Koti Uutisia Poliisilta nolo hyökkäys moottoripyöräkerhoa vastaan

Poliisilta nolo hyökkäys moottoripyöräkerhoa vastaan

1
Kuva julkaistu sipoonsanomat.fi-sivustolla.

Suomalaisten luottamus poliisia kohtaan on ollut kovassa laskussa viime aikoina. Luottamuspulan taustalla ovat poliisin tökeröt propagandatempaukset ja kampanjointi sananvapautta vastaan, minkä myötä poliisista on tullut maahanmuuttokeskustelun aggressiivinen osapuoli. Käytännössä koko sosiaalinen media nauraa Suomen poliisille kulttuurimarxisteja lukuun ottamatta.

Nyt poliisi on jatkanut itsensä nolaamista uhoamalla moottoripyöräkerholaisille, jotka auttoivat koulukiusattua poikaa saattamalla tämän kouluun Sipoossa. Poika joutui aiemmin rajun koulukiusaamisen uhriksi ja tapaus sai paljon julkisuutta. MV-lehden päätoimittaja Ilja Janitskin oli yhteydessä kiusattuun, ja 15-vuotias poika oli kertonut hänelle arvostavansa moottoripyöräporukoita ja toivonut saavansa näiltä kyydin kouluun.

Janitskin välitti toiveen eteenpäin ja salolainen MC Tornados päätti toteutta toiveen. Neljä kerhon jäsentä heitti pojan kouluun, mikä oli herättänyt niin oppilaiden kuin opettajienkin huomion. Kenelläkään ei ollut moottoripyöräkerhon hyväntahdon eleestä mitään negatiivista sanottavaa – paitsi murenevasta auktoriteetista kärsivällä ajatuspoliisilla.

Poliisi julkaisi Facebookissa nolon kirjoituksen, jossa se vihjailee kerholaisten syyllistyneen johonkin rikokseen. Päivitys on kerännyt runsaasti kommentteja, joista käy ilmi, että suomalaisten luottamus poliisia kohtaan jatkaa laskuaan.

 

Aiheeseen liittyen:

Uusi poliisin propagandavideo neuvoo lapsia ilmiantamaan poliittisesti epäkorrektit vanhemmat
Poliisilta jälleen nolo kampanja: #kivapuhe

1 KOMMENTTI

  1. Ettei vain tätä koulukiusattua poikaa oteta huostaan, kun äiti hyväksyi “vääränlaiset” suojelusenkelit. Jumala on niin suuri ja tutkimaton, että Hän voi käyttää hyvän jakamiseen ketä tahansa.

Comments are closed.