Koti Uutisia Kotimaa Jussi Halla-aho ivaa poliisivaltiolain vastustajia

Jussi Halla-aho ivaa poliisivaltiolain vastustajia

66

Valeoppositiopuolue perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho on puolustellut äänestyskäytöstään ivaamalla niin sanotun poliisivaltiolain vastustajia. Halla-ahon mukaan kansalaisiin kohdistuvan poliittisen urkinnan vastustajat ovat “vasemmistolaisia”.

Puoluejohtaja sai kenttäväeltä rajua palautetta sen jälkeen kun perussuomalaiset alkoi kannattaa perustuslain muuttamista siten, että lainkuuliaisia kansalaisia voisi vakoilla, mikäli nämä uhkaavat “kansallista turvallisuutta”. Pakolaiskriisin puhkeamisen jälkeen eliitti niin EU-tasolla kuin Suomessa on nostanut nationalistit ja maahanmuuttokriitikot “kansallisten turvallisuusuhkien” kärkeen.

Halla-aho itse on tehnyt selväksi olevansa sionistisen ja finanssikapitalistisen maailmanjärjestyksen kannattaja. Siksi ei ollut yllättävää, että hän asettui tukemaan lakimuutosta, joka siirtää poliittista valtaa tavalliselta kansalta globalistiselle eliitille.

Osa Halla-ahon poliittisesti kokemattomista kannattajista kuitenkin yllättyi puoluejohtajan päätöksestä. Kun häneltä tivattiin perusteluja äänestyskäytökselleen, Halla-aho ryhtyi ivaamaan poliisivaltiolain vastustajia. Poliisivaltiolain kannatus on huolestuttanut monia perussuomalaisia erityisesti siksi, että Halla-aho on linjannut, ettei Suomi tule eroamaan Euroopan unionista, vaikka EU on jatkuvasti tehostanut kansallismielisiin kohdistuvaa mielipidevainoa.

– Onneksi on myös isänmaallisia vaihtoehtoja kuten vasemmistoliitto ja Eva Biaudet, Halla-aho irvaili huolestuneelle suomalaiselle, joka kummasteli puolueen linjaa.

Puoluejohtaja viittasi vasemmistoon siksi, että puolue vastusti perustuslakimuutoksen saattamista voimaan kiireellisenä. Halla-ahon tavoin vasemmisto kuitenkin kannatti varsinaista lakimuutosta – kiista koski pelkkiä aikatauluja. Toisin sanoen Halla-ahon kanta poliisivaltiolakiin on sama kuin marxisteilla.

Halla-aho on aiemminkin syyttänyt globalistista politiikkaa vastustavia kansallismielisiä “vasemmistolaisuudesta”. Vuonna 2015 hän äänesti TTIP-pankkiylivaltasopimuksen puolesta. Sopimus siirtää lainsäädäntövaltaa valtioilta ylikansallisille suuryhtiöille ja mahdollistaa kansallisomaisuuden kauppaamisen ulkomaille.

Kun Halla-aholta pyydettiin perusteluita epäisänmaalliselle TTIP-linjalleen, hän pilkkasi kansallismielisiä todeten, että näiden “kannattaa seuraavissa vaaleissa äänestää vihreitä tai vasemmistoliittoa”, sillä “ne vastustivat TTIPpiä [sic] parlamentissa”.

Lähde: Twitter

66 KOMMENTIT

 1. Vaikuttaapa Jussi kunnon trollilta. Toivottavasti Vihreät ja Vasemmistoliitto tajuaa itse hiiviskellä pois.

 2. No tottahan se on ei jää muita vaihtoehtoja kuin vasemmisto ja Eva Biaudet jos tämä asia on niin tärkeä. Näyttää siltä että SDP ja vasemmisto muodostavat ensi vaalikaudella hallituksen kun kansalismielisille on tärkeintä keskittyä toistensa mustamaalaamiseen ja kahtiajakoon. Se kuitenkin on hyvä pitää mielessä että ensivaalien jälkeen meillä tulee olemaan liperaalein eduskunta kuin koskaan aiemmin ja mitä kukaan voi kuvitella ja sehän tiedetään mitä siitä seuraa.

