Koti Uutisia Uusi poliisin propagandavideo neuvoo lapsia ilmiantamaan poliittisesti epäkorrektit vanhemmat

Uusi poliisin propagandavideo neuvoo lapsia ilmiantamaan poliittisesti epäkorrektit vanhemmat

7

YouTubessa Suomen poliisin virallisella kanavalla viime torstaina julkaistulla videolla poliisi käyttää pieniä lapsia poliitikkoja kritisoivien vanhempien ilmiantamiseen. Videolta voi nähdä, kuinka kouluikäinen tyttö kysyy äidiltään, mitä tämä tekee Ipadillään.

Äiti vastaa, että hän kritisoi erästä poliitikkoa Facebookissa. Tytär kyseenalaistaa äidin käytöksen ja kutsuu “poliisileijonaa”, joka ilmestyy heti sohvalle poliisiunivormuun pukeutuneena. Äiti saa sitten moitteet sekä poliisileijonalta että tyttäreltään. Tytär huomauttaa, ettei äidin käytös ole hyväksyttävää, vaan mahdollisesti jopa laitonta.

Katso video klikkaamalla:

Lähde: YouTube

7 KOMMENTIT

 1. Tämä on kuin suoraan stereotyyppisestä Neuvostoliittolaisesta propagandafilmistä niin sanoman kuin toteutuksenkin kannalta. Hävettääköhän näitä edes?

  Orwellin 1984-kirjassakin taidetaan muuten mainita lapset, jotka vasikoivat vanhempiaan. Kirjan tarkoitushan oli olla varoitus, ei ohjekirja.

 2. Sananvapaus?En ole koskaan kuullutkaan.Näin tulevat jälkipolvemme vastaamaan asiasta kysyttäessä koska sananvapaus tulee olemaan kaunis muisto enää vain.

 3. Hyi helvetti!

  Nyt kun juhlitaan tänä vuonna 100-vuotiasta Suomea, niin toivottavasti juhlavuoden kunniaksi mahdollisimman monet kansallismieliset aktivoituvat omassa ympäristössään parhaaksi katsomallaan tavalla. Näytetään noille porsaille, että tuollainen propaganda vaan otetaan haasteena vastaan.

  Eläköön vihapuhe!

 4. Poliisi se sitten päätti “downshiftata” oikein kunnolla. Poliisi pelkää oikeaa työtään, eli siivota kaikki laittomat maahanmuuttajat n. 40 000 paperitonta muslimia, jotka ovat sotarikollisia tai terroristejä, jotka on lähetetty Eurooppaan tekemään Islamilaista vallankumousta. Sen sijaan keskitytään turvallisten kansa-asukkaiden ahdisteluun, jopa puhe tasolla. Kohta kait valvotaan, että suomalaiset paskantevat “islamilaisittain”.

 5. Yleisen valheen vallitessa, totuudenpuhujaa pidetään petturina-George Orwell-

 6. Kuvottavaa. Eivätkö nuo (tietämättään maanpetturit) ymmärrä mitä he tekevät? Yrittävät hiljentää omaa kansaansa.

Comments are closed.