Koti Uutisia Ottivat kiinni murtovarkaat, saivat odotella poliisia yli 40 minuuttia

Ottivat kiinni murtovarkaat, saivat odotella poliisia yli 40 minuuttia

5

Ruotsissa Älvdalenin kunnassa kaksi kansalaista näki, kuinka pari tuntematonta henkilöä yritti murtautua paikalliseen omakotitaloon. Estääkseen rikoksen he toteuttivat yleisen kiinniotto-oikeuden nojalla pidätyksen, jonka jälkeen he soittivat poliisille siinä toivossa, että valtion virkavalta tulisi korjaamaan varkaat talteen. Soiton yhteydessä heille kuitenkin ilmoitettiin, että partion saapuminen paikalle saattaa kestää jonkin aikaa.

Kaiken kaikkiaan ruotsalaispari sai odottaa poliisin paikalle saapumista hurjat 40 minuuttia. Tämän aikana he saivat itse olla vastuussa siitä, että varkaat eivät pakenisi paikalta.

Poliisin mukaan partion paikalle saapuminen kesti niin pitkään, koska alueella ei ole tarpeeksi poliiseja ja koska välimatkat ovat erittäin pitkiä. Poliisin mukaan varkaat ovat kuitenkin nyt tallessa ja heitä epäillään törkeästä varkaudesta.

Lähde: Sveriges Television

5 KOMMENTIT

  1. Tuttuni kerran kertoi että hänen alakerran kämpästä kuului rajua riitelyä ja että siellä asui myös alle kouluikäinen lapsi. Siinä vaiheessa kun alakerran nainen oli vain huutanut apua niin tuttuni soitti poliisit, heillä kesti yli 30 minuuttia vaikka hän oli painottanut että siellä on myös pieni lapsi. Eikä ollut edes viikonloppu.

  2. Itse olin joskus vartijana, ja otin kaksi mustalaisvarasta kiinni varkaudesta. Odoteltiin poliisia yli 2 tuntia.

  3. Kaveri kertoi että katseli autostaan kun varkaat tyhjensivät taloa koppiautoon. Soitti poliisia paikalla jolloin kerrottiin että menee noin 30min. Kaverin hoksottimet olivat kohdallaan ja se sanoi että “ampui toisen varkaista”. Ei kuulemma kestänyt edes viittä minuuttia kun oli kolme maijaa ja pari henkilöautoa pihassa.

    Niin että kyllä poliisi tulee jos se haluaa.

  4. Suomessa kiiniottajat olisivat posessa ja demla langettaisi tuomion, joka “korjaa” keskiarvoa.

  5. Ihan samaa on Suomessa jo nyt. Koko Skandinavia on tiukasti Bolshevikkien nyrkin puristuksissa. NKVD:kin on syntynyt ja siihen uusi sukupolvi on hyppäämässä töihin, ihan kuten Neuvostoliitossa. Mitä nuorempi, sitä naiivimpi ja tyhmempi ihminen soveltuu NKVD:n palvelukseen.

Comments are closed.