Koti Uutisia Valtamedia kutsuu Trumpin nimittämää äärisionistia “nationalistiksi”

Valtamedia kutsuu Trumpin nimittämää äärisionistia “nationalistiksi”

15
Kuvakaappaus: Helsingin Sanomat.

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on päättänyt jatkaa nationalististen vaalilupaustensa pettämistä entistä radikaalimmalla sionistisella politiikalla. Trump teki loppuviikosta merkittävän palveluksen Israelille nimittämällä kansallisen turvallisuuden neuvonantajaksi äärisionisti John Boltonin.

Valtamedia alkoi välittömästi valehdella, että Bolton olisi kansallismielinen, joka toteuttaa Trumpin vaalikampanjasta tuttua “Amerikka ensin” -politiikkaa. Juutalaisen Erkko-säätiön omistama Helsingin Sanomat esimerkiksi väitti artikkelissaan, että “USA:n ulkopolitiikka siirtyy nationalistisempaan suuntaan” Boltonin nimityksen myötä.

Todellisuudessa Bolton on Israelia kumartava sionisti eikä amerikkalaista eristäytymispolitiikkaa kannattava nationalisti. Boltonin politiikka on ollut ankarassa ristiriidassa Trumpin vaalilupausten kanssa. Presidenttikampanjan aikana Trump totesi, että Irakin sota oli Amerikalle katastrofaalinen virhe. Bolton sen sijaan kannatti lukemattomien amerikkalaisten kohtaloksi koitunutta sotaa, sillä Irakista oli tullut Israelille merkittävä sotilaallinen vastavoima. Amerikka ei hyötynyt sodasta lainkaan, mutta Israelille Irakin murskaaminen ja Saddam Husseinin murhaaminen oli merkittävä ilouutinen.

Boltonin nimitys merkitsee sitä, että “Israel ensin” -linja korvaa entistä selvemmin vaalikampanjan “Amerikka ensin” -linjan. Bolton on vaatinut, että seuraavaksi Yhdysvaltojen on murskattava Iran, joka on tällä hetkellä Israelin merkittävin vastavoima. Bolton kannattaa myös hyökkäystä Pohjois-Koreaan, sillä Pohjois-Korean on epäilty myyneen ydinteknologiaa muun muassa Israelin vihollisvaltio Syyrialle.

Kansainväliset finanssipiirit uskovat, että Boltonin nimitys voi hyvinkin johtaa uuteen kriisiin Lähi-idässä, joka alkaa hiljalleen toipua Israelin lobbaamasta Syyrian sisällissodasta. Öljyn hinta kapusi nimitysuutisen myötä 70 dollariin tynnyriltä, sillä sijoittajat ennustavat uuden Lähi-idän konfliktin supistavan polttoaineen tarjontaa.

Boltonin nimeä on väläytelty jo aiemmin Trumpin presidenttikauden yhteydessä. Magneettimedia kirjoitti vuonna 2016, millaisen poliittisen kulttuurin John Bolton toisi mukanaan Valkoiseen taloon:

“John Bolton on jopa valtamedian ja amerikkalaisen politiikan mittapuulla silmiinpistävän väkivaltaisia arvoja kannattava sionisti. Bolton tunnetaan muun muassa työstään Jewish Institute for National Security Affairs (JINSA) -painostusjärjestössä.

The Nation -lehden mukaan JINSA ajaa järjestelmällisesti vallankaappauspolitiikkaa. Järjestö on painostanut Yhdysvaltoja hyökkäämään esimerkiksi Irakia, Irania, Syyriaa ja Palestiinaa vastaan sekä murhaamaan maiden johtajia Israelin nimissä.

Bolton allekirjoittaa JINSA:n vallankaappausopin. Tällä viikolla hän julisti jälleen kerran, että Yhdysvaltojen on tuhottava Iranin nykyinen hallitus ja aloitettava näin jälleen uusi sionistinen sota Lähi-idässä.”

 

Lähteet: Helsingin Sanomat, Financial Times

15 KOMMENTIT

 1. Erittäin huono asia. Kohta rytisee jossainpäin maailmaa -dollarin pystyssä pitäminen alkaa jo kiireesti vaatimaan pientä sotatoimintaa…

 2. Sionismi on sitä parempaa nationalismia.
  t. Suomen Sisu, persut jne

  • Joo ja Sebastian Tynkkynen Perussuomalaisten Nuorten PJ poseerasi tänään iltapäivälehdissä neekerinsä kanssa.💩

 3. Toihan on kuin Nalle: kuin kaksi marjaa. Ajatuksiltaakin.

 4. Milloin Vastarintaliike tulee aidosti suomalaiskansallismielisille ja isänmaallisille linjoille? Nykyinen touhu ei oikein vakuuta.

  • Tarkentaisitko “aidosti suomalaiskansallismielisile ja isänmaallisille linjoille”? Mitä haluaisit enemmän, mitä vähemmän? Mitä pitäisi olla enemmän että olisi “aidosti” ja mitä vähemmän?

