Koti Artikkelit Mielipide: Huumeet virtaavat rajojemme yli, mutta tulli on huolissaan nuuskasta

Mielipide: Huumeet virtaavat rajojemme yli, mutta tulli on huolissaan nuuskasta

29

Kun Suomi liittyi Euroopan unioniin, ei se, kuten Ruotsi, vaatinut poikkeuslupaa nuuskan myynnin jatkamiselle. Nuuska on tupakkana toki terveydelle haitallinen, mutta nuuskan on todettu tutkimuksissa olevan 95 prosenttia vähemmän haitallinen aine kuin savukkeet. Tästä huolimatta maamme johto haaskaa valtavia summia nuuskan vastaiseen toimintaan, vaikka suurempiakin ongelmia olisi olemassa.

Hyvä esimerkki siitä, ettei maamme johtoa varsinaisesti kansan terveys kiinnosta, on tullin ylitarkastaja Asko Saukkonen, joka vaatii päättäjiltä tiukempia otteita nuuskan salakuljetusta vastaan. Häntä huolestuttavat erityisesti Tornion rajan ylittävät suuret nuuskamäärät.

– 4 000 kiloa takavarikoitiin Torniossa nuuskaa viime vuonna. Se on aivan valtava määrä. Saadaan prosentteja pois siitä, mitä tuodaan laittomasti maahan, Saukkonen kertoo MTV:lle.

Samaan hengenvetoon Saukkonen myöntää, että huumeet pääsevät rajan yli kansamme käsiin. Saukkonen kertoo, että rajanylityspaikkoja on useita ja että resurssit eivät riitä kaikkien valvomiseen. Rajojemme yli pääsee siis kansallemme erittäin vaarallisia huumeita päivittäin. Tästä huolimatta Saukkonen päättää valittaa nuuskasta, joka (toisin kuin huumeet) ei tuhoa nuortemme elämää perin pohjin.

Vaikka kansallissosialistisesta näkökulmalta kansan tulisi välttää päihteitä kaikissa niiden muodoissa, on myös ymmärrettävä, että taistelua rappioituneita tapoja vastaan tulisi käydä tärkeysjärjestyksessä. Jos taistelussa myrkyllisiä “nautintoaineita” vastaan keskitytään tupakkatuotteisiin eikä huumeisiin, on järjestelmässä jokin pahasti vialla.

Yhteiskunnassa, jossa maan johtoa todella kiinnostaisi kansan etu, kohdistaisi tulli lähes kaikki tämänhetkiset resurssinsa maahantunkeutujiin, huumeisiin, vakaviin talousrikoksiin ja ihmiskauppaan. Vasta kun nämä on hoidettu kuntoon, tulisi resursseja käyttää muuhun.

Vastaavaa “perse edellä puuhun” -filosofiaa voi myös havaita muualla valtiovallan toiminnassa. Muutamia esimerkkejä valtion järjenköyhästä toiminnasta:

– Raiskausepidemiaa kitketään “turvallisuuskeskusteluilla” sen sijaan, että rajat suljettaisiin ja kaikki rotumuukalaiset toimitettaisiin kotimaihinsa.

– Ampuma-aserikoksia kitketään kieltämällä tavallisilta kansalaisilta heidän oikeutensa puolustaa itseään.

– Työttömyyttä parannetaan pakottamalla työttömät orjatyöhön “työkokeilun” nimissä, jotta voidaan puhua aktivoitumisesta.

– “Resurssipulassa” elävä poliisi tuhlaa aikaa, rahaa ja miehistöä valvoakseen kansalaisten mielipiteitä Internetissä samaan aikaan kun moni aidosti hädässä oleva suomalainen joutuu odottamaan poliisin saapumista tunteja.

– Nuoria halutaan saada kiinnostumaan politiikasta. Kun nuorukainen onkin kansallismielinen, ottavat sosiaaliviranomaiset ja poliisi hänet huostaan.

– Aito poliittinen oppositio kielletään “hyvien tapojen vastaisena” ja “demokratian” nimissä.

Yliseksualisoitunutta nuorisoa “parannetaan” järjestämällä kaduillamme rappioparaateja.

– Maaseudun työttömyyttä “parannetaan” polttoaineverotuksen korotuksella.

