Koti Artikkelit Suomen tunnetuin “holokaustiselviytyjä” Nena Kafka on valehtelija!

Suomen tunnetuin “holokaustiselviytyjä” Nena Kafka on valehtelija!

44

27.1. vietetään kansainvälistä “vainojen uhrien” tai “holokaustin” muistopäivää. Vastarintaliike järjestää aktivismia, jonka yhteydessä tahdomme muistuttaa suomalaisia siitä, että “holokausti” on valhe ja että Suomen tunnetuin “holokaustiselviytyjä” Nena Kafka on valehtelija.

Nena Kafka valehteli Helsingin Uutisten haastattelussa.

Jokaisena “vainojen uhrien muistopäivänä” Suomen tunnetuin holokaustivalehtelija Nena Kafka marssii satuilemaan tiedotusvälineiden eteen. Poliittisesti korrektit toimittajat nielevät kaiken purematta ja muistuttavat, että Suomen on pidettävä rajat auki maahanmuuttajille, jotta “holokausti ei koskaan enää toistuisi”. Viime vuonna vaihtoehtomediat kuitenkin selvittivät, että Kafka on jopa valtavirtaisen historiankirjoituksen mukaan valehdellut kokemuksistaan “Flossenbürgin keskitysleirin kaasukammiossa”.

Ottaen huomioon Kafkan korkean statuksen (hänet on kutsuttu muun muassa Linnan juhliin), valtamedian lähes olematon halukkuus puolustaa Kafkan valheita on vähintään kummallista. Kafkan tavaramerkiksi muodostunut holokaustikertomus paljastuu puhtaaksi valheeksi jo pintapuolisessa tarkastelussa, ja ainoa keino pitää tarina elossa on kiinnittää faktoihin mahdollisimman vähän huomiota.

“Tammikuussa 1945 tuhansia nöyryytettyjä ihmisiä seisoo alasti suihkuhuoneessa Flossenburgin keskitysleirillä Saksassa. Loppu on lähellä. Lukuisia ihmisiä on surmattu täällä tuholaismyrkky Zyklon B:llä. Uupuneiden vankien joukko liikehtii levottomasti. Eräs heistä on 15-vuotias puolanjuutalainen Nena Schlesinger.

Äkkiä hermostuneet natsisotilaat ryntäävät kaasukammioon ja komentavat ihmiset junanvaunuihin.”

Yllä on lainaus Nena Kafkan propagandahaastattelusta Suomen Kuvalehdelle. Mielenkiintoisesta kyllä, valtavirtahistorian mukaan Heinrich Himmler lähetti käskyn kaasutusten lopettamiseksi jo marraskuussa 1944! Times of Israel -lehti esimerkiksi kertoo:

“Himmler antoi määräyksen marraskuussa 1944 lopettaa juutalaisten murhat ympäri valtakuntaa ja tuhota kaasukammiot Auschwitz-Birkenaussa.”

Kafka jatkaa kokemustensa käsittelyä Helsingin Uutisten haastattelussa, jossa hän puhuu myyttisestä Flossenbürgin kaasukammiosta, jota valtavirtainen historiankirjoitus ei tunne lainkaan. Toisin sanoen Kafka on Suomen tunnetuin holokaustirevisionisti!

“Siirto Flossenbürgin keskitysleirille ei mitenkään parantanut tilannetta. Taudit, olematon ruoka ja jatkuva väkivalta niittivät satoa joka leirillä.

– Heti leirille tultuamme meidän käskettiin riisua suihkua varten. Sitten koko ihmismassa työnnettiin alasti valtavaan huoneeseen ja ovet suljettiin.

– Odotimme, että suihkuista tulee vettä tai kaasua. Kumpaakaan ei tullut. Pitkän ajan päästä meidät käskettiin hälinän kanssa ulos. Silloin tajusin, että olin seissyt kaasukammiossa, Kafka kertoo.”

Valtavirtahistorioitsijoiden mukaan kyseessä oli kuitenkin tavallinen suihkuhuone. Valtavirtahistoria ei myöskään ole enää vuosikymmeniin väittänyt, että Zyklon B -kaasua olisi johdettu kammioihin suihkujen kautta. Sen sijaan virallisen tarinan mukaan Zyklon B -rakeet pudotettiin kattoon tehdyistä rei’istä. Kafka väittää lehdistölle selvinneensä “kaasukammiosta”, jota edes holokaustiin uskovien historioitsijoiden mukaan ei ollut olemassa. Kafka on siis kaikin puolin tarkastellen pesunkestävä valehtelija, mutta tästä huolimatta hän antaa lehdistölle haastatteluita ja on saanut kutsun presidentin juhliin!

Kafkan tarinoiden synnyttämään kritiikkiin Helsingin Uutiset vastasi vuosi sitten artikkelilla “Keskitysleiriselviytyjän kommentista heräsi kiista – näin sanoo johtava holokaustitutkija”. Haastattelussa “johtava holokaustitutkija” ja Israelin ystävät ry:n kanssa tiiviisti toimiva Eero Kuparinen totesi kummallisesti, että Flossenbürgissa olisi potentiaalisesti voinut olla kaasukammio, vaikkei kukaan ole koskaan sellaista nähnyt. Koko tarina “juutalaisten joukkotuhonnasta” pohjautuu vastaavaan tyhjänpäiväiseen spekulaatioon.

Kafka puhuu haastattelussa myös Auschwitzista: “Leirin vangit olivat yhä sairaampia ja huonompikuntoisia, mutta vaivoista ei kannattanut valittaa, sillä sairaalaan joutuneista vangeista ei yksikään palannut.”