   Jos katsotaan muita ryhmiä ja pienpuoluieta niin niitä tulee ja menee ja samat opportunistit kiertävät ryhmästä toiseen. Ja ne loikkaavat heti kun huomataan että “tämä ei kannakkaan eduskuntaan asti”. Nämä ihmiset ovat toiminut tällä agendalla poliisienkin mittapuulla poikkeuksellisen pitkään. Tai pitäisikö sanoa: hälyyttävän pitkään. Juuri se osoittaa tiettyjen ihmisten kuitenkin olevan samaa mieltä asioista. Ja omasta näkökannastaan katosttuna he ajavat kaikkien suomalaisten asiaa. Vaikka sitä valemedian puolelta poikkeuksellisesti vääristelläänkin.

   Otathan yhteyttä lähimpään paikkakuntaan ja käyt puhumassa asioista. Sen jälkeen minäkin ymmärrän mitä haluat enemmän ja mitä vähemmän. Ja aina voi tukijäsenyyden kommenttikenttään kirjoittaa jos haluaa että tuki korvamerkitään. Sekin on tehokas keino vaikuttaa toimintaan.

  • Hännisen mielestä sionismi on isänmaallista ja kansallissosialismi ei. Noin ei voi puhua kukaan suomalainen henkilö. Israelilainen kyllä

 5. Pohjois-Korea on nyt vain paska maa, jolla on paska kommunistinen diktaattori, se hallinto on syytäkin kaataa lopullisesti.

  • Pohjois-Korea ei ole kommunistinen muuten kuin nimellisesti. Pohjois-Korean Juche on lähellä kansallissosialismia omavaraisuusoppeineen, kansallismielisyyksineen ja rotulakeineen.

   • Teoriassa ehkä mutta käytännössä maa on erittäinkin Stalinistinen. Kansallissosialismiin ei myöskään muistaakseni kuulunut oman väestön nälkään näännyttäminen eikä ruoka-avun kiristäminen ulkomailta ydinaseiskuilla uhaten. Muutama muukin ero löytyy jos viitsii tutustua todellisuuteen.

   • Joo näyttääpä todelliselta hyvinvointivaltiolta, kansalaisia näännytetään, kidutetaan, murhataan ja pidetään tiukasti ajatuslakien alaisuudessa. Perus kansalaisen terveys ja hyvinvointi voidaan mitata sillä, kuinka paljon matoja löytyy kehosta. Pohjois-Korea ei ole kehittynyt 60-luvulta tippaakaan eteenpäin, ainoa maa missä on Earth-Hour vuoden ympäri… en tiedä minä sinä näet kansallissosialistisen valtion, mutta Pohjois-Korea sitä ei ole (eikä se myöskään ole lähellekään omavarainen, vaan hyvinkin riippuvainen ulkoisesta avusta).

  • Pohjois-korean suurimmat synnit ovat että keskuspankki ei ole Rotshchildien hallussa ja maaperä on mineraali rikasta. Applet sun muut nääs tarvii niitä typerien länsimaalaisten älypuhelimiin ja tarvis päästä louhimaan.

 6. Taas tämäkin jutku vie USA:aa kuin litran mittaa ja probakoi täysin Israelin poliittisista eduista lähtöistä Iranin pommittamista, josta seuraa täysin turha täysimittainen sota, jossa jälleen kerran Yhdysvaltain poikia ja tyttöjä tuodaan sinkkiarkuissa kotiin Herkuleskoneittain käytettynä palkattomina palkka-armeijoina, jota komentaa juutalaisvaltio ja homman “passaavat” amerikan jutkut, joita perkeleitä otetaan jokaisen presidentin esikuntiin neuvonantajiksi ja aina ulkoministeriksi myöten.
  Sota Pohjois-Koreaa vastaan on täysin tarpeeton ja vastuuton, sillä tuo savijalkainen kääpiö “sulaa” kuin lumiukko heinäkuussa omaan mahdottomuuteensa kunhan ajan annetaan kulua. On suorastaan tyhmää miltä tahansa ylivoimaiselta suurvallalta lähteä tirvaisemaan jotain merkityksetöntä valtiota, koska rauha voittaa aina sotaolot ja on turha syytää kansantalouden varoja ja miesvoimaa äärimmäisen kalliiseen sotaan, joka kuluttaa valtion kassaa ja näin vie paljon tärkeimmiltä yhteiskunnallisilta ja väestön hyvinvointia lisäävistä kohteista, jos ei muuta ajatella kuin köyhyyden poistamista työpaikkoja luomalla ja sosiaalijärjestelmää kehittämällä.
  Juutalainen on sotahullu paskiainen, joka tahtoo jatkaa presidenttien Billy Clintonin, Bushit ja Barak Obaman sotapolitiikkaa ympäri arabimaailmaa ja näin luoden kriisipesäkkeitä, joita sotaan oaallistumattomat Euroopan maat muk.luk. Suomi (tyhmyyksissään) osallistuu rahoittaen “jälleenrakennusta” ja ottamaan tähtitieteelliset määrät (tyhmyyksissään) nk. “pakolaisia”, noilta kivikauteen pommitetuilta maista, joiden raakalaismaiset yhteiskunnat ovat tuottaneet täysin epäkelpoja ihmisiä länsimaisiin yhteiskuntiin edes alkeellisimmillakaan tasoilla integroitumaan Eurooppaan tai Yhdysvaltoihin. Päinvastoin he ovat tuoneet ja tuovat sen kuoleman tullessaan, mikä on myös heidän kotimaissaan hallinnut jokapäivästä arkielämää aina juhliin, jossa kuolee säännönmukaisesti juhlaväkeä täysin päättömien aseenkäsittely -tapojen vuoksi.

Comments are closed.