– Maanviljelyn kannattavuutta ja maamme omavaraisuutta “parannetaan” kuristamalla pienviljelijät hengiltä.

Missä vaiheessa tämän maan kansa herää todellisuuteen ja toteaa, että nykyinen valtaeliitti ja korruptoituneet hyväveliverkostojen kautta palkatut virkamiehet eivät ole päteviä hoitamaan tehtäviään?

M. H.

Lähteet: MTV, DH

29 KOMMENTIT

 1. Huumeiden salakuljetus on niin tuottavaa, että siihen puuttuminen on viranomaisilta estetty. Huumekaupan rahoittajat ovat henkilöitä ja tahoja joilla on mahdollisuus maksaa suuriakin summia käteisenä tai ns. varjoyhtiöiden kautta. Rahoittajat ovat yhteiskuntamme huipulla, niin talouselämässä kuin politiikassakin, täten poliisi ja tulli ovat heidän kontrolloitavissa. Ministeriöt voivat nopeasti ja ilman velvollisuutta selittää toimiaan poliisitutkinnan estämiseksi tms.
  Nuuskan tuontiin puuttuminen on jälleen yksi näennäistoimenpide, jolla kansalaisille näytetään (näytellään) miten tulli ja poliisi toimii laittomuuksien estämiseksi.

  Muuten, aika kummallista, että presidentti, sisäministeri tai pääministeri eivät ole koskaan lausuneet olevansa huolestuneita huumeiden salakuljetuksesta. Toisin on asia kun kysymys on ns. vihapuheesta, eli totuuden kertominen on vakavempi teko kuin nuorison ja koko kansan myrkyttäminen.

  Niinpä niin, raha puhuu ja korruptiosta on tullut maan tapa.

  • Isoilla pikavipeillä on hyvä myös rahoittaa jonkunasteista huumekauppaa. Jos menekki on varma ja pääset erästäsi eroon nopeasti sekä myös saat omasi siitä heti jälleenmyyjiltä, niin pikavipistä ei tarvitse maksaa mitään korkoakaan.

 2. “Missä vaiheessa tämän maan kansa herää todellisuuteen ja toteaa, että nykyinen valtaeliitti ja korruptoituneet hyväveliverkostojen kautta palkatut virkamiehet eivät ole päteviä hoitamaan tehtäviään?”

  Ovathan ne oikein päteviä hoitamaan tehtäviään, tekevät juuri sitä politiikkaa mitä vihollinen ohjeistaa…

 3. Hyvä mielipidekirjoitus, täysin samaa mieltä. Itse käytän nuuskaa, ja se että se on kriminalisoitu on täysin järjetöntä varsinkin kun valtio saisi siitä tuloja. Toisekseen kuten tuossa M.H. mainitsikin niin se on 95% vähemmän haitallista kuin tupakka, varsinkin kun nykyään on melkein pelkästään pussinuuskaa. Ns. “paskanuuska” eli märkänuuska mitä jääkiekkoilijat varsinkin joskus käyttivät, jota ruiskulla laitetaan huuleen onkin asia erikseen, se on huomattavasti haitallisempaa, siitä menee limakalvot rikki, aiheuttaa suusyöpää, reikiä ikeniin ym, mutta eipä sitä juuri edes enää käytetä. Itse lopetin tupakoinnin kun siirryin nuuskaan. Kunto parani, keuhkot puhdistuivat ja aloin voimaan paremmin. En tietenkään kannusta ketään aloittamaan, mutta on se sentään paljon parempi kuin tupakka.

 4. Missä vaiheessa tämän maan kansa herää todellisuuteen ja toteaa, että nykyinen valtaeliitti ja korruptoituneet hyväveliverkostojen kautta palkatut virkamiehet eivät ole päteviä hoitamaan tehtäviään?

  Demokratian vuosikymmenien aikana kansa on turmeltunut perusteellisesti. Joten herääminen todellisuuteen on mahdollinen aikaisintaan silloin, kun sohvalla istuminen rauhassa tv-laatikon edessä (l. mukavuusalueella oleminen) ei enää onnistu fyysisesti koettavien ilmiöiden takia kuten nälkä, vilu, väkivalta.

