Koti Artikkelit Historia Kapinallisia, vaan kenen asialla?

Kapinallisia, vaan kenen asialla?

36

itaukrainakonflikti

Yksi kansanmielisiä vahvasti koskettanut tapahtuma tänä vuonna on varmasti ollut Ukrainan kriisi, joka on luonteeltaan hyvin ainutlaatuinen 2000-luvulla. Kansallismielinen kenttä Euroopassa on kuohunut kovimmin sitten toisen maailmansodan, eikä voi kiistää sitä, etteivät tähän mennessä suurimmat aallot olisi nousseet juuri idässä, Ukrainan ja Venäjän välillä. Artikkeli on alun perin kirjoitettu ennen varsinaisen Ukrainan sodan syttymistä.

Myönnän olleeni itse aivan suunniltani seuratessani uutisointia Ukrainan tilanteesta alkujaan. Kuinka suuret mielenosoitukset kärjistyivät rajuiksi yhteenotoiksi ja kuinka kansallismieliset puolisotilaalliset ryhmät ottivat johdon kamppailussa. Uutiskuvia liekkien keskellä marssivista miehistä, jotka kantoivat mellakkakilvissään ja takinhihoissaan Ukrainan kansallisia symboleja. Kuvia pianoa soittavasta miehestä kommandopipo päässä mellakkapoliisien edessä. Tarina yhteenottoihin osallistuneesta pariskunnasta, joka oli mennyt kihloihin seistessään barrikadilla. Rivipoliisin haastattelu, jossa hän kertoi haluavansa liittyä mielenosoittajiin useiden kollegoidensa kanssa ja haluavansa nousta Ukrainan korruptoitunutta hallitusta ja sen intressejä suojelevaa Berkut-poliisia vastaan. Nämä kaikki saivat minut ajattelemaan: “Kansallismieleinen vallankumous, vallankumous modernia maailmaa vastaan, on vihdoinkin saapunut Eurooppaan.” Kun otsikoihin ilmestyi tieto vallankumouksellisten voitosta ja kuvia kadulla voitonmarssia pitävistä mielenosoittajista, joita kansallismielisin tunnuksin varustautuneet miehet johtivat kansan hurratessa katujen varsilla, uskoin, että pian lähtee muutoksen aalto pyyhkimään. Sitten kaikki kuitenkin muuttui.

Monet olivat varmasti odottaneet, että vallankumous jatkuu ja että Ukraina pyrki löytämään sen “kolmannen tien”, jolla se voi välttää joutumasta niin vanhojen maata mädättäneiden kommunistien kuin EU:n ja sen kapitalistisen vaikutuksen piiriin. Yllättäen johtavat kansanmieliset tahot, Svoboda-puolue ja militantti Oikea sektori, ilmoittivat hakevansa tukea EU:lta. Pian tätä seurasi selkkaus Ukrainan ja Venäjän välillä – selkkaus, joka oli varmasti ollut odotettavissa. Tunnetusti Venäjän ja Ukrainan välit eivät ole olleet kovinkaan lämpimät koko maiden historian aikana. Pian Ukrainan kriisi kärjistyi rajuiksi yhteenotoiksi ukrainalaisten ja venäläismielisten militanttien kesken Itä-Ukrainassa, jossa tulilinjalle joutui myös monia siviilejä. Tätä ennen konfliktin pilvi oli leijunut raskaan Krimin yllä. Lopultahan Krim liittyi äänestyksellä Venäjään. Erityisesti tämän äänestyksen alla, mutta myös koko kriisin ajan, propagandasota kävi yhtä kuumana yhteenottojen kanssa.

Lähempi tarkastelu osoitti, että Oikean sektorin johtajien joukosta löytyy paljon sympatiaa juutalaisia kohtaan (1, 2). Oikean sektorin miehet olivat esimerkiksi puhdistamassa Odessassa synagogien seiniin maalattuja “antisemitistisiä” iskulauseita (1, 2). Lisäksi niin oikean sektorin kuin yleensä Ukrainan nykyisen “fasistihallinnon” jäsenten on nähty osallistuvan juutalaisseurakuntien toimintaan, kuten jumalanpalveluksiin. Tämä pistää miettimään Oikean sektorin tarkoitusperiä, kun kyseessä on melko avoimesti kansallissosialistisia tunnuksia kantanut ja kyseistä ideologiaa julistanut järjestö.

Synagogaa puhdistamassa.
Synagogaa puhdistamassa.

Uskoisin, että Oikean sektorin ja Svobodan riveistä löytyy paljon säällistä väkeä, mutta he ovat nyt tarttuneet liian helppoon vaihtoehtoon ja sen myötä antaneet pikkusormensa pahalle. Juutalaiset järjestön johtopaikoilla saavat miettimään, että kansanmielisiä on tässä käytetty vain tekemään “likainen työ”. Monessa haastattelussa ukrainalaiset nationalistit ovat esiintyneet suoraselkäisinä patriootteina, joille tärkeintä on Ukrainan vapaus. Oikean sektorin kanssa yhteistyötä tekevät monet avoimemmin radikaalit kansanmieliset järjestöt kuten avoimen kansallissosialistiset Patriot of Ukraine ja Social-National Assembly, ukrainalaisten kasakoiden radikaali kansallismielinen järjestö Sich sekä radikaalit nationalistiset järjestöt Tryzub, UNA-UNSO sekä White Hammer. Viimeksi mainittu ryhmä muodostuu entisistä Oikean sektorin miehistä, jotka erotettiin OS:n riveistä liian kansallissosialistisen maailmankatsomuksen takia. Nämä järjestöt näyttelivät tärkeää roolia vallankumouksessa, ja olisi sääli, mikäli tällaiset kunnon miehet ja naiset uhrattaisiin läntisen kapitalismin tarkoitusperiä varten.