Yksi maailman tunnetuimmista “holokaustiselviytyjistä”, juutalainen Elie Wiesel, kertoo leiristä täysin erilaisen tarinan kirjassaan . Siinä Wiesel kuvaa, kuinka vangeille annettiin mahdollisuus jäädä odottamaan puna-armeijaa tai osallistua evakuointiin.

Wiesel osallistui muiden vankien kanssa evakuointiin vapaaehtoisesti, vaikka sai vaihtoehdon työskennellä hoitajana Auschwitzin sairaalassa. Herää kysymys, miksi saksalaiset jättivät Auschwitziin 8 000 henkilöä, jotka olivat liian sairaita lähteäkseen, jos he halusivat päästä kuumeisesti eroon todisteista “holokaustista”. Vastauskin on selvä: Auschwitzin sairaalassa hoidettiin vankeja, ei murhattu näitä!

Lahdessa vierailtiin perjantaipäivänä koulutuksen ja kulttuurin toimipisteissä jättäen paikalle holokaustivalhetta koskevia lehtisiä.
Porissa ja Raumalla levitettiin perjantaipäivänä sekä Nena Kafka -aiheista että faktat “holokaustin” perättömyydestä listaavaa materiaalia paikallisiin kirjastoihin, toisen asteen oppilaitoksiin ja korkeakouluihin.

Tampereella asetettiin esille kahdet holokaustin kyseenalaistavat banderollit.
Raumalla levitettiin torstaiyönä julisteita keskusta-alueella.

Helsingissä levitettiin torstai-iltana banderolleja aamuruuhkissa jonottajien iloksi. Laitoimme myös Helsingin medialukion läheisyyteen Nena Kafkan valheista kertovan banderollin.

Jyväskylä.

Lahdessa suuri joukko kotitalouksia sai muistopäivänä aamukahvin yhteyteen painavaa mietittävää. Paikallisryhmä levitti alueellaan myöhään torstai-iltana kaksisivuista nidettä, joista ensimmäinen kehottaa ottamaan selvää Nena Kafkan valheista. Toinen taas sisältää tiiviin tietopaketin holokaustia koskevista valheista sekä siitä, miksi “holokaustin” todellisuuspohjainen käsittely on juuri nyt tärkeää.

Porissa kiinnitettiin Nena Kafka -aiheisia julisteita keskustaan sekä seurakuntakeskuksen edustalle. Keskuksessa järjestetään viikonloppuna “holokaustin” muistojuhla, ja halusimme tuoda esille, millaisia valehtelijoita tapahtumassa todellisuudessa muistetaan.

Porvoossa levitettiin banderolleja aikaisin perjantaiaamuna teiden varsille.
Oulussa levitettiin holokaustivalhetta vastustavaa materiaalia Ritaharjun asuinalueelle.

 

Lähteet:

The Times of Israel
Me Naiset
Helsingin Uutiset
Magneettimedia
Seura
Iltalehti
Helsingin Sanomat

44 KOMMENTIT

 1. Pitäisi ehdottomasti saada suomennettua ja kustannettua revisionismin merkkiteoksia. Suurelle osalle ihmisiä lukeminen vieraalla kielellä on iso kynnys, ellei sitten kielitaito tai tulenpalava kiinostus aja eteenpäin.

 2. Juutalaisia valehtelijoita riittää. Heillä on ollut vuosikymmeniä aikaa saada stoorinsa suoriksi, mutta kun ei niin ei. Uskotaan vain vahvasti siihen, että kyllä media propagandisoi miehitettyjen hallintokoneistojen ohella. Kaikkea älytöntä potaskaa sitä täytyykin nykymaailmassa sitoutua uskomaan, jos haluaa kuulua eliittiin.

 3. “Juutalaisuus on sinänsä tehnyt tehtävänsä jo aikoja sitten, eikä sillä ole mitään oikeutusta nykyisten kansojen elämässä. Se seikka, että juutalaisuus on yhä säilynyt, on maailmanhistoriallinen virhe, joka ei jää ilman seurauksia.”

 4. Mielenkiintoisena faktana “holokaustista” kerrottakoon, että kaikki “kuolemanleirit” olivat niitä, jotka jäivät Neuvostoliiton alueelle sodan jälkeen. Kuinka moni holokaustiuskovainen luottaa neukkulan propagandaan?

  Flossenbürg ei muuten jäänyt Neuvostoliiton puolelle, vaan länteen, mikä vain vahvistaa sitä faktaa että Nena on valehtelija.

 5. Vainojen uhrien muistopäivää voisi hyvin muistaa twitterissä hashtagillä: #Nenapaiva.

 6. Nena Kafkalla taitaa mennä aamukahvit väärään henkeen, kun näkee tämän kampanjan, “Voi perkele, goyim knows”.

 7. Koko tämä holohöpö on niin paksua paskaa ettei sitä voi sietää. Aina samat kuvat lavantautiin kuolleista lännessä, aina samat väitteet kaasukammioista joissa vetää niin että ennen kuolee reumaan kuin myrkkyyn ja aina sama jodlaaminen juutalaisten erityisestä kärsimyksestä. Jos joskus alakouluaikana uskoin tuputettua propagandaa, niin annettakoon se anteeksi. Näin viisikymppiä ja pari päälle on opettanut enemmän kuin koko perkeleen koululaitos. Länsimaista maailmaa pitää kiikussa mitätön vähemmistö joka tahtoo hallita kaikkea ja valheiden määrä on jo niin mahdoton että kuka tahansa voi sen ymmärtää jos malttaa jättää katsomatta persepaljaana selvbiytyjie tosi teeveet ja ja ajatella edes viisi minuuttia.

