Koti Artikkelit Perussuomalaiset tukee poliisivaltiolakia – äänestäjät raivoissaan

Perussuomalaiset tukee poliisivaltiolakia – äänestäjät raivoissaan

42

Sionistinen valeoppositiopuolue perussuomalaiset on pitkän julkisen jahkailun päätteeksi ilmoittanut kannattavansa niin sanottua poliisivaltiolakia, joka helpottaa kansalaisiin kohdistuvaa poliittista vakoilua. Monet puolueen kannattajista ovat vastaanottaneet uutisen tyrmistyneinä.

Perussuomalaiset panttasivat kantaansa poliisivaltiolakiin kauan. Jussi Halla-ahon sisäpiiri tiesi, että puolue-eliitin kanta erosi räikeästi perussuomalaisten kenttäväen kannasta. Lopulta perussuomalaiset kuitenkin myönsivät äänestävänsä suomalaisiin kohdistuvan vakoilun puolesta yhdessä muun muassa kokoomuksen, vihreiden ja RKP:n kanssa.

Puolue yritti alkuviikosta kääntää julkisen huomion pois tiedustelulaista varapuheenjohtaja Laura Huhtasaaren johdolla. Huhtasaari yritti hämätä kannattajiaan keinotekoisella kohulla, jossa hän kertoi joutuneensa yläasteikäisten nuorten “vihapuheen” kohteeksi. Huhtasaari oli “loukkaantunut” erään koulun seinälle ripustetusta pahvista, jonka mukaan hän on vastuussa elintasopakolaisten kuolemista.

Huhtasaaren harhautus ei kuitenkaan onnistunut, vaan puolueen Suomen Uutiset -verkkolehdessä on käyty rajua keskustelua poliisivaltiolaista. Lukijat ovat muistuttaneet, että jopa Vaihtoehto Saksalle -puolueen (AfD) kaltaiset maltilliset kansallismieliset puolueet ovat joutuneet viime aikoina viranomaisvakoilun kohteiksi. Alla muutamia kommentteja:

“Saksassa AFD-puolue ollaan laittamassa tarkkailuun, joten pian varmaan täällä PS, jos tuo saadaan pikaisesti voimaan. Tuo oli PSltä puolueelleen karhunpalvelus.”

“Perussuomalaiset siis varmistavat että demarihallitus pääsee vakoilemaan kansalaisia supon avulla ensi hallituskaudella. Montakohan listaa silloin kassakaappiin sujahtaa. Lisäksi isänmaallisia vastaanhan tuollaista vakoilukoneistoa rakennetaan.”

“Aina olen tähän mennessä äänestänyt PerusSuomalaisia,mutta jos kerta hyväksytte tämän perustuslain muuttamisen niin kyllä se on juttu niin että en äänestä jatkossa.Päättäjät käyttää tätä lakia meidän kansallismielisten ihmisten kyttäämiseen ja perustelevat tämän lain muutoksen jollakin terrorismin ehkäisyllä.Miettikää tämä asia uudestaan ja järjellä.”

“Miksi kansalaisille ei annettu edes oikeutta äänestää tästä eduskuntavaaleissa? Milloin ps:stä on tullut demokratian vastustaja ja totalitarismin kannattaja?”

“Siksikö tätä lakia kannatetaan, ettei ps vain antaisi kuvaa venäjämielisyydestä ja suomettumisesta?”

“Se on sitten silleen että hyväksytte omienne kyyläämisen, sekä meidän ja koko kansan.. Nyt katse eduskuntaäänestykseen reformista tai ske tai muualta. Se on sitten hyvästi!”

Lakiuudistus pyrkii muuttamaan Suomesta monikulttuurisen poliisivaltion. Vuonna 2017 arabimaahantunkeutuja suoritti Suomen lähihistorian ensimmäisen terrori-iskun puukottamalla sivullisia Turussa. Suojelupoliisi oli etukäteen tietoinen maahantunkeutujan radikalisoitumisesta, muttei tehnyt asialle mitään. Poliisi antoi terrori-iskun tapahtua.

Väkivallan torjumisen sijaan viranomaiset tahtovatkin laajentaa vakoiluvaltuuksiaan. Lakiuudistuksen uhreja ovat tavalliset suomalaiset, joiden yksityisyydensuoja riistetään. Alkuvuodesta sosiaalidemokraatti Tytti Tuppurainen totesi eduskunnassa suoraan, että laki täytyy runnoa läpi Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen nujertamiseksi.

Laura Huhtasaari Israelissa.