Vapaudenaukion protestit eivät olleet alun perin lännen ja EU:n organisoimia, vaan aukiolle oli kokoontunut ukrainalaisia kaikista luokista ja aatteista protestoimaan silloisen presidentin, Viktor Janukovytšin, omavaltaista ja korruptoitunutta hallintoa vastaan. Kyseessä ei vielä silloin ollut millään tapaa mielenosoitus EU:n puolesta tai Venäjää vastaan, vaan ainoastaan vastalause vallanpitäjiä vastaan. Lännen kiinnostus tapahtumaan ilmeni vasta, kun mellakat eskaloituivat lähes sisällissodan partaalle.

Ilja Ehrenburg.
Ilja Ehrenburg.

Antisemitismi Venäjällä ei ole mitenkään vierasta, oikeastaan päinvastoin. Aleksandr Solženitsynin kirjoitusten mukaan Venäjällä ei edes ollut juutalaisia ennen 1700-luvun loppua, jolloin Puola liitettiin Venäjään. Keisarillisen Venäjän tsaarit olivat hyvin perillä kansainvälisen juutalaisuuden vaaroista, ja siksi heistä hankkiuduttiin eroon vuoden 1917 bolsevikkien vallankaappauksessa. Vallankumousta johtivat juutalaiset, kuten Vladimir Lenin, Lev Trotski, Genrih Jagoda ja Ilja Ehrenburg. Leninin jälkeen valtaan nousi Josif Djugashvili, joka vaihtoi sukunimekseen Stalin. Stalinin sukujuurien on arveltu linkittyvän juutalaisiin, mutta tämä on edelleen maailmalla kiistelty aihe.

Kun Saksa vuonna 1941 aloitti operaatio Barbarossan, kuuli Stalin, että monet ukrainalaiset ja venäläiset tervehtivät saksalaisia vapauttajina. Historiassa ei ole liiemmin puhuttu tästä aiheesta, mutta paljon venäläisiä siirtyi akselivaltojen armeijaan, aina SS:ään asti. Monet heistä olivat entisiä Venäjän valkokaartilaisia, jotka halusivat taistella bolsevikkeja vastaan. He saivat myös oman divisioonansa, 1. Kasakkadivisioonan. Divisioonaan liittyi myös taistelijoita Kroatiasta, Ukrainasta ja Serbiasta. Sitä johti saksalainen ratsusotilas Helmuth von Pannwitz, ritarinristillä ja tammenlehvillä palkittu kenraali. Sodan loputtua von Pannwitz antautui briteille sillä ehdolla, että hänen miehiään ei luovutettaisi Neuvostoliittoon. Tämä lupaus kuitenkin petettiin, ja suurin osa 1. Divisioonan kasakoista kohtasi loppunsa Neuvostoliiton käsissä. Loppuun asti von Pannwitzin miehet kutsuivat komentajaansa “Euroopan viimeiseksi ritariksi”.

Stalinin piti yhdistää kansalaiset armeijaksi akselivaltoja vastaan, joten hän hylkäsi Neuvostoliiton ideologiasta aimo annoksen marxilaisia oppeja ja toi niiden tilalle slaavilaista nationalismia, joka kutsui jokaisen neuvostokansalaisen “suureen isänmaalliseen sotaan” Aleksanteri Nevskyn, Venäjän kansallissankarin, hengessä. Tehdäkseen tämän hän joutui – omasta taustastaan huolimatta – vähentämään juutalaisten vaikutusta Neuvostoliiton hallituksessa.

Venäjän presidentti Vladimir Putin on varmasti kauhistus monille läntisen maailman johtajille. Hän on entinen erikoisjoukkojen ja KGB:n upseeri ja rautahermoinen johtaja, joka tietää, miten pelataan suurilla panoksilla. Hän on ollut Venäjän vallankahvassa jo yli kymmenen vuotta ja sanoo aina suoraan sen, mitä ajattelee. Hän ei peittele sitä, että hän laittaa oman maansa etusijalle. Tällainen vanhojen aikojen sotilasjohtajaa muistuttava hahmo varmasti pelottaa muita “johtajia”, joiden meriitteihin lukeutuvat lähinnä kyseenalaisten alojen maisterin tutkinnot, paikat isojen kapitalistiyritysten johtokunnissa ja poliitikon statuksella itselle hankitut reservin upseerin arvot, jotka tuskin antavat paljon kannuksia oikeana sotilasjohtajana toimimiseen.

