Koti Uutisia Mies joutui vankilaan kutsuttuaan juutalaista juutalaiseksi

Mies joutui vankilaan kutsuttuaan juutalaista juutalaiseksi

13

UK_Luciana_Berger

Brittiläisen kansallissosialistisen National Actionin jäsen on joutunut vankilaan “antisemitistisen” Twitter-kirjoituksen vuoksi. 21-vuotias aktivisti Garron Helm tuomittiin neljäksi viikoksi vankeuteen sananvapausrikoksesta juutalaista kansanedustajaa Luciana Bergeriä vastaan.

Helm ei uhkaillut Bergeriä tai yllyttänyt väkivaltaan, vaan ainoastaan totesi Hitlerin olleen oikeassa ja että Berger on “juutalainen kommunisti”. Vaikka Helmillä ei ole aiempaa rikosrekisteriä, hän sai pelkästä Twitter-kirjoituksesta neljän viikon vankeustuomion, joka määrättiin suoritettavaksi välittömästi. Tutkinnan aikana hänelle myös tehtiin kotietsintä.

Britannian juutalaisten lehti Jewish News kertoi kansanedustaja Bergerin olevan “syvästi järkyttynyt tapauksen vuoksi”. Tapaus vaikuttaisi saaneen jopa hysteerisiä piirteitä, kun ottaa huomioon, että kyse on julkisuuden henkilöön kohdistuneesta lyhyestä nettikirjoituksesta. “Toivotamme tervetulleeksi tämänpäiväisen tuomion, joka osoittaa, että vihanlietsojat eivät voi piileskellä missään”, sanoi yhteisöministeri Stephen Williams.

“Miten voi olla, että niin etuoikeutettua naista tarvitsee suojella käyttämällä lakia henkilökohtaisen koston välineenä?”, National Action kysyy kotisivuillaan.

National Action on saanut paljon huomiota valtamedioissa rohkeiden mielenosoitustensa, yliopistotoiminnan sekä erittäin provosoivan materiaalinsa vuoksi. Sen tavoitteena on rakentaa eri puolille maata radikaaleja opiskelijayhteisöjä ja vaikuttaa näin nuorten valkoisten ajatteluun.

Alla on esillä video yhdestä järjestön viimeaikaisista tempauksista:

 

https://www.youtube.com/watch?v=5E2_pjunkhs

 

Aiheeseen liittyen:

Englannin National Action julkisuudessa
Puolitoista vuotta vankeutta poliittisista Facebook-kuvista

13 KOMMENTIT

 1. Ikään kuin he häpeävät juutalaisuuttaan, kerran sen sanominen on niin kauheaa.

 2. Emme elä vapaassa Euroopassa. Meidän täytyy kumarrella tietylle porukalle. Meidän täytyy vaieta heidän tekemisistään. Näin ei voi jatkua.

 3. Me lienemme heille vain eläimiä jotka on tehty palvelemaan heitä. Siksi meillä ei liene oikeutta arvostella heitä. On kummaa että kun juutalaiselta kysytään jostain epäinhimillisestä teosta (kuten Luis Thoreau) niin he vastaavat että se ei ole heidän ongelmansa. Se on niiden ongelma jolle se on ongelma. Mutta ei heidän ongelmansa. Mutta jos asetelma “ongelman” aiheuttajasta muuttuu, niin jo on itkujämummot ja erilaiset syndikaatit antamassa lausuntoja. Ja kostoa luvataan kolmanteen polveen.

  No, ketkäs ne tappoivat Jeesuksen?

 4. Hei haloo! Täällä joku nationalistirintama provosoi sosialismia ja sitten haukutaan muita kommunistiksi! Vähän logiikkaa tuohon touhuun. Joko tykätään sosialismista (ja sen kommunistisesta versiosta) tai sitten ei. Joko tykätään juutalaisista (mm. Jeesuksesta) tai sitten ei. Joko ollaan kiinnostuneita kansallisista asioista tai sitten ei, mitä joku englantilaisten tekeminen siihen liittyy?

  Ja mitä vikaa on juutalaisissa? Olisiteko mielummin palestiinalaisten jihadistien kavereita? Nekö ne on suomalaisten ystäviä?

  Varmaan samaan aikaan vastustatte pakkoruotsia ja kannatatte pohjoismaista yhteisvaltiota?

  Kannatatte katujen turvallisuutta, kunhan se ei koske teidän vihollisia?

  Ulkomaalaiset saa jäädä, kunhan ne on sopeutuneet? For the news, suurin osa niistä on sopeutuneet sitten kun suomalaisten rahoja on käytetty tarpeeksi sopeuttamiseen.

  Koittakaa vähän terävoittää tuota teidän ajattelua, katsotaan sitten onko siinä jotain kannatettavaa vai ei.

  • Häpeätkö kommunismiasia kun pidät sitä haukkumasanana?

   “Ulkomaalaiset saa jäädä, kunhan ne on sopeutuneet? For the news, suurin osa niistä on sopeutuneet sitten kun suomalaisten rahoja on käytetty tarpeeksi sopeuttamiseen.”

   Päivän vitsi :D. Nykyisenlaista maahanmuuttoa olisi syytä vastustaa ilman mitään rotuideologisia näkemyksiäkin pelkästään taloudellisista syistä.