  • Oletko jotenkin vajaa? Sinun mielestäsi tämä asia ei ole tärkeä? Perusjuntit eivät ole kansallismielisiä eivätkä ne ole saaneet mitään aikaiseksi. Vaikka ne olisivat hallituksessa niin siirtolaistulva jatkuisi. Sen takia on merkityksetöntä, että onko siellä PS, SDP tai Vasemmistoliitto. Kaikki he ovat kansanpettureita!

   • No sittenhän voi jättää äänestämättä ja antaa suvakkien täyttää eduskunnan. Joo olen vajaa myönnetään, toivon nimittäin että PS voi jotenkin vaikuttaa nyt tulevan lain sisältöön, ensi vaalikaudella siihen ei olisi ollut mahdollisuutta jos sitä olisi silloin alettu valmistella uudelleen. Eli vaikka PS olisi äänestänyt toisin laki olisi tullut uuteen valmisteluun uudella eduskunnalla, sillä liperaalilla.

    • mä taas 4.10.2018 at 13.00:lle

     Yhtäänkö vasemmisto olisi päästänyt matuja rajan yli kuin mitä on tullut Persujen ollessa hallituksessa? Ehei, ei yhtään enempää, ketään ei käännytetty.

     • Silloinen PS oli Soinin käsissä ja vastaan huutelijat harjattiin huolella hiljaisiksi, vieläkö tätä samaa asiaa pitää toistaa, luuletko että nykyiset persut katsoi sitä menoa mielissään.

   • Itse asiassa persut ovat pikkusen saaneet muutosta aikaan, esim perheenyhdistys kriteereitä on tiukennettu ja muuta sellaista. Tästähän on vihervasemmisto pitänyt itkua koko hallituskauden.
    Voitte vain kuvitella mitä tapahtuu kun vihervasemmisto on vallan kahvassa.

    Pikkuden haiskahtaa että vasemmiston trollit käyvät täällä pelleilemässä vai ovatko isänmaalliset todellakin näin typerää sakkia?

    • “…vai ovatko isänmaalliset todellakin näin typerää sakkia?”

     Minä sain jo juutalaisleiman otsaani yhdeltä tämän sivuston vakioöyhöttäjältä kun menin kysymään juutalaisten nimiä.

     Näyttää valitettavasti siltä että monet äänekkäimmistä kansallismielisten sivustoilla vaahtoajista on ihan antifasistien tasolla älykkyydeltään. Puuttuu vaan se typerä nenärengas naamasta.

     Muutenkin on aika ankeaa seurata kun Vastarintaliike yrittää kerta toisensa jälkeen todistaa ettei mitään holokaustia edes tapahtunut, kirjoittaa lähes jokaisen jutun kommenttiosioon nämä elämämkoulun sankarit että “uuniin vaan! Uunit tulille! Pitäis uunittaa nuokin” jne.

     Miksi “omat” toistelee jatkuvasti tätä uunittamis-läppää kommenteissa kun mitään uunittamisia ei koskaan edes tapahtunut?

     • Taidat juuri itse olla se elämämkoululainen. Menepäs hintti takaisin sinne anarkistien sivuille öyhöttään, pirkka kaljaa ja huumeita. Helvetin vajakki. Mitä sinä täällä itket?

     • Mitäs jos menisit Shlomo vaan kumartamaan sitä Mestariasi. Ketään ei kiinnosta täällä Sun sössötykset.

     • En kumarra mestaria, enkä itke ja mitäs sinä Jussi itse täällä toisia hinteiksi nimittelet?