Putin on kuitenkin erittäin näkyvästi ilmaissut puolensa. Hän on sanonut tukevansa Israelia ja taistelevansa fasismia vastaan. Hänen lähipiiriinsä kuuluu varakkaita venäjänjuutalaisia oligarkkeja, jotka rahoittivat hänen presidentinkampanjaansa. Putin on myös useassa puheessaan ilmaissut taistelevansa ukrainalaista antisemitismiä ja fasismia vastaan. Tämä on tietysti hivenen outo väite, sillä kuten jo alussa totesin, on niin Oikean sektorin johdossa kuin myös Putinin “fasistiseksi” väittämän Ukrainan hallituksen ministereissä juutalaisia. Presidentti Petro Porošenko, varapääministeri Volodymyr Groysman ja Dnipropetrovskin kuvernööri Ihor Kolomoiskyi ovat juutalaisia. Myös pääministeri Arseni Jatsenjukia ja Kiovan pormestari Vitali Klytškoa (1, 2) on väitetty juutalaisiksi, mutta tästä ei ole varmaa näyttöä. Klytškon tapaus hieman kyllä epäilyttää, sillä hän on nimennyt poikansa Kolmannen valtakunnan nyrkkeilymestarin, Max Schmelingin, mukaan.

Petro Porošenko.
Petro Porošenko.

Kuitenkin Putin on kapinallinen lännen rappiopolitiikkaa vastaan. Hän on tukenut sisällissotaa käyvää Syyrian hallitusta sekä pyrkinyt heikentämään dollarin arvoa Lähi-idässä. Hänen lähimpiin neuvonantajiinsa kuuluu Alexandr Dugin, traditionalisti, jonka ajatukset pohjaavat paljon Julius Evolan oppeihin. Omaa ideologiaansa hän kutsuu “nationalistiseksi anarkismiksi”. Dugin kävi alkuvuodesta neuvotteluja Kreikan Kultaisen aamunkoiton edustajan kanssa mahdollisesta yhteistyöstä. Dugin myös sai monet suomalaiset varpailleen vieraillessaan Helsingissä ja pitäessään puheen, jossa hän vihjaili myös Suomen olevan osa tulevaa Euraasian imperiumia. Tosin jälkikäteen Dugin on haastatteluissa vakuutellut, että ketään ei Euraasian unioniin tai sen vaikutuspiireihin tulla pakottamaan.

Ideologiansa Dugin tiivisti siihen, että oikeiston nationalistien tulisi unohtaa konservatiivisuus ja lännestä tuleva kapitalismi. Vasemmiston taas olisi aika antaa arvoa maansa ja kansansa identiteetille ja perinnölle. Kaikki kapina kapitalismia vastaan on hyvää kapinaa. Se, missä Duginin näkemykset eroavat eniten kansallissosialistisesta ajattelusta, on se, ettei hän tunnusta rotua osaksi kansakunnan identiteettiä. Hän on myös sanonut vastustavansa rasismia, mutta samalla hän tähdensi, että oman kansan rakastaminen ja sen puolesta taisteleminen ei ole rasismia. Kaiken kaikkiaan Duginin ajatukset ovat hyvin radikaaleja nykymaailmaa vastaan ja tutustumisen arvoisia – tosin suosittelen tutustumaan niihin jonkinasteisella varauksella.

Putinilla olisi kaikki pelimerkit nousta Euroopan kansakuntien pelastajaksi, mutta hän ei sitä tee. Hän on ristiriitojen mies, kapinallinen väärällä aatteella.

Mielestäni ukrainalaiset patriootit ovat joutuneet rankan huijauksen kohteeksi, pelinappuloiksi suuressa valtapelissä. Heidän todellinen vihollisensa pitää päämajaansa Washingtonissa, sillä niin kauan kuin länsi ruokkii epävakautta Ukrainan ja Venäjän välillä, aukeaa lännelle ovi itäiseen Eurooppaan. Venäjän tulisi myös miettiä omia tarkoitusperiään Ukrainan kriisissä: ovatko he todella ajamassa läntistä rappiota pois, turvaamassa Krimin ja Itä-Ukrainan venäläisväestöä ja tuomassa rauhaa ja vakautta Ukrainan kanssa, vai ovatko he ojentamassa kapinoivaa vasallivaltiotaan?

Pohjimmainen linja tässä on se, etteivät Ukraina ja Venäjä saa alkaa avoimeen sotaan. Tämä sota nimittäin avaisi Natolle taas uuden oven Eurooppaan. Tätä ei saa tapahtua, varsinkaan, kun sen hintana olisi monen ukrainalaisen ja venäläisen veri ja varmasti myöhemminkin monen muun kansakunnan kansalaisten, suomalaistenkin, veri.

1990-luvulla Nato kävi sotaa Serbian kansallismielisiä vastaan.
1990-luvulla Nato kävi sotaa Serbian kansallismielisiä vastaan.

Tiedän, että hyvien puolien löytäminen Venäjästä on suorastaan punainen vaate monelle kansallismieliselle suomalaiselle. Itse en ole koskaan katsonut Neuvostoliiton bolsevikkien tekoja hyvällä, mutta olen myös tietoinen siitä, että Neuvostoliittoa ei enää ole. On vain Venäjä, Euroopan maa siinä missä me muutkin. Kuten minkä tahansa maan kohdalla, aatteet sen johdossa saattavat muuttua. Mikä meitä odottaa lännessä? Nato, EU ja kapitalismi. Niistä me tiedämme, mitä ne ovat olleet, mitä ne ovat ja mitä ne tulevat aina olemaan: samaa muuttumatonta myrkkyä kansallismieliselle aatteelle ja kansojen identiteetille. On sanomatta selvää, että vapaa ja yhtenäinen isänmaiden Eurooppa tarvitsee Venäjän sotilaallista ja taloudellista tukea.

