Koti Artikkelit “Kelpaanko minä Vastarintaliikkeeseen?”

“Kelpaanko minä Vastarintaliikkeeseen?”

8

Vastarintaliikkeen toiminta koostuu useasta kerroksesta, joista julkinen katuaktivismi on vain näkyvin. Tahdomme painottaa, että järjestössä on loputtomasti tilausta myös muunlaisista toimista ja rooleista kiinnostuneille kansallismielisille.

VeritasOmniaVincit

Saamme usein sähköpostitse ja tuttaviemme kautta kyselyitä kansallismielisiltä, jotka ovat erittäin kiinnostuneita järjestöstä, mutta jotka pelkäävät, etteivät he kelpaa Vastarintaliikkeelle. Yleensä epäilykset liittyvät siihen, etteivät henkilöt sovi katuaktivismivideoiltamme tuttujen pari-kolmekymppisten miesten (ja naisten!) muottiin. Vaikka olemmekin aktivistijärjestö ja pidämme katutason vaikuttamista toimintamme keihäänkärkenä, emme suinkaan pyri rekrytoimaan vain yhdenlaisia jäseniä.

Merkittävä osa järjestön viikoittaisista rutiineista liittyy täysin muihin asioihin kuin katutoimintaan; on kannatuskaupan pyörittämistä, vaatteiden keräämistä sekä jakamista vähävaraisille, uutisten kirjoittamista, yhteydenpitoa eri paikkakunnilla asuviin kansallismielisiin ja niin edelleen. Tarvitsemme jatkuvasti uutta väkeä, jotta edellä mainittuja toimintoja voitaisiin kehittää. Ne ovat sopivia tehtäviä useimmille suomalaisille ikään, sukupuoleen ja fyysiseen kuntoon katsomatta. Ne ovat myös Vastarintaliikkeen kasvun kannalta ratkaisevan tärkeitä toimintoja!

Olemme saaneet risteäviä palauteviestejä ihmisiltä, joilla on erilainen koulutustausta. Osa pitkiä ideologisia artikkeleitamme lukenut on pohtinut, tarvitseeko tällainen järjestö esimerkiksi perus- tai ammattikoulutaustan ihmisiä. Jotkut korkeakoulutuksen saaneet ovat taas miettineet, katsommeko “akateemikkoja” nenänvarttamme pitkin. Molemmat pelot ovat turhia; tahdomme mukaan suomalaisia monista eri taustoista ja tahdomme, että kaikki saavat juuri omia taitoja vastaavia tehtäviä.

Joillekin on tullut myös paineita liittyen fyysisiin ominaisuuksiin kuten kuntoon. Otamme mielellämme mukaan myös sellaiset, joilla ei ole entuudestaan urheilutaustaa. Aktivistiryhmät järjestävät kaupunkikohtaisesti erilaista urheilutoimintaa, kuten lenkkeilyä, lihaskuntoa ja kamppailulajeja. Tukijäsenille ja jäsenille näihin osallistuminen on vapaaehtoista. Järjestämme toimintaa nimenomaan siitä näkökulmasta, että myös kokemattomilla on matala kynnys osallistua! Älä siis huoli nykyisestä kunnostasi!

Joissain ideologisissa artikkeleissa käytämme taiteellista kuvitusta, jossa esiintyy usein korostetun vaaleita ihmisiä. Emme todellakaan kuitenkaan edellytä jäseniltämme vaikkapa vaaleita hiuksia tai sinisiä silmiä. Aktivistien ja jäsenten on kuitenkin oltava etnisesti eurooppalaisia. Tukijäseniksi voivat sen sijaan tulla myös ei-eurooppalaisperäiset ihmiset.

Emme myöskään lähtökohtaisesti sulje ulos ihmisiä, joilla on rikostaustaa. Tällaisen ihmisen on kuitenkin jäseneksi tai aktivistiksi hakiessaan sitouduttava Vastarintaliikkeen arvoihin ja jätettävä epäsosiaalinen elämäntapa. On olemassa eettisesti toki poikkeuksellisen vakavia rikoksia, jotka tekevät järjestöön liittymisestä mahdottoman. Tällaisia ovat esimerkiksi seksuaalirikokset ja lapsiin kohdistuvat rikokset.

Meidän tavoitteenamme on rakentaa vastarintayhteiskunta, joka korvaa lopulta nykyisen korruptoituneen poliittisen järjestelmän. Kansallismielinen rinnakkaisyhteiskunta tarvitsee jokaisen alan osaajia, miehiä ja naisia, opiskelijoita, duunareita ja eläkeläisiä. Olemme aina äärimmäisen iloisia, kun toimintaan hakee mukaan ihmisiä, jotka poikkeavat kansallismielisiin liitetyistä stereotypioista.

Ota siis rohkeasti yhteyttä jo tänään! Muista, että järjestöön voi liittyä niin tukijäsenen, jäsenkokelaan kuin aktivistikokelaan roolissa. Valitse siis parhaiten sinun voimavaroihisi soveltuva vaihtoehto. Lue lisää TÄÄLTÄ.