      Nyt minä olen sitten vielä anarkistikin vai? Juutalainen hintti-anarkisti? Löytyykö vielä ilkeämpiä solvauksia joita sylkeä suusta takkutukka-idioottien tyyliin? Laita nenärengas nenään niin on pankkiirinkin helpompi vetää sinua kuin pulkkaa narussa.

      Edelleen, Vastarintaliike on hyvä porukka mutta sen sivujen kommenttiosiossa on valitettavasti aikamoisia kehareita purkamassa vihaansa.

 3. Jussi Halal-aho on kyllä niin säälittävä pieni mies, aivan kelvoton opportunisti ja onneton pyrkyri. Kehtaa vielä alkaa ivaamaan suomalaisia. No, sentään on hyvä, että Perusjuntit tuovat avoimesti esille maanpetturiagendansa.

  • Itse asiassa, Jussi on yllättävän pitkä kaveri. Tai sitten sillä oli tapaamisessa piilokorot. Valokuvista saa sen käsityksen että pituutta olisi ~170cm mutta se on paljon pidempi.

   Mutta vaikka varjo ja ego onkin suuri, niin teot eivät.

   • Ei se nyt mikään Pekkarinen tai Zyskowicz ole mut ei sentään Vanhanen/Heinäluoma

  • Eli kun Jussi ivaa vasemmistoa / Biaudet niin sä näet että jussi ivaa suomalaisia.
   Ei muuta kun kaikki äänestämään vasemmistoliittoa niin saadaan Suomi tyhjäksi matuista? LOL.

 4. Politiikka on aina seuraus ja johdannainen kulttuurille, ei toisinpäin. Jos on halua “vaikuttaa” parlamentaarisesti, olisi kannattavin liike miehittää PS sisältäpäin /omilla miehillä/. Se tosin edellyttää kykyä rajoittaa se pakonomainen totuuden kailottaminen sille sopivaan seuraan.

  Saman pitkän marssin ovat marxistitkin kulkeneet ottaessaan instituutiot ja virkaelimet haltuunsa. Luulisi egomaanikoiden ikiomia lennokkikerhoja perustetun tähän maahan jo aivan kylliksi kaikkien tajuttavaksi ettei niillä suoriteta mitään Talonpoikaismarssia 2.0.

  • Puolustusvoimien varusmiesten kunnosta kertoviin raportteihin, II-tyypin diabetespotilaiden nykymääriin…ylipainoisten 30-50-vuotiaiden suhteettomaan suureen määrään vedoten, väitän ettei talonpoikaismarssi 2.0 ole edes mahdollinen nykyihmisille….ellei sitten marssi typistetä max.300m mittaiseksi

   • Kyllä, mukavuudenhalu ja laiskuus tappavat ennenpitkää jos nyt eivät juuri siihen paikkaan ja kun olosuhteiden löysistyessä kukaan ei potki perseelle laskee kollektiivinen suorituskykykin huimasti.
    Mutta mitäpä niistä, se lienee nykyaikaista luonnonvalintaa se.

    Ilmeisesti idean ydin kuitenkin osui ja upposi kun noinkin paljon verbaalista mahatautia ilmaantui kommentteihin 😉

 5. Kognitiivinen dissonanssi, joka on ollut vallitseva olotila vihervasemmiston keskuudessa, alkaa levitä myös persu-uskovaisiin. Halal-aho, jonka piti olla lähes Jeesus ja pelastaa Soinin ryvettämä puolue, osoittautui ihan samanlaiseksi venkulaksi kuin edeltäjänsäkin. Arvelen PS leirissä mielialalääkkeiden menekin kasvua, kun sanat ja teot eivät kohtaa.

 6. Taidanpa sitten äänestää näitä isänmaallisia sitten! Ennemmin vanhaa vasuria tätä Arabianrannan tonttua mikä vieläkin esittää kansallismielisten johtajaa! Persuja tulee lyödä joka päivä kunnes se loppuu ja tuhoutuu pois. Nyt kunnon kampanja näitä vastaan!