Ennen kuin kukaan ehtii kutsua minua Venäjä-mieliseksi Suomen syöjäksi sanon, ettei näin ole. Jokaisella osapuolella on vielä paljon tehtävää ennen kuin minkäänlaisia kansallismielisiä alliansseja voidaan pitävästi tehdä. Ikinä emme me, suomalaiset, sen enempää kuin muutkaan, lähtisi kumartamaan minkään toisen valtion suuntaan. Meidän on tarjottava kättä sovinnon merkiksi ja merkiksi siitä, että olemme tasa-arvoisia isänmaita tässä liitossa. Mikäli meitä kuitenkin yritetään alistaa tai huijata, me emme taivu vaan lyömme nyrkkiä pöytään ja sanomme “EI!”.

En tässä artikkelissa edes yrittänyt tarjota mitään valmiita ratkaisuja, sillä sellaisia ei minulla ole. Halusin vain tuoda ajatuksia ja tosiseikkoja mietittäviksi – asioita, joista meidän oikeasti tulee puhua ja asioita, joita ei saa jättää kenenkään mieleen pyörimään tavalla, jolla tulee aikanaan olemaan varmasti haitallisia vaikutuksia. On tosiasia, että meille radikaaleille kansanmielisille, kansallissosialisteille ja patriooteille ei ole tällä hetkellä oikeasti hyviä ja helppoja vaihtoehtoja tarjolla. Silti emme saa taipua ja tarttua näihin helppoihin teihin. Voimme kuitenkin pyrkiä ravistelemaan niitä ja muokkaamaan niistä mieleisiämme tai etsiä uusia polkuja niiden lomasta.

Minä olen Ukrainan puolella, mutta myös Venäjän puolella. Ennen kaikkea puolustan Suomea, kuten myös jokaista valkoisen kansan isänmaata. Meidän ei kuulu taistella keskenämme, kun vihollinen on tuolla ulkopuolella. Niin kauan kuin pelaamme sionistien peliä heidän säännöillään, me tulemme häviämään.

 

 

Johannes Kaila

36 KOMMENTIT

 1. “On vain Venäjä, Euroopan maa siinä missä me muutkin.”

  >Venäjä
  >Osa Euroooppaa

  Ei.

  Ja kannattaa myös muistaa se että jos Suomi ja Venäjä tekee yhteistyötä niin kumman maan mielipiteellä on enemmän väliä?

 2. On hyvä tietää historiaa politiikkaa mahdollisimman laajalti ennenkuin muodostaa mielipiteitä. Tämä Roomastakin tuttu “hajoita ja hallitse” on sen verran vaarallinen väline että sillä hallitaan isojakin kansoja. Se että tutustuu johonkin ei tarkoita että olisi kallellaan johonkinpäin.

  Koska Stalinin nimenvaihdos oli mainittu niin todettakoon että Vladimir Lenin oli oikealta nimeltään Vladimir Iljis Uljanov. Siis Ujanoveja joka asettaa pari palapelin palasta kohdalleen.

  Ja loppuun kevennys. Ukrainan pääministeriä Jatsenjuk:ia kutsutaan nykyisin “yaytsya nyukhayutʹ”, eli vapaasti käännettynä “munien haistelija”.

 3. Venäläiset eivät ole tyhmiä.

  Heitä ei taida länsimaiset hapatukset kiinnostaa. Toki käyttävät hyväkseen latautuneita fasismi ja rasisti sanoja leimatessaan vihollisiaan.

  Putin on todellinen villikortti. Näyttäisi vastustavan USA:n toimia, mutta ymmärtääkö hän juutalaisten osuuden USA:n toimissa? Toivottavasti ei ole osa teatteria, jossa taas teurastetaan miljoonia eurooppalaisia juutalaisten nauraessa pankeissa.

  Valkoisen identiteetin voimistuminen olisi parasta, mitä meille voisi käydä. Sillä voisimme tehokkaiten estää tulevia sotia.

  • “Venäläiset eivät ole tyhmiä.”

   “Toki käyttävät hyväkseen latautuneita fasismi ja rasisti sanoja leimatessaan vihollisiaan.”

   Jos eivät ole tyhmiä, miksi nuo ovat latautuneita? Onko kyse Länsimaihin suunnatusta materiaalista? Silti kuulostaa kovin ristiriitaiselta.

   Varsinaisesta artikkelista: “Kuitenkin Putin on kapinallinen lännen rappiopolitiikkaa vastaan. Hän on tukenut sisällissotaa käyvää Syyrian hallitusta sekä pyrkinyt heikentämään dollarin arvoa Lähi-idässä.”

   Tuossa voi olla myös kyse teatterista. Näissä on usein koira haudattuna. Kylmä sotakin oli vastaavaa vääntöä. Minua huolettaa tämä Ukrainan ja Syyrian kuvio. Toisaalta Syyria antoi vasta tuolloin pois kemialliset aseensa. Talousasioissa juutalaiset huijaavat myös usein. Näennäiset kiistat pyörivät usein heidän edukseen. Onhan Venäjä täysin heidän taskussaan.

   “Hänen lähimpiin neuvonantajiinsa kuuluu Alexandr Dugin, traditionalisti, jonka ajatukset pohjaavat paljon Julius Evolan oppeihin.”

