Koti Artikkelit Vastarintaliike Katuaktivismia Helsingissä

Katuaktivismia Helsingissä

7

Vastarintaliike järjesti jälleen viime lauantaina katuaktivismitapahtuman Helsingissä. Kyseessä on jo kolmas kerta kuluvan vuoden aikana, kun järjestämme katutapahtuman pääkaupunkiseudun keskustassa.

hkiw5LZsQN

Yhteiskunnallisen tilanteen muuttuessa koko ajan surkeammaksi on kansalle tarjottava tietoa vaihtoehdoista. Kansassa etenevä tyytymättömyys on kanavoitava oikein, jotta vastarinnalla on jotain todellista merkitystä. Siksi myös Vastarintaliike näkyy yhä enemmän katukuvassa.

Keskuskadulla järjestetty tapahtuma alkoi puoliltapäivin. Otimme järjestön liput esiin ja ryhdyimme jakamaan Vastamedia-lehteä ihmisille. Ruuhkaisessa paikassa lehteä kuluikin satoja kappaleita sen parin tunnin aikana, jonka paikalla olimme.

Kävimme keskusteluita useiden ohikulkijoiden kanssa. Varsinkin turisteja, joita oli paljon liikenteessä, tuntui kiinnostavan lippujen merkitys.

hki14171573hki14171569 hkiiFTjaQc hkixhjlDcE hkiUkKbHI4hkiw1LqJpHhki14171572

Paikalla kävi myös Ruotsin kuuluisin suomalainen seurapiirijulkkis Mark Levengood. Hän otti kuvan lippua pitäneestä aktivistista ja lisäsi sen Twitter-sivulleen, jolla on yli 300 000 seuraajaa. Kiitämme näkyvyydestä!

Kun kahdelta lopetimme katutapahtuman, siirryimme toimintakeskus Kotiin, jossa oli BBQ-juhlat. Loppupäivä kuluikin hyvän ruoan ja jutustelun parissa.

 

Jesse Torniainen

7 KOMMENTIT

  1. Minulta kysyttiin tänään, että, jos Vastarintaliikkeen tavoite yhteisestä pohjoisesta valtakunnasta toteutuu, niin pelataanko edelleen Suomi-Ruotsi lätkämaaotteluita.

    • Voit vastata hänelle, että jos ei toteudu niin kohta täällä pelataan niin surkeaa lätkää ettei meitä päästetä enää MM-kisoihin.

    • No jos Helsinki ja Tampere on samassa valtiossa niin voiko silloin IFK ja Tappara otella keskenään kun ne on kuitenkin samasta maasta kotoisin…

      • Ei. Tampere irrotetaan maansiirtokoneella Suomesta ja hinataan Madagaskarille.

Comments are closed.