 8. Saisiko kaikki nämä pamfletit, menneet ja tulevat, DIY-osioon tänne sivustolle jotta kaikki voisivat jakaa niitä? Moni näyttää puuttuvan, esimerkiksi tämä Kafka-lehtinen sekä Suomen päivä-juliste http://www.vastarinta.com/diy/

 9. Koskaan en ole todisteita nähnyt siitä että juutalaisia olisi kaasutettu zyklonilla.Se myös vaatisi useiden tuntien altistumista kyseiselle tuotteelle että siihen menehtyisi.

 10. Olisi hienoa saada tietää miten nämä asiat ihan oikeasti aikanaan menivät.

  • Katso Ylen dokumentteja aiheesta ja käännä kaikki näkemäsi toisinpäin, niin alat olemaan lähempänä totuutta.

 11. Holokaust niminen tapahtumasta on media -sirkus ja markkinointi väline, josta on tehty “kohujuttuja” vuosikymmen vuosikymmenen jälkeen. Koskapa sillä saa huomiota runsainmiton ja etenkin rahallisia korvauksia sekä kestityksiä “luentoreissuilla” kutsuttuina haastateltavina yliopistoissa ja kouluissa tai peräti YK:n pippaloissa.
  Näitä vale -keskitysleiriläisiä on paljon, jotka ovat “kärähtäneet” vain valheistaan on lukematon määrä. Mutta sodanjälkeinen “voittajan kirjoittaman historian” ja juutalaisjärjestöjen taito ottaa ns. “ilo irti” asiasta pohjamutia myöten ei ole koskaan kyseenalaistanut tai edes vaivautunut tutkimaan asianomaisen taustoja ja kertomusten todenperäisyyttä. Eli kaikki on nieltä purematta karvoineen päivineen. Toki juutalaista menttaliteettiä tuntien, ei ns. valehtelu ole synti eikä mikään kunhan se tehdään “oikean asian puolesta”.
  Lisäksi kuten mulsimit syöttävät surutta tagiyaa “vääräuskoisille”, samaa tekevät juutalaiset goimeille eli meille “pakanoille” valkoihoisille “ali-ihmis -rodulle.-
  Ja mikä huvittavinta sairaasti ajateltuna. Me suomalaiset syyttäisimme holokaustista vain itseämme “täydellä sydämellä”-. Siinäpä räikeimmillään kahden kansakunnan ero. Tästä voi vetäänkin sen lapsellisen kysymyksen. Kumpikahan kansakunta on se, joka tallustelee viimeksi tällä maailmankannella?
  Etenkin meidän suomalaisten on aika ryhdistäytyä ja pyyhkäistä “valkoisen miehen taakan” “hilseet” olkapäiltä ja keskityttävä ajamaan oman kansan ja Suomen etuja tässä maailmassa, jossa meillä on tasan tarkkaan yhtä suuri oikeus olla olemassa sillä verenperinnöllä, minkä ME omistamme kuin joillain hottentoteillakin.
  Suomi EI ole koskaan alistanut ketään kolonialismin ikeen alle. Päinvastoin ME olemme ITSE, KANTANEET sitä TAAKKAA hartiat vereslihalla.- silloisen kusipäisen hallinnon puristuksissa.

 12. ”Me toteamme tyydytyksellä ja ilolla, että kansassamme on vielä paljon tervettä itsesäilytysvaistoa, paljon tervettä ydintä ja tervettä verta, joka pyhästä suuttumuksesta kuohahtaa, nähdessään juutalaisen antikristillisen saastaisen hengen pilkkaavan, häpäisevän ja polkevan jalkoihinsa jumalallista ja inhimillistä lakia ja järjestystä. Elämme taas historiallisia hetkiä kansamme elämässä. Jännittävää ja mielenkiintoista on isänmaanystävälle nyt nähdä, pääseekö ”Lapuan valtiopäivillä” annettu isku iskemään maamme juutalaisen kommunismin elinhermoon asti, vai jääkö lyönti vain ärsyttävästi pinnalliseksi, pystyykö terve veri poistamaan mätäpaiseen kansamme ruumiista, vai eikö. Onnellinen se, joka nyt pyhästi vihkiytyy kristillissiveellisen maailmanjärjestyksen puolustajaksi ja tahtoo sellaisena elää, taistella ja kuolla.”

  TsouPaiden: Lukemalla historiaa, sitä mitä ei ole tyrkytetty koulussa ja valtamediassa, pääsee toisenlaisen totuuden jäljille. Etsi ja kyseenalaista, silloin voit rakentaa itse oman mielipiteesi asioista.

 13. Lopettakaa paskan kirjoittelu! Jos holocaust ei ole totta niin sitten ei mitään muutakaan voida todistaa historiasta todeksi. Holocaustista on enemmän dokumenttia kuin mistään muusta tapahtuneesta.

  • Valtavirtahistorian mukaisesta holokaustista ei ole mitään todellista evidenssiä; vain kommunistien propagandaa ja silminnäkijälausuntoja. Sitä vastoin revisionistit ovat tuoneet esille runsaasti seikkoja, jotka osoittavat holokaustin olevan valhe (mm. sen, ettei kaasukammioiksi väitetyissä rakennuksissa ole todellisuudessa kaasutettu ketään ja, etteivät edes modernit krematoriot selviäisi väitetystä volyymistä ihmisruumiiden tuhkauksia).

   • No heitäs sitten vähän lähteiden kanssa todistetta kehiin. Sinuun sanaasi en luota. Yhtä hyvin voin itse sanoa että revisionistien esille tuomat seikat eivät ole todellistä evidenssiä… kantsis käydä Auschwitzissä ihan paikan päällä, siellä sitä evidenssiä on ihan tarpeeksi.

    • Mitä todisteita Auschwitzissä sitten on tarinan paikkansapitävyyden tueksi? Kenkiä, vaatteita ja valokuvia? Mitä ne tarkalleen ottaen todistavat?

