Koti Uutisia Elämäntavat Rehtori kritisoi homonuorten yliseksuaalista pukeutumista – sai liberaalit kimppuunsa

Rehtori kritisoi homonuorten yliseksuaalista pukeutumista – sai liberaalit kimppuunsa

6

Sysmän yhtenäiskoulun vt. rehtori Tuula Vuorinen on joutunut liberaalien virkamiesten, valtamedian ja homolobbausjärjestö Setan hampaisiin valiteltuaan alakulttuuria, jossa suomalaisnuoret pukeutuvat yliseksuaalisesti. Vuorisen mukaan ongelma koskee erityisesti nuoria, jotka väittävät olevansa “homoja” tai “lesboja”.

Homolobbausjärjestöt ja kulttuurimarxistinen viihdeteollisuus ovat jo kymmenien vuosien ajan painostaneet nuoria kyseenalaistamaan seksuaalisuutensa ja jopa biologisen sukupuolensa. Sysmäläiskoulun rehtorin mukaan tämä on heijastunut siihen, että nykyään “jo 12-vuotiaat rupeavat ilmoittamaan olevansa homoja tai lesboja tai jotakin tällaista”.

Rehtori kommentoi asiaa, kun valtamedia raportoi suomalaiskouluissa tapahtuvasta kiusaamisesta. Vuorinen muistutti, että osa nuorista kaivaa verta nenästään pukeutumalla “hutsahtavasti” tai pitämällä kovaa ääntä poikkeavasta seksuaalisuudestaan.

– Kaverit voivat ihan oikeasti sanoa, että sähän näytät ihan huoralta. Sehän on tavallaan jo loukkaus. Mutta kun näyttää siltä, Vuorinen totesi ja kommentoi “homoina” itseään pitävien nuorten alakulttuuria:

– Siihen [homokulttuuriin] liittyy hyvin erikoinen pukeutuminen. Se herättää toisissa oppilaissa närkästystä, vihastusta ja ehkä pelkoakin. Sitten he tietysti kohtelevat tätä oppilasta sillä tavoin kuin tuntevat. Sitten tulee kokemus siitä, että kiusataan ja syrjitään, vaikka oppilas tavallaan on itse hakenut sen huomion, rehtori painotti.

Lehdistön ohella esimerkiksi Sysmän hyvinvointivaliokunnan puheenjohtaja Jaakko Palvaila sekä homolobbausjärjestö Seta ovat raivostuneet rehtorin totuudenpuhumisesta. Heidän mukaansa kyse on “uhrin syyllistämisestä”. Kulttuurimarxistisen logiikan mukaan kaikilla on oikeus irstailla julkisesti ilman riskiä joutua arvostelun kohteeksi.

– Ongelma ei ole oppilaassa, joka on homo, vaan kouluyhteisössä, jossa ei arvosteta moninaisuutta, ei edistetä yhdenvertaisuutta eikä tiedosteta syrjintää tuottavia normeja. Yhdenvertaisuustyölle on valtava tarve kouluissa, jyrisi Setan pääsihteeri Kerttu Tarjamo.

Lähde: Helsingin Sanomat

6 KOMMENTIT

 1. Kiusaaminen on muuten asia joka ei lopu koskaan. Ei varsinkaan liberaalissa maailmassa, jossa kehoitetaan itkemään kolmansille osapuolille. Ainakin ennen tämä johti usein vain pahempaan.

  On ihan normaalia, että lapset testaavat toisiaan ja ajoittain erittäin viheliäisesti. Lapsi on valitettavankin kykeneväinen ymmärtämään mikä on luonnollista ja mikä ei. Siksi esimerkiksi läskejä on aina kiusattu, vaikka nuoressa iässä kyse ei välttämättä luonnottomuudesta olekaan.

  Kohteena ovat siis heikot yksilöt. Parhaiten kiusaaminen loppuu siten, että antaa kiusaajilleen selkäsaunan. Myös sen läskin kiusaaminen.

  Kuraattorien huoneessa tapahtuva lässyttäminen on vain aikamme ilmiö joka voi johtaa vain pahempaan tilanteeseen.

  Myöhemmässä vaiheessa, aikuisiässä homma muuttuu sitten selän takana puhumiseksi tai äänettömäksi ajatteluksi/mietiskelyksi.

  • Meillä oli yläasteella tämä Kiva-koulu-juttu, enkä kokenut siitä mitään hyötyä. Sain yläasteella lukihäiriöstä kuittailua, jotka jätin omaan arvoonsa useiden lahjaksuuksien auttaessa eteenpäin. Myös pituudestakin kiusattiin, koska olin luokan pisimpiä tyttöjä, ja tästä juuri eniten huomautettiin.

   En muista ikinä, että mua olisi kyläkoulussa kiusattu ns. normaalien vai miten sen haluaa ilmaista (en kuitenkaan sairas ole, koska ei tästä parannuta kuin flunssasta tai syövästä) osalta.

   Mulla kuitenkin yksi päivä paloi pinna vapaa-ajalla kiusaamisen takia ja käytin fyysisiä keinoja, kun mua koitettiin kuvata puhelimella ilman lupaa ja lähettää se jollekin luokkatoverille kysyen: “Kuka tämä lesbo on?” Tyypin puhelin tippui hiekkaan ja rupesi ulisemaan, kuinka rikoin hänen puhelimen ja uhkasi kertoa porukoille. No, eipä mitään kuulunut tapauksen jälkeen. Ei taatusti ollut pokkaa ulista vanhemmille ja eiköhän se puhelin ollut kunnossa.

 2. Kyllä on valtava ajojahti päällä, selvän asian ääneen todennutta rehtoria vastaan.

  Sairaita yksilöitä ovat nämä liberaalit maailman halaajat.

 3. If you play with Devils, they will fuck You!!

  Seksualisesti poikkeavia on montaa lajia. Itse en välitä sen enempää henkilön seksualisesta suuntautumisesta jollei sitä tuoda tyrkytetysti esille. Mutta on ollut henkilöitä jotka myöhemmin kartovat etteivät ole heteroja. No, mikäs siinä. Työt tai harrastukset ovat edenneet siitä huolimatta. Eiväthän miehetkään käy heti naisten päälle nähtyään jotain joka miellyttää silmää. Tai siis, suomalaiset miehet eivät. Vieraslajeilta käy sekin.

 4. 12-VUOTTA HALOSTA. Ei mulla muuta.
  Homoja ja yleensä LGBT:sta pitää ja täytyy saada sanoa totuus, joka asustaa kunkin mielessä. Olkoot se Israel ja sen jumalallinen “puhtaus” se ainut ja sairain tabu, mikä maailmassa vallitsee, joka sekin vipuvarren tavoin kääntyy sitä itseään vastaan, sillä kuten millä tahansa ahneudella, on paskainen loppu. Sillä jos ahne emäntä rääkäten lehmää loputtomasti suuressa sielunsa pienuudessaan repii sen nännejä loputtomiin vielä senkin jälkeen, kun niistä lakkaa herumasta maitoa. Lehmä potkaisee sellaisen klapin, että taju tahi jopa henki pois.

Comments are closed.