Koti Artikkelit Miksi kansallissosialismi eikä “maltillinen kansallismielisyys”?

Miksi kansallissosialismi eikä “maltillinen kansallismielisyys”?

14

Kansallismielisyyden aallonharjalle on noussut jälleen joukko ihmisiä kritisoimaan islamia ja julistamaan etenkin konservatiiviselle kuulijakunnalle liberaalin länsimaisen kulttuurin tärkeyttä. Mutta voidaanko Suomi pelastaa “maltillisilla” ja pehmeillä arvoilla?

Jokaisen kansallismielisen, joka pelkää tulla leimatuksi antisemitistiksi, on helppo nyökytellä Laura Huhtasaaren tai vaikkapa Alex Jonesin maltillista eli kosher-nationalismia edustaville puheille. Maltillisen nationalismin nousu Internetissä ei ole tietenkään sattumaa vaan globalistien taktinen siirto, jolla ongelman juurisyyt tunnustavan nationalismin ja kansallissosialismin nousu suureksi kansanliikkeeksi yritetään estää. Tämä tehdään pakottamalla kansallismieliset toimijat loputtomaan konsensushakuisuuteen sekä vesittämällä aito nationalismi, jolla on todellista tahtoa ja kykyä suureen muutokseen, joka länsimaissa tarvitaan.

Kosher-nationalismin tarkoituksena on pitää nykypolitiikkaan tyytymättömät ihmiset tiukasti Internetissä. Kun paine kattilassa ajoittain nousee, kirjoittaa Ilta-Sanomien päätoimittaja Ulla Appelsin kansalaisten tuntoja rauhoittelevan artikkelin tai perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho heittää sarkastisen läpän fanikerhonsa iloksi. Pitkän linjan kansallismielisen toimijan Tuukka Kurun erottaminen perussuomalaisista olkoon taas yksi todiste siitä, ettei Suomessa ole todellisia oppositiopuolueita. Jos perussuomalaiset ja heidän kannattajansa uskovat, että media kohtelee heitä myötäsukaisemmin taas yhden poliittisen harjauksen jälkeen, ovat he väärässä. Järjestelmä ei tule lopettamaan perussuomalaisten vainoamista, vaikka he kumartaisivat viisi kertaa päivässä Daavidin tähti kaulassaan Tel Avivin suuntaan ja pitäisivät mustaa afrikkalaista kotivävynään.

Sionistilobbaajien esiinnousu alkoi viime vuosikymmenellä, kun Eurooppaan ja Yhdysvaltoihin syntyi maahanmuuttokriittisiä ja sionistien vahvasti rahoittamia kansanliikkeitä, joista tunnetuimpia lienevät tunnusten Stop Islamisation ja Defence League alla toimivat islamisaatiota vastustavat liikkeet. Näitä liikkeitä rahoittivat jo tuolloin juutalaiset rahoittajat kuten David Horowitz -säätiö, Aubrey Chernick, David Pipesin Middle East Forum sekä Clarion Fund. Rahoja ohjattiin jihadismia vastustaville kansallismielisille myös anonyymiyteen perustuvien juutalaisrahastojen kautta. Kosher-nationalistit ja populistit pakotettiin jo tuolloin vastustamaan jyrkästi rasismia ja rotuajattelua. Myös täällä Suomessa kansallismielisten ympärillä parveili avoimesti juutalaisuutensa tunnustavia islamkritiikin lobbaajia, eikä minulla ole mitään syytä olettaa, että he olisivat sieltä minnekään vuosien varrella kadonneet.

Laura Huhtasaari Israelissa. Huhtasaari on hyökännyt julkisuudessa Vastarintaliikettä vastaan.

