Koti Uutisia Kuvaamista pelännyt “rasisminvastustaja” pahoinpiteli naista Turussa

Kuvaamista pelännyt “rasisminvastustaja” pahoinpiteli naista Turussa

4

“Rasisminvastustajat” käyttivät jälleen väkivaltaa Rajat kiinni! -mielenosoittajia vastaan. Eilen Turussa äärivasemmistolainen mies pahoinpiteli naista, joka kuvasi “rasisminvastaista karnevaalia”.

UK_pahoinpitelyturku
Katso video pahoinpitelystä TÄÄLLÄ.

Kuten uutisoimme, Turun Rajat kiinni! -mielenosoituksessa oli noin 250 osallistujaa. “Rasisminvastaisessa karnevaalissa” väkeä oli noin sata henkeä vähemmän. Suurin osa “rasismin” vastustajista oli äärivasemmistolaisia, mutta joukkoon mahtui muutama riidanhaluinen siirtolainen. Yksi siirtolaisista huusi iskulausetta “Thimo Shoini onh alkhoholi!”

Lähes kukaan vapaan siirtolaisuuden puolesta mieltään osoittaneista ei uskaltanut näyttää naamaansa julkisessa tapahtumassa. Vasemmistolaiset olivat erittäin kireinä koko tapahtuman ajan, sillä monet laitonta siirtolaisuutta vastustaneet mielenosoittajat kuvasivat sekä omaa tapahtumaansa että vastamielenosoitusta.

Verkkoon on nyt ladattu tapahtumasta video, jossa kohdassa 3:06 äärivasemmistolainen mies lyö itseään paljon heiveröisempää naista, koska nainen kuvasi mielenosoitusta.

"Kaikki perusshuomalainen on alkhoholi! Haa!" huusi rasisminvastaiseen karnevaaliin osallistunut siirtolainen.
“Kaikki perusshuomalainen on alkhoholi! Haa!” huusi rasisminvastaiseen karnevaaliin osallistunut siirtolainen.

“Tää on jo toinen kerta, kun tuolta puolelta lyödään tälle puolelle!” huutaa Rajat kiinni! -mielenosoitukseen osallistunut henkilö videolla. Hieman lyönnin jälkeen yksi naamioitunut äärivasemmistolainen tulee valittamaan pahoinpitelyn kuvanneelle henkilölle tämän kamerasta.

Pahoinpitely tapahtuu mellakkapoliisien nenän edessä, mutta lyöjää ei oteta kiinni. Poliisi ei myöskään ole yrittänyt ottaa kiinni Helsingissä kuun alussa mellakoineita äärivasemmistolaisia tai Tampereen kommunisteja, jotka pahoinpitelivät joukolla aivovammaisen Marko Parkkolan.

Valtamedia ei ole uutisoinut Turun pahoinpitelystä, vaikka video on levinnyt tehokkaasti julkisuudessa.

 

Lähde: MV-lehti

4 KOMMENTIT

  1. Jos kyseessä in turvapaikanhakija, on ymmärrettävää ettei poliisi puutu asiaan. Rikosilmoitus kun voisi rasistisesti vaikuttaa turvapaikkahakemuksen päätökseen. Eihän suvaitsevainen poliisi halua aiheuttaa mielipahaa 17v partalapselle.

  2. lyöjällä ei ole punapään perimää veressä mutta silti asuu täällä kirkon suojeluksessa

  3. Mamuja tuodaan osaksi todellakin panemaan kantaväestö jyrän alle. ensimmäiseksi he yrittävät saada mamutuksen avstustajat ketoon. Suomalaisesta antuifasta kun ei siihen ole. No ilmeisesti tarviotaan vielä paljon partalapsia lisää, että mielenosoitukset ja muu vastarinta saadaan kukistettua. Ehkäpä poliisin pitää auttaa myös

  4. Itse asiassa Turun Sanomien mukaan poliisi on tehnyt nyt rikosilmoituksen pahoinpitelystä, MUTTA vasta sen jälkeen kun sosiaalisessa mediassa nousi asiasta kohu. Jos tuota videota ei olisi ollut, poliisi tuskin olisi alkanut tutkia systeemin huoran tekemää pahoinpitelyä.

Comments are closed.