Koti Uutisia Perussuomalaiset kannattivat Tampereen rasistijärjestökieltoa yksimielisesti

Perussuomalaiset kannattivat Tampereen rasistijärjestökieltoa yksimielisesti

12

Viime viikolla Tampereen kaupunginvaltuusto päätti, ettei kaupunki vuokraa enää tilojaan kansallismielisille järjestöille. “Rasistisiksi” järjestöiksi nimettiin muun muassa Rajat kiinni -liike, Pohjoismaisen Vastarintaliike ja Soldiers of Odin.

Ei ole ihme, että esimerkiksi vihreät kuten muutkin puolueet kannattivat päätöstä yksimielisesti. Sen sijaan ihmetystä on herättänyt se, että isänmaallisena itseään mainostava perussuomalaiset kannatti päätöstä yksimielisesti. Monet ovat ihmetelleet, miksi Tampereen perussuomalaiset vastustavat esimerkiksi katupartiojärjestö Soldiers Of Odinin kokoontumisvapautta äänestämällä hankkeen puolesta.

Hanke oli vihreiden alulle panema, joten vihreiden ryhmän varapuheenjohtaja Jaakko Mustakallio kertoi arvostavansa sitä, että perussuomalaiset asettuivat päätöksen taakse yksimielisesti. Perussuomalaisten ryhmäjohtaja Lassi Kaleva puolestaan korostaa, ettei asian käsittely aiheuttanut eikä aiheuta ristiriitoja puolueiden väliseen yhteistyöhön.

Lähteet: Aamulehti, Tamperelainen

12 KOMMENTIT

 1. Onko nyt niin että Persutkaan eivät enää voi vuokrata Tampereen kaupungin tiloja?

  Ja entäs sitten anarkistien vuokraukset? Mitenkäs Tampere tukee “Mustaa Pispalaa” ja muita hörhöjen kaljanjuonti- ja huumeenkäyttö tapahtumia?

 2. Mu-mu-mutta puolueen johtaja on suomen tunnetuin maahanmuuttokriitikko!!1

 3. Perussuomalaiset puoluepamput = maanpettureita. Kenenkään on turha väittää muuta. Halla-ahon pääsy puheenjohtajaksi ei muuttanut MITÄÄN. Eikä tule muuttamaan.

  Toivottavasti kenttäväki äänestää jaloillaan ja jättää tuon sionistisen huijauspuljun kaatumaan omaan mahdottomuuteensa. Ääni perussuomalaisille on ääni valkoisten kansanmurhan puolesta.

 4. Perussuomalaiset= Samanlainen junttipuolue kuin muutkin maanpetturipuolueet.

  • Samanlaisia kukservatiiveja, jotka tosiasiassa ajavat kulttuurimarxismia. Jos linja on jo paperilla lepsu, niin käytännössä se on sitten vielä lepsumpi. Ei mitään selkärankaa noilla pelkääjillä.

 5. Tuo on se ongelma, kun luottaa noihin maltillisiin -> aina kompromisseja luvassa. Onneksi Vastarintaliike pitää kiinni vakaumuksestaan.

 6. Tampere on niin kommari -paikka, että persutkin ovat siellä kommareita. Sitäpaitsi kun punaisessa Tampereella ollaan niin eri mieltä “demokratiasta” olevat löytävät itsensä suunnilleen Kalevankankaasta.
  Ajatelkaapa jokapäiväistä elämää tuolla paikkakunnalla. Sinun on kannatettava Tapparaa, syötävä mustaamakkaraa ja oltava sosialisti täitäsi myöten, sillä kuten bolsevikkisissa valtioissakin “oppositio” “saa” toimia “vapassti”. Äläkee suuttuko lainausmerkeistä, vaiko onko joku sitä mieltä ettei “niitä” tarvita.

 7. Tosi outoa, mutta persuilta voi näköjään odottaa mitä vain. Puolueen sisällä on oikeita isänmaanystäviä, mutta erityisesti johdossa osa on täysin kyvytöntä porukkaa, hallituksen mielistelijöitä, oman edun ajajia ja jopa puolueen pettäjiä jotka tarkoituksella hajottavat puoluetta sisältäpäin.
  Koko perussuomalainen puolue on tällä hetkellä sellainen sekasotku, että siitä kuka mitäkin agendaa ajaa on vaikea saada selvää, jopa aivan puolueen huippupaikoilla.

 8. Oletin, että puolueen yleislinja jämäköityisi, eikä loikkareiden lähdettyä puolueeseen jäisi, noita “hyviä ihmisiä” jotka leimaantumisen pelossa nuolisivat liberaaleja aina kun kuuluu sana rasismi. Oletin siis naivisti, että PerusSuomalainen puolue muuttuisi oleellisesti, kun tämä veretön “putsch” tapahtui. Ilmeisesti selkäranka kasvaa vain kohdussa ja sitä puutetta on mahdotonta korjata enää aikuisiällä

 9. Miksi Kuhna Kauppinen saa vieläkin olla Tullikamarilla johtotehtävissä? Hän ja hänen maanpetturiystävänsä ovat KAIKKI narkomaaneja. Tampere jatzhappening, filmijuhlat ym. Ja tämä Juutalainen, Velttoon verrattava seka-sikiö saa mädättää pilvipäissään näitä tapahtumia. Poliisi tietää, mutta eivät tee mitään. Vanhemmat muistutus, nämä 3perheisten ja perseisten edellä ratsastajat ovat näitä Suomalaisen taiteen ja kulttuurin tuhoajia. Hyil Helwet.

Comments are closed.