Koti Uutisia Helsingborgissa suuria autopaloja

Helsingborgissa suuria autopaloja

1

uk_helsingborg_autopalo

Helsingborgin siirtolaisten asuttama Dalhem on joutunut viime viikkojen aikana samanlaisen rieputuksen kohteeksi kuin Malmön Rösengård, Uppsalan Valsättra ja koko Södertälje. Yksin viime viikonlopun aikana paloi kymmeniä autoja ja viime viikolla toiset kymmenen.

Helsingborgs Dagbladin haastattelema Emil kertoo, kuinka hän tuli torstai-iltana kotiin töistä kello 23:n jälkeen ja pysäköi autonsa normaalille paikalle Dalhemsvägenin varrelle. Kello 10:n aikaan soitti vuokranantaja, joka sanoi, että pihalla oli palanut kymmenkunta autoa ja että Emilin autokin oli palaneiden autojen joukossa.

“Vituttaa! Ensin ajattelin, että auto on palanut vain vähän ja että sillä voisi edelleen ajaa, mutta kun pääsin paikalle, niin huomasin, että auto oli täysi raato, täynnä palolaitoksen sammutusvaahtoa. Äitini ja vaimoni itkivät, ja olin itsekin lähellä märistä.”

Emil pyrkii nyt selvittelemään asiaa vakuutusyhtiön kanssa ja toivoo saavansa vuokra-auton, kunnes saa uuden. Siitä huolimatta kaikki maksaa paljon.

“Olen saanut tarpeekseni tästä paikasta ja haluan muuttaa”, Emil toteaa.

Viime viikon ja viikonlopun palojen jälkeen on osiin Dalhemiä järjestetty vartiointiliikkeen vartijoita valvomaan tilannetta ilta- ja yöaikaan poliisin resurssien ollessa lopussa.

Lähde: PaavoTajukangas.com

1 KOMMENTTI

  1. Ei mene kauaa kuin Helsinborg kaupungin nimestä voi jättää muutaman kirjaimen pois.

Comments are closed.