Koti Uutisia Ulkomaat Ihmisoikeusraportti Kongosta: mustat pakottavat lapset raiskaamaan äitinsä, tekevät “mitaleja” sukuelimistä

Ihmisoikeusraportti Kongosta: mustat pakottavat lapset raiskaamaan äitinsä, tekevät “mitaleja” sukuelimistä

11

YK:n tuore ihmisoikeusraportti Kongosta tarjoaa rujon tilannekuvan nykypäivän Afrikasta. Kongon tuorein sisällissota leimahti 2016, kun joukko aseistettuja ryhmiä alkoi taistella maan hallitusta vastaan.

Raportin mukaan kaikki sodan osapuolet ovat syyllistyneet järkyttäviin ihmisoikeusrikoksiin. Suurilta ihmisjoukoilta on katkottu päät verisissä seremonioissa. Pienet pojat on pakotettu raiskaamaan äitinsä samalla kun sotilaat ovat juoneet uhriensa verta ja syöneet näiden sukuelimiä. Sukuelimet leikataan, kun uhri on vielä elossa.

Sotilaat ovat myös “pilailleet” pienten lasten kanssa väittämällä näille, että taikuuden avulla nämä voivat napata luoteja ilmasta. Naisia on pakotettu valitsemaan joukkoraiskauksen ja kuoleman väliltä. Afrikkalaissotilaat ovat myös tehneet itselleen “mitaleja” silvottujen naisten sukuelimistä.

Kongolaiset ovat myös pakottaneet lapsisotilaita hyökkäämään puukepit kädessä konekiväärein varustautuneita vihollisia vastaan. Myös tällöin lapsille on väitetty, että taikavoimat suojelevat näitä luoteja vastaan.

Lähde: The Sun

11 KOMMENTIT

 1. Tämä on sitä “rikkautta” mitä tarvitsemme myös Suomeen ja muualle Eurooppaan paljon enemmän.🙂

 2. Tämäkin on valkoisen heteromiehen syytä, mitäs veivät mitään teknologiaa Afrikan mantereelle,eipä olisi , esim.konekiväärejä. Hakkaisivat kepeillä toisiaan. No, nyt maksamme velkaa ja kannamme valkoisen taakkaa…

 3. Me halutaan olla neekereitä. Pidetään salaa kekkereitä. Mustat kädet yhteen hakkaa. Musiikki ei koskaan lakkaa. Tahdon löytää aidon sykkeen….

 4. Kumma juttu etteivät viherpunarkit ja juutalarpit ikinä kommentoi näitä juttuja… Heidän lempilapsensa, joita he haluavat lisää Suomeen, vain noudattavat vanhoja traditioita joita meidän tulee kunnioittaa, ymmärtää ja tukea rahallisesti.

 5. Afrikassa ei edes varmaan ole raiskaus-nimikettä kuten sivistyneessä ihmisten maissa. Se menee niin että kun Obongolla alkaa kiki seisomaan niin se pistetään lähimpään koloon, aivan sama onko se nainen,mies,antilooppi,oma äiti,lapsi…

  Mitä nyt voikaan odottaa apinoilta.

  • Kyllä minä, niin nyt mieleni pahoitin apinoiden puolesta, jotka sentään ovat meille sukua 🙂 Jokainen arvonsa tunteva simpanssi loukkaantuisi verisesti, jos häntä verrattaisiin neekeriin

  • Noh, olipa huono vertaus. Apinat sentään ovat hienoja eläimiä eikä niitä voi verrata nekruihin.🙂

 6. Tuo on juuri sitä, mitä Eurooppa tarvitsee.
  Kun nuo insijöörit silpovat suvakki-ämmiä en puutu katseellakaan koko “toimitukseen”, vaan totean “monikulttuurisuuden saapuneen paikkakunnalle”. -by Juice Leskinen.

Comments are closed.