Koti Uutisia Merkel myöntää no-go alueet

Merkel myöntää no-go alueet

5

Saksan liittokansleri Angela Merkel on ensimmäistä kertaa uransa aikana myöntänyt niin sanottujen no-go-alueiden olemassaolon Saksassa. Haastattelussa TV-kanava RTL:ssä Merkel sanoi ensimmäistä kertaa ääneen, että Saksassa on alueita, joilla viranomaisilla on suuria ongelmia turvata kansalaisensa. Merkel myönsi myös, että joukkomaahanmuutolla on ollut tekemistä asian kanssa.

Merkelin puolue koki äskettäin pidetyissä vaaleissa suuren tappion, jonka sanotaan johtuneen hänen ja hänen puolueensa monta vuotta kestäneestä maahanmuuttopolitiikasta. Hän käy nyt hallitusneuvotteluja Saksan sosiaalidemokraattien kanssa. Neuvottelujen lopputulos tulee myös vaikuttamaan siihen, pystyykö Merkel jatkamaan maan liittokanslerina.

Haastattelun aikana Merkel ei ottanut kantaa siihen, mitä hän visioi maan tulevaksi maahanmuuttopolitiikaksi tai siihen, mitä hän konkreettisesti tahtoo tehdä no-go-alueiden kanssa. Merkel ei myöskään maininnut tuoreita tilastoja, jotka osoittivat, että raaka väkivalta on lisääntynyt Saksassa viime vuosina.

Lähde: RT

5 KOMMENTIT

 1. Mama-Merkel, tämä itä-saksalainen joka vihaa länttä ja länsi-saksalaisia, on itse rakentanut ja on syyllinen näihin no-go alueisiin. Se on syyllinen siihen että “vihreät arvot” on otettu Saksassa käyttöön niin voimakkaasti että ne rampauttavat yrittäjyyden ja teollisuuden. Se on vastuussa siitä että Saksa on suurimpia päästökaupan maksajia, vaikka rahat menevät Sveitsiin yksityistilille. Se on vastuussa siitä että saksalaiset on saatu liikkumaan, mutta lentämällä. Autoiluhan on muka paljon saastuttavampaa vaikka lentäminen kuluttaa polttoainetta 50-60kg/tunti/matkustaja.

  Angela on myös syynä siihen että EU:sta tuli heikko ja globalistien määräysvallan alainen. Angela on myös syyllinen siihen että hän vihaa saksalaisia avomesti ja on saanut nuorisonkin kääntymään vanhempiaan ja esivanhempiaan vastaan.

  Loppupäätelmänä voisikin yhtyä siihen ajatukseen että:”Merkel on mielenterveyspotilas joka tulisi lukita suljetulle osastolle”.

  On täysin käsittämätöntä miten kansa joka koki Helmut Kohl:in ajan äänestää vielä Angelaa. Minä en voi käsittää miten hyvinvoinnin- ja yltäkylläisyyden ajan ihmiset vieläkin äänestävät samaa henkilöä joka on kaiken sen tuhonnut mitä on rakennettu -40 luvulta lähtien. Ja jo ennen sitä.

 2. Kireälle on akka pantu kun saksalaisia naisia, tyttöjä, miehiä ja poikia on ensin kolme vuotta pantu väkisin “hätää kärsivien” muslimi -terroristien ja Islamin levittämistä koko Eurooppaa käsittäväksi raakalaishallinnoksi on saanut Mutti Merkelin paholaisen siipien suojassa harjoittaa räikeästi keskellä kirkasta päivää.
  Saksalaiset ovat saaneet kauan sitten tarpeekseen tuosta kommunistisesta kulttuurimarxistista, jonka politiikan päätavoite on ollut tuhota Saksan kansa, koska kommunistisessa DDR:ssä vietettyjen aikojen tuloksena häneen on juurrutettu stalinistisen kommunismin ja juutalaisten järjestöjen avulla (jotka ovat paljolti yksi ja sama asia) ylitsevuotava perusteeton sekä irrationaalinen itseinho, johon eurooppalaisilla valkoiseen etniseen ryhmään kuuluvilla ei ole mitään perustetta tuntea sen aiheellisemmin ja enempää kuin millään muillakaan rotulilla maailmassa teosta, joita kukin on tehnyt historian saatossa ilman ensimmäistäkään valkoista ihmistä edes näköpiirissä.

 3. Tällaisia pelaajia ne on, jos tarvitaan lisää ääniä niin muutetaan kantaa hieman kansaan päin, ja taas petetään se suurpääoman hyväksi. Ja taas annetaan köyttä, mikäli kansa ei vielä katso läpi sormien. Kyllä ne pitää kansaa pilkkanaan, nuo poliittiset pelaajat.

Comments are closed.