Koti Uutisia Äiti pakotti poikansa transseksuaaliksi – palautui heti normaaliksi päästyään isänsä luo

Äiti pakotti poikansa transseksuaaliksi – palautui heti normaaliksi päästyään isänsä luo

2
(Kuvituskuva)

Tapauksen oikeuskäsittelyt alkoivat noin kolme vuotta sitten, kun seitsemänvuotiaan pojan isä valitti oikeuteen siitä, ettei hänellä ollut oikeutta nähdä poikaansa. Isä oli monta kertaa yhteydessä eri sosiaaliviranomaisiin, jotka aluksi jättivät hänen huolensa täysin huomiotta. Kun isä viimein sai taas tavata poikansa, hän järkyttyi nähdessään pojan olevan puettu tyttöjen vaatteisiin ja käyttäytyvän kuin tyttö.

Äiti oli täysin vakuuttunut, että poika “koki itsensä tytöksi”. Hän kasvatti ja käsitteli poikaansa sen mukaisesti. Isä kertoi oikeudessa sosiaaliviranomaisten uskoneen täysin äidin hulluja kuvitelmia. He olivat yksimielisiä siitä, että poikaa tultaisiin kasvattamaan kuin tyttöä. Poika itsekin uskoi tuolloin olevansa tyttö ja pukeutui koko ajan tyttömäisiin vaatteisiin. Hänet oli jopa lääkärin vastaanotolla rekisteröity tytöksi.

Kyseinen poika asuu nyt yhdessä isänsä sekä tämän nykyisen avopuolison kanssa, ja hän on tuomioistuimen mukaan alkanut kiinnostua maskuliinisiksi mielletyistä asioista kuten Power Rangersista ja supersankareista. Nyt hän on saanut valita kiinnostusten kohteensa itse, ilman aikuisten vaikutusta. Hänellä ei juurikaan ole kiinnostuksen kohteita, jotka nähdään tyttömäisinä.

Lähteet: Nordfront.se, Breitbart

2 KOMMENTIT

  1. Jos pojulla identiteetti hapuilee, ei mikään ihme. Mutta voihan olla että synnyttänyt naaras on teini-iän tullessa (pojalle) ihan tyytyväinen kun teini kiinnostuu naisellisista asioista. Toki voi olla että ymmärtää kiinnostuksen väärin, ja juhlii mielessään oikeassa-oloaan alunpitäen. Järjettömän ylenpalttinen tasa-arvo, ja kaiken luonnollisen vähättely antaa feministiselle ylenkatsonnalle olemassaolon oikeutuksen, jota ei olisi olemassa ilman kristittyä nöyristelyä miltei kaikkea muuta kohtaan. Mielikuvitusolentojen palvonta on jokaisen oma asia.Ja sellaisena sen pitää pysyäkin. Ja jos jonkun kirjan perusteella maailmankuvan itselleen tekee,tekee sitten kunnolla, eikä poimi rusinoita pullasta.

Comments are closed.