Koti Uutisia Kotimaa Mika Rannan syytteet kaatuivat – Kansallinen Vastarinta haastatteli

Mika Rannan syytteet kaatuivat – Kansallinen Vastarinta haastatteli

16

Katupartiojärjestö Soldiers of Odinin perustaja Mika Ranta joutui tänä keväänä “oikeuden” eteen syytettynä suomalaista tyttöä häpäisseiden maahantunkeutujien pahoinpitelystä. Ranta ilmoitti tänään Kansalliselle Vastarinnalle, että syytteet kaatuivat lopulta.

Väitettyyn “pahoinpitelyyn” johtanut tilanne käynnistyi, kun joukko Suomeen noin kaksi vuotta sitten saapuneita maahantunkeutujia ahdisteli suomalaista tyttöä yrittäen työntää käsiään tämän housuihin. Tyttö oli silminnäkijöiden mukaan järkyttynyt tapahtuneesta.

Ahdistelun väitetään johtaneen siihen, että Ranta olisi pahoinpidellyt seksuaalirikolliset. Korruptoitunut syyttäjä vaati Rannalle kovennettua tuomiota, sillä hänen mukaansa Rannan “rikoksella” oli “rasistinen motiivi”.

Ranta kertoi tänään Kansallisen Vastarinnan haastattelussa, että päätös syytteiden kaatumisesta oli täysin odotettu, sillä syytteet oli rakennettu alun perin erittäin hataralle pohjalle. Katupartiojärjestön perustaja uskoo, että näytön puutteen vuoksi asiasta ei tulla valittamaan hoviin.

Ranta oli tyytyväinen erityisesti siihen, ettei hänen yhteytensä Soldiers of Odiniin vaikuttanut lopulta oikeuden päätökseen. Oikeudenkäyntiä hän luonnehti silti kaiken kaikkiaan farssiksi, sillä tuomarin kielloista huolimatta “todistajina” toimineet maahantunkeutujat huutelivat toisilleen ohjeita istunnon aikana.

Erityisen törkeänä Ranta piti sitä, ettei oikeus ottanut lainkaan huomioon sitä, mistä välikohtaus sai alkunsa – suomalaisen tytön monikulttuurisesta seksuaalisesta ahdistelusta. Vaikka puolustuksella oli noin 70 todistajaa, ei oikeus halunnut kuulla näistä ensimmäistäkään.

Lue myös: Soldiers of Odinin perustaja oikeudessa siirtolaistaustaisten seksuaalirikollisten kurittamisesta

16 KOMMENTIT

 1. Joskus hyviäkin uutisia oikeuslaitoksesta! Kaikkea hyvää Rannalle ja kaikille Oodineille, jotka tekevät tärkeää työtä Suomen puolesta ja vaikuttavat kaupunkikuvaan ja yleiseen ajatteluilmapiiriin.

 2. Toivottavasti Ranta nostaa syytteen yleistä syyttäjää kohtaan koska koko taaphtumaketjuahan ei olisi ollut jos eivät syyttäjä ja/tai asioita selvitellyt poliisi olisi valehdellut. Ja vaatimus rangaistuskesta syyttäjälle tulee antaa kovennettuna koska syyttäjällä oli rasistinen motiivi Rantaa kohtaan.

 3. suomen oikeuslaitos on täysin pihalla, 70 todistajaa ja ketään ei kuultu, täysi farssi meidän niin sanottu oikeuslaitos….

 4. Hieno homma! Onnittelut Mika Ranta. Hyvää kesää Mikalle ja Soldiers of Odin järjestölle! 🙂👍 Näin “oikeuslaitos” Hölmölässä toimii, menet keskeyttämään raiskauksen niin saat itse syytteet.

 5. Useat syyttäjät ovat täysin tuulell käyviä ja vain hyvävelijärjestelmän kautta asemansa päässeitä.
  Aina parempi olisi, jos Odin hankkisi laillisen statuksen ja olisi tätä myötä myös enemmän näkyvillä, eikä pelkästään tulkinnallisesti harmaalla alueella liikkuvia ja satunnaisesti näkyvillä olevia.
  Mutta ihan oikein päin meni juttu, tyhjälle kun ei voi rakentaa.

 6. Olisi mukava lukaista oikeudenkäynnin pääätöslauselma tuosta tapauksesta. Nimenomaan se että mitä sanamuotoja hädissään käytettiin, kun todettiin että riittävää oikeudellista näyttöä ei kuitenkaan olekaan. Olisiko mahdollista saada muo päätösasiakirjat jonnekin nähtäville?

 7. Näinhän sen piti mennäkkin! Suomen oikeuslaitos joutuu vähän väliä naurunalaiseksi! Hyvää kesää Mika Ranta ja Soldiers of Odin, kuin myös Vastarintaliikkeen miehet ja naiset! ☀️

 8. Oikeus voitti. Hyvä juttu, mutta tuo on aivan hanurista, jotta oikeus halusi pitää seksuaalisen pahoinpitelyn täysin poissa käsittelystä. Siis kokonaisuudesta irroitettu tapahtuma oli käsittelyssä.

 9. ‘Syytettiin pahoinpitelystä’? Jos noin, niin siinä on sitten jokunen mutiainen saanut vähän osumaa, mutta minkä verran, olisi mielenkiintoista tietää.

 10. Mahtaa marxnistejä nyt vituttaa, toivottavasti saavat aivoinfarktin ja kuolevat…..turha toivo, niiden aivot ovat affetamiinin ja tinnerin raiskaamat.

  Hienoa, että oikeus kerrankin voitti, tosin olen samaa mieltä siitä ettei koko oikeudenkäyntiä olisi pitänyt ollakaan, sillä Ranta puolusti naista väkivaltaisia matuja vastaan. Ellei olisi puolustanut, niin olisi ollut taas yksi raiskaus lisää, ellei pahempaakin.

 11. Mielenkiinnolla odotan juutalarpin alias zionatsin ja muiden punikkiteinien kulttuurimarxismin ja kannabiksen ryhdistämää mielipidettä asian tiimoilta.

  Tässä odotellessa toivotan Rannalle ja Odineille hyvää kesän jatkoa ja aktiivista otetta hommiin.

 12. Downloudatkaa koko tuomio ja antakaa linkki sivuillanne! Ei tästä muuten mitään tolkkua ota!

 13. On se tietty hyvä kun joku uskaltaa vielä viattomia puolustaa. Asia vaan on niin että meilläkin on jo paikoin shariat voimassa ja nebarrat tekee mitä haluaa. Joukkovoima on mahtava ja viranomaiset vahtii vain ettei nebarroja häiritä. Paras pysyä vain lukkojen takana ja seinien sisällä ja tilata ruuatkin kauppiaalta.

Comments are closed.