Koti Uutisia Kotimaa Kauppiaalta evättiin oikeus toimia Tampereen kaupungin tiloissa

Kauppiaalta evättiin oikeus toimia Tampereen kaupungin tiloissa

7

PS-Nuoret on ilmoittanut vastustavansa Tampereen kaupungin tekemää päätöstä, jossa vaate-, levy- ja muita oheistuotteita myyvältä kauppiaalta evättiin oikeus myydä tuotteitaan lauantaina Tampereella järjestettävällä Lumous Gothic Festivalilla. Taustalla on anonyymisti Internetissä toimivan äärivasemmistolaissivuston maalituskampanja. Pidemmän aikaa jatkuneen mustamaalauskampanjan jälkeen kaupunki päätti 6. heinäkuuta olla vuokraamatta kauppiaalle myyntitilaa Lumous-festivaalilla järjestetystä Dark Market -tapahtumasta.

Se, että virkamiehet taipuivat äärivasemmiston painostuksesta, ei ole erityisen yllättävää niille, jotka ovat seuranneet vastaavien kampanjoiden kulkua. Sen sijaan PS-Nuorten ulostulo oli erikoinen, sillä heidän emopuolueensa perussuomalaiset oli alkuvuodesta mukana tekemässä kaupunginvaltuustossa päätöstä, joka mahdollistaa kansallismielisten tai “rasisteiksi” epäiltyjen ulossulkemisen poliittisin perustein kaupungin tiloista.

Maaliskuussa Tampereen kaupunginvaltuusto päätti, ettei kaupunki vuokraa enää tilojaan kansallismielisille järjestöille. “Rasistisiksi” järjestöiksi nimettiin muun muassa Rajat kiinni -liike, Pohjoismainen Vastarintaliike ja Soldiers of Odin. Jo tuolloin monet ihmettelivät, miksi Tampereen perussuomalaiset vastustavat esimerkiksi katupartiojärjestö Soldiers Of Odinin kokoontumisvapautta äänestämällä hankkeen puolesta.

Viime viikolla Horror-Shop-kauppaa pyörittävä Sami Haavisto oli mukana Monokulttuuri FM -keskusteluohjelmassa puhumassa häneen kohdistuneesta maalittamisesta:
Lähde: Tamperelainen

Aiheeseen liittyen: Huhtasaari kannattaa Vastarintaliikkeen kieltämistä

7 KOMMENTIT

  1. Tampereen kaupunki voisi puuttua virkamiestensä huumeiden käyttöön. Tullikammaria filmifestivaaleja ja jazzhappeningiä johdetaan pilven voimalla. Näitä narkomaani virkamiehiä on sitten helppo ohjailla. Lenkki pyörii,kuin musta makkara räikän perseessä. Lipaisutestit tullikamarin toimistoon ja mädättäjä kauppiset vastuuseen. Rokotetaan yksilöitä, kun vaihtoon pitäisi laittaa koko paskanvärinen paska.

    • Me ei mitään pössytellä eikä käytetä. Pekka ei ole edes ikinä vodka pulloa nähnyt.

      T. Tampereen kaupunki

  2. Tossa Tampereen Persujen toiminnassa taas hyvin näkee sen, minkälaisia loisia he ovat: Keräävät mielellään kansallismielisten äänet maahanmuuttovastaisilla ulostuloilla, mutta käytännössä toimivat kansallismielisiä vastaan. Kuka idiootti noita vielä tukee?

  3. Siellä näkyisi nuorissa olevan vielä täyspäisiä yksilöitä, joihin aivopesu ei ole purrut. Toivottavasti pysyvätkin sellaisina myös vanhetessaan.

    • Yleensä niille käy kuin Jutkusaarelle, Halal-aholle tai hillotolppa Soinille. Aivan turhaa porukkaa kaikki, hyvikset on potkittu jo ulos!

Comments are closed.