     “Käykää Auschwitzissä” on yhtä huono argumentti kuin “vielä vuonna 2017…”

    • Jottei tästä tulisi nyt juupas-eipäs mittelöä niin sanotaan vaikka että mikään arvio kuolleista tai leireillä olleista ei pidä paikkaansa jos ne on julkaistu ennen vuotta -78. Tämä siksi että kun Neuvostoliittolaiset tulivat ja valloittivat alueita niin he ottivat haltuunsa kaikki dokumentit ja asiakirjat jotka vain saivat. Ja he eivät luovuttaneet niistä mitään tietoja liittoutuneille ennen vuotta 1978. Vasta tuolloin saatiin esim. leireillä olleiden henkilöiden nimet ja leireillä olleiden henkilöiden kappalemäärät tietoon jotta voitiin alkaa laskemaan montako henkilö sielä oli.

     Tätä ennen oli jo kuitenkin tuomiot annettu ja suuret ihmisjoukot murhattu sekä kokonainen kansakunta koitettu steriloida ja/tai tappaa nälkään. Jos saksalaiset eivät olisi puhaltaneet yhteen hiileen niin mikä olisi euroopan taloudellinen vauraus ja tekninen kehitys nykyään? Olisimme Afrikan tasolla.

     Mutta, tuo asiakirjojen puute todistaa että kaikki lukuarvot ja kuolleet leireillä ovat huttua ennen vuoden 1979 ensimmäistä Punaisen Ristin laskennan tulosta. Arolsonissa julkaistiin vuonna 1979 asiakirja jonka mukaan leireillä kuoli ~320 000 ihmistä. Ei yksin juutalaista. Ja kymmenisen vuotta myöhemmin tarkistuslaskennassa tuodettiin että ristikkäisyyksistä johtuen ihmisiä kuolikin noin 321 000. Ei siis miljoonia vaan tuhansia.

     Toisaalta, paljonko liittoutuneet tappoivat saksalaisia sodan jälkeen:

     https://www.youtube.com/watch?v=FUt-yxJODxI

     Tässä merkittävän amerikkalaisen historioitsijan tekemä tutkimustyö. Ei toinen puoli aiasta, vaan se puoli joka on jätetty kertomatta ja jota on piiloteltu 70 vuotta. Sekä toisen, joka ei koskaan ylittänyt uutikynnystä:

     https://www.youtube.com/watch?v=M8FZTNc_3SA

     Asioista valehdellaan meille.

     • Ihan pieni fakta vain että punaisen ristin laskennassa otettiin huomioon vain keskitysleirit, tuhoamisleirit olivat asia erikseen. Lisäksi einsatzgruppen paikallisine liittolaisineen tekivät massateloituksia ympäri itäeurooppaa. Tuohon punaisen ristin lukuihin ei myöskään ole laskettu ghettoihin ja pakkotyöhön näännytetyt ihmiset.

     • Kun nuo tuhoamisleirit nyt erikseen otit puheeksi, niin haluatko kertoa meille kaikille oliko Flossenburg tällainen ns. tuhoamisleiri? Se on siis se leiri, jolla Nena Kafka kertoo olleensa kaasukammiossa.

  • Ehkä sinäkin Pekka joskus opiskelet historiaa ja sitäkautta löydät totuutta. Helpoiten se käy jos otat yhteyttä Venäläisen tahoon ja luet sieltä miten Venjällä historiasta kerrotaan. Lännen historian kirjoitti Churchill mutta Venäjän Stalin. Ja kun vertaat näiden kahden eri historiankirjoituksen erilaisuutta ja otat verrokiksi Saksan ja Tunisian hisotirankirjoituksen tapahtumista niin huomaat mikä versio eroaan muista.

   Muutenkin, sota on vain eskalaatio pitkään jatkuneesta tilanteesta. Sota sinällään ei le tutkimisen arvoinen asia vaan ne asiat jotka johtivat ko. tilanteeseen. Asioita tarkasteltaessa täytyy pitää mielessä aina senhetkinen ilmapiiri ja eri intressit. Siksi oli ymmärrettävää että toinen maailmansota piti saada käynnistymään koska euroopan kaikki valtiot rämpivät hirvittävässä velassa, työttömyydessä ja lamassa ensimmäisen maailmansodan jälkeen. Ensimmäinen maailmansota ei tuonutkaan sitä talouspiristettä joka sen oli tarkoitus tuoda. Siksi siis toinen piti saada käynnistymään.

   Ja täytyy pitää selkeänä mielessä että noihin aikoihin juutalaiset olivat yleisesti halveksittua kansaa. Ja aina kun jotain pahaa tapahtui niin kaikesta syytettiin “ulkomaalaisia”. Sana jolla tarkoitettiin juutalaisia. Noihin aikoihin juutalaiset oli karkoitettu niin Ranskasta kuin Englannistakin, Espanjasta, Puolasta ja Itävallasta iljettävien tapojensa vuoksi. Saksa epäonnekseen tarjosi juutalaisille paikan asua ja elää. Joka sitten myähemmin huomattiin virheeksi heidän vehkeiltyään Amerikan ja Englantilaisten kanssa. Jonka seurauksena heidän häätönsä Saksasta käynnistyi.

   Kun tarpeeksi opiskelee niin huomaa miten paljon meille kouluissa valehdellaan. Ja se valehtelu jatkuu tänäkin päivänä. Onneksi Venäläiset sota-arkistot ovat avanneet dokumenttinsa ja sieltä löytyy “Ihantalan ihme” joka itse asiassa oli Saksalaisten lentäjien taidonnäyte Suomen puolesta, Neuvostoliittoa vastaan.

   Mitä sinä Pekka tiedät histriasta varmaksi? Oletko koulun oppimäärän varassa?

  • Pekka Virtanen: “Holocaustista on enemmän dokumenttia kuin mistään muusta tapahtuneesta.”