  “To predict the behavior of ordinary people in advance, you only have to assume that they will always try to escape a disagreeable situation with the smallest possible expenditure of intelligence.”  – Friedrich Nietzsche

  • Ei herää missään vaiheessa kansa, sillä täällä on aivan liika leoja ja muita saamattomia epäonnistujia.

   Kiitos myös jälleen kerran päivän leikatuista ja liimatuista “viisauksista”. Et edes suomeksi osannut kääntää tuota, mutta eipä sillä ammattikouluosaamisella toki moisia suorituksia tehdäkään.

 5. Kannabis on toinen, jonka kimppuun käydään. Sitä on kuitenkin käytetty pitkään lääkkeenä itämaissa ja kannabiksella on edelleenkin terveyttä edistäviä vaikutuksia. Paljon tehokkaampi lääke se on kuin lapsille määrätyt ADHD-lääkkeet ja syöpäpotilaille määrätyt sytostaatit.

  Koska kannabis on kasvi ja sitä ei voi patentoida, ei lääkeyhtiöitä kiinnosta tämä kasvi. Lääkeyhtiöt haluaa rahat, ei edistää terveyttä.

  Sama juttu voin ja kananmunien suhteen. Elintarviketeollisuus suosittelee margariinia ja sokerittomia tuotteita, mutta kun katsoo pitkää tuoteselostetta, niin voiko sitä sanoa terveelliseksi ja turvalliseksi? Raha ratkaisee.

  • Niinpä niin klassinen “kannabis on lääke”- argumentti. Kuinkahan moni oikeasti käyttää kannabista lääkkeenä? Ei varmasti kovin moni. Huumeita käyttävät vain luuserit ihan sama onko se jonnebis tai meta tai kokaiini. Täydellinen kriminalisointi huumeille ja lujat tuomiot niistä.

   Eri asia olisi ehkä jos kannabista olisi vain sairaaloissa ja niitä annettaisiin syöpäpotilaille tms valvotusti ja ne pidettäisiin lukittuna.

   • Kannabis on lääke esim.seuraaviin sairauksiin: syöpäkivun, HIV:n ja MS-taudin jäykkyyden hoitoon,MS-taudin, ALS:n, epilepsian, Alzheimerin, Touretten oireyhtymän, traumaperäinen stressihäiriön, unettomuuden, diabeteksen, neurologisten häiriöiden, hermostollisen kivun, fibromyalgian ja aidsin hoitoon. Kanadassa sillä voidaan hoitaa hermo- ja syöpäkipua.

    Kannabista lääkkeenä käyttää THL.n arvion mukaan Suomessa 2000-5000
    henkilöä.
    Kannabiksen huumeluokitus on väärä. Se ei kuulu mihinkään huumeluokitukseen vaan välttämättömien lääkeaineiden listalle ja kasvina samanlaisen valvonnan piiriin kuin luomuparsakaali.
    kannabis ja sen vaikuttava aine, THC, on luokiteltu epätieteellisin perustein ja epäloogisesti kahden eri huumesopimuksen piiriin ja sikin sokin näiden sopimusten huumeluokituksissa.

    Kannabis on asetettu vuoden 1961 huumesopimuksen ainelistassa kahteen kategoriaan, I ja IV, joista IV on ankarin: siinä on vaaralliset huumeet, joilla ei ole lääkinnällistä käyttöä. Kannabiksen vaikuttava aine, THC, on puolestaan vuoden 1971 psykotrooppisten aineiden listalla eli lähtökohtaisesti lievemmän valvonnan piirissä kuin kannabiskasvi. Lisäksi THC:n eri isomeerit ja stereoisomeerit on luokiteltu eri kategorioihin. Pelkästään kannabiksen ottaminen pois IV kategoriasta tekisi siitä normaalin reseptilääkkeen.lähde.http://tusky.fi/2018/12/17/kannabiksen-huumeluokittelun-sietamaton-poliittisuus/

