Koti Uutisia Sionismi Juutalaisesta povataan Maailmanpankin seuraavaa johtajaa

Juutalaisesta povataan Maailmanpankin seuraavaa johtajaa

3
Ääri-islamisti Mohammed bin Salman, juutalainen Jared Kushner, Donald Trumpin juutalaiseksi kääntynyt tytär Ivanka ja Valkoisen talon edellinen talousjohtaja, juutalaispankkiiri Gary Cohn.

Juutalaislehti The Jerusalem Postin mukaan Donald Trumpin juutalaiseksi kääntynyt tytär Ivanka Trump saattaa olla Maailmanpankin seuraava johtaja. Israelissa ahkerasti vieraileva Ivanka on naimisissa biologisen juutalaisen Jared Kushnerin kanssa.

Keskustelu Maailmanpankin seuraavasta johtajasta käynnistyi, kun pankin nykyinen johtaja ilmoitti yllättäen luopuvansa tehtävistä tämän kuun loppuun mennessä. Ivanka Trumpin nimi on kirjoitettu seuraavan pankinjohtajan ehdokaslistalle, joka lähetettiin Yhdysvaltojen valtiovarainministeriölle.

Ivanka Trumpin nimittäminen seuraavaksi johtajaksi olisi loogista jatkoa Maailmanpankin historialle. Maailmanpankin isä oli juutalainen Harry Dexter White, joka toimi Neuvostoliiton vakoojana. Pankki perustettiin toisen maailmansodan jälkeen varmistamaan, etteivät länsimaat enää rakentaisi kansallissosialistisen Saksan tai fasistisen Italian kaltaisia itsenäisiä talousalueita.

Donald Trump lupasi presidentinvaalien aikana hyökkäävänsä finanssieliittiä vastaan ja uhmaavansa Maailmanpankin kaltaisten ylikansallisten elinten valta-asemaa. Viime keväänä presidentti kuitenkin käänsi takkia ja ilmoitti kannattavansa Maailmanpankin rahoituksen lisäämistä 13 miljardilla dollarilla. Yhdysvaltojen juutalainen valtiovarainministeri Steven Mnuchin kertoi medialle tekevänsä kaikkensa, jotta myös kongressi hyväksyy aloitteen.

Ivanka Trumpin nimitys kansainvälisen rahoituslaitoksen johtoon lisäisi entisestään hänen puolisonsa Jared Kushnerin valtaa. Kushner toimii Valkoisessa talossa Amerikan Lähi-idän politiikan strategisena johtajana, joka on ajanut röyhkeästi juutalaisvaltio Israelin sekä ääri-islamistivaltio Saudi-Arabian etuja taistelussaan Syyrian ja Iranin kaltaisia itsenäisiä nationalistivaltioita vastaan. Globaalin rahanvallan keskittäminen Kushnerin perhelle tekisi hänestä entistä vaarallisemman.

Lähde: The Jerusalem Post

3 KOMMENTIT

 1. Ivanka Trump käy jo synnyinäisesti juutalaisesta, sirisilmät ja pitkä, kapea nenä.

  • Miten juutalaisesta tehdään slaavialainen (poista välit “https”):
   h t t p s://its-possible.ru/stars/ivankaTrump/06ivanka%20trump1.jpg
   h t t p s://its-possible.ru/stars/ivankaTrump/04ivanka%20trump1a.jpg

   Jutikan nimi muuten on nykyisin “Yael Kushner”.

 2. Tässä tiivistyy globaali korruptio.

  Nämä ns. “virat” ovat vain näennäisesti oikeita virkoja. Kuka uskoo, että esim. Alexander Stubbe ymmärtää yhtään mitään Euroopan Investointipankin toiminnasta saatikka, että hän saisi jotakin aikaan?

  Ei kukaan, tietenkään. Valkoisten maiden globaalieliitin huorat (miehet tai naiset) tietävät itsekin, että heidät nimitetään virkoihin, koska he ovat osoittaneet olevansa herrakansan nöyriä palvelijoita. Kaikkien näiden virkojen ainoa funktio on palkita julkeimmat, näyttävimmät huorat. Näin annetaan mallia kaikille valkoisille yhteiskunnille: Huoraa kansasi ja maasi ja Sinut palkitaan kullalla ja mirhamilla!

  Takana nauraa aina globaali sionisti, joka ei voi olla ihmettelemättä näiden huorien intoa hylätä kansansa vain rahasta ja ns. “vallasta”.

  Esim. koko Yhdysvaltain poliittinen eliitti on ostettu. Kaikki. Jokainen senaattori, jokainen kongressin edustaja on ostettu. Jokainen, aivan kertakaikkiaan jokainen. Juuri nyt Yhdysvalloissa on menossa lainsäädäntöprosessi, jossa kaikenlainen Israelin kritisointi halutaan kriminalisoida ja samalla käytännössä kielletään kaikki palestiinalaisten asioista puhuminen paitsi jos se tapahtuu tiukasti säädellyssä muodossa. KOKO Yhdysvaltain poliittinen eliitti huoraa. He ovat, sanalla sanoen, maansa ja kansansa huoranneita HUORIA. Siinä kaikki. Ei enempää, ei vähempää.

Comments are closed.