   Muitakin neuvonantajia on eikä tuo Duginkaan tosiaan ole ihan ok, vaikka olisi konservatiivi/traditionalisti. Putinin opit ja toimet ovat usein yllättävän paljon rappio-Lännen kaltaisia, vaikka kotimaassa ja ulkomaan tietyille yleisöille esiinnytään usein konservatiivisesti.

   • Tyhmyydestähän tietenkään ei ole kyse aina aivopesun uhrien kohdalla. Tai juutalaishirmuvaltaan alistumisen. Tyhmää olisi, jos ei olisi juutalaisaivopesua ja KGB-orjuutta ja silti huudettaisiin natseja ja fasisteja vastaan koko ajan.

    Joltain Verkkomedian kommunistilta voisi odottaa logiikkaa, jonka mukaan olisi luontevaa viljellä latautuneita sanoja. Mutta eikö kansallissosialistisella saitilla ole ika outoa tällainen. Silloinhan koko maailmassa vain entisestään negatiivinen lataus fasismia ja kansallissosialismia vastan kasvaa, kun näin toimitaan. Se on juutalaisten tarkoituskin ja juutalaisethan juuri sen vuoksi “latautuneita sanoja” viljelevät. Se on JWO eli fasismin kitkeminen juurineen ja kansallissosialismin ja kaikkien kansojen tuhoaminen ja kulttuurien ja ihmiskunnan alistaminen kommunistiorjiksi. Putin ja Länsi astuvat johdonmukaisesti tällaista tietä kohti JWO:ta. Siitähän tässä natsittelussa on kysymys ja se paljastaa selvästi juutalaisvallan omalta osltaan.

 4. Venäjä on aina arvaamaton musta hevonen Euroopan pelikentällä. Naruja vetelevät siellä voimakkaat Lubavitch-juutalaissuvut. Mm. meidän oma provokaattorimme Bäckman antifasistisine komiteoineen on “World without Nazism”-järjestön perustajan Boris Spiegelin, venäjänjuutalaisten maailmankongressin johtajan alainen, ja saanee siksi paljon tilaa Venäjän mediassa. Putin ei varmasti ole mikään yksinvaltias maassaan, vaan lienee jonkinlainen nukkeruhtinas laajennetuin valtuuksin Stalinin tapaan. Hänen ympärillään tosiaan pörrää rabbeja ja rikkaita juutalaisoligarkkeja kuten Roman Abramovich. Putinin puheet rasismia ja fasismia vastaan ovat ainakin tyypillistä kuuliaisen gojim-nuken puhetta. Kuten Johannes totesi, Venäjällä juutalaiset ovat bolsevikkivallankumouksen jälkeen tosiaan peitelleen jälkiään, eivätkä ole siellä yhtä selvästi näkyvillä kuin lännessä. Siksi kaiketi harmittavan monet kansallismieliset menevät halpaan etenkin Yhdysvalloissa, jossa monet tuntuvat pitävän Venäjää ja Putinia jonain Hitlerin kaltaisena messiaana valkoisille kansoille. Talmudistinen vaikutus paljastuu kuitenkin tarkkanäköiselle ihmiselle kun seuraa Venäjän tapahtumia. Venäjän parlamentti sääti juuri kesällä lain joka kieltää Nürnbergin tuomioiden kyseenalaistamisen vankilatuomion uhalla. Tuollainen julkea aloite on tietysti täysin juutalainen alkuperältään. Putin-nuoret ovat myös monikultturistinen järjestö, ja siten perimmäiseltä agendaltaan venäläisvastainen.

  Mitä Venäjä kipeästi tarvitsee on vahvan kansallissosialistisen liikkeen, joka ottaa tehtäväkseen perustaa slaavilaisen kansallisvaltion. Sen järjestökaaderin tulisi olla valveutunut ja kansallisesti suuntautunut, eikä lähteä mukaan tähän Putinin pseudo-nationalistiseen imperialismiin ja talmudistiseen Neuvostoliiton haihatteluun.

  • Ymmärtääkseni venäläiset kansallissosialistit ovat aina olleet Putinia vastaan. Henrik Holappa haastatteli taannoin itänaapurimme kansallissosialisteja, ja oikein mainio kuva heistä jäi.

   • Heillehän oli heti selvää että hän on NKP:n kasvatti ja elävä osa sitä, toisinsanoen apparatsikki. Minkä lisäksi Putinin valtaannousua avittivat nimekkäät juutalaiset, siinä ihan viimeistään rupesivat hälytyskellot soimaan. Putin kasvatti kansansuosiota alkutaipaleellaan vangitsemalla oligarkkeja, tietyt, eh, “valitut” kannattajansa hän jätti tietysti koskematta.

    Azovissa on mukana useita venäläisiä, jotka kokevat että Putinin venäjä on tuhottu monikulttuurinen syöpäpesäke ja täysin kansainvälisten mahtien orja, ja he käyvät periaatteesta aseelliseen taisteluun sen hallintoa vastaan. Tämän pitäisi hyvin kuvata kuinka kylmät venäläisten kansallissosialisten tunteet ovat Putinia kohtaan.

