Koti Artikkelit Supo vakoilee pelastuslaitosten työntekijöitä – jopa vapaapalokuntalaiset tähtäimessä

Supo vakoilee pelastuslaitosten työntekijöitä – jopa vapaapalokuntalaiset tähtäimessä

5

Suomen poliittinen poliisi (PolPo) käy yhä epäluuloisemmaksi kansalaisia kohtaan. Suojelupoliisi on ilmoittanut aloittavansa esimerkiksi pelastustyöntekijöiden taustojen tarkan syynäämisen. Poliisivaltiokehitys kuvastaa sitä, että eliitti pelkää kansaa Suomessa enemmän kuin kymmeniin vuosiin.

Yleisradion mukaan suojelupoliisin tähtäimessä on useita tuhansia suomalaisia, joiden taustoista viranomaiset eivät ole aiemmin juuri välittäneet. Suojelupoliisin uusi tarkkailuoperaatio kohdistuu 22 pelastuslaitokseen eri puolilla maata.

“Suurin osa selvityksistä tehdään tämän vuoden aikana ja ne koskevat ammattihenkilöstön lisäksi sopimuspalomiehiä ja vapaapalokuntalaisia”, Yleisradio uutisoi. Suojelupoliisi pelkää, että esimerkiksi vapaapalokuntalaiset voivat päästä tietoverkkojen kautta käsiksi informaatioon, jonka avulla nämä voivat hyökätä vallitsevaa yhteiskuntajärjestystä vastaan.

Suomen oikeistohallitus on jo useiden vuosien ajan pyrkinyt lisäämään viranomaisten vakoiluoikeuksia sekä purkamaan kansalaisten yksityisyyttä lukuisilla lakihankkeilla. Usein poliisivaltioaloitteita on perusteltu avoimen poliittisilla argumenteilla, kuten taistelulla “vihapuhetta”, “rasismia” ja “ääriliikkeitä” vastaan.

Syksyllä suomalaisia puhutti sisäministeriön kiireellä ajama muutos, joka takaa PolPolle pääsyn suomalaisten arkaluontoisiin potilastietoihin. Helsingin Sanomien tuolloin haastatteleman Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin hallintoylilääkärin mukaan sisäministeriö on “pikku hiljaa” viemässä Suomea “poliisivaltion suuntaan”.

Sisäministeriön vaatimassa lakiuudistuksessa ei ollut kyse rikollisuuden torjunnasta vaan suomalaisen yhteiskunnan ajamisesta kohti kulttuurimarxistista totalitarismia. “Ennalta ehkäisevän” vakoilun kohteiksi joutuvat nimittäin rikollisten ohella suomalaiset, joiden mielipiteet eivät ole linjassa poliisijohdon globalististen arvojen kanssa. Pelkkä “henkilön viranomaisvastaisuus” olisi sisäministeriön mukaan riittävä syy aloittaa kansalaisen vakoileminen.

Huhtikuussa 2017 sisäministeriön, puolustusministeriön ja oikeusministeriön työryhmät julkaisivat mietinnöt, joissa suojelupoliisille suunniteltiin laajoja tiedusteluoikeuksia. Mietinnöissä toimintavaltuuksia halutaan lisätä etenkin tietoverkkotiedusteluun. Tällöin suojelupoliisi saisi oikeudet tutkia esimerkiksi sähköposteja, tekstiviestejä tai muuta verkkoliikennettä ilman rikosepäilyä – “yleisen turvallisuuden” nimissä.

Viime syksynä selvisi, että tiedustelulait ovat menossa läpi kiireellisinä poliitikkojen vaatimuksesta. Tiedustelulakien tarvetta on perusteltu eduskunnassa muun muassa Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen olemassaololla.

Vuosi sitten uutisoitiin, että oikeusministeriössä valmistellaan muutoksia myös terrorismilakeihin EU:n antaman terrorismidirektiivin pohjalta. Oikeusoppineet ovat kritisoineet työryhmän mietintöjen sanamuotoja epämääräisiksi.

Uuden terrorismilainsäädännön epämääräisyys mahdollistaisi sen, että hyvin tavalliset ja monen ihmisen elämänkaareen kuuluvat asiat kuten autokoulu tai armeija voitaisiin katsoa “terroristiseksi toiminnaksi” sillä perusteella, että terroritekoja on monesti tehty ajamalla autolla ihmisjoukkoon ja että armeijassa opetetaan sotataitoja.

Lähde: Yle

5 KOMMENTIT

 1. Siinähän vainoavat, yhä useampi tulee radikalisoitumaan ja luulen että tämä poliittinen vaino vain kiihdyttää sitä radikalisoitumista.

 2. Tosi sairaaksi tämä yhteiskunta on menossa itse SUPO:n ja poliittisten paranoide -päättäjien toimesta. Nyt siis keskitytään eräänlaisessa kunnia-asemassa olevien ja naisten mielestä hottis -ammattikunnan kimppuun kuin nälkäiset sudet. Siis miesten ja naisten, jotka sammuttavat tulipaloja ja pelastavat loukkaantuneita rusina-autoista. Sama koskee tietysti sairaanhoidon ammattilaisia, joita kaivellaan kuin ruotiukko nenäänsä syystä, jota kukaan normaalilla järjellä varustettu ihminen ei voi käsittää. Päinvastoin Suomen ollessa nyt virallistettu “monikulttuurinen onnela” nämä edm. ammattikunnat päinvastoin itse kaipaavat hengen ja terveyden suojaa mm. luotiliiveillä varustettuna ei suomalaisten humalaisten “perkeleiden” vuoksi vaan aivan kuten jo läntisessä hulluinhuoneessa Ruotsissa tämä johtuu nimenomaan vain valtapuolueiden omasta hallitsemattomasta ja kusipäisestä nk. “pakolaispolitiikasta”, jota voi kuvailla eräänlaiseksi “tanssitaudiksi”, joka “riehui” kaiketi joskus 1700-luvulla kylissä ja vähän isoimmillakin paikkakunnilla. Viimeksi tätä sivuraiteelle luiskahtanutta “tautia” oli jossain Afrikan savikylässä, jossa se iski tyttölapsiin ja muutoinkin “irtonaisessa” kulttuurissa sekin meni jo yli äyräiden.

