Koti Uutisia Yle-toimittaja esiintyi yhdessä Varisverkoston perustajasisäpiiriin kuuluvan kanssa

Yle-toimittaja esiintyi yhdessä Varisverkoston perustajasisäpiiriin kuuluvan kanssa

6

uk_brunila_hietikko

Vastarintaliikkeestä usein kirjoittanut Yleisradion toimittaja Marko Hietikko osallistui hiljattain poliittiseen keskustelutilaisuuteen, jossa hän esiintyi yhdessä Varisverkoston perustajasisäpiiriin kuuluvan Mikael Brunilan kanssa. Paljastimme Brunilan aseman Varisverkostossa elokuisessa artikkelissamme “Li Anderssonilla tiiviit siteet väkivaltavasemmistoon”.

Varisverkosto on Suomen ainut poliittinen ryhmä, joka kannattaa avoimesti aloitteellista väkivaltaa toisinajattelijoita vastaan. Se on kerännyt myös tukea raiskauksesta ja murhanyrityksistä epäillyille ruotsalaiskommunisteille.

Kuten elokuisessa artikkelissa osoitimme, ovat järjestön aktiivit verkostoituneet tiiviisti Suomen valtamedian kanssa. Tämän vuoksi Brunilan ja Hietikon yhteisesiintyminen ei ole yllättävää. Brunila puhui tapahtumassa muun muassa suuremman “antifasistisen rintaman” rakentamisesta.

Tilaisuuden järjesti helsinkiläinen “liberaali” ajatushautomo Agenda. Paikalla oli puhumassa myös “ääriliikkeiden tutkija” Helene Lööw. Lööw oli surullinen siitä, että väkivaltavasemmisto on menettänyt voimansa Ruotsin kaduilla.

Parhaiten voimasuhteiden muutosta kuvasi Lööwin mukaan Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen vappumielenosoitus 2016, jonka aikana yksikään väkivaltainen “Antifa”-ryhmä ei uskaltanut näyttää naamaansa kaupungissa.

Keskustelutilaisuusvideon voi katsoa TÄÄLTÄ.

 

Lue myös: Äärivasemmisto värväämässä alaikäisiä ilmaiskonsertilla Jyväskylässä

6 KOMMENTIT

  1. Mikael “brunilan mikke” Brunilako se siellä sössöttää taas pakkomielteistään?

Comments are closed.