Koti Uutisia Turku: maahanmuutovastainen mielenosoitus päihitti “rasisminvastaisen karnevaalin”

Turku: maahanmuutovastainen mielenosoitus päihitti “rasisminvastaisen karnevaalin”

9

Turussa järjestettiin tänään kaksi mielenosoitusta – yksi laitonta siirtolaisuutta vastaan ja toinen “rasismia” vastaan. Jälkimmäinen kuihtui osallistujamäärältään pieneksi.

"Rasisminvastustajien" argumentit eivät vakuuttaneet turkulaisia.
“Rasisminvastustajien” argumentit eivät vakuuttaneet turkulaisia.

Turun Sanomat (TS) oli etukäteen tehnyt selväksi, kumpaa mielenosoitusta sen toimituskunta kannatti. Lehti julkaisi keskiviikkona uutisen “Pernossa osoitetaan mieltä rasismia vastaan”. Uutisessa mainostettiin äärivasemmiston järjestämää “rasisminvastaista karnevaalia”.

TS:n uutisen sivulauseessa kerrottiin, että samaan aikaan samassa paikassa järjestetään myös “rasistinen” mielenosoitus. Myöhemmin lehti viilasi sanamuotoja vihaisen palautteen vuoksi, poisti sanan “rasismi” ja korvasi sen luonnehdinnalla “rajojen sulkemista vaativa”.

Valtamedian vetoavusta huolimatta “rasisminvastainen” mielenosoitus sai huomattavasti vähemmän kannatusta kuin laitonta siirtolaisuutta vastustanut liike. Ensimmäiseen osallistui TS:n mukaan noin 150 ihmistä, jälkimmäiseen noin 250.

Jopa TS huomioi, ettei lähes kukaan äärivasemmistolaisista uskaltanut edustaa asiaansa omilla kasvoillaan; “rasismia” vastustettiin naamiot päässä.

Mellakkapoliisi piti mielenosoittajia erillään toisistaan, sillä “rasisminvastustajat” ovat syyllistyneet väkivaltaan useiden mielenosoitusten yhteydessä syksyn aikana. Tunnetuin tapauksista oli, kun tamperelaiset kommunistit pahoinpitelivät joukolla aivovammaisen Marko Parkkolan.

Lähde: Turun Sanomat

Lue myös: Turussa mielenosoitus ensi lauantaina

9 KOMMENTIT

 1. Siitä voi suoraan laskea kuinka moni enää on tämän massiivisen maahantunkeutumisen puolella. Hyvä Turku

 2. Niin ehkä tässä jotkut ovat heränneet vihdoinkin siihen tosiasiaan, ettei hukkuvaakaan ole järkeä auttaa niin, että pelastaja hukkuu itsekin! Sillä ei ole todellakaan rasismin kanssa mitään tekemistä, että ymmärtää meidän valtiomme kassan olevan jo ennestään vajaa, ei resurssit riitä kustantamaan tätä maahanmuuttoshow´ta.

 3. Helppo sanoa jos ei ollut paikalla. Kuvassa näyttää ainakin olevan muutamiakin ilman naamiota.

 4. Tollaset suvakkihuorat pitäisi heittää ulkomaalaisten raiskattaviksi ja katsoa kummalla puolella mielenosoitusta ne seuraavaksi on.

  • Fanaattiset rotupetturit kyllä keksii porsaanreiän jolla saavat raiskauksen käännettyä rasismin syyksi.

  • Ja tässä puhuu taas kunnon kansalaiset oikeat kansallismieliset urhot jotka puolustaa suomea… oikea kunnian keskittymä

   Tuliko nyt miehinen olo kun pääsi vähän huutelemaan suvakkihuoraa ja raiskaamista?

   • Hienosti vähättelet satojen tuhansien, jopa miljoonien, suomalaisten jatkuvasti kokemaa tuskaa ja pelkoa maahantuomiesi eläinten käsissä. Semiitit ja kommunistit ovat tunnetusti täysin empatiakyvyttömiä, joten ainoa tapa jolla heidät voi saada ymmärtämään lähes koko muun kansan kokema terrori on pakottaa heidät kokemaan se itse henkilökohtaisesti.

   • Nuo ‘suvakkihuorat’ sattuvat vaatimaan politiikkaa joka aiheuttaa kärsimystä lukemattomalle määrälle suomalaisia. Olisi loogista että nämä suomalaisvihaajat saavat maistaa sitä lääkettä jota he syöttävät loppukansalle.

    Toki raiskailu ei kuulu pohjoismaiseen tapaan käsitellä asioita, joten ehkä nämä suvakit voisi laittaa afrikkaan rakastamiensa mustien miesten keskelle – siitä nauttisivat myös nämä mustat miehet ja oikein koko porukalla.

Comments are closed.