    Ei ole “ihan sama” käyttääkö henkilö metaa tai kokaiinia jotka aiheuttavat
    mahdollisen yliannostuksen vaaran ja kuoleman toisin kuin kannabis joka
    on alkoholia vähähaittaisempaa myös päihdekäytössä.
    Mikäli seuraisit uutisia maailmalta niin huomaisit esim.kannabiksen laillistamisen
    seuraukset vaikka Coloradosta:Marijuana sales in Colorado exceeded $1 billion as of August of this year, with tax revenue from those sales coming in at $200 million, according to a report from the Colorado Department of Revenue and its Marijuana Enforcement Division.https://www.denverpost.com/2018/10/18/colorado-cracks-billion-marijuana-sales-record/
    Kieltolakia noudattamalla ja “täydellisellä kriminalisoinnilla huumeille”nämä
    verotulot olisivat tuloa rikollisjärjestöille.
    Laillistamalla kannabis saataisiin verotuloa,työpaikkoja ja myyntiin valvotut olosuhteet ikärajoin joita tällä hetkellä ei ole.

    • Jälleen kerran jonninjoutavia jonnebista puolustavia kommentteja. Kannabis ei ole mikään “lääke” noihin sairauksiin vaan ns. lievite sillä se turruttaa hermoston. Klassinen alkoholiin vertaaminenkin tuli sieltä.

     Kannabis tekee sinusta hitaan ja tyhmentää. Se ei ole mitään muuta. En käytä alkoholia enkä huumeita joten minun puolesta molemmat voitaisiin kieltää. Muutenkin ihmisen pitäisi itse ymmärtää että ne ovat arvottomia ja turhia. Kumpaakaan ei ihminen tarvitse eikä saa niistä mitään irti. Antamasi arvio lääkemielessä käyttäjiin niin on vähän niin ja näin. Ei saa unta-> ota jonnebista. Parantumaton sairaus Alzheimer-> ota vähän jonnebista vaikka kuolet kuitenkin 5vuoden sisällä hitaasti. Hiv /aids ? Vain paskalla elämäntavalla saa kyseiset taudit mm neekerien kanssa makaaminen tai homoseksi. Suurin osa jonnebiksen polttajista ei sairasta mitään noista tai ovat ala-ikäisiä jotka matkivat mamuja kuten mm omalla koululla tapahtui paljon.

     Usa on maailman degeneroituneempia paikkoja joissa sallitaan kaikki, ei verrattavissa suomeen saati eurooppaan. Mainitsemasi verotulot/työpaikat ovat vain keppihevosia joilla pyrit saamaan kannabiksen laillistamisen/hyväksymisen kuulostamaan hyvälle vaikka tosiasiassa se ei mene silleen. Sama asia kuin sanoisi että laillistetaan kokaiini niin vältetään VERORAHOJEN menoa rikollisille ja työpaikkoja hei kun kato tarvitaan maahantuojia ja myyjiä sniis sniis. Ei se yks viiva tapa. Kyllä ne terveyspuoletkin löytyy kun tehdään vähän tutkimuksia ja Aczteekitkin käytti sitä öhmöm ja kuka sinä olet tuomitsemaan toisen ihmisen päihteidenkäyttöä. Mun keho mun mieli ;(

     Kuten sanoin, vain huolella valvottua käyttöä sitä ehdottomasti tarviseville voitaisiin sallita mutta viihdekäyttö yms ehdottomasti banniin. Alkoholille voi tehdä saman. Eihän sitä nykyäänkin käytä kuin mamut ja jonnet ja työttömät luuserit jotka ovat löytäneet alkoholille toisen vastikkeen, paskanvitut mistään lääkemielessä käytöstä. Sortuvat vielä joskus vahvempaankin aineeseen.

     Ihme porukkaa PVL:n sivuilla kun halutaan joku niinkin turha asia kuin päihteet laillistaa tai puolustetaan sitä. Eikä ole ensimmäinen kerta kun vastaavaa tulee esiin. Jengi vissiin on oikeasti niin hiekkomielisiä että eivät osaa elää ilman jonkinlaista mielennostetta. Säälittävää sanoisi Varg.

     • Aineiden käyttäjillä menee hetkessä ihon alle ja sitten alkaa “koska alkoholi”. Kannabis tosiaankin hidastaa ja tyhmentää, se on nähty ihan livenä useammin kuin kerran.

      Hyväksyn kannabiksen valvotun lääkekäytön kipulääkkeenä ja siinä se. Ihan turha puolustella viihdekäyttöä sen enempää kuin muitakaan “tajunnanlaajentajia”.