    Kaikille ei RAC kolahda, mutta valottaa hyvin venäläisiä tunteita: http://www.youtube.com/watch?v=0Zc4VaX0Yqo

   • Kansallissosialismi ei toimisi Venäjällä. Se hajottaisi maan samalla tavalla kuin kansallissosialismi käytännössä hajottaisi USA:n tai EU:n. Tästä syystä johto näissä imperiumeissa vastustaa sitä. Melko yksinkertaista jos miettii geopolitiikkaa.

  • Venäjässä ei ole mitään arvaamatonta. Se on aina Venäjä. Mutta jenkkilässä kyllä riittää pohtimista. Sieltä kuljetaan ympäri maailmaa tappamassa, pommittamassa, uhkailemassa ja ennenkaikkea puolustamassa israelia. Syy? Mikä tahansa sota, invaasio, vallankaappaus etc. perustuu ennemmin tai myöhemmin siionistien etuihin. Yhdysvallat on juutalaisääriainesten käsikassara.

 5. Suomen ei tule kumartaa sen paremmin itään kuin länteen eikä nuolla sen paremmin ryssiä kuin bryssiäkään.

  Suomen on parasta pysyä itsenäisenä ja puolueettomana maana, joka pysyy suurvaltojen ristiriitojen ulkopuolella.

  Nyt Suomi ei voi sitä tehdä, koska Suomi ei ole puolueeton maa, vaan länteen sitoutunut EU:n jäsen ja joutuu siten mukautumaan EU:n linjaan, esim. pakotteisiin Venäjää vastaan.

  Suomen tulee erota EU:sta ja eurosta ja palata takaisin täyteen itsenäisyyteen ja omaan rahatalouteen.

   • Jouko Piho nyt on kaukana raikkaasta.. yli 70-vuotias jolle jumala puhuu ja antaa “näkyjä.”
    Mutta jos harhainen setä on raikas, ni siitä vaan (kurkkaappa vaikka US:n puoelta..)

 6. Hyvä artikkeli ja neutraali. Ja kertoo totuuden myös näistä ns ukrainan “kansallismielisistä” jotka hamuaa juutalaisten johdolla eu:hun. Ja kuka maksaa kaasulaskut ? eu, suomi heidän joukossaan.

 7. Putinin hallinto on tosiaan jokaisen kansallissosialistin ja kansallismielisen vihollinen, Putin Venäjällä on erittäin rankat anti-nationalistiset ja anti-kansallissosialistiset lait, jopa revisionismista voi häkkituomio heilahtaa. vastarinta.com:kin uutisoi pari päivää sitten uudesta Putinin “natsien” vastaisesta lausunnosta.

  http://www.destroyzionism.com/2014/07/25/putin-jews-link-compilation/

  Ja tässä ihan joitain tunteja vanha uutinen suoraan voiceofrussiasta: http://voiceofrussia.com/uk/news/2014_10_22/Russian-Duma-bans-display-of-symbols-of-Nazi-cooperation-groups-5176/

  “Russia’s State Duma has passed a bill banning the spread or display of symbols or emblems of organisations that have previously supported or collaborated with the Nazis, or those who deny the results of the Nuremberg trials.

  The bill officially introduced sanctions for those who are seen to support Nazi ideals or rhetoric as Russia’s increases steps to crack down on neo-Nazism.

  “Our objective is to become the centre of an international anti-fascist movement that is called upon to rebuff in a most powerful manner the revenge-seeking forces, neo-Nazis and radical nationalists who are rising their heads now,” Duma’s deputy speaker Sergey Zheleznyak said.”

  Toisaalta, Venäjältä tosin löytyy myös runsaasti kunnon kansallissosialisteja. Onnea ja kestämistä heille ajatusrikoslakien jatkuvasti koventuessa.

  • “kansallissosialistin ja kansallismielisen vihollinen”

   Venäjä on konservatiivinen (ei jenkkikoservatiivi) suurvalta jossa patriotismi, tai euraasialaiseen identiteettin (ei varsinaisesti biologiaan) perustuva nationalismi, voi hyvin. Vastakohtana tälle voidaan ottaa EU tai USA, joista ensin mainitusta ollaan tekemässä kansojen sulatusuunia (=räjähdekattilaa) á Coudenhove-Kalergi. USA taas on tämän esikuva, missä eurooppalaisperäisistä on tehty vähemmistö jo. Mitään kansallissosialistista liittolaisvaihtoehtoa ei ole tällä hetkellä.

 8. Putin tukee syyrian hallitusta,koska on sen liittolainen. Kyse on vain bisneksestä. Putin, kuten länsimaiden johtokin, ajavat NWO:ta, eikä heihin pidä luottaa, tämä kaikki on vain peliä.

  Ukrainan kansan ensisijainen tehtävä on murskata venäläismieliset, eli sisäinen uhka. Sitten vasta poliittinen eliitti ja EU -painostus, siis ulkoinen uhka.

  Tämä sama on vielä meillä suomalaisillakin edessä. Saamme vielä taistella venäläismielisiä vastaan kaduilla, NATO:n ja Venäjän käydessä sotaansa itärajallamme.