Nojatuolinationalistit näyttävät uskovan, että maltillisia kansallismielisiä puolueita äänestämällä suljetaan Euroopan rajat. Ikävä fakta kuitenkin on, että myös maltilliset kansallismieliset puolueet ja poliitikot on jo aikoja sitten ostettu palvelemaan suursijoittajien ja monikansallisten yritysten asiaa, eikä Suomi ole tässä asiassa poikkeus. Maltillinen kansallismielisyys ei nimeä vihollistaan eli vahvan sionistijohtoista finanssimaailmaa, sillä eihän koira ruokkijansa kättä pure. Maltillisen kansallismielisen mielipidevaikuttajan tunnistaa siitä, että he pitävät poliitikkojen tyhmyyttä tai punaviheraatteen paloa syynä avoimien rajojen politiikkaan. Epämääräisten vihjailujen tasolle jäävä kritiikki ei tule koskaan johtamaan suurempaan ja tarpeelliseen yhteiskunnalliseen muutokseen, sillä valkoisten kansanmurhan arkkitehdit voivat jatkaa edelleen agendaansa syytösten ulottumattomissa. Suomen itsemääräämisoikeuden myyminen ulkomaalaisille suursijoittajille ei johdu tietenkään poliitikkojemme tyhmyydestä vaan täysin laskelmoidusta ahneudesta.

Pääministeri Juha Sipilän vuoden 2015 sutkautus “kansan kusitolppana toimimisesta” tarkoittaa, että poliitikko hyväksyy eurooppalaisten kansojen tuhoa kiihdyttävän päätöksenteon ja siitä aiheutuvan tavallisten kansalaisten raivon kärkkyessään hyväpalkkaista virkaa YK:n, pankkisektorin tai EU:n taholta. Ahne poliitikko laskelmoi, että rahallisen palkkion vuoksi voi sietää viran puolesta pientä epämukavuutta kansalaisten suunnalta. Poliitikot eivät ole tottuneet länsimaissa siihen, että heitä voi koskaan vaatia vastuuseen maanpetoksellisesta toiminnastaan. Kansalle tarjotaan leipää ja sirkushuveja, jotta paine kattilassa saadaan pysymään hallinnassa jopa silloin, kun anarkia marssii avoimista rajoista Eurooppaan. Psykologisella “joukkojenhallinnalla” säilytetään eliitin ja sitä kumartavien stabiili valta. Mikään ei ole eliitin vallalle vaarallisempaa kuin kriittiseen ajatteluun kykenevä oman maan kansalainen ja poliittisten sekä historiallisten valheiden paljastuminen.

Finanssikapitalismi rakentaa maailmanlaajuisia halpatyömarkkinoita palvelemaan monikansallisia yrityksiä ja niitä rahoittavaa pankkisektoria, joka pakottaa myös yritysmaailman palvomaan ääriliberaalia aatemaailmaa. Eliitin voiton maksimoimisessa tavallisella ihmisellä on pelkkä orjan tai lopulta hänet korvaavan robotin asema. Samaan aikaan kulttuurimarxismi lamauttaa valkoisen rodun massiivisella itseruoskintapropagandalla niin tehokkaasti, että sohvan pohjalta nouseminen tuntuu laiskuuteen ja materialismiin vuosikymmeniä opetetuille sukupolville mahdottomalta tehtävältä.

Finanssikapitalisti George Soros rahoittaa länsimaihin kohdistuvaa pakolaistulvaa.

Nyt moni on herännyt unestaan ja havainnut, miten massiivisella kampanjalla Internet sensuroi sananvapautta ja estää ihmisiä verkostoitumasta. Yhteisöpalvelut kuten Facebook keräävät ihmisiltä tietoa ja myyvät sitä vastoin heidän lupaansa eniten tarjoavalle tiedustelupalvelulle. Ihmisen henkilökortteja tekevien yksityisten yritysten dataan tehdyt “tietomurrot” tuskin olivat ulkoapäin tehtyjä murtoja ensinkään. Biotunnisteiden keräämistä puolustellaan terrorismilla, mutta sen todellinen tarkoitus on pitää tavallisia kansalaisia täydellisessä järjestelmän kontrollissa.

