Koti Uutisia Kotimaa Juutalaisen Yle-toimittajan ohjelmassa valehdeltiin Chemnitzin “väkivallasta”

Juutalaisen Yle-toimittajan ohjelmassa valehdeltiin Chemnitzin “väkivallasta”

5
Marko Hietikko oikealla. Kuvakaappaus: Twitter.

Juutalaisen Ruben Stillerin juontamassa radio-ohjelmassa Yleisradiolla ruokittiin tällä viikolla myyttiä, jonka mukaan saksalaiset maahanmuuttokriittiset mielenosoittajat olisivat metsästäneet järjestelmällisesti ei-valkoisia sivullisia. Vale esitettiin Pohjoismaista Vastarintaliikettä käsittelevässä keskustelussa.

Stiller oli kutsunut vieraikseen muun muassa äärivasemmistolaisen Varisverkoston perustajan kanssa esiintyneen Yle-toimittaja Marko Hietikon sekä Esa Holapan, joka jätti kansallissosialismin sen jälkeen kun hänen kirjakauppansa ajautui talousongelmiin. Nykyään Holappa yrittää aivopestä alaikäisiä suomalaisia kulttuurimarxismiin.

Ohjelman lopussa Hietikko päätti demonisoida Saksan Chemnitzissä järjestettyjä maahanmuuttokriittisiä mielenosoituksia. Mielenosoitukset syntyivät spontaanina protestina maahanmuuttajaväkivallalle sen jälkeen kun tieto maahantunkeutujien suorittamasta puukotusmurhasta vuoti julkisuuteen.

Media säikähti Chemnitzin mielenosoituksia siksi, että paikalle saapui valtavasti tavallisia kansalaisia, joilla ei ole aiempaa yhteyttä kansallismieliseen liikkeeseen. Tiedotusvälineet yrittivät pelotella keskivertosaksalaiset pois kaduilta väittämällä, että todellisuudessa mielenosoituksien tarkoituksena ei ole vastustaa väkivaltaa vaan metsästää erirotuisia ihmisiä.

Hietikko valehteli, että Chemnitzin “mielenosoituksen puitteissa – – pahoinpidellään jokainen ulkomaalaisen näköinen henkilö, joka sinne tulee”. Esimerkiksi Britannian yleisradio BBC kuitenkin raportoi, että poliisi on tutkinut mielenosoitusten jälkeen “väitettyjä hyökkäyksiä yhtä afgaania, yhtä syyrialaista ja yhtä bulgarialaista ihmistä vastaan”.

Vaikka paikalla oli siis tuhansia kansallismielisiä, tutkii poliisi nyt vain kahta mahdollista ei-eurooppalaiseen kohdistuvaa pahoinpitelyä. Hietikon väite “jokaisen ulkomaalaisen pahoinpitelystä” oli siis tökerö valeuutinen, jota juutalainen Ruben Stiller ei syystä tai toisesta tahtonut lainkaan kyseenalaistaa.

Myös Saksassa media on valehdellut mielenosoitusten luonteesta jopa tökeröillä pilakuvilla.

Lähteet: Yle, BBC

5 KOMMENTIT

 1. No nuo Stillerin “ohjelmat” ovat olleet niin alatyylisiä jo -90 luvulta lähtien että en ole niihin jaksanut juuri kiinnittää huomiota. Sen sijaan jos saksalaiset olisivat lähteneet sankoin joukoin ajamaan takaa erivärisiä rotuja ja pahoinpitelemään niitä niin ainakin se olisi varmaan ettei niitä olisi yhtään Chemnizissä. Sen verran paljon enemmän sielä on saksalaisia. Ja johan sen jälkeen sandaalit osoittaisivat muuttolintojen tapaan etelään, pois kylmästä ja kovasta euroopasta.

  Näitä valemedian otsikointeja ja tv-ohjelmia kannattaa aina ajatella kahdesti. Niissä harvoi on totuutta siteiksi.

  Mutta on ollut viime päivinä ilahduttavaa huomata miten kansan ärtymys nykyistä menoa kohtaan on saanut ihmiset kaduille. Viime syksynä Berliinissä marssiittiin “Merkel muss weg” marssi josta ei Suomen valemediassa uutisoitu lainkaan. Sen sijaan Saksassa se sai paljonkin palstatilaa.

  • Kun vielä suomalaiset tasapäät irroittautuisivat sieltä salkkareiden, sinisen lenkin ja rapakaljan otteesta isommalla joukolla ja aktivoituisi samaan tapaan.

 2. Onko haiseva jutku hengitellyt heliumia, vai omaako ihan luonnostaan se hassun Aku Ankka-äänen????

  • Puberteetti, äänenmurrosta pukkaa… Stiller nyt on mitä on, sirpillä syötetty ja vasaralla paijattu henkinen holokautsuselviytyjä jonka ajatukset jäivät kuvitteelliseen kaasukammioon.

 3. Onko kyse valheesta vaiko tulevaisuuden luomisesta (kirjallisin keinoin)?

  Lahdet kirjoittavat [Chemnitz’istä] sellaisena kuin haluavat nähdä kaupungin.
  – Miksi sitten haluta väkivaltaa ja kansanjoukkojen keskinäisiä, mutta aseettomia, tappeluja kaduilla.
  – Miksi eivät kirjoita Saksan rauhallisista ja kauniista lehtometsistä, joissa jänikset ja ketut vaeltavat keskinäisessä sovussa Jumalan luomaa kauneutta ihaille?

  Kyse on vallasta. Vallasta, joka on saavutettavissa vain tuhoa aiheuttaen. Poliittisesta vallasta.
  — Hajota ja hallitse on tunnettu ja kauan toiminut tapa hallita kansanjoukkoja.
  — Keksitään vastakkainasetteluja, jotka johtavat kansalaiset toinen toistaan vastaan ja saavat molemmat osapuolet kääntymään valtion avun puoleen toinen toistaan vastaan.

  Tällaisessa skenaariossa on vain yksi voittaja: valtio.

Comments are closed.