Koti Uutisia Kotimaa Kommunistinen “ihmisoikeusprofessori”: “Rangaistavaa pitäisi olla rikollinen mieli”

Kommunistinen “ihmisoikeusprofessori”: “Rangaistavaa pitäisi olla rikollinen mieli”

9
Martin Scheinin.

Niin kutsuttu ihmisoikeuksien professori Martin Scheinin on sitä mieltä, että kansallissosialististen tunnusten kieltäminen ei riittäisi; hän haluaa myös kriminalisoida väärät mielipiteet.

“Yleisesti ottaen vastustan pistemäisiä kriminalisointeja, koska rangaistavaa pitäisi olla rikollinen mieli eikä sen ulkoiset ilmenemismuodot. Siksi ennemmin jo kriminalisoitu kiihottaminen kansanryhmää vastaan kuin uusi pykälä hakaristin näyttämisestä”, kirjoittaa Scheinin Twitterissä.

Scheininin lausahdus ei toki tule yllätyksenä, jos huomioidaan miehen tausta; Opiskeluaikanaan 1970-luvulla hän toimi aktiivisesti kommunistisen Suomen Kansan Demokraattisen Liiton (SKDL) linjauksia noudattavassa Turun akateemisessa sosialistiseurassa. Tämän lisäksi hän myös työskenteli SKDL:n eduskuntaryhmän palveluksessa, oli Suomen kommunistisen puolueen jäsen ja Demokraattisten lakimiesten Demlan puheenjohtajana vuonna 1989.

Lähteet: Uusi Suomi, Wikipedia

9 KOMMENTIT

 1. Ilmeisesti herra näkee itsensä joko Roland Freislerin tai Vysinskin inkarnaationa.

 2. Suomalaisille voisi asentaa sellaiset anturit päähän, jotka ilmoittavat kansalaisten “vääristä ajatuksista” suoraan PolPolle.

 3. Tämä on sitä kuuluisaa vapautta missä elämme 😀 ja tämä tulee vain pahentumaan.

 4. Tuon loiseläjän höpinät ovat kuin kärpäsen surinaa korvissani.

 5. Miehellä siintää jo mielessä keskitysleirit ja soramontun reunat, jonne “väärämieliset” rahdataan “yhteiskuntarauhan” ja “kansanvallan” nimissä.

 6. Lausuma antaa perusteellisen kuvan vasemmistolaisten kulttuurimarxistien ajattelusta ja älykkyydestä, vaaditun säännön noudattamisen valvonta saattaisi olla hieman vaikeaa, vai päätelläänkö mielipiteet jostain ulkoisesta ominaisuudesta.

 7. Judopedia:

  Kansanvihollinen oli Neuvostoliitossa erityisesti Josif Stalinin valtakaudella käytetty termi, jolla haluttiin osoittaa henkilön tai ryhmän yleinen vihamielisyys Neuvostoliiton sisällä valtiota ja sen politiikkaa vastaan. Kansanvihollisuutta käytettiin kuolemantuomioiden, karkotusten sekä pakkotyötuomioiden aatteellisena ja juridisena perusteluna Neuvostoliitossa.

  Miten jude Martin Sheinin rangaistaisi “rikollisesta mielestä”? riittääkö vain teloitus vai pitäisikö mielirikollista ensin kiduttaa?
  Miten jude Sheinin päättäisi, mikä mieli on rikollinen ja mikä mieli ei ole rikollinen? Vai onko peräti niin, että mielen ei tarvitse edes tehdä ajatusrikoksia, jotta olla rikollinen?
  Miksi kommunisti Sheinin menetelmät rikollisten mielten rangaistamiseksi olisi toisenlaiset kuin Sheinin kanssa identtisten kommunistien menetelmistä?

  No katsotaan sitten miten rikolliset mielet rangaistaan, siihen ei ole enää edes pitkä odotus. Mutta tuon twiitin tulee kyllä muistaa, ja ehkä jopa tulostaa, kehystää ja seinälle ripustettava.

  • Scheinin in tarkoittamaa rikollista mielenlaatua, mielipidettä ovat kaikki, mikä poikkeaa hänen omasta mielipiteestään ja ideologiastaan. Tiedän sen jo 1970 luvulla opiskelijaelämässäni tätä vastaan taistelleena. Valitettavaa, että Scheinin ja kanssauskovaisensa vaan ovat edelleen mielipidevaikuttajina.

 8. Hänen isänsä oli juutalainen (erikoistunut hammaslääketieteeseen. Ksylitolin käytön lobbaaja)

Comments are closed.