Eliitti tietää, että rodullisesti sekoittunut, heikkolahjainen ja isänmaaton “uuseurooppalainen” väestö ei pysty tulevaisuudessa muodostamaan yhtenäistä ja uskottavaa vastavoimaa sen vallalle. Kalergi-suunnitelmaa sekarotuisesta tulevaisuuden Euroopasta viedään läpi ennennäkemättömällä härskiydellä ilman eurooppalaisten enemmistön tahtoa. Tämän tavoitteen saavuttaakseen eliitti on valmis vaikka kieltämään oppositiotoiminnan ja taivuttamaan lakeja itselleen edulliseen suuntaan, jotta erimieliset saadaan raivattua syrjään. Jos olet joskus miettinyt, mitä se median ja poliitikkojen kauhistelema ihmisviha, rasismi ja puhdas pahuus ovat, niin löydät ne näistä oman kansansa tuhoutumisen hyväksyvistä ja oman ahneutensa sokaisemista ihmisistä, jotka ovat kadottaneet moraalisen kompassinsa jo kauan sitten. Se, millaisia rasistisia rikoksia tehdään valkoisia kohtaan juuri nyt kaikissa länsimaissa, täyttää helposti kansanmurhan määritelmän. Siksi kansallissosialistit puhuvat käynnissä olevasta hitaasta kansanmurhasta.

Valkoisten kansanmurhaa ei pysäytetä purkamalla turhautumista Internetissä samanmielisten kanssa ja luottamalla naiivisti demokratiaan, jota meillä ei ole. Tiedottamisen monopoli ja suurten joukkojen herääminen on välttämätöntä, mutta ne eivät yksin riitä. Tarvitaan todellinen tahto muutoksen tekemiseen. On tarvittaessa vaikka pysäytettävä tehtaat ja koneet, lähdettävä massoittain kaduille ja vallattava Internet, jotta tiedottamisen vapaus voi toteutua. Ellet edelleenkään uskalla puhua asioista niiden oikealla nimellä peläten leimautumista tai työpaikan menetystä, olet jo systeemin orja, teeskentelitpä itsellesi mitä hyvänsä. Globaali finanssieliitti jatkaa eurooppalaisten nöyryyttämistä yhä röyhkeämmin, vaikka kuinka leikkisit näkymätöntä tai ottaisit yhä uusia askeleita kohti nurkkaa.

EU:n isä Richard von Coudenhove-Kalergi tahtoi rakentaa rodunsekoitukseen perustuvan maailmanjärjestyksen.

Jokainen rotu on syyllistynyt historiassa tappamiseen, eikä minkään ihmisryhmän kärsimys ja tragedia sodissa tai vankileirillä ole toista ylevämpää. Tätä taustaa vasten onkin aiheellista pohtia, miksi juuri valkoiset ihmiset, joita murhattiin bolshevikkien sionistijohtajien käskyttämässä kansanmurhassa raa’asti kymmeniä miljoonia, kannustetaan kieltämään oma ihmisarvonsa ja tuhoamaan oma kulttuurinsa? Millä argumenteilla puolustellaan valkoisten ihmisoikeuksia loukkaavaa ja syrjivää kohtelua länsimaissa? Millä oikeudella meidän on päästettävä tänne integraatioon kykenemätön massa tuhoamaan ja raiskaamaan sivilisaatio, jonka olemme tänne omille ikiaikaisille asuinsijoillemme rakentaneet? Euroopan esi-isät kääntyisivät haudoissaan, jos näkisivät, millaiseen henkiseen alennustilaan olemme itsemme päästäneet rahavallan ja sitä nuoleskelevien selkärangattomien opportunistien avulla. Kansojen oikeus suojella omaa kulttuuriaan ja päättää omasta tulevaisuudestaan on ehdoton. Ja se on ehdoton tietenkin myös valkoisille kansoille.