   Ai tämänkö takia esim. Auschwitzin arkistot on luokiteltu salaisiksi? Hahaha! (huutonaurua).

   Luepa hyvä mies GPU:n ensimmäinen raportti (päivätty 28.1.1945) “vapautetusta” Auschwitzista: jutalaisia ei edes mainita. Eikä sanaakaan kaasukammioista. Se oli salainen asiakirja 70 vuotta, julkaistu eka kertaa vasta v.2015.
   Löytyy tästä, kaksi sivua:
   http://mil.ru/winner_may/parad/his_docs/more.htm?id=20182@cmsPhotoGallery
   että sellainen on “dokumentointi”, työleirin oma arkisto on edelleen salainen!

   Se on muuten totta – “tosiasiona” sheeplelle kerrotut tarinat usein eivät kestä tarkastusta ja ovat sepitettyjä valheita. Siksi niitä pitää uskoa – mutta ei missään tapauksessa tutkia!

   Näistä sepitetyistä tarinoista “Holoco$t” on ylivoimaisesti suurin valhe.

   • Leo Leo Leo, alan epäillä hieman kansallisuuttasi ja sitä kenelle olet uskollinen kun aina linkkailet näitä Venäjän kielisiä sivustoja… Jotenkin vähän epäilen ettet ole edes oikeasti suomalainen.

    Joten pyydän että todista että olen väärässä ja perustele revisionistiset näkemyksesi mieluiten Suomen tai rajatapauksessa englannin kielisillä lähteillä, muuten argumenttisi on varsin tyhjä.

    Kaikki kunnia Suomelle, suomen kielelle ja sen kansalle vaikka se tänä päivänä hieman eripurainen onkin.

    • Kiinnostaako sinua kenties jonkun ihmisen kansalaisuus vai? 😉 Et muuten esittänyt tässä viestissäsi yhtäkään argumenttia mihinkään suuntaan.

     • Totta hitossa kiinnostaa jos kaverista paistaa läpi epäilyttäviä asioita, etenkin näinä aikoina kun on ollut paljon puhe kaikenmaailman hybridisodankäynneistä ja vihreistä miehistä. Vai väitätkö etteikö joku voisi olla näennäisesti kansallisosialisti syöttääkseen valheita ja propagandaa joidenka loppullisena päämääränä on vain jonkun isomman valtion (en syytä ketään mutta kaikki tietävät varmaan mistä puhutaan) vaikutusvallan lisääminen täällä?

     • Noniin, tulihan se Putin-kortti sieltä. Onko sinulle juolahtanut mieleen, että joku – vaikkapa narkomaani Jessikka Aro – voisi olla näennäisesti toimittaja mutta todellisuudessa harhainen Nato-trolli, joka virkansa takaa syöttää ihmisille roskaa lisätäkseen Naton vaikutusvaltaa täällä?

      Haluatko muuten perustella tarkasti millä tavalla tämä yllä oleva artikkeli Nena Kafkasta on valhetta, vai tunnustatko sen todellisuuden? Koska en ole vielä huomannut sinun edes yrittäneen kaataa tämän artikkelin sisältöä.

    • Perustelen revisionistiset näkemykseni ALKUPERÄISILLÄ ASIAKIRJOILLA. Alkuperäisempaa kuin Puna-Armeijan Poliittisen Päähallinnon (GPU RKKA) asaiakirjat – ei ole olemassakaan. Alkuperäinen asiakirja on kirjoitettu venäjäksi. Lähde: Venäjän Federaation Puolusutusministeriön virallinen sivusto (mil.ru). Ensimmäinen raportti on aina arvokas todiste, koska raportin laatijalla on kiire eikä ole aikaa/mahdollisuutta keksiä liian fantastisia juttuja. Ja tämä 1. raportti todistaa aikamoiset ristiriidat Holoco$t-sadun eri versioiden välillä. Esim. seuraavat vankien kansallisuudet on lueteltu: venäläiset, ukrainalaiset, puolalaiset, unkarilaiset, tsekit, jugoslavialaiset, ranskalaiset ja “muut kansat”. Siis juutalaiset ovat sen verran merkityksetön ryhmä, että niitä ei edes mainita nimeltä!

     Se, että sinä et osaa alkuperäisten asiakirjojen kieltä ei muuta ne “tyhjäksi argumentiksi”.

     En usko, että Suomea hallitsevat juutalaiset ja näiden kotimaiset kätyrit tekisi näistä asiakirjoista suurta numeroa, koska se paljastaisi Holoco$t valheeksi. Ei turhaan neukut pitivät ne salassa 70 vuotta. Kas kumma, tärkeimmät asiakirjat, nimenomaan Työleiri Auschwitzin arkisto – ON EDELEEN SALAINEN! Miksi näin? No, koska mikäli tämä arkisto olisi julkaistu, niin koko Holoco$stista ei jäisi kiveä kiven päällä. Ja sheeple huomaisi, että maaginen luku “Kuusi Miljoona” on yhtä kuin 6+0+0+0+0+0+0.

