Koti Uutisia Ulkomaat Lontoon vierasrotuinen pormestari ei ota vastuuta rikosaallosta

Lontoon vierasrotuinen pormestari ei ota vastuuta rikosaallosta

2

Lontoo on vierasrotuisen pormestari Sadiq Khanin valtakaudella kokenut huiman kasvun rikollisuudessa. Niin murhat kuin muut rikokset yleistyvät Lontoossa ennennäkemättömällä tahdilla. Khan kuitenkin väittää, ettei hän ole tehnyt mitään väärää. Hän on myös sitä mieltä, ettei Lontoon poliisikaan ole epäonnistunut työssään.

– Mielestäni emme ole tehneet mitään väärin Lontoossa enkä ole sitäkään mieltä, että poliisi tai rikoskomissaarit tässä maassa olisivat hekään tehneet mitään väärää, sanoo Khan.

Vaikka Khan väittää kivenkovaan, ettei hän ole vastuussa Lontoon rikosaallosta, tilastot osoittavat jotain aivan muuta. Esimerkiksi tuoreet rikostilastot osoittavat, että teräaserikokset ovat yleistyneet Britanniassa 22 prosenttia ja aserikokset 11 prosenttia. Suurin osuus näistä tapahtuu tilastojen mukaan nimenomaan Lontoossa.

Khanin valtakauden aikana murhien lukumäärä on noussut Lontoossa kokonaiset 27,1 prosenttia. Murhat, joissa osapuolena on nuori, ovat lisääntyneet 70 prosenttia Khanin pormestarikauden aikana. Myös ryöstöt ovat yleistyneet 33,4 prosenttia.

Lähde: Breitbart

2 KOMMENTIT

  1. Onhan meilläkin Nasima, josta voi tulla Vapaavuoren ketkun korvaaja Helsingin pormestarina.

  2. Se on sitä kulttuurinrikastusta.🙂 “Emme ole tehneet mitään väärää. Autoimme vain hädänalaisia pakolaisressukoita ja otimme miljoonan niitä tänne rikastuttamaan Lontoota. Heistä paljon on insinöörejä, aivokirurgeja ja muita moniosaajia mitä Eurooppa tarvitsee, monilla on vaan paperit hukkunut matkalla.” 🙂

Comments are closed.