Koti Artikkelit Vastarintaliike Maksuton Vastamedia kannatuskaupassamme

Maksuton Vastamedia kannatuskaupassamme

24

Kuten tarkkaavaiset ovat jo huomanneet, tuoreen Vastamedia-julkaisun voi tilata ilmaiseksi Kadulle.com-kannatuskaupastamme.

vastamedia 1

Pohjoinen Perinne ry julkaisi maaliskuussa 12-sivuisen Vastamedia-nimisen julkaisun, jota vapaaehtoiset ovat jo jakaneet useissa kaupungeissa. Lehden voi tilata nyt pelkkien postikulujen hinnalla Kadulle.comista TÄÄLTÄ. Ilmainen Vastamedia lisätään myös kaikkien muiden tilausten kylkiäiseksi. Voit tilata kerralla myös suuremman satsin lehtiä ja jakaa niitä kotipaikkakunnallasi!

Kadulle.com myy edelleen myös viime keväänä julkaistua 88-sivuista paperista Magneettimediaa.

Vastamedia sisältää kolme Magneettimediassa aiemmin julkaistua artikkelia, jotka käsittelevät Euroopan siirtolaiskriisiä, valtamedian korruptiota ja kansallisomaisuuden ryöstöä.

Kätevästi tiiviissä koossa kulkeva Vastamedia on napakka tietopaketti aiheista, jotka itsenäiset suomalaismediat ovat nostaneet viime kuukausina esille ja jotka valtamedia on pyrkinyt epätoivoisesti sensuroimaan.

Vastamedian artikkelit ovat:

Vastamedia ei tyydy ottamaan kantaa suomalaista yhteiskuntaa vaivaaviin oireisiin, vaan julkaisu paneutuu poliittisten tautien perimmäisiin syihin. Artikkeleissa selvitetään, miksi Eurooppaan kohdistuva siirtolaispaine on lisääntynyt viime aikoina ja millaiset maailmanpoliittiset tekijät vaikuttavat esimerkiksi Syyrian ja Irakin ongelmien taustalla.

Lisäksi Vastamedia ottaa terävästi kantaa esimerkiksi suomalaisten metsien yhtiöittämistä ja sähköverkkojen myymistä vastaan. Kaiken kritiikin keskiössä on suomalainen valtamedia, joka on taantunut vallan vahtikoirasta hallituksen ja suurten pankkien propagandatorveksi.

Vastamedia julkistettiin lauantaina 19.3. Helsingissä Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen katutapahtumassa. Vastamediaa jaettiin veloituksetta tilaisuudessa, jossa aktivistit tiedottivat paikallisia hallituksen maahanmuuttopolitiikan vaaroista; mikäli nykyinen politiikka jatkuu, se merkitsee lopulta valkoisen alkuperäisväestön kansanmurhaa.

vastamedia 2 vastamedia 3 vastamedia 4

Julkaisijan esittelyteksti:

Pankit, valtamedia ja lahjotut poliitikot demokratian hautajaisissa

Demokratia ja kansanvalta ovat kauniita käsitteitä. Koulujärjestelmä ja valtamedia kertovat meille, että Suomi on demokratia, jossa kansalaiset saavat rakentaa oikeudenmukaista yhteiskuntaa äänestämällä vaaleissa.

Mikäli päättäjät tekevät epäoikeudenmukaisia tai kansan tahdon vastaisia päätöksiä, tulevat he demokraattisessa järjestelmässä saamaan rangaistuksen viimeistään seuraavissa vaaleissa. Oletus on, että päätöstensä tueksi kansalaiset saavat puolueetonta yhteiskunnallista tietoa valtamedialta.

Lisäksi oletetaan, että kansalaiset ovat kansanedustajien ainut merkittävä sidosryhmä. Poliitikot noudattavat vaalilupauksiaan eivätkä tee kulissien takana salaisia ulkoparlamentaarisia sopimuksia pankkiherrojen kanssa.

Kun “demokratia”-käsitteen ennakko-oletuksia aletaan eritellä, huomataan pian, että se on käytännössä kuollut kirjain. Kreikan esimerkki osoittaa, että Euroopan komissio, EKP ja Kansainvälinen valuuttarahasto eivät anna jäsenmaiden tehdä työllistävää talouspolitiikkaa, mikäli se merkitsee yritysten ja palkansaajien voimistumista monikansallisten pankkien kustannuksella.

Eurooppalaiset ovat käyneet erityisen kyyniseksi “demokratiaansa” syksyn pakolaiskriisin puhjettua. Lontoon kaltaisissa kaupungeissa valkoinen alkuperäisväestö on joutunut jo vähemmistöasemaan. Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen mukaan Lähi-idän ja Afrikan siirtolaiset raiskaavat 17 kertaa valkoisia useammin. EU toteuttaa käytännössä väestönvaihtopolitiikkaa, johon se ei ole pyytänyt äänestäjiltä lupaa. Rajansa sulkemista suunnittelevia jäsenmaita on uhattu kovilla pakotteilla. Emmekö me äänestäjät saakaan päättää kotimaamme poliittisista avainkysymyksistä? Minne katosi kansanvalta?

Pohjoinen Perinne ry päätti julkaista tämän vapaaehtoislahjoituksin kustannetun Vastamedia-julkaisun yhteistyössä riippumattomien kansalaismediojen kanssa. Koemme nimittäin, että Suomi on syöksymässä ennennäkemättömään kriisiin. EU on tehnyt selväksi, että parlamentaarisesti me emme voi estää katastrofin syntyä. On turvauduttava siis muihin valistuksen ja kansalaisvaikuttamisen keinoihin.