     • Leo, mitä jos minä valitsisin holokaustin puolesta puhuvia lähteitä mandariinikiinaksi ja väittäisin että niissä selvästi lukee että natsit tappoivat 600 miljoonaa juutalaista? Se että et osaa mandariinikiinaa on siis oma tappiosi ja minä olisin oikeassa… Linkkisi on vähintäänkin hämärä, ja lällälää, minä osaan venäjää 😉 Ja voin täällä nyt kaikille kuuluttaa ettei nuo paperit todista juuta eikä jaata siitä mitä Освенцим:issä eli Auschwitzissä tapahtui. Johan sen nyt jo maalaisjärjellä voi päätellä että jos puna-armeija vapautti leirin 1945 niin mistä he olisivat voineet tarkasti määrittää kuinka monta ihmistä siellä on leirin olemassa olon aikana ollut ja mitä siellä on tarkalleen ottaen tehty? Etenkin kun saksalaiset tuhosivat varsin tehokkaasti todistusaineistoa kun tappio oli selvä? (Sinänsä järkevä veto, olisin heidän sijassaan itsekin tehnyt niin)

      Mutta koska et näemmä ymmrätänyt vihjailuani niin kysyn suoraan, ja haluan painottaa että kansallismielisellä sivustolla jossa vaalitaan suomalaisuutta ja etenkin suomalaisen rodun puhtautta ja selviämistä on oikein esittää seuraava kysymys: Oletko syntyperäinen aito suomalainen? Ei tarvitse vaahdota ei tarvitse loukkaantua, kyllä tai ei riittää

      Tämän haluan vain esittää siksi että kanssaihmiset ymmärtäisivät että on hyvin mahdollista että tietyt yksilötahot saattavat olla jotain muuta kuin miltä yrittävät näyttää ja ajavat jotain ihan muuta asiaa kuin Suomen parasta. On tervettä epäillä, koska vaikka en ole tietyistä asioista samaa mieltä tämän sivuston kansallismielisten kanssa niin isänmaallinen syntyperäinen suomalainen olen silti ja haluan vain maani parasta ja keskustella asioista järkevästi.

      Moni kakku päältä kaunis

     • Ja lisäys että ALKUPERÄISET ASIAKIRJAT olisivat mitä luultavammin saksan kielellä…

     • Luotatko todella papereihin, jotka on laadittu Neuvostoliitossa hyvän aikaa sodan jälkeen? Joo, luotetaan kaikki yhdessä Isä Aurinkoiseen, koska ei kai herra Stalin ja hänen propagandakoneistonsa olisi voinut valehdella massoille peitellääkseen omia rötöksiään.

      Olkiukkosi siitä, onko joku kommentoija alkuperäinen suomalainen, on surkea. Kyllä täällä saa kommentoida muutkin kuin suomalaiset, vai meinaatko ettei mahdollisesti ulkomaalainen tai venäjänkieltä osaava henkilö voisi puhua faktaa?

      Edelleen jatkat samaa täysin aiheeseen liittymätöntä sössöttämistäsi vihjailemalla Nato-trollien (kuten narkomaani Jessikka Aro ja kulttuurimarxisti Marko Hietikko) harhailemista Putin-trolleista. Mikset vain argumentoi suoraan itse aiheesta, eli “holokaustista”, sen sijaan että vingut asioista joilla ei ole mitään tekemistä minkään muun kuin oman sivuraiteelle eksyttämisen kanssa.

     • Juutalainen 31.1.2017
      Ja lisäys että ALKUPERÄISET ASIAKIRJAT olisivat mitä luultavammin saksan kielellä…

      Tiedoksi: NL:n Puna-Armeijassa käytettiin venäjän kieltä, joten kaikki alkuperäiset asiakirjat kirjoitetaan venäjäksi. Se olisi todella outoa, jos neukut kirjoittelisi toisilleen saksan kielellä.

      Tämä venäjänkielinen GPUn raportti muodostaa juutalaisille aikamoisen ongelman, jota te ratkaistatte niin, että koko GPUn raportista valemedia (YLE ja kaikki muut J-mediat) ei päästetä ääntäkään!

      Tähän mennessä “Juutalaisen” ainoa vastaargumenttisi on se, että kommentoija “Leo” ei ole aito suomalainen. Tämäkö kumoaa GPUn raportin ja sen sisältämät Judentumille kiusalliset tiedot?

      Muuten, Auschwitzin arkisto ei ole tuhottu, vaan n. 90 tuhatta (muistaakseni) sivua oli viety Moskovaan jossa ne pidetään salaisina vieläkin. Juu, voit tuoda esiin Holoco$tia “todistavat” asiakirjat, katsotaan sitten mitkä ristiriidat ja fysiikan lakien rikkomukset löytyvät niistä.

      Tällä sivustolla vaalitaan kansallissosialismia, sovellettuna Suomeen ja Pohjolaan, ja KS on paljon laajempi aate kuin pelkkä “rodun puhtaus”. Sinun provokatiivinen yritys löydä kiilan KS liikkeeseen “suomalaisen rodun puhtauden” avulla oli havaittu heti. Et onnistu provokaatiossasi, juutalainen! Tiesitkö, että SS:n perustaja ja johtaja (SS-Oberführer) Emil Mauricen isoisoisä oli juutalainen? Tarkoitan, että kansallissosialisteille rodun puhtaus on kyllä tärkeä, muttei ole absoluuttinen dogma vaan erityistapauksissa tarvittaessa joustetaan. Vaikka en ole aito suomalainen, olen valkoinen eurooppalainen kansallissosialisti, eikä minulla ole mitään ongelmia suomalaisten aatetovereiden kanssa.

     • Et tainnut Leo nyt ymmärtää mitä tarkoitin… Alkuperäiset siis ne oikeasti alkuperäiset paperit olisivat saksan kielellä koska olisi vallan hullunkurista jos leirien saksalaiset isännät olisivat arkistonsa/dokumenttinsa venäjäksi kirjoittaneet. Vai viittaako Leo että alunperin se olikin venäläiset jotka esim. Auschwitziä pyörittivät???