Hallitus on sijoittanut valtavia rahasummia “vihapuheen torjuntaan”. Poliittinen poliisi vakoilee verkkokeskusteluita ja mielenosoituksia varmistaakseen, etteivät suomalaiset puhu liian rehellisesti maahanmuuttajien rikollisuudesta. Uusi tiedustelulaki vahvistaa poliisin poliittista kontrollia ja tekee maahanmuuttokritiikistä entistä vaikeampaa ja vaarallisempaa.

Yleisradion mukaan perussuomalaiset kannattaa poliisivaltiolain saattamista voimaan kiireellisesti. Koska hankkeen takana on eduskunnan selvä enemmistö, on käytännössä varmaa, että vakoilulait ovat voimassa jo ennen ensi huhtikuun eduskuntavaaleja.

Myös vasemmistoliitto kannattaa poliisivaltiolakia. Perussuomalaisista poiketen marxistit eivät kuitenkaan tahdo lakiuudistusta kiireellisellä aikataululla. Vitkuttelulla vasemmistoeliitti yrittää miellyttää valtiovaltaan epäilevästi suhtautuvia ruohonjuuritason kannattajiaan.

Perussuomalaisten inhotuimpien jäsenten Timo Soinin, Simon Jakob Benjamin Elon ja Sampo Terhon takinkäännön jälkeen Halla-aho uskotteli kenttäväelle, että puolue olisi “uudistunut”. Kansallismielisiin kohdistuvan mielipidevainon tukeminen kuitenkin osoittaa perussuomalaisten olevan edelleen sama vanha sionistien etujärjestö.

Halla-aho jatkaa politiikassa totutulla linjalla. Aiemmin hän on tukenut pankkiylivaltasopimus TTIP:tä, EU:n määräämää maahanmuutto– ja finanssipolitiikkaa, asekauppaa ääri-islamistisen Saudi-Arabian kanssa sekä maahanmuuttokriitikoiden sananvapautta rajoittavia EU-toimenpiteitä.

Lue myös:
Miksi Vastarintaliike eikä perussuomalaiset?
Suomi on muuttumassa monikulttuuriseksi valvontayhteiskunnaksi
Suomen poliisivaltiokehitys jatkuu

42 KOMMENTIT

 1. No, perusjuntit nyt ovatkin samanlaista roskaa kuin muutkin valtapuolueet, ei yllätä yhtään.

  Jussi Halla-aho – Kansanpetturi!
  Laura Huhtasaari – Kansanpetturi!

  • Jussi Halla-aho, tuo perkeleen kalanaama ei ole mitään muuta kuin kelvoton pyrkyri ja EU:n nuoleskelija. Kansanpetturi!

 2. Supo on sanonut että tässä maassa ei saa olla kun yksi mielipide että kannattaa varautua siihen ei sitten väliä oletko natsi, kommunisti, anarkisti tai mikä tahansa. Toivotaan että joku saa kaadettua tän EU.n koska nyt ollaan sitten diktatuurissa.

  • Ei nyt ihan diktatuurissa, mutta harvainvalta on vallassa, Eu:n marionettina tietty.

   Samaa köyttähän tuo Halallaho veti Stubbin kanssa TTIP sopimuksessa, vaikka sopimus oli USAn puolelta mitätöity, niin valmistelua jatkettiin kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan.
   Persut ovat todella hyviä saunakavereita keskustan ja kokoomuksen kanssa, ovat aina olleet.
   Harvat persujen jäsenet jotka toimivat kuten alunalkaen oli tarkoitus, ovat joko eronneet tai potkittu pois ts. eivät alistuneet “puoluekuriin”.

 3. Onko yksi syy, saada laki läpi jo ennen vaaleja, nuo vaalit itsessään. Avataanko lailla mahdollisuus hallitukselle puuttua vaalin tulokseen, eiku korjata vaalin tulos oikeaksi.

  Itse ainakin aion selkeästi äänestää sen mukaan kuin minulle ulkomailta annetaan ohjeet.

  • Urkintalaki kattaa kaiken, ei pelkästään jotain “vaalitulosten muokkaamisen” mielikuvituksen tuotetta.

 4. Kaikki inisiät voisivat pistää sanansa käytäntöön ja liittyä vastarintaan. Kun meitä on useita tuhansia kadulla osoittamassa mieltä ei poliisi mahda meille mitään. Oli sitten kuinka kielletty järjestö tahansa.

  • Sori vaan mutta Suomalaiset on lampainta kansaa koko maassa, ainakin mielestäni. Saa nähdä jos täällä ikinä herätään mihinkään paitsi töihin.

 5. Loistava uutinen, taas silmät auki muutamalta. Sitten vaan kansan yhtenäisyyden kortteja täyttämään, että saadaan jonkinlainen vaihtoehto. Jos puolue ehtii vaaleihin, voisi vielä kerran yrittää parlamenttaarista ratkaisua.

