Koti Uutisia Sionismi Kansainvälinen rikostuomioistuin tutkii Israelin rikoksia – sionisti Trump raivostui

Kansainvälinen rikostuomioistuin tutkii Israelin rikoksia – sionisti Trump raivostui

5

Sionisti Donald Trump on noussut otsikoihin päättämällä hyökätä Kansainvälistä rikostuomioistuinta ICC:tä vastaan. Kuten usein aiemminkin (1, 2), Trumpin politiikan taustalla on pyrkimys lisätä juutalaisvaltio Israelin kansainvälistä ylivaltaa.

Trumpin Valkoinen talo raivostui ICC:lle, sillä tuomioistuin oli tehnyt yhteistyötä Palestiinan vapautusjärjestö PLO:n kanssa tutkiakseen Israelin sotarikoksia palestiinalaisia vastaan. Sionistit sortavat Lähi-idän ei-juutalaisia järjestelmällisesti rakentaessaan “etnisesti puhdasta” Suur-Israelia alueilla, jotka kuuluvat arabeille.

Valkoinen talo uhkasi kohdistavansa pakotteita tuomioistuimeen ja sen tuomareihin, mikäli Israelin rikosten tutkinta etenee. Lisäksi Trumpin hallinto ilmoitti, että PLO:n toimisto Washingtonissa tullaan sulkemaan rangaistukseksi siitä, että palestiinalaiset edes yrittivät saada juutalaiset rikosoikeudelliseen vastuuseen.

Pakoteuhasta kertoi Trumpin nimittämä kansallisen turvallisuuden neuvonantaja John Bolton. Bolton on työskennellyt muun muassa Jewish Institute for National Security Affairs -lobbausjärjestössä, joka kannattaa sionistista väkivaltaa Israelin vihollisvaltioita vastaan.

Omassa vastineessaan palestiinalaiset totesivat, että he eivät säikähdä “Yhdysvaltojen uhkauksia ja öykkäröintiä”. Israelin sortamat ei-juutalaiset tulevat jatkamaan yhteistyötä ICC:n kanssa sanktioista huolimatta. Israel sen sijaan kiitti Trumpia tämän päätöksestä hyökätä tuomioistuinta vastaan.

Lähde: Reuters

5 KOMMENTIT

 1. Donald Trump on PERSEREIKÄ. Miten jotkut “kansallismieliset” edes kehtaavat fanittaa tuota apinaa, Israelin sätkynukkea? He ovatkin haittaisänmaallisia

  • Sittenhän sinä pidät Trumpista? Ruskeista jutuistahan sinä tykkäät — esim. arabeista.

   Jutkusaari, Halla-maho, noita-akka-Keskimäki, Ilja, Joutsen of Death, PerusSionistit, Hakkarainen, Tillanen, Hirvisaari jne. kuuluvat Trump-fanien fanituslistaan myös. Eli juutalaisia, sionisteja ja muuten vain lahopäisiä kaikki tyynni.

   Eihän kukaan muu enää pidä (((PS:ää))) minään vastavoimana paitsi (((media))), joka yhä yrittää epätoivoisesti pitää valeopposition kulttia yllä, jotta saataisiin vieläkin siirrettyä tyytymättömän kansanosan ääniä sinne Ö-mappiin.

   • Joo, Jussi suorastaan palvoo niin Trumppia kuin sionisteja ja olisi valmis ymmärtämään ne kaikki kuoliaaksi, jos vain saisi tilaisuuden. Et ole tainnut oikein sisäistää hänen kommenttiensa sisältöä. Tai jos tuo oli muka sarkasmia, niin ei oikein auennut.

 2. Näin vahva reaktio kertoo siitä että jossain on todella kylmä rinki eräässäkin paikassa. Kannattaa jatkaa pinnan raaputtamista tästä kohtaa kun sillä selkeästi saadaan tuloksia aikaan.

 3. Tämän takia tuo sionistinen manipuloiva kapitalistisika on vielä virassa JA HENGISSÄ, että omistaa koko elämänsä ja virka-asemansa juutalaisen ylivallan puolustamiseen…

Comments are closed.