  SUPO ja Suomen globalisti “pikku-macron” kummisetä samalla luonteella varustettu hallitus valmistelee kiivasta vauhtia NWO:n vaatimia “valmisteluja” peläten aivan kuten Josif Stalin Neuvostoliiton diktaattorina “kansan vihollisia” ja ulkomaisia sabotoijia paranoidisti murhauttamalla massoittain tavallisia kansalaisia ja politbyroon jäseniä sekä hänen esikuntaansa kuuluvia mahdollisia kilpailijoita eli viisaampia ja kyvykkäämpiä mitä hän itse oli. Mutta erästä Stalinilla oli enemmän kuin kenelläkään muulla. Raakuutta ja syntymälahjana saatu psykopatia, joka oli kuin ase rasvaa kiväärissä.

  Ja taas päädytään nimenomaan siihen, mistä tämä uutinen ei kerro sanallakaan. Eli islamilaisen terrorismin ja muslimien tekemien terrori-iskujen torjumiseen ja maassa aivan turhaan seilaavien hylkäävän päätöksen saaneiden riskikartoitukseen ja seurantaan ei ole uhrattu yhtään mitään. Sillä se ei ole näiden sieluttomien rahan palvojien ja kansallisvaltiota sekä Suomen itsenäisyyttä sydänjuuriaan vihaavien komissaarien ja satraappien mielessä edes pintapuolisellakaan tavalla. Mutta senhän jo osoitti Turun v. 2017 terrori-isku, jossa puukotettiin useita ihmisiä haavoittaen ja kaksi kuoli (ainakin). SUPO oli saanut viestiä tekijän radikalisoitumisesta, mutta tieto ei saanut muuta toimintaa aikaan kuin uuden ristinolla -pelin, sillä kaikki mikä ei koske “natseja” ja “äärioikeistoa” ei ole vaarallista, sillä aivan kuten polpokin on SUPO sosiaalidemokraattien aikaisemman valta-aseman jäänteenä sekä tuloksena täynnä kuin “Turusen pyssy” sosiaalidemokraatteja, joita ei voisi vähempää kiinnostaa muslimien kolttoset, koska “äärioikeisto”, joka on pelkää virtuaalitodellisuutta, jonka SUPO:n yrmeät sedät saavat aikaan vain virtuaali lasit päässä ja lisävahvistusta YLE kuolettavan pitkäjänteisistä “dokumenteista” 80-vuotta sitten Saksaa hallinneista kansallissosialisteista, joita levitellään Suomen kansan eteen kuin sota-aikona pimennysverhoja ikkunoihin, jotta se ruma ja verinen todellisuus ei näkyisi suomalaisille, joka on realisoitunut muslimi-invaasion tuloksena kokonaiset 3,5 vuotta.

 3. Asiallinen teksti, mutta mikä helvetin “oikeistohallitus”? Tuo degeneraatiota kannattava ja aitoa markkinataloutta kaihtava valeoikeistolaisista koostuva progressiivinen lössi vastaisi paremmin termiä vasemmistohallitus, kun näköjään vasemmistoliiton kanssa tekevät mieluummin yhteistyötä kuin perussuomalaisten kanssa.

  Muutoinkin kummastuttaa tämä vastarinnan tapa moittia valtapuolueita oikeistolaisiksi, vaikka he kärjistettynä ajavat kommunismia globalismiksi brändättynä.

  • Perussuomalaiset ovat sionisteja eli kommunisteja. He kannattavat TTIP-sopimusta ja olivat tyytyväisiä Soiniin 10 vuotta ja mitääntekemättömyyteen oikeiden asioiden suhteen ja petturuuteen

 4. “Uuden terrorismilainsäädännön epämääräisyys mahdollistaisi sen, että hyvin tavalliset ja monen ihmisen elämänkaareen kuuluvat asiat kuten autokoulu tai armeija voitaisiin katsoa ”terroristiseksi toiminnaksi” sillä perusteella, että terroritekoja on monesti tehty ajamalla autolla ihmisjoukkoon ja että armeijassa opetetaan sotataitoja.”

  Tällä olenkin aina sanonut ihmisille joilla asevelvollisuusikä paukkuu mittariin että menkää armeijaan. Hankkiutukaa tehtäviin mitä voisitte kuvitella tarvitsevanne siinä tilanteessa kun Suomi vääjäämättä siirtyy väkivallan ja sekasorron tilaan. Kaikista parhain olisi toki käydä johtajakoulutus ja sitä kautta hyödyntää opittuja taitoja tulevaisuudessa, aikanaan taistolaisia ei kuulemma päästetty Reserviupseerikoulun kursseille kun pelättiin näiden käyttävän oppimiansa taitoja valtiovaltaa vastaan. Itse olen koulutettu rakennetun ympäristön taisteluun ja vihollisen erikoisjoukkojen vastaiseen toimimiseen ja voin sanoa, että näitä taitoja todellakin voin hyödyntää tulevaisuudessa palijasjalakasena oululaisena mikäli maa repeää alla.

Comments are closed.