     • Muistaako vanhempi rahtari Lentävä finniperse, kun otetiin poppersia Göteborgissa?

      Heil sun heiluvilles! Ja sen jälkeen teikäläinen tarvitsikin Oxyconteja jotta pystyit ajamaan: oli meinaan perse vissiin vähän kipeä ukolla! 😀

     • En todellakaan ymmärrä, mistä nikkivaras runkkari kehittää nämä homoseksuaaliset ja toisessa topicissa pedofiiliset unelmansa kera rahtariharhojensa, mutta pakkohoito häämöttää jo horisontissa. Joku ihan oikeasti kiinnostui niin tappo- kuin raiskausuhkauksistasi. Odotteles vaan, voit vaikka päästä mohammedmuijasi kanssa samaan hotelliin.

     • Leviääkö se perse kun sinne tungetaan parrua alinomaa, vaiko onko se perseellään istumisen l. rekalla ajamisen tulosta?

      Äijä siellä ulisee kuin pahainen pikkuhinttari (mikä toki oletkin). Legendaarista. Tuleeko vanhan liiton miähet (rahtareiden homoliiga?) ovelle kohta? Hui, kun pelottaa. Melkein. Meilläpä on sinun tietoja täällä. Niitä pikkuhiljaa aletaan jakaa sopivilla sivustoilla.

      Vitun säälittävä rotta. Piestä tuollaiset pitäisi. Onneksi asun niin kaukana moisesta saastasta ja masennuksen harmaasta imapiiristä, ettei ole vaaraa törmätä sinuun. Vitun pelle.

     • Olet sairas. Unelmoit toisten tappamisesta, pikkulasten raiskaamisesta ja lisäksi sinulla on jokin käsittömätön himo löytää itsellesi homoseksuaali rekkakuski mohammedmuijasi tilalle. No, minä en ole kumpaakaan, joten ehkä sinun olisi parasta suunnata seuranhakusi jollekin toiselle sivustolle. Tietoja, joo, ihan varmasti… 🤣

    • Itse taas olen huomannut että kannabis on se ensimmäinen huume, jonka jälkeen tulevat pillerit, amfetamiini, ekstasi ja sitten vielä ne kovemmat kamat. Harva pilven kestokäyttäjä on elämästään mitään saanut aikaiseksi. Melko surullisia tarinoita vain kerrottavaksi olisi.

     Ne jotka ovat ymmärtäneet lopettaa (kuten allekirjoittanut) ovat hankkineet oman talon/asunnon, auton tai pari, perheen, lapsia, uran jne. Ne jotka jatkoivat pössyttelyä, aikalailla jäivät harmaisiin lähiöihin tai homeisiin puutaloihin jatkamaan rakasta harrastustaan jokapäiväisellä kaljankiskonnalla ynnä muilla huumeilla höystettynä.

    • Darialla ja Erkillä hyvät kommentit. Kannabispohjaisia tuotteita kuten CBD öljyä voi käyttää jo nykyisellään moniin vaivoihin. Monet tunnetut taiteilijat, muusikot ja muutkin menestyjät ovat jossain vaiheessa myös viihdekäyttönä hieman pössytelleet eikä se ole elämää pilannut. Olisin silti varovainen liian laajan legalisoinnin kanssa. On epäilyttävää miksi sitä on viime aikoina lobattu jopa valtavirtaisissa lähteissä ja sosiaalisen median videopuffeissa vedoten juuri sen lääkinnällisiin ominaisuuksiin kun samalla muut integratiiviset metodit painetaan vielä ahtaammalle.

     Mutta ehdottomasti väljästi tulkittavana lääkkeenomaisena se pitäisi saada vielä laajempaan käyttöön ja ns. Kelakorvausten piiriin Fibromyalgia, syöpä, CFS ja muilla vastaavilla potilailla. Fibromyalgian yhdeksi syyksi on myös epäilty endocannabinoidin puuttetta.