  Perussuomalaiet – Kansanpetturit
  Jussi Halla-Aho – Kansanpetturi
  Juho Eerola – Kansanpetturi
  Ritva Elomaa – Kansanpetturi
  Teuvo Hakkarainen – Kansanpetturi
  Laura Huhtasaari – Kansanpetturi
  Olli Immonen – Kansanpetturi
  Arja Juvonen – Kansanpetturi
  Toimi Kankaanniemi – Kansanpetturi
  Rami Lehto – Kansanpetturi
  Leena Meri – Kansanpetturi
  Jani Mäkelä – Kansanpetturi
  Mika Niikko – Kansanpetturi
  Mika Raatikainen – Kansanpetturi
  Jari Ronkainen – Kansanpetturi
  Sami Savio – Kansanpetturi
  Ville Tavio – Kansanpetturi
  Ville Vähämäki – Kansanpetturi

   • Hyvin sanottu siellä – Kannatetaan! Nyt lyömme heitä jokaikinen päivä heidän syntiensä tähden! Huudatus tapahtuma tälle Persujen lopulle!

    Sarastus ja Sisu on paskalahkoja!

     • Tuukka Kuru on Lapin Sisun kansallisliberaali joka nuolee Lokan varpaita ja Wiikin anusta. Yhdessä haluavat huumeet vapaille markkinoille.
      Tajukangas kaiketi alkoholisoitunut.

 7. Tämän tason jutut ovat niitä joihin Jussi kykenee, ei mihinkään muuhu. Kuka vielä muistaa kun tämä globalistien kätyri (suo. kansanpetturi) äänesti TTIP:N ja TiSA:n puolesta? Ja puolusteli omaa näkemystään EU-äänestyksestä sillä että hänestä sopimukset ovat EU:lle eduksi. Ei kukaan suomalaisten etuja ajava puolue tai henkilö äänestä TTIP:n puolesta.

  Persut ovat samalla tavalla tuhoamassa Suomea kuin mutkin puolueet. Sitä Suomea jonka esi-isämme meille sodissa taistelivat hyväksi paikaksi asua.

  • Hän kylläkin väitti, että mm. TTIP olisi Suomelle vain hyväksi, kun hän oli “tarkemmin” vilkuillut kyseisen sopimuksen läpi. Jussi yritti lakaista koko homman maton alle, niin kuin yrittää tehdä myös tämän valvontalain kanssa.

   • Kyllähän TTIP onkin Suomelle eduksi, etenkin näissä nykyisissä olosuhteissa. Koittakaa tajuta että Suomi luhistuu jos lähdettäisiin EU:sta rysäyksellä, sitä tuskin kukaan haluaa.

    • EU:sta rysäyksellä lähtö olisi parasta mitä Suomelle voisi tapahtua.

     Sitä vaan ei anneta tapahtua. Kenenkään ei anneta lähteä. Ei brittienkään.

     Briteillä nyt hieman vaan leikitään järjestettyä kuuropiiloa ja sitten kun koko lähtö jollain verukkeella perutaankin, niin avot: meillä onkin oikein ennakkotapaus ettei sieltä voi kukaan muukaan enää lähteä… Ei Suomi, ei Puola, ei tsekki tai kukaan muukaan…

     • Niin, lukihan Neuvostoliitonkin perustuslaissa, että siihen liittyminen ja siitä eroaminen on täysin vapaaehtoista. Eiköhän se käytäntö jatkune myös EUvostoliiton kanssa.

 8. Ensin haalitaan kansan äänet islamkommenteilla ja “Suomi ensin” -ajatuksella, sitten aletaankin aktiivisesti työskennellä omia vastaan, taitaa noita shekeleitä valua tämän kansanpetturikalanaaman taskuun oikein urakalla. Persut tekivät aivan saman kuin Ruotsidemarit, tappoivat puolueensa kannatuksen ennen vaaleja.. hyvä niin, alkaa oikeat kansallismieliset haalia kannatusta, kun nämä sionistit joutuvat sivuun.

