Koti Uutisia Kulttuuritaistelu #MeToo-kohun Weinstein palkkasi lakimiehekseen pedofiliasta epäillyn juutalaisen

#MeToo-kohun Weinstein palkkasi lakimiehekseen pedofiliasta epäillyn juutalaisen

6
Dershowitz (vas.) ja Weinstein edustavat Yhdysvaltojen juutalaista eliittiä.

Syksyllä 2017 maailmalle levisi tieto, että Hollywoodin vaikutusvaltaisimpiin henkilöihin lukeutuva juutalainen Harvey Weinstein oli vuosien ajan raiskannut ja käyttänyt hyväkseen naispuolisia alaisiaan. Kohu johti lopulta kansainväliseen #MeToo-kampanjaan sekä Weinsteinin yhtiön konkurssiin.

Kulttuurimarxistit käänsivät nopeasti julkisen huomion pois Weinsteinista ja alkoivat syyttää yleisesti “patriarkaattia” sekä “valkoista miehisyyttä” ahdistelukulttuurin ylläpitämisestä.

Harva #MeToo-kampanjaan törmännyt edes tietää, että kohun taustalla oli juutalainen Hollywood-sionisti, joka tuotti ja levitti useita “valkoista rasismia” vastustavia elokuvia, kuten Kunniattomat paskiaiset, The Hateful Eight sekä Django Unchained.

Vaikka Weinsteinin ura Hollywoodin huipulla saattaa olla ohi, aikoo hän jatkaa taistelua tuomioistuimessa. Tällä viikolla uutisoitiin, että hän on palkannut lakimiesarmeijaansa yhden Amerikan tunnetuimmista juutalaisista asianajajista, Alan Dershowitzin.

Dershowitz-valinta on herättänyt hämmennystä siksi, että myös häntä epäiltiin muutama vuosi sitten vakavista seksuaalirikoksista. Dershowitzia epäiltiin alaikäisen toistuvasta raiskaamisesta.

Israelilainen Haaretz-lehti on kutsunut Dershowitzia “Amerikan Israel-myönteisen yhteisön tukipilariksi”. Lisäksi Dershowitz kannattaa kidutusta mutta vastustaa toisaalta amerikkalaisten oikeutta kantaa aseita.

Lähde: Haaretz

6 KOMMENTIT

  1. Jutkupedari palkkaa asianajajakseen jutkupedarin. Shlomot eivät todellakaan yritä enää piilotella itseään vaan nenä tungetaan esiin avoimesti. Ja Dershowitz on 100% varma jutkupedari sen näkee jo kirotun naamasta.

  2. Hyi helvetti, mitä tulee juutalaisen olemuksesta mieleen? Vastenmielinen rotta

  3. Jotenkin tuntuu teennäiseltä koko farssi, huomionhakuiselta. Kun katsoo ketä on “ahdistellut” ketäkin, niin huomaa että juutalainen juutalaista. Miksi eivät “omat” ole ottaneet kantaa asiaan kriittisesti, koska koko parodia on heidän suunnittelema, juutalaiseen tapaan pitävät hyvänä vitsinä mistä voi netota kahvishekelit.

  4. maahantunkeutujat joukkoraiskaavat euroopassa ja samaan aikaan media syyllistää valkoista miestä jollakin vitun metoo-kampanjalla, absurdia

  5. voin sieluni silmin nähdä miten dershowitz pedofiilailee tuo ilme naamallaan

Comments are closed.