Koti Uutisia Sionismi Valtamedia myöntää Yhdysvaltojen roolin Afganistanin heroiiniongelmassa

Valtamedia myöntää Yhdysvaltojen roolin Afganistanin heroiiniongelmassa

4
“Demokratian” sijaan länsi toi Afganistaniin heroiinin.

The Wall Street Journal (WSJ) myöntää tuoreessa artikkelissaan, että Yhdysvaltojen sotapolitiikka on suorassa yhteydessä Afganistanin heroiiniongelmaan. Valtamediassa yleensä vaiettu teema tuli esille, kun lehti kirjoitti sionisti Donald Trumpin entistä väkivaltaisemmasta ulkopolitiikasta Lähi-idässä.

Artikkelissa muistutetaan, että ennen Yhdysvaltojen hyökkäystä Afganistaniin 2001 maassa ei kasvatettu käytännössä lainkaan oopiumia, josta tuotetaan heroiinia. Afganistanin hallituksen kaatamista vaatinut Amerikka liittoutui kuitenkin huumekauppaan sotkeutuneiden paikallisten sotaherrojen kanssa. Hallituksen kaatuessa Yhdysvaltojen liittolaisten ylläpitämät oopiumipellot alkoivat kukoistaa.

WSJ:n mukaan amerikkalaiset sotilaat ovat usein säännönmukaisesti katsoneet huumeiden viljelyä sormiensa läpi. Viime vuonna Afganistanin huumesato oli ennätyssuuri, sillä se kasvoi 63 prosenttia edellisvuoteen verrattuna.

Yhdysvaltojen poliittisen eliitin sekä keskustiedustelupalvelu CIA:n yhteydet kansainväliseen huumekauppaan on tunnustettu virallisesti jo vuosikymmeniä sitten. Huumerahoja on käytetty laittomien sota- ja terroristioperaatioiden rahoittamiseen. Koska teema on sionisteille erittäin kiusallinen, kirjoitetaan aiheesta äärimmäisen harvoin valtamediassa. Tämän vuoksi monet luulevat edelleen, että kyseessä on “salaliittoteoria”.

Myös WSJ on suututtanut eliittiä jo aiemmin kirjoittamalla teemasta. Edellisten presidentinvaalien myötä julkisuuteen nousi WSJ:n vuoden 1996 artikkeli “The Lonely Crusade of Linda Ives“, jossa kerrottiin Clintoneiden yhteyksistä Arkansasin väkivaltaisiin huumeliigoihin.

Arkansasin kuvernöörinä toimiessaan Bill Clinton esimerkiksi tuki korruptoitunutta oikeuslääkäriä, joka hävitti todisteita huumekauppaan liittyneissä murhatutkinnoissa. Hieman myöhemmin hänestä tuli Yhdysvaltojen presidentti.

Aiheesta lisää muualla: Sionismi ja kansainvälinen huumekauppa

4 KOMMENTIT

  1. Huumeiden myyminen sionististen sotien rahoittamiseksi = demokratian korkein muoto.

    • Ei vielä ihan. Sitten se on demokratia huipussaan kun punarkit saavat kamansa ilmaiseksi apteekista sossun maksusitoumuksella ja heille maksetaan palkka sen käytöstä. Olettaisin tämän olevan punavihersokeiden vaalikampanjassa jo seuraavissa vaaleissa.

      • Nehän saa jo kamansa ilmaiseksi, oletko kuullut korvaushoidosta (buprenorfiini, metadoni), jota huumeriippuvaiset saa?

        • Kappas. Pitänee ilmoittautua korvaushoitoon ja perustaa nappikauppa jos niitä sillai saa. Mulla on muutamakin vakava addiktio kuten aamukahvi, maastoautot ja moottoripyörät.

Comments are closed.