Koti Uutisia Ulkomaat Seksirikoksista syytetty Harvey Weinstein antautui poliisille

Seksirikoksista syytetty Harvey Weinstein antautui poliisille

5
Harvey Weinstein.

#MeeToo-kampanjan saatua tuulta purjeisiinsa viime vuonna juutalainen Hollywood-moguli Harvey Weinstein oli eräs ensimmäisistä ja eniten uutisoiduista ihmisistä, joiden seksirikokset tulivat suuren yleisön tietoisuuteen.

Ainakin 75 naista on viime vuodesta lähtien avannut suunsa ja syyttänyt Weinsteinia lukuisista seksuaalirikoksista, ahdistelusta ja epäsopivasta käytöksestä. Amerikkalaisen TV-kanavan tietojen mukaan Weinsteinia tullaan syyttämään raiskauksesta tämän pakotettu erään naisen suuseksiin kanssaan.

Weinstein ilmoittautui itse poliisille perjantaina 25. toukokuuta.

Lähteet: Nordfront, Metro

5 KOMMENTIT

  1. Kyllä huomaa miten tasapuolinen on USan oikeuslaitos, antaa jutkun hoitaa businekset kohdilleen (piilotettua varat ja raskauttavat todisteet, peloteltua osaa uhreista) ja tulee sitten ilmoittautuman kun ehtii.
    Jos kyseessä olisi ollut tavallinen duunari, niin olisi kyllä ollut maan kattava ajojahti päällä, resursseja olisi ollut rajattomasti käytettävissä eikä voimaakaan kaihdettu. Mielummin vielä niin,että mennään rynnäköllä kotiin (keskellä yötä kuten terroristeilla on tapana) jotta vaimo ja lapset näkevät miten oikeus toimii. Näin luodaan uusia asiakkaita kriisipalveluille yms. jeesustelijoille ja kauppiaille.

  2. Sionistit toimivat samalla tavalla ympäri maailmaa: käyttävät hyväkseen niin kauan kun jostaksta on hyötyä. Ja sen jälkeen uhraavat.

    Tilanne ei ole erilainen Isossa Britaniassa jossa Kiinalaisen RedBull:in omistajan poika on “piilossa”. Hän on kansainvälisesti etsintäkuulutettu poliisin murhasta mutta britit eivät vain löydä ökyelämää elävää poikaa. Eivät sitten niin millään.

    • Jetset paikat ovat nogo aluetta poliiseille (koska poliisin johto juhlii myös siellä “ylitöissä”).

Comments are closed.