Esittelemme seuraavissa kolmessa artikkelissa Suomen tulevan kriisin taustat. Osoitamme, kuinka pankit, valtamedia ja korruptoituneet poliitikot ovat valehtelemalla, kiristämällä ja lahjomalla estäneet kansanvallan toteutumisen.

Artikkelit on julkaistu alunperin Magneettimedian verkkosivuilla. Ne eivät ole “poliittisesti korrekteja” eivätkä kunnioita tabuja. Tabut on nimittäin pystytetty suojelemaan nykyisiä vallanpitäjiä. Poliittisesti mielenkiintoista ei ole se, mistä käydään avointa julkista keskustelua vaan se, mistä ei saa puhua.

Liitteen nimi “Vastamedia” on alkujaan Yleisradion kehittämä halventava nimitys itsenäisille kansalaismedioille, jotka eivät ole alistuneet eliitin äänitorviksi. Tahdomme kuitenkin kaapata “Vastamedia”-haukkumasanan ja tehdä siitä voimavaran!

Mediamonopoli tulee parjaamaan tätäkin julkaisua ja väittämään sitä sisällöltään valheelliseksi. Esitämme kuitenkin valtamedialle haasteen: suun soittamisen sijaan keskittykää kerrankin faktoihin. Jos julkaisussa on “virheitä” tai “valheita”, osoittakaa ne selvästi. Jos ette kykene niitä osoittamaan, älkää valehdelko kansalle. Sisältömme ei muutu “valheelliseksi” vain siksi, ettei se satu miellyttämään vallanpitäjiä.

Toivotamme siis avartavaa lukuhetkeä! Vapaan tiedottamisen puolesta!

 

Toimitus

24 KOMMENTIT

 1. Mahtavaa! Etenkin “Terrorismin ja pakolaistulvan todelliset syylliset” oli tärkeä saada paperilla!

  • Syylliset ovat nämä valtakunnan kaksi suurinta ja selkärangattominta vätystä. Sipilä ja onneton Orpo.

 2. Ei näytä löytyvän Kadulle.com kaupasta tuota mainostamaanne lehteä, vaikka linkki siihen jutussa on. Vanhoja Vastarinta -lehtiä siellä kyllä on.

  Ja kysymys: miten pienen Vastarinta – lehden postikulut voivat olla 4,40 €? Eli enemmän kuin itse lehti ja saman verran kuin Magneettimedian 88 -sivuinen julkaisun postikulut?

  Ihan vain näin käytännön juttuna tämä asia. Ei ole oikein mieltä ostaa lehtiä, jos ostoksista rahat menee valtaosin postille.

  • Kaupalla on kyllä lehteä, mutta ei vielä erillisenä tuotteena. Tällä hetkellä se kuitenkin laitetaan tilauksien mukaan kaupan päälle.

 3. Kadulle.comiin voisi tulla varastontäydennystä kirjoihin ja tarroihin pikkuhiljaa kun useamman kuukauden jo odotellut sitä. Sitä saa mainostaa sitten kun se tapahtuu 🙂

 4. Jo kolmas kerta kun tilasin teiltä 50 kpl lehteä! Jaan omalle paikkakunnalle! Toivottavasti selvittää jutkuista tarpeeksi!!

 5. En kaipaa paskamedia- lehteänne.
  Laatikkoni voi siis ensi kerralla jättää väliin kun roskianne levitätte kunnon ihmisten laatikoihin.

   • Paperi on ehkä sen verran huonolaatuista ettei sillä saa edes saunan pesää sytytettyä kunnolla?

    En itsekään halua mainoksia tai jehovien läpysköjä täyttämään postilaatikkoani.

    • Paperin laadusta en tiedä, mutta hän olisi voinut ilmaista mielipiteensä asiallisemmin.

     • No juu, tottahan tämä. Ja ainahan sinne postilaatikkoon voi laittaa lapun ettei ilmaisjakelulehtiä 🙂

     • Vanhassa numerossa paperi ainakin ihan ok laatua, sisältö on varmasti uudessa sitäkin mielenkiintoisempi, en ole päässyt vielä lukemaan.

    • Miksi esiinnyt nimellä Juutalainen; selvästi et ole uskovainen, etkä varmasti edes rodullisesti lähi-itäläinen. Todennäköisimmin vanha suomalainen kommari, jota edelleen vituttaa NL:n konkurssi?

  • Laita osoitteesi niin toimitan sulle seuraavat kaksi viikkoa uuden lehden luettavaksi.

   Haluaisitko muuten perustella mikä lehden sisällössä oli paskaa?

  • Ai Putkonen? 😂😂, hänhän oli uutistietojen mukaan ärissyt persujen puoluekokouksessa Vastamediaa jakaneille aktivisteille.

 6. Lehdenjakajanne lienevät lukutaidottomia – julkaisunne oli jätetty laatikkoon, vaikka siinä on isolla teksti “EI ILMAISJAKELUA”

 7. Vastamediaa jakoi Porissa Porin päivänä nuori mies. Otin lehden ja kysyin tunteeko hän minut. Ei tuntenut. Luulin olevani tunnetumpi. Olen ollut suomalaisasiamies 25 vuotta huonolla menestyksellä. Yksi ja ainoa.

Comments are closed.