      Ja Leo, en syytä sinua mistään, en tuomitse sinua, en pidä sinua vähempi arvoisena kuin minä tai kukaan muu täällä. Mutta varmaan ymmärrät miksi epäilykseni heräävät, etenkin kun katson millaista settiä täällä yleensä heität. Ja jos kerran olet niin fanaattinen suomi fani, niin miksi et voi kunnioittaa tämän maan kieltä ja kulttuuria ja linkata lähteitä jotka olisivat ihan perus jampankin luettavissa. Nyt tulee se dilemma että vaikka me molemmat osaamme lukea venäjänkielistä tekstiä, niin uskallan väittää että harva tätä palstaa lukeva osaa, jolloin he muodostavat mielipiteensä sen mukaan kenen sanaan he uskovat, eivät faktaan.

      Ja tässä yksi vasta-argumentti tuohon linkkaamasi lähteeseenkin: “Esim. seuraavat vankien kansallisuudet on lueteltu: venäläiset, ukrainalaiset, puolalaiset, unkarilaiset, tsekit, jugoslavialaiset, ranskalaiset ja ”muut kansat”. Siis juutalaiset ovat sen verran merkityksetön ryhmä, että niitä ei edes mainita nimeltä!” Onko juutalaisuus kansallisuus? Kai tiedät että Venäjällä, Ukrainassa, Puolassa, Unkarissa, Tsekeisä, Jugoslaviassa ja Ranskassa oli juutalaisia? Eikö ole mahdollista että papereissa on laskettu ihmiset vain KANSALLISUUDEN mukaan ei USKONNON 😉

      Ja ihan mielenkiinnosta, tahtoisin kuulla mitä fysiikan lakeja holokaustia tukevat asiakirjat ja todisteet rikkovat?

     • Mielenkiintoista, miten nimimerkki Juutalainen ei ole vielä kirjoittanut yhtäkään kommenttia, jossa olisi oikeaa argumentointia. Toki tämähän on ihan yleismaailmallinen tapa (((tietyillä tahoilla))) oli puheenaiheena sitten holokausti, sionisminvastaisuus, monikulttuurisuus jne.

     • Juutalaiselle väännän rautalangalla:
      GPU RKKA – on puna-armeijan poliittinen päähallinto. GPUn upseeri, joka on saapunut vasta tunteja aikaisemmin “vapautetuun” Auschwitziin laatii raportin esimiehelle Moskovaan – tietysti kielellä joka on käytössä RKKAssa, eli venäjäksi.

      En voi linkittää “länsimäiseen” lähteeseen koska en tiedä mikä taho on tehnyt asiakirjan käännöksen. Asiasta kiinnostuneiden on joko uskottava minua tai naputeltava teksti ja käännettävä esim. Google transationilla. Faktana on, että GPUn upseeri 28.1.1945 ei raportoinut kaasukammioista, teloitusmenetelmistä mainitsi vain hirttäminen, että ruumiit poltetiin viidessä erikoisuunissa, ja että 4000 juutalaista Puolasta, Kreikasta, Hollanista on mainittu vain Javornon leirissä, ei Auschwitzissa. Näin kirjoitti ensimmäinen raportoija.

      NLn käytäntö kansallisuuksien luokittelussa (kuuluisa “passin 5. kohta”) oli nimenomaan etninen, eikä uskonnollinen. Ei ole väliä, onko juutalainen (tai muu) uskonnollinen tai ateisi – passiin kirjoitetaan sen etninen alkuperä. NLn juutalaiset johtajat (GPUn Mehlis, Gulag:n Frenkel, Politburon Kaganovich) ja gruusialainen Stalin olivat realisteja – ja tiesivät tasan tarkan että kansallisuus l. etninen alkuperä on ihmisen tärkein ominaisuus. Uskonto tulee ja menee, mutta kansallisuus, veri – pysyy.
      Täten Auscwitzin leirissä mahdollisesti olleet etniset juutalaiset eivät mainittu kuin ilmaisulla “ja muut kansat”.

      Holoco$tin fantastinen tarina rikkoo kaikki mahdolliset fysiikan, kemian, logiikan yms. tieteiden lakeja, eikä kestä tarkastusta lainkaan. On valtavasti revisionistista kirjallisuutta, jossa kaikki ristiriidan on tarkasti käsitelty. Tarina on niin fantastinen, että sitä ei saa käsitellä (vankilatuomion uhalla!)

      Yksi esimerkki: luku 6000000 (josta 4000000 Auschwitzissa) oli virallistettu Nurnbergin farssituomioistuimessa. Sitten v.1990 Auschwitzin luku muutettiin yhdeksi miljoonaksi, MUTTA HOLOCO$TIN MAAGINEN LUKU 6000000 EI MUUTTUNUT!

      6 – 3 = 6

      ha-ha-ha!

  • Satuja riittää mutta ilmeisesti artikkelin faktojen kumoaminen on silti kovin vaikeaa kun et edes yrittänyt.

  • Haluatko siis arvon Pekka näyttää ne todisteet, joiden mukaan Flossenburg oli “kuolemanleiri”? Edes valtavirtahistoria ei väitä näin olleen, mutta Nena Kafka väittää. Myös valtavirtahistorian mukaan kaikki “kuolemanleirit” olivat Neuvostoliiton puolelle jääneitä, mitä Flossenburg taas ei ollut.

   “Holokaustista” toki puhutaan enemmän kuin mistään muusta tapahtumasta (((jostain syystä))), mutta ei se tarkoita että se olisi totta. Vähän sama kun kuvittelisi Schindlerin lista-elokuvan olevan jonkinlainen dokumentti. Kai tiesit elokuvan tehdyn kirjan pohjalta, joka sai 1983 palkinnon parhaasta fiktiivisestä teoksesta?

   Oletko koskaan verrannut kuvia esimerkiksi amerikkalaisten ja näiden keskitysleirien kaasukammioiden välillä? Toisissa on varmistettu, ettei kaasu varmasti vuoda mistään kolosta ulkopuolelle ja toisissa ei. Arvaa kummassa oli huonommat varmistukset… Tähän liittyen on olemassa tarina, jossa eräs holokaustiselviytyjä oli hengittänyt kaasukammion avaimenreijästä ilmaa kun ihmiset siinä ympärillä olivat kuolleet kaasun vaikutuksesta. Sinun mielestäsi varmaan täysin uskottava tarina, kuten myös Nena Kafkan valheet.

