Koti Uutisia Facebook ja Twitter käyvät vaihtoehtomediaa vastaan

Facebook ja Twitter käyvät vaihtoehtomediaa vastaan

2

uk_facebook_sensuuri

Facebook ja Twitter ovat yhdessä 30:n uutis- ja teknologiayhtiön kanssa julistaneet aikovansa parantaa sosiaalisen median “uutisten laatua” uudella tarkkailujärjestelmällä, jonka tarkoitus on poistaa “feikkiuutisia”. Käytännössä tämä tarkoittaa vaihtoehtomedian sensurointia, sillä tämä on sekä sosiaalisen median että mediajättien intresseissä.

Vaikka jo nyt Facebook ja Twitter aktiivisesti poistavat uutisia ja hashtagejä, jotka eivät sovi suvaitsevaiseen agendaan, tulee tämä lisääntymään rajusti. Juutalaisten Larry Pagen ja Sergey Brinin konserniyritys Alphabetin ja Googlen tukema verkosto First Draft Coalition tulee julkaisemaan teknologisen alustan, joka sallii sosiaalisen median uutisten entistä helpomman kontrolloinnin. First Draft Coalitioniin kuuluvat muun muassa The New York Times, The Washington Post, BuzzFeed News, uutistoimisto AFP sekä kaapelitelevisioyhtiö CNN.

Facebook on myös aloittanut yhteistyön Israelin hallituksen kanssa poistaakseen sionisminvastaista materiaalia sosiaalisesta mediasta. Sisäministeri Gilad Erdan ja oikeusministeri Ayelet Shaked tapasivat Facebookin edustajia, jotka lupasivat perustaa uusia tiimejä tarkkaillakseen ja poistaakseen erityisesti israelilaisia loukkaavaa materiaalia. Shaked totesi, että viimeisen neljän kuukauden aikana ennen tapaamista Israelin hallitus oli tehnyt 158 virallista valitusta Facebookin materiaalista, ja viesteistä ja sivuista oli poistettu 95 prosenttia.

Lähteet: Infostormer.com, The Guardian

Lue myös: Google jatkaa antifasistista ristiretkeään

2 KOMMENTIT

  1. Se koira älähtää johon kalikka kalahtaa.

    Minua ei haittaa fakebookin tai muiden sensuurit. Painettuun materiaaliin he eivät koskaan saa kontrollia. Se mikä on printattu tai poltettu DVD:lle, se leviää ja pulpahtaan esiin aina uudestaan jossain muodossa.

    On kuitenkin edelleen ihmeellistä että noin pieni joukko sionisteja pystyy käskyttämään suurta osaa maailman väestöstä ja ihmiset nöyrtyvät siihen. Eikö kukaan näe muuta vaihtoehtoa? No, niitä muita vaihtoehtoja syntyy kun tilanne on tarpeeksi paha.

  2. “Uutisten laatua”. “Feikkiuutisia”. Samaa kielenkäyttöä kuin Jessika Aro ja YLE:n “vastuullinen” uutistoiminta suoltaa.
    “Suvaitsevainen agenda”= Kulttuurimarxsistinen kommunismi ja erityisesti siihen kietoutuva juutalais siinonistinen agenda, jonka päämääränä on edm. asioihin verhottu valkoisen rodun hävittäminen ja heidän ihmisoikeuksiensa sekä etujen murskaaminen tekemällä se mikä muille “roduille”sallitaan kriminaaliksi toiminnaksi kyseessä ollessa valkoinen mies ja nainen.
    Kuvottavaa toimintaa, jonka täytyy olla se viimeinen herättävä hälytys nousta vastarintaan kotiemme, uskonnon ja hienon historiamme sekä kulttuurimme puolesta, välittämättä siitä loasta mitä päällemme lasketaan tämän sen vuoksi.

Comments are closed.