  • Miksikä luulet että on erikseen kansallissosialismi ja kommunismi, jos molemmat sinun mielestäsi ovat niin sama asia, että toisesta pitäminen edellyttää myös toisesta pitämistä? Ja tiedoksesi että eroja kyllä löytyy!

   Miksi juutalaiset eivät pidä Jeesuksesta? Ovatko juutalaiset mielestäsi antisemitistejä? Eikö se ole aivan kamalaa?

   Ja voin myös selventää, että _englantilaisten_ kansallismielisten tukeminen ENGLANNISSA on yksi askel kohti parempaa tulevaisuutta suomalaiselle kansallismielisyydelle ja täten Suomen kansalle.

   Palestiina vs. “Israel”/juutalaiset. Juutalaisvaltion haaliessa ahnaasti alueita joilla ei juutalaisia alunperin edes ollut, on palstiinalaisten asuttamat alueet jo tähän mennessä kutistuneet karkeasti kymmenekseen ja nyt Israel vaatii Gazaa itselleen ja Länsirantaa demilitarisoitavaksi joka päättyisi myös Länsirannan liittämiseen juutalaisvaltioon. Juutalais”nationalismi” perustuu muiden kansojen alistamiseen johon heillä tiettyyn pisteeseen saakka löytyy keinotkin, koska juutalaisia on lähes kaikissa maailman maissa korkeissa asemissa, jollei hallituksen työntekijänä, niin jonkin ylikansallisen yrityksen johdossa. Täten juutalaiset ja “Israel” on todellisempi vihollinen, kuin Palestiina, jonka kanssa ei tarvitse olla kavereita, muttei myöskään vihollisia.

   Itse en vastusta pakkoruotsia, mutta se ei olekkaan perustavanlaatuinen kysymys, mietittäessä, kuka on kansallismielinen. En kannata pohjoismaista yhteisvaltiota, mutta pohjoismaista yhteistyötä. Ja pohjoismainen yhteisvaltiokin olisi parempi, kuin sionistien johtama Eurooppa-valtio, jota kohti meitä koko aikaa ajetaan.

  • Vastaus 2/2, jatkoa edelliseen.

   Jos viittaat Helsingin katupartioihin, joita ensin toivottiin ihmisten turvaksi, mutta SKV:n ollessa ainoa joka ryhtyi toimeen, ei katupartioita sittenkään haluttukaan. Yksin liikkeellä olevien valkoisten, ja mahdollisimman ujon näköisten sellaisten, kimppuun käyvät maahanmuuttajajengit osoittavat käytöksellään, että he eivät tarvitse suojelua vaan suomalaisia täytyy suojella heiltä. Miksi siis ei hyväksytä sitä, että halutaan suojella vain niitä jotka tarvitsevat suojelua? Asia väännetään aina niin, että samoin minun kanssa ajattelevien mielestä maahanmuuttajat eivät ANSAITSE suojelua, tämä ei ole täysin väärä väite, mutta tärkeintä on huomata, että ainoat, jotka tarvitsevat suojelua, ovat suomalaiset, joiden kimppuun nämä kulttuuririkasteet joukoin käyvät!

   Seuraavassa väitteessäsi ei taas ole mitään järkeä, mutta…
   Miksi meidän pitäisi maksaa maahanmuuttajille siitä, ettemme saa olla enää niin suomalaisia kuin ennen? Miksi meidän pitäisi maksaa maahanmuuttajille siitä, että he tekevät jonkun suomalaisen työt, jolloin on yksi suomalainen lisää työttömyyskorvauslistalla? Miksi meidän pitäisi maksaa maahanmuuttajille siitä, että osa heistä raiskaa ja ryöstää suomalaisia? Ja sinunkaan mielestä kaikki rahat eivät edes riitä kaikkien maahammuuttajien “sopeuttamiseen”. Ihminen ei ole sen huonompi ihminen vain siksi, että hänellä on eri värinen iho, hän edustaa muuta kuin kotimaamme suurimpia uskontoja, ei puhu äidinkielenään suomea tai että hän ei ole syntynyt samassa maassa kuin me, mutta hän ei vain kuulu Suomen kansaan.

   Ja viimeiseen kommenttiisi vastaan, että oi kyllä meidän ajattelumme on riittävän terävää, mutta omassa ajattelussasi on hieman kulunut terä, kun tulet tänne valittamaan asioista vaikka olet jo päättänyt, että kaikki mitä me ajattelemme, on väärin.

 5. Onhan tämä melko huvittavaa, että juutalaiset itsekin pitävät “juutalaista” haukkumasanana 😀

 6. MJN, nyt haiskahtaa kateelliselta vassaripierulta.”Ja mitä vikaa on juutalaisissa? Olisiteko mielummin palestiinalaisten jihadistien kavereita? Nekö ne on suomalaisten ystäviä?” Heissä on kaikki vialla, todistettu moneen kertaan, itse en ole jutkujen tai muslimien kannalla, mutta israel-palestiina kiista on oleellinen osa tiedostaa. Israelin valtio on juutalaisten jalansija josta käsin harjoittavat anti-valkoista politiikkaa,siksi palestiinalaisten tukeminen TÄSSÄ asiassa on hyväksyttävää. Tuttu sanonta ´pidä ystävät lähellä mutta viholliset vielä lähempänä´ pätee monessakin asiassa.

Comments are closed.