Koti Uutisia Kotimaa Juutalainen “ihmisoikeusprofessori” teki rikosilmoituksen kommunistitaustansa paljastamisesta

Juutalainen “ihmisoikeusprofessori” teki rikosilmoituksen kommunistitaustansa paljastamisesta

5
MartinScheinin
Martin Scheinin.

Juutalainen “ihmisoikeusjuristi” Martin Scheinin teki alkuvuodesta rikosilmoituksen, kun Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho oli maininnut hänen taustansa kommunistisessa liikkeessä. Juutalaisen mukaan hänen kommunistisen taustansa paljastaminen oli mahdollisesti rikollista “halventamista”.

Scheinin ei ollut äärivasemmistolaisen aktivistikautensa aikana mikä tahansa rivikommunisti vaan Suomen kommunistisen puolueen keskuskomitean jäsen. Juutalainen ei kuitenkaan tahdo, että hänen nykyisiä poliittisia linjauksiaan yhdistetään millään tavalla kommunistiseen aateperintöön.

Scheinin on jatkuvasti julkisuudessa puolustellessaan Eurooppaan kohdistuvaa laitonta siirtolaisuutta. Lisäksi juutalainen on väittänyt, ettei Turun puukkoisku 2017 ollut terrorismia. Hän on myös vaatinut, että sananvapauteen liittyvissä oikeudenkäynneissä syytettyjä tulisi rangaista “rikollisesta mielestä”.

Helsingin poliisilaitos päätti kuitenkin lopulta, ettei esitutkintaa ole syytä aloittaa. Perusteluissa todettiin muun muassa seuraavasti:

“Martin Scheinin katsoo, että Halla-aho on erittelemättömällä ja ajallisesti täsmentymättömällä viittauksella Scheininin aiempaan poliittiseen toimintaan pyrkinyt halventamaan Scheininiä. – – Scheininin mukaan Halla-aho viittaa yhden vuoden jaksoon (1981 – 1982) Scheininin elämässä, joka tapahtui 10 vuotta ennen kuin Scheinin aloitti uran ihmisoikeustutkijana. – – Scheininin mukaan hän on tehnyt noin vuodesta 1990 alkaen merkittävän ja näyttävän kotimaisen ja kansainvälisen uran ihmisoikeuksien puolustajana, ja saanut työstään yhteiskunnallista ja akateemista tunnustusta.”

Kuitenkin tieto siitä, että Martin Scheinin on ollut Suomen kommunistisen puolueen keskuskomitean jäsen voi kuitenkin olla merkityksellinen Scheininin menettelyn arvioimiseksi, sekä sen arvioimiseksi, miten Scheininin perus- ja ihmisoikeusajattelu on kehittynyt, ja mitä aineksia siihen voi kuulua. Korkeimman oikeuden oikeuskäytännön valossa merkitysyhteys näyttäytyy tässä tapauksessa mahdollisena ja järkevällä tavalla konstruoituna.”

“Halla-ahon menettelyssä on siten käsitykseni mukaan kyse sallitusta sananvapauden käytöstä, eikä asiassa ole syytä epäillä kunnianloukkausta tai mitään muutakaan rikosta.”

Lähde: Suomen Uutiset

5 KOMMENTIT

  1. Olipa hölmö kun yritti syyttää kunnianloukkauksesta, olisi kannattanut yrittää syyttää antisemitismistä.

  2. Kuinka siitä voi syyttää muita, että on ollut kommunisti? Muuten Martin Schein on vieläkin kommunisti, hänhän on EU:n liittovaltion kannalla. Euroopan unionin liittovaltio on rakenteiltaan ja periaatteiltaan sosialistinen valtioliitto, sosialististen liittojen ja valtioiden periaatteisiin on aina kuulunut pyrkiminen kommunismiin. Joten se siitä “kunnianloukkauksesta”, sitä paitsi, on kummallista jos pitää omaa aatettaan niin häpeällisenä, että siitä mainitseminen on loukkaavaa.

  3. Säälittävä juutalainen rotta. Sitten nämä v*tun rotat vielä ihmettelevät miksi niitä vihataan. Jo on.

    Kommunismi=juutalaisuutta.

Comments are closed.