 6. Näyttää olevan niin, että “uudistunut” PS puhuu kauniita asioita suut silmät täytteen, mutta sitten kun on aika äänestää jostain, painetaankin sellaista nappia, joka on varmasti kansaa vastaan! Kansanpetturi Timo Soinin sanoin: ettekö te osaa edes hävetä?! Ja tiedoksi kaikille globalistikätyreille, että aion jatkossakin puhua ja ilmaista itseäni juuri siten kuin parhaaksi katson. Pilkkokaa vaikka tuhansiksi palasiksi, mutta jatkan linjaani tappiin saakka!

 7. ja verratkaapa näitä:

  jewtuben video: 6syo1s0_K60
  ja eduskunnan äänestyskäyttäytyminen edustajittain Äänestys 1 klo. 14:04 Istunto 94/03.10.2018 klo. 14:01

  Päteekö tässäkin vanha sananlasku kepulaisista?

 8. Eikö nyt olisi aika nousta ja mennä eteenpäin.. PS teki sen mitä siltä enää odotettIin. SKE ja Reforni kävivät jo haaskalla rääkymässä ja kitisemässä. Saas nähdä tuleeko isokin joukko tavallisia rivipersuja eroamaan huomenna.
  Mutta tätähän Suomen Sisun johtokin halusi ja tilasi. Kiitos myös petturi Olli Immonen ja muut paskiaiset siellä! SisuPersut on varmaan nyt aika hiljaa… Kuten myöskin jo paljastuneet vanhat Rajat Kiinni järjestäjät! Miten muuten nyt käy liittouman? Onko integroitu?

 9. Kuka meitä vakoilee nyt kun lakia ei ole, ja kuka sitten kun laki tulee?

 10. Tiedustelulaki otettiin käsittelyyn, koska kansallismielisyys kasvaa vauhdilla ihmisten keskuudessa ja sehän ei tätä maata sekä kansaansa vihaaville poliitikoille/virkamiehille sovi.

  • Aivan totta. Tiedustelulaki otettiin kiireellä käyttöön Vastarintaliikkeen takia. Nyt varsinkin kun PVL kiellettiin niin onko pidätyksiä luvassa?

 11. Yhdessä yössä persuista tuli valtaosin tämän massavalvontalain puolesta puhujia.

  Suomi on maa, jossa rikotaan lakeja jatkuvasti. Tässä tapauksessa kuitenkin persut luottavat, että tiedustelulaki olisi yhtäkkiä jotain muuta, kuin yks uusii törkeästi rikottava laki muiden joukossa.

  “Mutta KUN MESTARI sanoi, että kansalaisten ei tarvitse olla huolissaan.”

  • Ei pidä paikkaansa – Eikä tuo ainakaan Turussa näkynyt haittaavan eikä häiritsevän teikäläisiä minkään vitun Peltokankaan sionistin seura… Ei siis mitenkään yhdessä yössä ja Marco de Macron juhlii. Valeopposition iskulauseita kuului edarilla tänään Suomi Ensin. Itsekin näytit olevan Itis miekkareissa mukana.

   • No se olikin muistokulkue Turun terrori-iskun uhreille. Siellä oli porukkaa laidasta laitaan.

    • Kestääkö Peltokankaan perse merivettä? Eikös hänen argumentteja ole se että tukekaa ja äänestäkää Persuja!

 12. Perussuomalaisissa tulee käymään vielä yksi jakautuminen, ellei sitten kenttäväki vaihda puoluejohtoa. Perussuomalaisten johto pelaa kaksinaamaista peliä sopien valtaeliitin kanssa linjauksista, unohtaen kenttäväen tahdon ja Suomen edun.
  Teoria Perussuomalaisista “kärpäspaperina”, johon kansallismieliset kerätään valvonnan ja kontrollin alle, alkaa tuntua todennäköiseltä ja johdonmukaiselta.

   • Ei kannata äänestää ketään, ennenkuin Kansan Yhtenäisyys on rekisteröity. Sininen tulevaisuus, pelkkiä kansanpettureita ja pyrkyreitä kuten Perusjuntit (PS).

    • Lues tuo mun viestini uudestaan ja yritä sisäistää lukemasi. Jos et sittenkään ymmärrä, mitä siinä sanotaan, pyydä että joku normaalin käsityskyvyn omaava vääntää sinulle rautalangasta, mitä tarkoitaa “ei mielestäni tarpeeksi.