Meillä valkoisilla on oikeus nähdä itsemme positiivisessa valossa ja rakentaa rodullista yhteenkuuluvuutta, kuten muillakin roduilla ja kansoilla. Luonto on onneksi kulttuurimarxismia voimakkaampi ase. Luonnonjärjestys, jota ei ole manipuloitu, suosii vahvojen ja älykkäiden ihmisten johtajuutta. Luonnonjärjestys ei tunne liberaalia reviiriajattelua, sillä sellainen ei toimi muualla kuin utopiamaailmassa. Koska miehet ovat vastustaneet ääriliberaalia kehitystä eniten, eliitti on jopa yrittänyt feminisoida miehet osana psykologista sotaa valkoisten itsemääräämisoikeutta vastaan. Eurooppa on saatettu kaaokseen suosimalla tahallisesti heikkotahtoisten tai lahjottavissa olevien ihmisten valtaa. Kulttuurimarxismi onkin ollut vihollisen käsissä erittäin tehokas ase, yksi monista aseista, joilla se ajaa valkoisia kohti yhä syvempää ahdinkoa.

Jos me valkoiset lähdemme vaatimaan ainoastaan yhteiseen kulttuuriin perustuvaa Eurooppaa, olemme jo hävinneet tämän sodan. Jos hylkäämme oman rodullisen ryhmämme ja toivotamme riveihimme tervetulleiksi kaikki samanmieliset etnisyydestä riippumatta, hyvin pian Eurooppaan syntyy rikollisuutta, levottomuutta ja rodullisia jännitteitä kuten esimerkiksi Yhdysvalloissa tai Etelä-Afrikassa. Jussi Halla-ahon puoltama mustien kristittyjen afrikkalaisten muutto Eurooppaan tulee sekin tuomaan tyypillisiä rodullisia ongelmia. Kulttuuri ei selitä monien ei-valkoisten kansojen historiallista kyvyttömyyttä luoda itsenäisesti vakaita kansallisvaltioita. Tiedon ja teknologian kulkeminen Internetin ja esimerkiksi YK:n avustusoperaatioiden kautta ei ole lopettanut kehitysmaiden taikauskoa tai naisten ja lasten epäinhimillistä kohtelua. Tämä johtuu siitä, että yleensä kehitysmaiden ongelmat ovat rodullisia ongelmia. Jokainen rotu rakentaa oman kapasiteettinsa mukaisen yhteiskunnan. Tämän takia rotuasian esille tuominen ei ole pelkästään tärkeää vaan se on jokaisen aidon nationalistin velvollisuus!

Suomessa on toiminut kautta historian poliittisesti radikaaleja liikkeitä, jotka ovat harjoittaneet kansalaisaktivismia. Vaikka globaalia rahaeliittiä nuoleskelevia päättäjiämme tämä ei miellytä, radikaalit ajatukset ja vaatimukset kuuluvat aktiiviseen poliittiseen toimintaan yhä tänäkin päivänä. Ne ovat osa sananvapauttamme ja kokoontumisvapauttamme. Politiikkaa on tehty Suomessa ennenkin kaduilla. Mikäli presidentti Niinistön lanseeraama termi “tolkun ihmiset” tarkoittaa läpensä korruptoituneen nykyjärjestelmän vastustajien sananvapauden kieltämistä, hän tarkoittaa oppositiotoiminnan kieltämistä Suomessa. Isänmaamme kansallisomaisuuden ja itsemääräämisoikeuden ulosmittaajille taistelu oman kansan puolesta voi ymmärrettävästi näyttää norsunluutornista katsottuna omituisen suoraselkäiseltä toiminnalta.

Se, joka globalisaatiodiktatuurin orjuuttamassa valtiossa kieltää kansalaisvaikuttamisen ja radikaalit mielipiteet, edustaa totalitarismia. Joten älkää Suomen media ja päättäjät enää kauhistelko kaduilla marssivan opposition kohtelua Venäjällä tai Kiinassa. Te kohtelette oppositiota täällä Suomessa täsmälleen samoin!

Ainoastaan valkoisten kansojen yhtenäisyys muodostaa tarpeeksi vahvan rintaman, jolla vihollinen pysäytetään. Kansallissosialisti ei taivu omista periaatteistaan saadakseen sosiaalista hyväksyntää tai edetäkseen urallaan. Vihollisella on kaikki resurssit käytössään ja se on tasapäistänyt koko poliittisen kentän itselleen taipuisaksi. Se on jopa soluttautunut kansallismielisen kentän sisälle vuosikymmenten ajan. Siltä kuitenkin puuttuu todellinen tahto taistella ilman suojamuureja ja omilla kasvoillaan asiansa puolesta. Siltä puuttuu käsitys kunniasta ja moraalista, ja siksi sen valta tullaan murskaamaan. Tämän hulluuden, jota valkoisille kansoille tarjoillaan, on loputtava.