 9. Putin todella on villi kortti. Esim Gerogiassa Venäjä otti haltuunsa Israelille vuokratut lentokentät, mutta jos julkisesti sanoo silti tukevansa Israelia niin jännäksi menee. Mitä luultavimmin Putin on vaikeassa paikassa kansan ja oligarkkien välissä. Oligarkien kurissa pitämiseksi on varmaan annettava yhden laisia lausuntoja ja kansan miellyttämiseksi toisenlaisia. Pelissä on paljon, eikä Venäjän kansa ole valmis syrjäyttämään oligarkkeja, vaikka Putin näin aikoisikin Heidän nopea poistaminenhan johtaisi taloudelliseen kaaokseen kun käytännössä kaikki ulkomarkkinat ovat heidän hallussaan. Lisäksi tällainen puhdistus ei jäisi huomaamatta ulkomailla joiden mediatalot saisivat tehokkaan propaganda-aseen.

  Kansallissosialismilla on vihollisen maine syvästi juurrutettuna kansan keskuudessa joten ei Putin tai kukaan muukaan venäläinen johtaja sitä voi “harrastaa” ainakaan sillä nimellä.

  Jos oligarkit päättävät kaataa Putinin vallan, mitä vain voi tapahtua. Epäilisin että siinä kohtaa Suomi on suuressa vaarassa, sillä silloin ovat sekä bryssien pankit länsirajalla(tämä hyökkäys siis on käynnissä kokoajan) että ryssien tankit itärajalla. Siitä ei hyvä seuraa.

  Myöskään en väittäisi Putinia missään nimessä NWO agentiksi, sillä onhan kaikkien BRICS maiden ajama multipolaristinen maailma täysin eri kuin NWO:n ajama lännen hegemonia. Putin joutuu ottamaan realiteetit huomioon eikä usko vielä kansansa olevan valmis.

  • Monilla kansallismielisillä on varsin harhainen kuva Venäjästä, varsinkin heillä jolla ei ole oikeaa kanssakäymistä venäläisten kanssa. Saman asian tahkomista kuin edellisissä kommenteissa, mutta kerrataan vielä kerran. Putin on henkinen ja fyysinen kääpiö, ja tekee mitä vain pysyäkseen vallassa, minkään sortin selkärankaa tai aitoa kansallismielisyyttä hänestä on turha hakea. Putin on sanonut että kun venäläistä raapaaisee, alta löytyy tataari ja sellaista asiaa kuin “puhdas venäläinen” ei ole olemassa, “vain idiootit sanovat ‘Venäjä venäläisille” jne jne. Hän tuhlaa miljoonia Holokaustimuseoon kun veteraanit ovat kadulla ja antaa mamuongelman paisua sellaisiksi että jopa poliisin erikoisjoukot ovat avuttomia keskellä Moskovaa (!): https://www.youtube.com/watch?v=gHppNLleHHM

   Tästä on jo hetki mutta aikoinaan nousi Venäjällä meteli kun muslimit puukottivat hengiltä kaksi venäläistä Kontupohjassa ja haavoittivat useita muita.

   • “kun venäläistä raapaaisee, alta löytyy tataari”

    Niin totta. Olen lukenut viime aikoina aika monta kirjaa venäläisyydestä (mm. Esa Seppäsen Avaran Sielun Anarkia oli silmiä avaava teos), ja mielestäni on selvää, että venäläiset eroavat meistä suomalaisista ja muista länsi-eurooppalaisista TODELLA PALJON (eikä mitenkään positiivisessa mielessä).

    Usein tuntuu että kansallismielisten suhtautuminen Venäjään ja venäläisiin on uskomattoman naiivia. Katsotaan sinisiä silmiä ja vaaleita hiuksia ja todetaan että venäläiset ovat arjalaisia veljiämme. Vähän syvemmälle kun katsoo, huomaa että totuus on toinen.

    • “venäläiset eroavat meistä suomalaisista ja muista länsi-eurooppalaisista TODELLA PALJON”
     Suomalaiset eivät ole geneettisesti länsieurooppalaisia. Olemme lähempänä baltteja ja venäläisiä kuin länsieurooppalaisia.

     • Nykysuomalaiset ovat sekoitus Venäjää (tai siis ns. oikeaa suomalaisperimää Uralilta), Baltiaa, Ruotsia/Skandinaviaa ja hieman Keski-eurooppaa. Ei ole olemassa mitään yksiselittäistä länsieurooppalaista perimää, jokainen maa on oma sekoituksena. Ajattele vaikka nyky-Ranskaa ja kuinka paljon arabi- ja afrikkaperimää siellä nykyään on. Länsieurooppa on (lähinnä) poliittinen termi, joka syntyi Rooman valtakunnan, kristinuskon eri ‘leirien’ ja myöhemmin kylmän sodan jäljiltä.

  • Olihan kommunistisen Neuvostoliitonkin aikana moninapainen maailma ja Lännellä ei ollut hegemoniaa. Tai sitten oli. Oli monta juutlista napaa ja kylmän sodan teatteri. Ihan vastaavaa touhua siis vain viritellään.

   Länsi kuitenkin loi kommunismin ja levitti maailmansodassa sitä ja sen jälkeen harkitusti yli puoleen maailmaan. Kommunismin romautus oli täysin hallittu purku.

 10. Hieno artikkeli! Kuvaa hyvin ristiriitaisuuksia, joita kansallismielinen kohtaa hakiessaan kantaansa ja keskustellessaan Venäjästä ja Ukrainasta ja Ukrainan kriisistä!