   Entä oletko koskaan kuullu tarinaa siitä, kuinka savupiippujen väri oli eriväristä riippuen siitä, keitä uuneissa juuri poltettiin? Tai oletko kuullut tarinan siitä kuinka juutalaisista tehtiin saippuaa ja lampunvarjostimia? Aikaisemmin valtavirtahistoria näistä kirjoitti, mutta hekin ovat sittemmin myöntäneet nämä valheiksi.

   Haluatko muuten kertoa, miksi “holokaustin” tutkimista pitää suojella lakipykälillä suurimmassa osassa Euroopan maita? Miksi joissakin maissa voi saada jopa 20 vuotta vankeutta tämän mielestäsi ehdottoman totuuden tutkimisesta? Mitä muuten olet mieltä siitä, että ympäri Eurooppaa on tälläkin hetkellä useita ihmisiä vankilassa tämän vuoksi? Pidätkö heitä poliittisina vankeina vai rikollisina?

  • Hah! Siinä, kun uskot vanhaa bolshevikki sotapropagandaa! Miltä tuntuu olla aivopesty??

 14. Hyvä, että tuotte julki tätä meidänkin mielestä kyseenalaista holokaustia, josta ei saisi edes juutalaisten mielestä puhua eikä kyseenalaistaa. No, kun sillä jälkipolvet ovat saaneet hyvän toimeentulon. Miksi muuten olisi tatuoitu numeroita ihmisten käsiin, jos tavoitteena olisi ollut heidät tappaa. Nuo olivat selvästi leirejä,joissa tarvittiin työntekijöitä ja niistä on kosolti kuvia. Neuvostoliiton kaaduttua, Venäjän arkistoista löytyy paljon materiaalia keskitysleireiltä, joita ei…niin miksi? ole julkistettu.Olen itsekin nähnyt näitä leirien työntekijöitä, eikä heillä näyttänyt olevan huonot olot. Ei edes Punainen Risti ole maininnut negatiivista eikä muuten koskaan maininnut mistään kaasukammioista, eikä sen puoleen mikään kirjeenvaihto sodan aikana mainitse kaasutuskammioista mitään, vaikka salauksetkin oli jo purettu.
  Ihmettelen myös sveitsiläisten pankkien lepsuutta antaessaa ilman mitään todisteita ihmisten tileiltä rahat juutalaisille. Ihmettelen myös miten kiristyksellä saivat juutalaiset vielä lisää rahaa sveitsiläisiltä pankeilta. No, ja kiitoksena panettelut.

 15. Tuola ylempänä on ketju jossa Juutalainen väittelee mutta koska sitä ei voi jatkaa, jatketaan tänne. Eli:”Ihan pieni fakta vain että punaisen ristin laskennassa otettiin huomioon vain keskitysleirit, tuhoamisleirit olivat asia erikseen…”

  Ei nyt käännetä keskustelua tosiasioista pois. Ennen vuotta -79 julkaistut lukumäärät ja/tai nimilistat ovat arvauksi ja/tai valehtelua. Koska kaikki kirjanpito leireiltä oli Neuvotoliittolaisilla, ei liittoutuneilla tai juutalaisilla ollut mitään hajua ketkä olivat olleet ja missä leirissä/lereissä. Ja tätä yleistä peittelyä käytetään hyväksi valhetelemiseen ja petoksiin. On hyvä muistaa että tuolloin koko euroopassa eli noin 14 miljoonaa juutalasta. Jos heistä olisi tapettu kuusi miljoonaa niin kuka niitä korvauksia nykyisin hakisi? Juutalaisten kappalemäärä ja ikärakenne huomioon ottaen rodun olisi pitänyt kuolla sukupuuttoon koska syntyvyys olisi laskenut alle 1.3. Tämä on puhdasta matematiikkaa.

  Ja mitä tulee “tuhoamisleireihin” niin niitä ei ollut. Oli vain koontileirejä sekä työleirejä. Ja työleireillä oli kaksinkertaiset ruoka-annokset koontileireihin nähden. Ei ilmaista työvoimaa kannata nälkään tappaa. Se olisi ollut sotatilanteessa itsemurha. Sodassa työvoimaa ei koskaan ole liikaa.

  Mitä tulee punaisen ristin laskelmiin niin ne ovat ainoat viralliset laskelmat. Muita ei ole esitetty. Mutta jos haluat lukuarvot niin:

  – Auschwitz: 56 633 (vissiin keskitysleiri kun)
  – Bergen-Belsen: 6 851
  – Buchenwald: 20 721
  – Dachau: 18 451
  – Flossenbüg: 18 330
  – Gross Rosen: 8 355
  – Lublin: 7 671
  – Mauthausen: 78 824
  – Mittelbau: 7 463
  – Natzweiler: 4 431
  – Nungamme: 5 706
  – Ravensbrück: 2 130
  – Sachsenhausen: 5 012
  – Stuffhof: 12 303
  – Theresiensdag: 27 604
  – Versiedene: 4 643

  Listasta puuttuu esim. leiri josta A. Hitschkock leikkasi “viralliset” keskitysleirifilminsä. Se mikä on tapahtunut on tapahtunut. Puhutaan niistä asioista mutta ei valehdella eikä liioitella juttuja. Opitaan menneistä ettei tehdä samoja virheitä enää.

 16. Miksiköhän nimimerkki “Juutalainen” ei ole enää kommentoinut tänne mitään, hmm..

Comments are closed.