    • Joskus aikoinaan puhuin tutun kanssa lääketeollisuudesta ja siitä, millainen bisnes syöpä on ja miksi siihen ei “ole” parannusta. Raha ratkaisee. ADHD:hen on lääkitys, joka on amfetamiinipohjainen, joka on haitallinen väärin diagnosuiduilla vain käytöshäiriön takia. Tiedän itsekin tapauksen, jossa idiootti-äiti oli hankkinut käytöshäiriöiselle lapselleen ADHD-diagnoosin, jotta pääsisi kyseistä lääkitystä kauppaamaan ja tietysti omaankin käyttöön pitää saada. Jos autismiin olisi keksitty lääkitys, niin arvaatteko olisinko ottanut. En. Elimistö on jo tarpeeksi paskana aspartaami- ja rypsisotkujen takia, minkä epäilen olevan syyllinen terveysongelmiini. Esimerkkinä A-vitamiini on tärkeä näölle ja sitä saa voista ja kananmunista, joita ravitsemusterapeutit kehoittaa olemaan syömättä, koska kolesteroli. Äiti syö kolesterolilääkkeitä ja ostaa margariinia sekä light colaa. Lääkkeitä tarjotaan, mutta ei kehoiteta muuttamaan ruokailutottumuksia.

     Jos lääkeyhtiöt olisivt globalisteista riippumattomia, voisin harkita asiaa uudestaan. Nyt kun lääkeyhtiöt eivät ole kiinnostuneet kannabiksesta, koska siitä ei saa patenttia, niin en lähde leikkiin mukaan. Hyväksyn omaan reumaperäiseen sairauteen ja siitä johtuviin näköhäiriöihin vain kannabiksen, kun Suomi vain tajuaisi laillistaa ko. lääkkeen. Itse asiassa se on laillinen, mutta moniko lääkäri kirjoittaa siitä reseptin.

     Tällä hetkellä koitan hoitaa sairauttani vähähillihydraattisella kasvisruokavaliolla, ja varsinkin viljat jättäessä oireet ovat helpottuneet. Ruokateollisuudella on samat säännöt kuin lääkeyhtiöillä: raha ratkaisee. Margariinit, rasvattomat maitotuotteet yms. on tarkoitettu tekemään ihmiset sairaiksi, ei edistää terveyttä. Sitä paitsi aivomme tarvitsevat rasvaa, ja ihmisen aivotkin ovat rasvaa. Mitenkäs Israelissa? Käsittääkseni sielläkin oli tutkittu karppausta kuusi vuotta, ja tulokset oli hämmästyttävät: karppaus laihdutti ja toi terveyden. Tutkimuksessa oli verrattu tuloksia vähärasvaista sekä välimerellistä ruokavaliota noudattaviin ihmisiin. Ketogeenisen ja vähähiilihydraattisen ruokavalion vaikutuksia epilepsiaan ja muihin neurologisiin häiriöihin tutkiskelen itsekseni, koska haluan valistaa ihmisiä siitä, että ihan kaikkea ei kannattaisi sinne omaan kehoon laittaa. Ihmisillä on vain valitettavasti perusvaistot kadonneet, jolloin he syö “terveellisesti” margariinia leivän päälle levittäen.

  • Onhan maailma pullollaan morfiinijohdannaisia lääkkeitä. Ei nyt ollut aivan osuva tuo argumenttisi, Daria.

 6. Eiköhän sieltä Tornion yli ole tullut vähän enemmän ja vähän vaarallisempaakin ruskeaa paskaa tässä viime vuosina.

  Poliisi ja varmasti muutkin viranomaiset ovat mukana huumebisneksessä: tekevät yhteistyötä näiden kahden ison MC-jengin kanssa selvästikin. Laillistamalla ja verottamalla kovastikaan ei saada samaa hyötyä kuin laittoman kaman tuomisesta ja sen jatkamisesta, joten touhu pidetään yhä laittomana. Myöskin “huumeiden vastainen työ” on valtava bisnes.

