Koti Artikkelit Arki Jättiuudistus Kadulle.comissa!

Jättiuudistus Kadulle.comissa!

13

Verkkokauppa Kadulle.com palasi torstaina takaisin linjoille lyhyen huoltokatkon jälkeen. Huoltokatko johtui nyt julkistettavasta jättiuudistuksesta kaupan valikoimassa.

Kadulle.com ei ole enää pelkkä poliittinen kirja- ja mainosmateriaalikauppa. Valikoimastamme löytyy nyt myös paljon arkisia tuotteita, kuten retkeily-, urheilu-, terveys-, hygienia- ja ravintotuotteita. Myös vanhat tuotteet luonnollisesti pysyvät valikoimassa. Parhaan kuvan kaupan uudesta toiminta-ajatuksesta saat vierailemalla sivuilla itse: Kadulle.com!

Olemme valmistaneet runsaasti myös erilaisia Vastarintaliikkeen brändituotteita, muun muassa liikkeen logoa sekä Suomalaisapu- ja Bellum-merkkejä kantavia laatutuotteita. Brändituotteiden valikoima yltää vaatteista aina laukkuihin, kyniin, avainnauhoihin ja esimerkiksi juomapulloihin. Näin voit helposti tunnustaa väriä!

Tukijäseneksi liittyminen siirtyi pois kaupalta. Nykyisin voit liittyä tukijäseneksi TÄÄLTÄ.

 

Miksi jättiuudistus?

Moni epäilemättä ihmettelee, miksi kansallismielisessä nettikaupassa myydään täysin arkisia tuotteita pelkkien kansallismielisten tuotteiden sijasta. Tahdomme tarjota kansallismielisen vaihtoehdon suomalaisille myös arjen askareissa. Miksi tukea “positiivista syrjintää” ja ulkomaalaista työvoimaa kannattavia kauppoja, kun yhä suuremman osan arkisista tarpeista voi täyttää tukemalla kansallismielisiä?

Aikaisemmin vaihtoehtojen puute on pakottanut ihmiset tukemaan suomalaisvihamielisiä yhtiöitä, mutta me tahdomme tehdä muutoksen. Pyrimmekin tilanteeseen, jossa minkä tahansa arkisen tuotteen ostamisella voi tukea suomalaisystävällistä toimintaa. Tiedostamme toki valikoimamme olevan toistaiseksi rajallinen verrattuna suuriin kauppaketjuihin, mutta kansallismielisen vaihtoehdon rakentaminen on nyt alkanut! Asioimalla meillä varmistat valikoiman laajentumisen!

Voit tukea kaupan toimintaa sekä asioimalla että mainostamalla. Kerro uudesta vaihtoehdosta kavereillesi. Linkitä tietoa erilaisille Internet-palstoille, joilla potentiaaliset asiakkaat voivat nähdä tiedon kaupastamme. Mainosta myös omilla sosiaalisen median tileilläsi.

Mikäli ylläpidät omaa blogia tai vastaavaa nettisivua, mainosta siellä tai lisää kaupan banneri sivuillesi. Voit ladata bannerin TÄSTÄ. Etsimme aktiivisesti mainospaikkoja, joten jos kiinnostuit, ota yhteyttä kauppa[at]kadulle.com! Tutustu kaupan uuteen valikoimaan TÄÄLLÄ!

 

Kadulle.com

13 KOMMENTIT

 1. Erittäin hyvä. Kysyntää tälläiselle kaikenmaailman paikkojen boikotin jälkeen on tullut. Palautteena voisin sanoa että selkeitä yhdyssana/virheitä voisi korjata. Muuten tuleeko koskaan kauppaan sitä colours of autumn tapahtumassa ollutta pakurikääpää

 2. Laitankin välittömästi tilauksen tulemaan! Loistavaa, että voin tukea taistelua ja samalla siirtyä kauemmas suurten ketjujen luota.

 3. Mahtavaa! Koska arkisetkin tuotteet on saatu järkevän hintaisiksi, tulee siirrettyä kyseisten tuotteiden hankinta kadulle.comin puolelle.

 4. Erittäin hyvä idea. Onkin näppärä tapa haastaa kaikki korruptiokauppaketjut rahoittamalla kansallismielisiä. Kiitos tästä!

  Pakko vielä kysyä että onnistuuko tilausten maksaminen Bitcoineilla? Se olisi vielä hyvä lisä jotta voi euroilla ja koko suomalaisvastaisella systeemillä pyyhkiä takapuolta.

 5. Tämä vuosihan lähtee hienosti käyntiin kansallismielisen toiminnan osalta, kaikilla rintamilla! Heil 2017!

 6. Noniin, saitte juuri uuden vakioasiakkaan. Tiedänkin nyt mistä jatkossa ostan tietyt arkituotteenikin! Mitä enemmän siirrytään pois suomalaisvastaisten firmojen tukemisesta, sitä lähempänä olemme suomalaista suomea. Ja tämän kaupan avaaminen on yksi merkittävä askel siihen suuntaan! Laitankin tilauksen tulemaan, joten menkäähän kauppiaat paketoimaan jo!

 7. Katson jatkossa aina ensin täältä, koska hinta, laatu, ja myyntiorganisaatio ovat kohdallaan.

 8. En olisi osannut odottaa näin uskomatonta muutosta! Nerokasta kerrassaan!

 9. Tätä kyllä pitää mainostaa tuttaville! Miksi ostaa tuotteet jutkujen kaupoista, jos ne voi ostaa täältä 🙂

 10. Loistavaa! Vielä kun saisitte musiikkivalikoimaan kunnon kattauksen RAC- ja NSBM-bändien musaa niin olis täydellistä 🙂

Comments are closed.