  • Perusjuntit (PS) on sionistinen valeoppositiopuolue, joka pyrkii kalastelemaan kansallismielisten äänet. Ihmettelen suuresti niitä, jotka ovat niin yksinkertaisia, että äänestävät noita kansanpettureita.

   • Minusta tuntuu että olen joko kuollut tai vangittuna kun uusia vaaleja tulee monen monta ja Kansan Yhtenäisyys ry ottaa vallan. Toki demokratiaa ei enää ole emmekä elä lintukodon sivistysvaltiossa näillä arvopohjilla.

 13. Muistakaa nyt kuitenkin että jokainen päivä tulee persuja piiskata! Oli ne sitten johtoa, Sisulaisua, Hommalaisia tai Sarastuslaisia. Timo Hevosenkyrpä Hännikäinen näkyi olevan iloinen Halla-ahon puolesta koska Sisulaisuus ja russofobia. Olli Immonen ja Teemu Lahtinen on perkeleestä.

 14. Jos joku on kuvitellut vielä tähän asti että Persut ajaisivat suomalaisten asiaa tai eroa EU:sta niin tässä on yksi herätyskellon soitto.

  Persut ovat koko ajan olleet vale-oppositio. Ei välttämättä ihan koko aikaa, mutta siitä asti kun saivat edustajia eduskuntaan. Siitä asti Soini on seisonut hillotolpalla ja potkinut hovinsa ruotuun. Ja siitä on alkanut heidän “voittoisa uransa”.

  Valtaapitävät tarvitsevat aina valeopposition johon kansa kohdentaa vihansa. Näin mikään ei muutu vaikka kansa luulee muuttaneensa omaa tulevaisuuttaa. Soini ja kumppanit ovat leikanneet suomalaisilta taistelutahdon toimillaan viimeiset 30 vuotta. Sen seurauksena Suomi on syvemmässä lamassa kuin koskaan, velkaisempi ja kiinteämmin sidottuna EU:hun. Ja nyt Jussi EU:ssa sitoo meitä koko ajan tiukemmin ja tiukemmin diktatuuriin, tienaten samalla vaimolleenkin palkkaa.

  Olen jo vuosia ihmetellyt miten tämän asian ymmärtäminen voi olla niin vaikeaa. “Persut on ainoa Suomalainen vaihtoehto” kuuluu koko ajan ympäriltä. Mikä näitä idiootteja oikein vaivaa??

 15. Koska tiedustelulaki tulee voimaan ennemin tai myöhemmin persuista riippumatta, eikö ole vain hyvä että nyt kun he viellä ovat eduskunnassa sellaisissa asemissa jossa he voivat jollaki tapaa vaikuttaa lain sisältöön. Ensi vaalikaudella kommenttien mukaan persut ei ole koko eduskunassa eivätkä vaikuta mihinkään, silloin laista päättäisivät kaikki muut.
  Mutta ihan miten vaan, joka tapauksessa laki tulee voimaan oli persuja tai ei.
  Pitäis vaan voida miettiä asiaa pitemmäle. Kiitos

 16. Oi tätä onnenpäivää, itkupotku raivareita katsellessa, sydämeni on täynnä iloa nähdä teidän vääntävän itkua! 😂

  • Onko sulla kaikki hyvin? Oletko muistanut ottaa lääkkeesi? Nyt Jonne-Viljami heti kotiin, äitis kaipailee jo.

 17. Huhtasaari varmasti antautui noille tyypeille ja suoritti rienausta tarjoamalla torttuaan. Hänen aviomies on lääkäri. Simon Elo sai varmaan nuo naikkoset itselleen ja toteuttaa perverssioitaan pettämällä vaimoaan. Miksi nämä ihmiset tarvitsevat sääntöjä? Koska he elävät vanhan testamentin mukaisesti ja käyttäytyvät eläimellisesti. Syy ja seuraus!

  • Kaikki persut ovat juutalaisia paitsi ne juutalaiset jotka ovat persuja, ,koska he ovat juutalaisempia kuin toiset persut.

   Russofobia, tuo Putaintrollien keksimä ilmaisu, jota viljelevät mielipidepalstoilla ylistäessään tsaariaan ja morkatessaan kaikkia, jotka eivät tee samoin.

   Venäjän kanssa pitää olla realisti ja sillä hyvä. Jos haluat luotettavan ja rehellisen yhteistyö- ja/tai liikekumppanin, vältä venäläisiä. Mielipide perustuu yli kolmeenkymmeneen työkeikkaan kyseisessä valtiossa.

 18. Kansalaiset! Tiedustellaan yhdessä. Ensimmäiseksi huorien puhelinnumerot, jotka löytyy kansanedustajan ja ministerin kännykästä. Siitä se lähtee!

Comments are closed.