 7. Juutalaisten ja liberaalivasemmiston metkuja, jolla molemmilla on yhtenevä päämäärä. Tuhota länsimaiset yhteiskunnat ja kulttuuri eräänlaisella “oopium -sodalla” aivan kuten Kiinaa heikensivät kolonialistiset länsimaat toissa vuosisadan loppuvuosikymmeninä tieten tahtoen tekemällä kiinalaisista oopiumin orjia.
  Kommunistit vihaavat porvarillisia länsimaisia arvoja, johon sisältyy oleellisena osana kristinusko, jota vastaan myös juutalaiset käyvät sionismista sotaansa, kostaakseen länsi eurooppalaisille goyimeille nk. holokaustin, jonka tuo omahyväinen ja muita parempana pitävä kansakunta itse nostattaa vastaansa niin kauan kuin tämä maailma seisoo. Nyt juutalaiset ja erityisesti miljardööri -terroristi George Soros häärää EU:n tukemana nk. “monikulttuurisuuspolitiikkaa”, joka on vain kiertoilmaus pidikkeettömälle muslimi-invaasiolle, joka lopulta tulee johtamaan Euroopan islamisointiin ja valkoisen rodun kansanmurhaan sekä verenvuodatukseen, joka alkukantaisuudessaan ja julmuudessaan vie ajanlaskun 1400-vuotta taaksepäin sotana “vääräuskoisia” vastaan syystä, että Länsi-Eurooppa on mielisairas ja kyvytön suojelemaan itseään syystä, että EU ja se täynnä olevia äärikommunisteja ja maolaisia sekopäitä sairaissa mielissään kehittelevät julmaa yhteiskuntakokeilua, jolla on yhtä onneton ja surullinen loppu kuin silmänkantamattomiin siintävät pääkallo aidat Kamputseassa Punaisten Khmerien Pol Potin (1963-1981) kommunistihallinnon jäljiltä, joka mielipuolisuudessaan jäljitteli Kiinan johtaja Mao Tse Tungin (1993-1976) lukemattomia mieltä vailla olevia aivopieruja, joissa kuoli miljoonittain kiinalaisia, joista viimeisimpänä tunnetaan kulttuurivallankumous 1960-luvun loppu vuosikymmenenä, joka omalla tavallaan muistuttaa parasta-aikaa Suomessa vaikuttavaa kulttuurimarxismia ja juutalaisten vasemmistolaisten kehittelemää “kuolemankulttia” nimeltä: Monikulttuurisuus, joka on rinnastettavissa nykyajan ruttoon Ebolaan, jota sitäkin löytyy jo Saksasta alempirotuisten tuomana ja kusipäisten suvakkihallitusten maahan laskemina ilman karanteeneja, puhumattakaan muista “vähäpätöisemmistä” rajamuodollisuuksista. Suomen julmin ja mielipuolisin aikakausi tullaan tuntemaan “Sipilän sortovuosina ja kansanmurhana”, josta, jos Herra Suo, terve ja itsenäinen suomalainen kansakunta voi lukea kauhunsekaisin tuntein ja kiitollisena siitä voitosta, joka tuosta idiootista ja hänen hallinto kautensa kuilun pohjasta saavutettiin ja noustiin kansakuntien joukkoon, joka voi elää turvallista elämää ja olla ylpeä itsestään tuntematta syyllisyyttä tai rikollista mieltä siitä, että on suomalainen ja valkoinen, joka ei ole taakka, vaan aihe tuntea olevansa etuoikeutettu, koska on sen itse ansainnut kuten kaikki ne yhteiskunnan palvelut ja velvollisuudet, joiden eteen on itse kortensa kantanut selkä suorana vailla kataluutta ja vääryyttä tekemällä muita kohtaan siksi, että saisi elää muiden siivellä “noukkimalla vain rusinat pullasta”, sillä näimme sen, että vain arvottomimmat ja pahuudella täytetyt elintasopakolaiset tekivät tekoja, jotka asemoivat heidät häädettäviksi torakoiksi ja rotiksi, jotka likaavat kaiken ja tuovat tauteja saastuttaen kaiken mihin he vain likaisilla käsillään koskevat.

  • Taas kerran taattua juha.®-paskaa: ei kappalejakoja, eikä järkeä muutenkaan. Helvetisti tekstiä, muttei yhtään asiaa. Oikein huokuu tänne asti apukoulu/10. luokka/ammattikoulu (reputettu), muovimatot ja itsekäärittyjen Bonus-sätkien kellastamat seinät sieltä 20 m²:n sossuluukusta neekereiden, muiden juoppojen ja nistien seasta.

  • Juuri sanoivat tuolla töllössä että oli huonoa tuuria ja onnea kun näin pääsi käymään. Ja mitä tekee hallinto?

Comments are closed.