Koti Uutisia Poliisi: Helsingin häiriköitä tuskin tullaan ottamaan kiinni

Poliisi: Helsingin häiriköitä tuskin tullaan ottamaan kiinni

5

Lauantain Rajat kiinni! -mielenosoituksen yhteydessä Helsingin poliisi otti kiinni kuusi tapahtumaa häiriköinyttä “rasisminvastustajaa”. Suurinta osaa häiriköistä tuskin tullaan kuitenkaan ottamaan kiinni.

k2

Kansallinen Vastarinta otti tänään yhteyttä Helsingin poliisiin ja kysyi lauantain väkivaltaisiksi kärjistyneistä provokaatioista maahanmuuttokriittistä mielenosoitusta vastaan. Vasemmisto oli järjestänyt oman laittoman vastamielenosoituksen, jonka yhteydessä nähtiin sekä onnistuneita että epäonnistuneita hyökkäyksiä pakolaistulvaa vastustaneita suomalaisia vastaan.

Helsingin poliisin mukaan yksi kiinniotetuista syyllistyi virkavallan vastustamiseen ja saa sakkorangaistuksen. Poliisin on lain mukaan pyrittävä selvittämään, ketkä olivat laittoman mielenosoituksen takana. Haastattelemamme poliisi kuitenkin totesi, että vastuuhenkilöitä tuskin tullaan ottamaan kiinni.

Poliisin saamattomuus on suututtanut suomalaisia. Väkivaltaisia rasisminvastustajia ei käsketty poistamaan naamioitaan eikä esimerkiksi Marko Parkkolaa pahoinpidelleitä vasemmistolaisia otettu kiinni. Kansallisen Vastarinnan lukijat ovat lähettäneet meille lisää valokuvia viikonlopulta herättääkseen keskustelua poliittisesta väkivallasta Suomessa. Otamme häiriköintiin liittyviä vinkkejä vastaan: vastarintaliike[at]vastarinta.com

k1 k3 k4 k5 k6

Lue myös:

Äärivasemmisto kuvasi Lahden mielenosoittajia – tunnistatko kuvaajat?
Suuria mielenosoituksia pakolaistulvaa vastaan
Tunnistatko Helsingissä rähinöineitä äärivasemmistolaisia?
Tunnistatko aivovammaiselta mieheltä puhelimen varastanutta äärivasemmistolaista?
Tunnistatko aivovammaisen ryöstöön ja pahoinpitelyyn osallistuneita miehiä?

5 KOMMENTIT

  1. Ei tietenkään oteta kiinni koska ovat suvakkien ja valtamedian puolella. Poliisi on Suomessa jo todella korruptoitunut ja täysin vihervasemmiston talutusnuorassa.

  2. Kakkoskuvassa oleva näyttää ihan samalta tyypiltä, jonka olen nähnyt useasti pyörivän Tampereella Pispalan&Hyhkyn suunnilla. Siis tuo jolla on aurinkolasit, pipo ja liuhuletti tulee pipon alta. Nimeä en tiedä.

  3. Osoittaa melko huonoa makua ja arvostelukyvyttömyyttä kun lähtee häiritsemään Rajat kiinni-mielenosoitusta laatikko Karjala-olutta mukana. Olisi nyt ollut vaikka kannabis-piippu tai ruåtsalaista mellanööliä niin olisi tyylinmukaisempaa.

    • Kerran näin globalisaatiomielenosoituksessa yhden mielenosoittajan McDonaldsin kassi kädessä.

  4. Konttti kaljaa ja eikun poliisin kanssa matsia vaan. Tämähän on tulevaisuutta katselleen loistavaa komiikkaa! 😀

Comments are closed.