 11. On ollut kovin kummallista tässä viimeaikoina se että suomen kansa, suomen päättäjät ja vaikka suomen kaniinien yhdistys on nimen omaan halunnut hyökätä venäjän kimppuun. On allekirjoitettu “isäntämaa sopimus”. Suomen hallitus, sen eduskunta ja pimitetty kansa tahtoo tänne multikulti loisarmeijan joka ei maksa mistään mitään vaan vetää ylleen venäläisten pommiarmaadan. Minä en ole mikään “ameriikan” kansan veli. Armeija jota kontrolloi israeliitit, jonka taistelijoista kohta suurimman osan muopdostaa latinot ja jonka komennossa heiluu enemmän tai vähemmän mokkaantunutta oman suklaapresidenttinsä komennossa ei ainakaan minussa herätä luottamusta.

 12. http://yle.fi/uutiset/venajan_verkossa_paasiaisen_karsimykset/6564933 “Venäjän kansan yllä liikkuu aave, geenitutkimuksen aave. Läntisissä laboratorioissa on kehitelty menetelmä, jonka avulla venäläisten geeniperimä voidaan selvittää tieteellisesti ja aukottomasti. Tulokset ovat järkyttäviä: venäläiset eivät olekaan slaaveja, vaan venäjää puhuvia suomalaisia!” onko tuo jotain länsipropagandaa pojat ? 🙂

  • Euroopan geneettisella kartalla venäläiset (RU) ja suomalaiset (FI) ovat hyvin lähellä: http://img.gazeta.ru/files3/658/2827658/europegenemap2400.jpg

   Venäläisten muinaisten satujen tärkein ja voimakkain sankari on Ilja Muromets (l. Elias Muromalainen), suomalaista alkuperää. http://takkirauta.blogspot.fi/2009/03/kolme-kadonnutta-kansaa.html

   Valtiolliset rajat vedettiin vasta joitakin vuosisatoja tai -kymmeniä sitten. Sitä ennen geenit liikkuivat diffuusion tavalla joten sekoitusta tai erittäytymistä on tapahtunut luonnollisella tavalla vuosituhansien ajan. Olemme saman ylemmän valkoisen rodun veljeskansoja. Riitoja ja sotia valkoisten välillä hyödyttävät vain globaalisti operoivaa rotua l. juutalaisia.

 13. Cliff Barnes Iltalehdessä foorumilla: ”Ukrainaa johtavat juutalaiset mm Poroshenko ja Yatsenyuk. Tappavat tarkoituksella Ukrainan armeijaa eli vapaaehtoisia aitoja nationalisteja, jotka ovat uhka juutalaisoligarkkien vallalle Ukrainassa. Olivat uhka jo Janukovicille ja siksi hänet evakuoitiin Venäjälle kun ei homma enää pysynyt hanskassa.

  Ukrainan armeijassa on paljon katkeruutta heidän johtoaan kohtaan, sillä joukkoja johdettu erittäin huonosti ja lähetetty suoraan lihamyllyyn. Kaiken takana on aidon Ukrainalaisen nationalismin tuhoaminen. Ukrainan oma johto on siis tarkoituksella tapattanut parasta ainestaan Venäjän avustuksella.

  Poroshenko ja Putin ovat hyviä kavereita. Suuri osa Poroshenkon suklaatehtaista on Venäjällä ja ne saavat olla siellä aivan rauhassa kaikesta huolimatta. Levottomuudet Ukrainassa on tarkasti rajattu. Juutalaisjohtoinen Harkova Venäjän rajan tuntumassa saa olla täysin rauhassa.”

  En ole varma tuon harkovan rauhallisuudesta ja sen kohtalosta, mutta peruskuvio on melko hyvin hallussa. Kysymys oli kuulunut, miten juutalaiset liittyivät asiaan.

 14. Toivon mukaan tämä video auttaa suomalaisia KS ymmärtämään kenen asialla ne “Ukrainan” “kansallismieliset” ovat.

  http://www.youtube.com/watch?v=lov2H4iJ6-o

  Juutalaiset keskustelevat “Oikeasta Sektorista”.
  Juontaja on laajasti tunnettu juutalainen aktivisti Savik Shuster. https://en.wikipedia.org/wiki/Savik_Shuster
  CAMO-univormussa on “natsi” AZOV-pataljoonan sotilas, joka on ollut mukana pataljoonassa ensimmäisestä päivästä lähtien. Ottanette huomioon sotilaan päässä olevan kipan (kippah), jossa on “Oikean Sektorin” musta-punainen merkki.

  Tässä kuvassa sama “Oikean Sektorin” juutalaisten kipa näkyy paremmin:
  http://std3.ru/5f/f9/1412714131-5ff99aa6d77074972145931fc0ee27a5.jpg

 15. Tässä ei ole kysymys juutalaisten painostuksesta johtuvista valokuvista tai vakuutuksista. Tässä on kyse maailman erään napamaan ja suurvallan diktaattorin ajamasta politiikasta.

  http://carolynyeager.net/russia-behind-another-un-resolution-against-heroization-nazism#comments

  Siis tämä YK-päätöslauselma on Venäjän aloitteesta säädetty. SS-miehille ei saa pystyttää muistomerkkejä eikä heitäkunnioittaa. Kikenlainen holohoaxin epäly ja sellaisen yrittäminenkin olisi säädettävä rangaistavaksi ja eri mailta vaaditaan kovempia toimia mm. tällaista kohtaan. Ja paljon, paljon muuta. Silkkaa talmudismia.

Comments are closed.