Me kansallissosialistit kykenemme perustelemaan monipuolisesti ja faktojen kanssa, miksi emme halua toisrotuisia Suomeen ja miksi kulttuurimarxismin lonkeroista puhuessa on pakko puhua myös sionismista. On aika ryhdistäytyä ja nousta barrikadeille. Jätä totuuden kanssa kompromisseja tekevät nojatuolinationalistit taaksesi ja ryhdy kansalaisaktivistiksi.

On tutkittu, että ihminen katuu kuolemansa lähellä eniten niitä asioita, jotka hän jätti eläessään tekemättä. Älä ole yksi heistä, jotka eivät toimineet silloin, kun taistelu vapauden puolesta oli jokaisen velvollisuus ja silloin, kun se ylipäätään oli vielä mahdollista. Ellet ole koskaan eläessäsi taistellut konkreettisesti oman kansasi puolesta, nyt on aika osallistua todellisen opposition, Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen, toimintaan. Hanki elämällesi päämäärä ja liity mukaan taistelurintamaan valkoisten kansojen olemassaolon puolesta.

NOX

14 KOMMENTIT

 1. Asia on juuri kuten artikkeli sen kertoo, lisään vielä, että Jussi Halla-aho ei suinkaan ole Perussuomalaisten alkuperäisten periaatteiden takana mitenkään. Halla-ahon toiminnasta voi päätellä hänen olevan opportunisti ja periaatteeton liero, joka palvelee juutalaisia ja globalisteja.
  Perussuomalainen puolue on vain “kärpäspaperi”, johon kansallismielinen massa on tarkoitus sitoa ja pitää kontrollin alla.
  Mitään todellista muutosta Perussuomalaisten ei ole tarkoitustaan toteuttaa tai tukea.

  • Ja mitä ne PS:n alkuperäiset periaatteet edes olivat? Sika-Soini loi puolueen saadakseen itselleen taloudellista etua, asia lienee tullut tyhmimmillekin selväksi viime vuonna persujen hajotessa.

 2. Ei kukaan jaksa lukea noin pitkää tekstiä mitä Nox satuilee.
  Olennainen kysymys kuuluu: kumpi on top ja kumpi bottom kun Eppu ja Junes Lokka taas tapaavat?

  • Pitkäkin teksti sujuu kun opettelee kunnolla lukemaan. Oletko pyrkimässä siihen väliin iskunvaimentajaksi?

  • Mielestäni tämä NOXin kirjoitus on erittäin hyvä. Yksi parhaimmista tai paras!

 3. No oli erittäin hyvä, osuva ja inspiroiva kirjoitus! 🙂👍 Ei ole mitään muuta vaihtoehtoa kuin kansallissosialismi ja Vastarintaliike! Äänestämällä ja parlamentaarisilla ratkaisuista ei ole enään mitään hyötyä, systeemi on niin korruptoitunut, eliitti saa juuri ne henkilöt valtaan ketkä ne haluaa, koska kaikki valtapuolueet ajaa samaa rappioagendaa, ellei sitä joku ole vielä tajunnut. Ikävä kyllä täälläkin on niin yksinkertaisia juntteja, jotka myy äänensä kakkupalasta ja kahvista. Sitä on oikeasti vaikea tolkun ihmisen tajuta, miten jotkut voi olla niin tyhmiä, että noita urpoja äänestänyt, toisaalta kansalle ei olla tarjottu koskaan mitään todellisia ehdokkaita, kaikki ovat samaa scheissee.

