalipoliittisine järjestelmineen ja työntekijöiden palkkatasoineen, niin että jopa yhdellä työllä voi elättää itsensä ja jopa parhaassa tapauksessa perheensä yhden palkalla, mikä tosin tavallisten ihmisten kohdalla on enemmänkin toiveunta kuin todellisuutta.

 3. Ihmiset nostaisivat rahansa pois pankista niin pankki sanoisi, että rahoja ei ole.

 4. Kuulehan rosvopankki Nordean pelle, ryhdyn toimenpiteisiin asiakaskuhteeni siirtämiseksi muualle; on jo muutenkin ollut mielessä pidempään…

  • Jees. Kannattaa, itse vaihdoin jo pari vuotta sitten tilini pois tuosta roistopankista.

Comments are closed.