Koti Uutisia Kulttuuritaistelu Twitter alkaa varoittaa käyttäjiään “väärinajattelusta”

Twitter alkaa varoittaa käyttäjiään “väärinajattelusta”

3

Sosiaalisen median yhtiö Twitter alkaa varoittaa käyttäjiään mahdollisesta “väärinajattelusta” ennen kuin nämä voivat lähettää viestinsä. Twitter on ollut viime kuukausina otsikoissa, sillä korppikotkakapitalistiksi kutsuttu juutalainen kulttuurimarxisti Paul Singer otti yhtiön hallituksen käytännössä panttivangikseen hankkimalla miljardin dollarin osuuden osakekannasta.

Juutalainen Singer tunnetaan erityisen omistautuneena homolobbaajana. Twitterin tuore “väärinajattelun” ja “vihapuheen” vastainen linja sopiikin täydellisesti seksuaalisia perversioita rahoittavalle Singerille.

Twitter on alkanut testata uutta ominaisuutta, joka pyrkii tunnistamaan “vaarallisen kielen” käyttäjien kirjoittamissa viesteissä. Jos kielenkäyttö on sinänsä laillista mutta silti Twitterin kulttuurimarxistisen linjan vastaista, palvelu suosittelee vastaisuudessa käyttäjiään olemaan sittenkään lähettämättä viestiä.

Toisin sanoen Twitter alkaa valvoa ennakoivasti “väärinajattelijoiden” mielipiteitä ja pyrkii suostuttelemaan nämä perumaan viestinsä lähettämisen “ennen kuin on liian myöhäistä”. Yhtiöstä aiemmin vuodettujen tietojen mukaan jopa monet Twitterin omista työntekijöistä pitävät uutta ominaisuutta “kiistanalaisena”.

Lähteet: Breitbart, The Guardian

3 KOMMENTIT

  1. Tuo voisi olla omiaan helpottamaan tehokkaan sensuuria läpäisevän koodikielen kehitystä, jos etukäteen saisi vihiä sensuuritaipumuksesta. Tällöin aie voisi kääntyä tarkoitustaan vastaan, sillä saman asian, joka olisi voinut muutoin joutua sensuuriin, saisikin ilmaisuta.

  2. Bitchute-alusta toimii vielä. Jossain vaiheessa Zuckerberg ostaa senkin ja Bitchute kuohitaan harmittomaksi, kuten on käynyt Youbelle, Facebookille yms.
    Kaukana takanapäin eivät ole ne ajat, jolloin Internet oli villi ja vapaa viimeinen rajaseutu, jossa kaikki oli sallittua. Kuten kävi Villille Lännelle, myös Internetiin on tunkemassa “sivistys” ja sen tuomat rajoitukset.
    Ehkä pimeä verkko on ratkaisu tai sitten vanhan mallinen lentolehtisten painaminen pienellä porukalla ja niiden jakaminen polpoa uhmaten. Niin Vastarintaliike on tehnytkin, ja toiminta tutkan alapuolella voi tulevaisuudessa olla entistä tärkeämpää.

  3. En ole ollut somessa vuosiin, eikä tarvetta ole oikeastaan ollutkaan. Helppo keino vainota ihmisiä laillisista mielipiteistään.

Comments are closed.