 4. Tymäkkää tekstiä NOXilta.
  Huhtasaaren gradu on nyt syynissä ja kuulema enemmän kuin laki sallii on plagiointia, mikä taasen ei yllätä yhtään, näin suomessa nykyään toimii “korkea”koulutus kun tarkastajatkin on puusilmiä-ja päitä.
  Huhtasaari siinä missä Halla-ahokin ovat vain sionistien koukkuja, ihan samalla tavalla kuin Marine Le Penn ranskassa. Media tekee käskystä mustamaalauskamppajan, jotta näiden näkyvyyys on taattu ja suosio kasvaa, tasapäiset ihmiset eivät enää tänä päivänä muista eivätkä halua laiskuuttaan tarkistaa historiaa, eivät erota metsää puilta.
  Ensisijaisesti rakennetaan tunteen pojalle kuin faktan kuva tällaisista “radikaaleista” mutta juuri tuohon NOXin mainitsemaan kosher-tyyliin, jotta se herättää huomion ja mielenkiinnon.
  Ainoa ongelma tässä vain ovat ne, jotka kyseenalaistavat koko median luoman illuusion ja tuovat päivänvaloon informaatiota jota ei niin välttämättä haluttaisi esittää esim. Huhtasaaren vierailu terroristien luona, Le penin ura taasen pitää sisällään monivuotista yhteistyötä pro-israel liikkeen kanssa poliittisella tasolla.
  Ruutia ei tarvitse keksiä uudelleen, vain nähdä hieman vaivaa tiedon eteen joka on valmiina odottamassa.

 5. “Luonnonjärjestys, jota ei ole manipuloitu, suosii vahvojen ja älykkäiden ihmisten johtajuutta.” Kysymys on jos me valkoiset kollektiivina olemme niin vahvoja ja älykkäitä kuin tarvitsisi? Näyttää enemmänkin siltä kuin meistä on tullut joukko ylipainoisia pupuja jotka henkikurkussa etsii sopivaa koloa jos ei sitä ole jo löytänyt. Vastarintaliike on hyvä ja elintärkeä mutta sen täytyy kasvaa ja sillä tavalla voimistua. Tässä on yksi suuri ongelma koska nopea kasvu riskeeraa järjestön laadun. Monen monta kertaa olen miettinyt kerkiämmekö me kansallismieliset (en ole vastarintaliikkeen jäsen) kansaamme ja rotuamme pelastamaan? Voin vain toivoa että näin tapahtuu mutta uskon vahvasti että tarvitsemme enemmän apua muiden maiden kansallismielisiltä järjestöiltä välittämättä niiden roduista tai uskonnoista ja välittämättä heidän kulttuurista omissa kotioloissa. Pääasia on että kaikilla on yksi ja sama päämäärä. Tuhota globalismi ja pelastaa oman valtion riippumattomuus.

  • Pitkälti kanssasi samaa mieltä. Ensin suuri kuvio kohdilleen ja sitten hivuttamalla kohti hienosäätöä aina tilaisuuden tullen.
   Globalismia ei varmaan voi tuhota totaalisesti, mutta sitä voi vakavasti jarruttaa aktiivisella ja monitahoisella toiminnalla.
   Uskon että monesa valtiossa, mitkä ovat menettäneet itsenäisyytensä EU:n myötä, suomi mukaan lukien, pitää sisällään suuren määrän ihmisiä jotka haluavat saada takaisin itsemääräämisoikeuden, oman valuutan ja oman lainsäädännön.
   Olen vuosien saatossa havainnut, että aina kun eu:lla alkaa ote herpaantumaan, tulee todella nopeasti uusia lakeja, säädöksiä, vaateita voimaan ns. nopeutetulla aikataululla, useimmiten nämä eivät kosketa vallan kahvassa olevia vaan tavalista kansaa, mielummin vielä keskiluokkaa.

 6. Otsikon olisi voinut lyhentää muotoon “Miksi kansallissosialismi”. Silloin se olisi paremmin kuvannut artikkelia eikä olisi asettanut vertailua lukijan mieleen. Lyhyempi otsikko olisi tässä kohta toiminut paremmin koska se olisi herättänyt mielenkiinnon artikkelia kohtaan.

  Itse tekstissä oli kyllä hyviä pointteja ja vastakkainasettelua sekä totuutta.

Comments are closed.