Koti Uutisia Sionismi Israel osallistuu Nato-harjoituksiin Euroopassa ensimmäistä kertaa

Israel osallistuu Nato-harjoituksiin Euroopassa ensimmäistä kertaa

3

Juutalaisvaltio Israel osallistuu ensimmäistä kertaa sotilasliitto Naton harjoituksiin Euroopassa. Israel on mukana jokavuotisessa “nopean vastauksen” harjoituksessa, joka alkoi Yhdysvaltojen johdolla viime viikolla.

Israel avasi toimipisteen Naton päämajaan Brysselissä jo 2016, vaikka sionistivaltio ei virallisesti kuulu sotilasliittoon. Viime vuosina sionistit ovat kuitenkin solmineet uusia yhteistyösopimuksia Naton kanssa.

Harjoitukset kattavat Saksan, Puolan, Liettuan ja Latvian alueen. Niiden tavoite on “simuloida taisteluita sotilaallisia kansannousuja vastaan Euroopassa”. Sekä Israel että Nato ovat ilmoittaneet pitävänsä eurooppalaista kansallismielisyyttä uhkana itselleen. Israelin osallistuminen voi heijastaa sionistien huolta siitä, että kansallismielisyys on noussut Euroopassa vuosikymmenten hiljaiselon jälkeen.

Naton pääsihteeri Jens Stoltenberg totesi hiljattain, ettei Israel nauti Naton turvatakuista. Kyse saattoi kuitenkin olla julkisuustempusta, jolla Nato pyrki puhdistamaan imagoaan Gazan tuoreiden verilöylyjen vuoksi. Nato on ajanut Israelin geopoliittisia tavoitteita muun muassa Libyassa ja Afganistanissa.

Lähde: RT

3 KOMMENTIT

  1. “Harjoitukset kattavat Saksan, Puolan, Liettuan ja Latvian alueen. Niiden tavoite on ”simuloida taisteluita sotilaallisia kansannousuja vastaan Euroopassa”. Sekä Israel että Nato ovat ilmoittaneet pitävänsä eurooppalaista kansallismielisyyttä uhkana itselleen. Israelin osallistuminen voi heijastaa sionistien huolta siitä, että kansallismielisyys on noussut Euroopassa vuosikymmenten hiljaiselon jälkeen.”

    Eliitti varmasti tietää myös, että Kansannousuja ja vallankumouksia tulee lähitulevaisuudessa tapahtuun joka puolella Eurooppaa, kun EU on hajonnut kuin korttitalo ja talous romahtanut kaikkialla. Vastarintaliike ja kansallissosialismi on Suomen ja Euroopan ainoa pelastus! Eläköön Voitto!👍

    • Olisi enemmän kuin mukavaa masinoida kansannousu ja nopean toiminnan harjoitus globalistieliitin ja sitä suojelevan NATO armeijan miehistön naamalle. Äänestäkää vaan kokoomusta kypäräpapit ja poliisit.

  2. Israelia ei kyllä pitäisi päästää Euroopan kamaralle mistään hinnasta. Jos (ja toivottavasti kun) “sotilaallinen kansannousu” Euroopassa tapahtuu eli sotilaat kääntyvät mädäntyneitä rappiopoliitikkoja vastaan niin mitä vähemmän sionistit tietävät täkäläisistä olosuhteista, sen parempi.

    Jokin Portugalin neilikkavallankumouksen tyylinen armeijan voimannäyte olisi enemmän kuin paikallaan sillä ilman asevoimien tukea on todella vaikea kammeta nykyisiä globalistimarxisteja pois vallasta.

    Uskon ja luotan sekä toivon että eri valtioiden puolustusvoimista löytyy tarpeeksi oma-aloitteisia ja täyspäisiä upseereita, jotka näkevät että juna vetää hanat kaakossa kohti umpitunnelia ja ryhtyvät toimenpiteisiin jarrujen aktivoimiseksi.

Comments are closed.