  • Mitkä oikeat kansallismieliset? Mitä ne saavat aikaiseksi jollain alle 1% kannatuksella?
   Melkoisen pieni vipuvarsi joka 1% kun aletaan asioista päättämään.

 9. Seuraavissa vaaleissa aion äänestää Vasemmistoliittoa tai Biaudeta. Ostan Henrik Holapan kirjan ja muutan Kiinaan. Siellä vailla huolen häivää ilman työnaiheuttamaa karmeaa aamuheräämistä tehtailen netin kautta ilmiantoja kansanpettureista ja juon munanlämpöistä punaviiniä sekä soitan akustisella kitaralla Kari Peitsamon kappaleita kunnes sammun pöydän alle.

 10. Voisiko jotain tehdä PS puoluetta vastaan? Tarroja joka paikkaan ja kieltomerkkejä heidän Jotain Rajaa vaaliagendalleen! Sionismia vastaan!

 11. Pispalan aito natsi ukko ja Lapin Rajan SS Wiking vaikuttavat olevan vasemmiston wannabe natseja jotka leikkivät olevansa tai ovat myyriä tai pikemminkin rottia joiden takia tämä maa on kieroon kasvanut nulikka jolta on viety tutti suusta. Ei tämä sota kahta pelleä kaipaa.

  • Halla-ahon lempi argumentteja käytät. Että vasemmiston wannabe. Ilmankos liike ei kasva koskaan jos epäilet kaikkia myyriksi tai rotiksi. Ei tollasta kukaam loputtomiin jaksaisi. Mistä tiedän että kuka ja mikä itse olet.. Aarnion fanikuntaa vai vainoharhainen visiönääri?

   • Kiintoisaa… Herra besserwisser kuulostaa joltain liikaa lukeneelta nörtiltä joka ihailee Mussolinia ja haaveilee vallankumouksesta. Odotan kun sen tuut tekemään. Esimerkillinen johtaja kyllä olisit tuolla asenteella, argumentit loppuu kesken. Ei tämä sota kasvissyöjää kaipaa. Jatka rauhassa piereskelyä peiton alla.

    • Tupla tai kuitti pääpotin voittajaa sopii aina ihailla vaikka en kerro puoluekantaani ja persuihin ei pääse jos on liian radikaali. Mikä neuvoksi?

   • “Ilmankos liike ei kasva koskaan” Vastarintaliike on kokoajan kasvanut ja nyt varsinkin kielto-oikeudenkäyntien aikana PVL on kasvanut huomattavasti. Vastarintaliike on myös järjestänyt viimeisen kahden vuoden aikana isoja mielenosoituksia. Vastarintaliike kasvaa kokoajan!

    • Jollain muutaman sadan kannatuksella ei tee yhtään mitään eikä edes muutaman tuhannen paitsi ehkä hetkellisessä katumellakassa, mutta sellaiset kukistaa tarvittaessa armeija. Persut on ainoa toivo tällä hetkellä saada matu mädätys ojennukseen.

     • “Persut ovat ainoa toivo” Haloo, järki käteen nyt! 😄 Perusjuntit ovat sionistinen valeoppositiopuolue. Mitä sinä et siinä ymmärrä? Eivät he saa mitään ojennukseen. Samaa agendaa ajavat kuin muut valtapuolueet.

 12. Mitä muuta voi odottaakaan maanpetturilta, joka on jo aiemmin osoittanut kannattavansa:
  – TTIP-sopimusta, jolla sionistit ryöstävät suomalaisten luonnonvarat.
  – NATO:a, joka valmistelee Suomen kautta hyökkäystä Murmanskin ydinsukellusvenetukokohtaa vastaan.
  – Israelia, maata jonka nimi oli Palestiina ja joka kuului palestiinalaisille ja seemiläisille juutalaisille ennen kuin kasaarisionistit varastivat sen.

