Koti Uutisia Kulttuuritaistelu #MeToo-kohu – monikulttuurinen perheriita ja juutalaisen median sukupolvenvaihdos

#MeToo-kohu – monikulttuurinen perheriita ja juutalaisen median sukupolvenvaihdos

0
Leslie Moonves.

CBS:n kurssi laski kuusi prosenttia, kun The New Yorker -lehti raportoi juutalaisen toimitusjohtaja Les Moonvesin mahdollisista seksuaalirikoksista. Tapaus jatkaa feministien #MeToo-kohua, jossa tuodaan julki seksuaalista ahdistelua.

Moonvesin paljastanut journalisti on itsekin juutalaistaustainen Ronan Farrow, joka on juutalaisen elokuvaohjaaja Woody Allenin ja  eurooppalaistaustaisen monikulttuurisuusaktivisti Mia Farrow’n lapsi. Seksuaalisesta hyväksikäytöstä syytetyn Allenin perhejuonet ovat sekavia ja useiden eri kohujen värittämiä.

Woody Allen ja Mia Farrow. Sylissä Dylan. Oikealla Moses Farrow ja Soon-Yi Previn.

Farrow’n adoptoima Dylan Farrow on syyttänyt Allenia seksuaalisesta ahdistelusta. Lisäksi adoptiolapsi Soon-Yi Previn on ollut aikuisiällä Woody Allenin kanssa seksisuhteessa.

Perhe on kuin monikulttuurisen konfliktiyhteiskunnan mikrokosmos. Mia, Dylan ja Ronan Farrow ovat Woodya vastaan ja aasialaistaustainen adoptiolapsi Moses Farrow on julkisesti puolustanut Woodya ja väittänyt, että todellisuudessa Mia Farrow käytti häntä hyväksi.

Ronan Farrow on toiminut aktiivisesti viime vuosina paljastaen useiden juutalaisten seksuaalisia hyväksikäyttötapauksia. Harvey Weinsteinin lisäksi hän on paljastanut kryptovaluuttoja vastaan toimineen Eric Schneidermanin seksuaalirikokset, mikä ajoi Schneidermanin ulos virastaan yleisenä syyttäjänä. Tänä vuonna Ronan voitti The New Yorkerin ja The New York Timesin kanssa juutalaisen Joseph Pulitzerin mukaan nimetyn palkinnon työstään seksuaalisen ahdistelun paljastamiseksi Hollywoodin filmiteollisuudessa ja muualla.

Suurimman julkisuuden saaneessa Weinsteinin kohussa oli kyse myös elokuvayhtiö The Weinstein Companysta, joka ajautui syytösten jälkeen konkurssiin ja Lantern Capital Partners osti firman 289 miljoonalla dollarilla. Nyt kyseinen antifasistisia ja kulttuurimarxilaisia elokuvia tuottava firma tunnetaan nimellä Lantern Entertainment.

Juutalaistaustainen homoaktivisti Ronan Farrow.

Ronan Farrow on äitinsä tavoin ollut mukana Unicefin toiminnassa, ja hän oli Hillary Clintonin neuvonantajana “globaaleissa nuorisoasioissa”. Homosuhteessa elävä Farrow on lisäksi LGBTQ-aktivisti.

Syitä juutalaisen jatkuville hyökkäyksille toisia juutalaisia vastaan voi vain spekuloida. Kyseessä voi olla Woody Allenin mahdollisista hyväksikäytöistä lähtenyt perheriita, joka on jatkunut sekarotuisen Ronan Farrow’n kostona kaikkia juutalaisia mediamoguleita vastaan. Kyse voi olla myös juutalaisen valtamedian uudelleenjärjestelystä. Nykyiset CBS:n toimitusjohtajaa koskevat paljastukset näytetään ulospäin valtataisteluna, jossa emoyhtiö National Amusements Inc. näyttää riitelevän tytäryhtiönsä CBS:n omistuksesta.

On varmaa, että osakekurssit reagoivat hyväksikäyttökohuihin ja valtamedia ja sosiaalinen media käyttävät niitä pääasiassa feministiseen sotaan “valkoista patriarkaattia” vastaan. Voi olla, että kulttuurimarxilainen LGBTQ-liike hyötyy pitämällä seksuaalirikosten näkyvimmän ja kohutuimman osan omissa käsissään halliten siten konfliktia ja ylläpitäen juutalaisomisteisen valtamedian huomiomonopolia.

Kohut, joita voisi käyttää yleisesti juutalaisia ja rodunsekoittajia vastaan, saavatkin vain sellaisia muotoja, jotka ovat omiaan huonontamaan valkoisten miesten ja naisten välisiä suhteita. Siitä hyötyy juutalaisten aloittama LGBTQ-liike, jolle eläköityvät vanhat juutalaiset mediamogulit kenties vapaaehtoisesti uhrautuvat. Heidän tilalleen tullee Ronan Farrow’n edustama juutalaisten nuorempi sukupolvi.

Lähteet: ZeroHedge, CBS, Deadline, The Hollywood Reporter, ABC News, Out

Aiheeseen liittyen:
Harvey Weinstein sai potkut seksirikossyytteiden vuoksi
Seksirikoksista syytetty Harvey Weinstein antautui poliisille
#MeToo-kohun Weinstein palkkasi lakimiehekseen pedofiliasta epäillyn juutalaisen
Virtuaalivaluuttoja vainonnut juutalaissyyttäjä ulos virastaan – kiinni seksuaalisesta väkivallasta