Koti Uutisia Kotimaa Juutalainen “ihmisoikeusprofessori” Martin Scheinin raivoissaan Kreikalle

Juutalainen “ihmisoikeusprofessori” Martin Scheinin raivoissaan Kreikalle

10
MartinScheinin
Martin Scheinin.

Kompromissittomana monikulttuurisuusfanaatikkona tunnettu juutalainen “ihmisoikeusprofessori” Martin Scheinin on raivoissaan Kreikan rajavalvontaoperaatiosta. Juutalaisen mukaan EU-maiden on pakko majoittaa kaikki Turkin lähettämät tunkeutujat.

Kreikan rajakriisi puhkesi, kun Turkki ilmoitti luovansa keinotekoisen siirtolaiskriisin Eurooppaan. Turkki pyrkii käyttämään siirtolaisia poliittisena neuvotteluvalttina EU-maiden painostamiseksi. Turkki onkin uhannut lähettää jopa miljoona elintasopakolaista Kreikan rajalle.

Kreikka on vastannut haasteeseen kovaotteisella rajavalvonnalla ja tunkeutujien pakkokäännytyksillä. Suomessa vaikuttavan juutalaisprofessori Scheininin mukaan Kreikalla ei kuitenkaan ole oikeutta turvata rajojaan.

Juutalainen kritisoi Kreikkaa Twitterissä kirjoittaen: “Oikeus hakea turvapaikkaa on voimassa ja velvoittaa Kreikkaa, EU:ta ja sen muita jäsenvaltioita.”

Käytännössä Scheininin vaalima “oikeus” merkitsisi sitä, että EU:n tulisi tarjota majoitus ja veronmaksajien kustantamat palvelut Turkin lähettämille miljoonalle rotumuukalaisille, kunnes jokainen turvapaikkahakemus olisi vuosia kestäneen työn päätteeksi käsitelty.

Scheinin sai paljon julkisuutta, kun hän väitti, ettei “turvapaikanhakijan” Turussa suorittama terroristinen puukkoisku ollut terrorismia lainkaan. Scheininin mukaan siis terroristin oma ilmoitus teon terroristisesta luonteesta sekä oikeuden tuomio tapahtumasta olivat väärässä.

”Minun mielestäni nykyisen lain perusteella puukkoisku Turussa ei ollut terroriteko, koska oikeus ei kyennyt esittämään, että tekijällä olisi ollut terroristinen motiivi. – – Tosiasiassa tekijä oli peloissaan. Hän oli nuori raukkaparka turvapaikanhakija, joka harkitsi itsemurhaa. Sen sijaan, että hän olisi tehnyt itsemurhan hän sai innostuksen isiksestä ja päätti katkaista ihmisten kurkkuja ja huutaa allahu akbaria voittaakseen pelkonsa”, juutalainen perusteli näkemystään.

Lähde: Twitter

10 KOMMENTIT

 1. Voisihan tuo vaatia myös arabimaita ja Irania avaamaan rajansa.

  Koska Turkki on turvallinen maa ja Kreikkaan pyrkijät jo oleskelevat siellä, he voisivat jättää turvapaikkahakemuksensa postitse Kreikan Ankaran suurlähetystöön. Edirnessa on myös konsulaatti. Turkin alueella on tietysti muidenkin maiden diplomaattisia edustustoja.
  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_diplomatic_missions_of_Greece

 2. mm. globalistinen presidenttimme ja jopa EU ovat tällä hetkellä Kreikan tukena, joten tämä Martin Scheiße on aika yksin ölinöidensä kanssa, Israelissa on tilaa, vaadimme Israelin rajoja auki!

 3. Kuinka tyhmiä vapaamuurarit oikein ovat että suostuvat näiden rotiksi? Toki massat elää maapallolla ja uskovat holokaustiin ym ym toki heitä pitää ja kuuluu vihata!

 4. Mitenkäs monta matua on Israel ottanut vastaan?? Kun tiedetään jo että synagogat rahoittaa miljoonilla tämän invaasion etenemiseksi.
  Juutalaiset on syy myös siihen että koko lähi-itä on pommitettu raunioiksi. The greater Israel project on niiden tavoite, mutta Venäjän apu Syyrialle on pistänyt koko homman jäihin ja Juutalaiset haluaisi jo hyökätä Iraniin

 5. Mitähän mieltä Scheinin on siitä, että Bulgaria nosti Evroksen virtaamaa?

Comments are closed.