  Sionistien perseennuolija.

  • Että mitä? Faktat haltuun Eero.

   Juutalaiset ovat juutalaisia, “kasaarisionisti” on fiktiota ja vaan todellisuuden sekoittamista ja sen kiertelemistä.

   • Orwellia mukaillen, kaikki ovat juutalaisia paitsi sionistit, jotka ovat juutalaisempia kuin toiset.

  • Mitäs se ipun entinen mies kommunisti Eero Tillanen täällä tekee? Sinähän et tykkää natseista, vai miten se nyt menikään. Kuinkas moni teistä täällä ihailee sitä neuvostoliittoa? teidän paikkannne ei ole täällä, painukaa safkaan sieltä hopi hopi.

 13. PolPo on harrastanut kansalaisiin kohdistuvaa puhelin/muuta tarkkailua jo 1920-luvulta lähtien ja 2-maailman sodan jälkeen organisaatio nimeltä “Punainen Valpo” jalkautui ravintoloihin salakuuntelemaan ihmisten rupattelua päivänpolttavista asioista etsien vasemmiston vihollisia. Tästä lisää: https://fi.wikipedia.org/wiki/Punainen_Valpo
  Joten ei tämä uusi tiedustelulaki tuo mitään uutta paitsi aikaisemmin tehdyille kyseenalaisille toiminnoille lainvoiman.

  • Ei se sinänsä tuo mitään uutta, mutta kyttäys syvenee ravintolan kahvipöydästä sinun kotisi aamiaispöytään somen ja netin välityksellä. Eli rajanveto yksityisen ja julkisen välillä hämärtyy kerrasta, laillisesti. Se on hämärtnyt jo monta vuotta internetin myötä, mutta nyt siitä tehtiin laillista.

   • Johan nettiä on kytätty vuositolkulla ja sosiaalipornosivujen alkuperäinen tarkoituskin oli kansan koukuttaminen ja kyttäys, mikä nykyisellä narsistitrendillä on äärimmäisen helppoa.

    Pätemistarpeiset klovnit tunkevat vapaaehtoisesti kaiken tekemisensä noille sivuille ja klikkailevat “Allow” ja “Yes” joka ikiselle bugille, mikä vaan sitä kautta ilmestyy ruudulle.

    Säälittävää menoa kaiken kaikkiaan ja laki antaa vain laillisuuden savuverhon kotomaisille toimijoille.

 14. PS on russofobiaa aiheuttava puolue joka tottelee täysin ympärileikattuja ja rättejä. Hallitus ja eduskunta kiittivät.
  Kansallismieliset ja Venäjä kortti on nyt näytetty kansalle.

 15. Kaikki barrikaadeille. Sota on alkanut. Ei armoa. Ei sääliä. Tappakaa kaikki vääräuskoiset. Sieg heil. Eiku Allahu akbar. No vittu , ihan mitä vaan kuhan tulee ruumiita. Saatana.

  • Lähtikö vähän lapasesta? Nämä kommentit täällä näyttää olevan toinen toistaan kiihottavia, toinen yrittää laittaa aina toista paremmaksi. Rauhoittukaa nyt vähän ja pysähtykää miettimään.

   • Kannatetaan, jäitä hattuun. Ei ole ensimmäinen kerta, kun joku poliitikko tai puolue kääntää takkia. Voisi olla kääntötakkeja myyvä putiikki Etu-Töölössä hyvä bisnes…

     • Siellähän oli vakiolukija ja -kommentoija. Vakkansa kansi valkkaa vai öh kuinka olikaan. Saattaa olla myös tuon sisäpiiriäkin, koska vaikuttaa natseja vihaavalta sionistilta. MV on tunnetusti itäjuutalainen juttu, jossa on ollut paljon holovalehtelua, Israel-myönteisyyttä ja valeoppositioiden mainostamista

Comments are closed.