 

Vastarintaliike

8 KOMMENTIT

 1. Aivan kuten yhteiskunnassakin, järjestössä tulee olla koulutukseltaan ja iältään erilaisia ihmisiä. Mutta kuten kirjoituksessa mainittiin, suuri osa tehtävistä on katuaktivismin ulkopuolella. Niin yhteiskunnassa kuin järjestöissä yleensä suuri joukko ihmisiä tekee näkymätöntä työtä josta ei pääse etusivuille eikä siitä saa kunniaa. Se ei kuitenkaan vähennä tai heikennä kenenkään panosta yhteisölle. Sillä jos niitä näkymättömiä panoksia ei olisi, tavoitteisiin pääseminenkään ei olisi mahdollista.

  Usein kuulee sanottavat:”Ketju on niin vahva kuin sen heikoin lenkki”. Minä olen mieltänyt asian niin että tämä ei ole “nopeuslaji” vaan “kestävyyslaji”. Siksi emme ole ketjussa vaan ryhmässä. Ja mikä tahansa ryhmä on vahva jos se suuntaa voimansa yhtäaikaa samaan suuntaa. Esimerkkinä voisi mainita Pianon työntämisen. Jos huone on täynnä ihmisiä joilla on siteet silmillä ja he työntävät pianoa joka suunnasta se ei liiku mihinkään, vaikka kaikki työntäisivät niin kovaa kuin pystyisivät. Mutta jos aluksi kaksi ihmistä työntää pianoa samaan suuntaan, muut tuntevat liikkeen ja yhtyvät siihen. ja hetken päästä piano liikkuu todella pienellä voimalla. Ja juuri tästä on kyse sekä yhteiskunnan muuttamisessa. Mutta tästä on kyse myöskin järjestön toiminnassa.

 2. Sitäpaitsi Vastarintaliike on loistava paikka kehittää itseään! Ei minullakaan liittyessäni ollut käytännössä muuta kuin radikaali mieli ja halu toimia. Seitsemän vuotta myöhemmin koen, että järjestö on kehittänyt minua monissa taidoissa ja kehittää edelleen!

 3. Asiasta ei oilisi paremmin voinut kirjoittaa. Itselläni on kunto noussut, tieto tietyissä asioissa lisääntynyt ja saa olla tekemisissä loistavien ja aidosti samanmielisten ihmisten kanssa. Itsellä sekin vähän mietitytti että kuinka sitä tulee kaikkien kanssa toimeen mutta olin yllättynyt siitä kuinka hyvä yhteishenki tässä järjestössä on ja kuinka helppoa oli tulla mukaan toimintaan. Se johtuu nimenomaan niistä aidosti smanmielisitä ihmisitä ja siitä että kaikille on asioita mitä voi tehdä.

  Järjestössä pystyy myös asettamaan itselleen tavoitteita esim. kuinka aktiivinen haluaa olla tai vaikka artikkelien ja uutisten tekemisessä. Pidin myös todella paljon siitä miten aktivistien/jäsenien halutaan kehittää järjestöä, eli kaikkien ideat kuunnellaan ja niistä keskustellaan eikä esim. niin että vain johtajisto tai kauimmin järjestössä olleet keskustelevat näistä asioista.

 4. Entäs mitä naiset voivat tarjota Vastarintaliikkeelle ja Vastarintaliike naisille? Koetaanko kansallismielisyyden soveliaaksi ominaisuudeksi naisella?

 5. Kiitos Leo (se vanha Leo) tähän on pyrittävä siihen mitä se oli ennen ja ns. sodan jälkeen ..ne on niitä miehiä ja naisia joiden perinnettä meidän tulisi seurata vaalia ja puolustaa

 6. Saako jäseneksi liittyä Afrikasta, Aasiasta tai vaikkapa latinalaisesta Amerikasta muutaman kuukauden ikäisenä vauvana Suomeen adoptoitu henkilö, joka on suomalaisen perheen kasvattama ja koko ikänsä asunut Suomessa Suomen lakeja ja tapoja kunnioittaen ja rakastaen? Jos ei, niin onko syynä tosiaan pelkkä ihonväri? Miten muuten suhtaudutte muista maista adoptoituihin Suomen kansalaisiin?

  • Artikkelissa lukee seuraavaa: “Emme todellakaan kuitenkaan edellytä jäseniltämme vaikkapa vaaleita hiuksia tai sinisiä silmiä. Aktivistien ja jäsenten on kuitenkin oltava etnisesti eurooppalaisia. Tukijäseniksi voivat sen sijaan tulla myös ei-eurooppalaisperäiset ihmiset.”

   Oma kommenttini on että Rotu on rotu. Itse koen että kyllähän alempirotuinen saa toki elää Suomessa jos se on Suomalaiseksi kasvatettu ja omaa itsehillinnän ja koulutuksen jolla päästä yli rodullisista piirteistä. Mm. taiteen (näyttelijöitä esim.) saralla nimittäin voi olla käyttöä heille, kuten myös tieteen (DNA-näytteitä, kokeita, etc.) Mutta lisääntyä ei sellaisten tarvitse, ja eikä heitä saisi myöskään päästää päättäviin asemiin tai rooliin jossa heillä olisi valtaa

Comments are closed.