Koti Uutisia Google jatkaa antifasistista ristiretkeään

Google jatkaa antifasistista ristiretkeään

1

uk_google_sensuuri

Alkuvuodesta sosiaalisen median ykkössivut, muun muassa Google, Facebook ja Twitter, sopivat kaiken vihapuheen poistamisesta 24 tunnin sisällä, mikä johti valtavaan sensuuriaaltoon sivuilla. George Washington Universityn julkaiseman tutkimuksen mukaan valkoinen nationalismi ja kansallissosialismi on kuitenkin yhä suositumpaa sosiaalisessa mediassa. Kansallissosialistisella käyttäjällä on keskimäärin 22 kertaa enemmän seuraajia kuin jihadistilla.

Koska kannatus radikaalia kansallismielisyyttä kohtaan ei ota laantuakseen, on Google ottanut käyttöön järeämmät keinot. Juutalaisen Jared Cohenin perustama Google Ideas (nykyään Jigsaw) julkaisee uuden ohjelman, jonka tarkoitus on taistella vaarallista “ekstremismiä” vastaan. Kun esimerkiksi Googlen käyttäjän hakevat kansallismielistä materiaalia, tarjotaan heille antifasistisia propagandavideoita.

Vidhya Ramalingam palkattiin tuottamaan videomateriaalia projektille. Vaikka projektin nimellisenä ideana onkin taistella myös islamistista terrorismia vastaan ja esittää se samanlaisena uhkana, on Ramalingamilla pitkä historia vain ja ainoaan antifasistisesta työstä.

Ramalingam perusti myös the Institute for Strategic Dialoguen, jonka tarkoituksena on “edistää integraatiota ja monimuotoisuutta sekä taistella äärioikeistoa vastaan”. Hän toimii myös The Guardianin vierailevana kirjoittajana “äärioikeistolaisuhasta”. Oman biografiansa mukaan Ramalingam “neuvoo kansalaisjärjestöjä ja hallituksia muukalaispelosta ja kansallismielisestä terrorismista”.

Lähde: Daily Stormer

Aiheeseen liittyen: Sosiaalisen median jätit allekirjoittavat EU:n sensuurisäädöksen

1 KOMMENTTI

  1. Google. Juutalainen pulju. Mitä tuohon enää mitään lisäämään. Onko valkoinen rotu niin tyhmää ja saamatonta, ettei se kykene tuottamaan itse itselleen Internet -sivustoja, jotka tukevat heidän asiaansa. Mutta ymmärtäähän sen kun “Internet” on amerikkalaisten (lue:juutalaisten) käsissä ja heidän “keksintönsä”, joten se käyttää tässä mediassa maailmanlaajuista “päätäntävaltaa” kuten käyttöjärjestelmä tasolla Windows ja Apple, joka on täysin suhteetonta kaikilla mittareilla mitattuna. Jos esim. Venäjän “omistuksessa” vastaavasti olisi edes murto-osa tästä kapasiteetista. Maailma olisi ja etenkin läntinen takajaloillaan hysteerisenä tämän tuottamasta uhasta ja urkinnasta, että lapsetkin nukkuisivat kotitekoisissa betonibunkkereissa foliohattu päässä.
    Yhdysvallat EI ole enää mikään “vapauden” tai sananvapauden lähettiläs maailmalla, vaan Illumininati, jossa suhmuroi ja on aina jokin salaseura, joka on harjoittanut “ulkopolitiikkaa” “maailmanpoliisina” etenkin viime vuosina, joka on aiheuttanut suuria kansainvälisiä kriisejä, joiden lieveilmiöt ovat kaatuneet ja kaatuvat Euroopan niskaan kuin myllynkivet. Nämä kivet vievät meidät meren pohjaan hukuttaen kaiken sen työn ja vaivan sekä kulttuurin, joka aikojen saatossa on kehittynyt ja kehittänyt maanosaamme siksi arvokkaaksi ja arvoja sisältävien ja ylläpitävien instituutioiden luomana. Tämä kaikki monimuotoisuus (se oikea) aiotaan surutta hävittää jonkin rotujen sekasikiöiden luomuksilla, jotka ovat kuin sekarotuisia kulkukoiria, joita potkitaan jaloista pois “hallitsevan luokan” taholta. Eri rodut ovat tarkoituksella luotuja ja evoluution aikaan saamaa todellista “rikkautta”, jonka tarkoituksena oli tehdä maailmasta mosaiikin kaltaista kauneutta, kuin kirkon monista eri väriestä koostettu ikkuna. Aamen.
    P.S. Kuinka se, että kaikki olisivat samanlaisia mulliturpia keskenään… Kuinka se olisi “rikkautta”. Shakkilauta, jossa on vain mustia ruutuja.

Comments are closed.