Koti Uutisia Äärivasemmistolaiset pahoinpitelivät joukolla naisen Espanjassa

Äärivasemmistolaiset pahoinpitelivät joukolla naisen Espanjassa

5
Yksi epäillyistä tekijöistä on paikallinen vasemmistolaispoliitikko.

Joukko äärivasemmistolaisia pahoinpiteli raukkamaisesti nuoren naisen Espanjassa viikonloppuna. Teko tapahtui ravintolan edustalla Murcian kaupungissa, ja se tallentui valvontakameralle.

Videolta näkee, että useat äärivasemmistolaismiehet osallistuvat naisen pahoinpitelyyn ja pakenevat sen jälkeen paikalta yrittäen peitellen kasvojaan. Espanjan poliisi on kuitenkin pidättänyt kuusi epäiltyä tekijää, ja se pitää tekoa poliittisena. Uhri on 19-vuotias kansallismielinen nainen.

Lähteet: Daily Mail, Daily Stormer

5 KOMMENTIT

  1. Antifasismi on aina paskan syömistä ja naisten joukkopahoinpitelemistä.

  2. USA:ssa sama “huppunaamat”, jotka “protestoivat” Donald Trumphia vastaan Virkaanastujaispäivänä kiljuivat poliisia pidättämään Donald Trumphin kannattajaa, joka tälläsi takaisin ärsyyntyneenä vasemmisto -terroristia tämän lyötyä valkoista ensin pataan.Valitus ja parku oli korvia vihlovaa, kun osoittautui että anarkisti oli nuori nainen, jota ei voinut ymmärrettävästi havaita, koska tämä oli peittänyt kasvonsa lähes kokonaan.
    Trumphin kannattajan päätä vaadittiin vadille tästä “rikoksesta” ja etenkin vahvistettuna sillä, että tuo mies löi naista, joka vasemmistoterroristien mielestä oli erityisen tuomittavaa. Hieman tämä “tulkinta” ihmetytti minua, sillä naisen kunniottaminen on Länsimainen porvarillinen arvo. Poliisi ei reagoinut tilanteeseen mitenkään, koska seisoi aivan vieressä ja näki tuoreeltaan tapauksen. Tämän jälkeen poliisi sai “maailmanparantajien” vihat ja pilkka huudot niskaansa.
    Jos olisi eletty ns. “Demokraattisen” puolueen ja Obaman aikaa. Valkoihoinen mies olisi välittömästi korjattu pahnoille ja sitä kautta oikeuteen “pahoinpitelystä”.
    No, kaikkihan tämän tietävät: “Silmääni ammuttiin jotain!!!” “En voi hengittää, En voi hengittää!!!”

  3. Aina sma juttu: Joukolla yhden kimppuun. Vassareista ei ole miestä 1:1 otteluihin.

  4. Ensiksikin, Kansallinen Vastarinta on täysin oikealla asialla puolustaessaan suomalaisia arvoja ja pyrkiessään pohjoismaiseen liittoon. On kuitenkin syytä olla varovainen ja tarkka henkilövalinnoissa ketkä johtaa liikettä nyt ja tulevaisuudessa -eräillä kun on tapana soluttautua kaikkeen vastustavaan ? Suomalaisten ei todellakaan pidä alistua joidenkin lattajalkojen orjavaltaan, tämä vihamielinen marginaaliaines tulee tekemään tiliä hirmutöistään. Kun Lontoo, Pariisi ja Berliini olivat vielä veden alla n.5000v. sitten, oli täällä jo elämää ! -Ellemme ole Euroopan vanhin kansa, olemme sitä ainakin yhdessä Kelttien ja Baskien kanssa ! Kommunismin ruoskalla on niitetty yli 200 milj. ihmistä rauhallisten kansojen keskuudesta -tässä on myös maamme olemassaolo ollut vaakalaudalla sitten vuoden 1918, ja onkin syytä muistaa se vaiettu totuus ketkä itseasiassa ovat olleet ja ovat yhä vihollisiamme? Meidän niin kuin muidenkaan kansojen on turhaa mennä kaduille toisiamme vastaan ja rikkomaan mailoinemme kivinemme syyttömien yksityistä omaisuutta. Vihollinen on nähtävä ohi heitä suojaavan turvaverkoston. Meille näytetään tänään pelon ja epävarmuuden luomiseksi harkituin lavastuksin kaikkea epämääräisten laumojen aseettomiin siviileihin kohdistamaa terroria ja gangsterismia, missä esimerkkiä ovat näyttäneet “rohkeat” jenkit hyökätessään liittoumana milloin minnekin pikkuvaltioon. Emme saa mennä rähmälleen uhkakuvien edessä kun puolustamme omaa maatamme ja arvojamme sekä ennen EU-aikaa voimassaollutta perustuslakiamme. Ero EU:sta ja Eurosta on välttämätön ja kansallemme vahinkoa tehneet on saatava edesvastuuseen. Jotta lain käyttö olisi jatkossa riippumatonta niin että esim. yksikään virkamies ei pääse piiloon teoiltaan, on maahamme saatava kansallinen perustuslakituomioistuin. Kaikki salaseuratoiminta on kriminalisoitava ja lehdistö- sekä muut mediat on kansallistettava ja saatettava ihmisyyttä kunnioittavaan kontrolliin.

Comments are closed.