Koti Uutisia Kotimaa Soldiers of Odinin perustaja oikeudessa siirtolaistaustaisten seksuaalirikollisten kurittamisesta

Soldiers of Odinin perustaja oikeudessa siirtolaistaustaisten seksuaalirikollisten kurittamisesta

17

Kansallismielisen katupartiojärjestö Soldiers of Odinin perustaja Mika Ranta oli eilen oikeudessa syytettynä nuorta tyttöä ahdistelleiden maahantunkeutujien pahoinpitelystä. Ranta kiisti syytteet.

Väitettyyn “pahoinpitelyyn” johtanut tilanne käynnistyi, kun joukko Suomeen noin kaksi vuotta sitten saapuneita maahantunkeutujia ahdisteli suomalaista tyttöä yrittäen työntää käsiään tämän housuihin. Tyttö oli silminnäkijöiden mukaan järkyttynyt tapahtuneesta.

Ahdistelun väitetään johtaneen siihen, että Ranta olisi pahoinpidellyt seksuaalirikolliset. Nyt korruptoitunut syyttäjä vaatii Rannalle kovennettua tuomiota, sillä hänen mukaansa Rannan “rikoksella” oli “rasistinen motiivi”.

Yksi seksuaalirikollisista vaatii 10 000 euron korvauksia siitä, että “pahoinpitelyn” yhteydessä hänen sormensa väitetysti “murtui”. On ironista, että vain hetkeä aiemmin maahantunkeutuja oli yrittänyt käyttää sormiaan suomalaisen tytön raiskaamiseen.

Oululaiset Tiina Wiik ja Junes Lokka lähettivät oikeudenkäynnin suorana YouTubeen. Videot oikeudenkäynnistä voit katsoa alta:

Lähde: Twitter

17 KOMMENTIT

 1. Tyypillistä nykymenoa että mies joka ansaitsisi mitalin on syytettyjen penkillä.

  • Juuri näin! Hieno homma Mika! Hölmölässä seksuaalirikoksista ei saa tuomioita juuri koskaan, tai no tietenkin ehdollisia”tuomioita”vaikka noilta karvalapsilta pitäisi leikata kikkeli irti. Hölmölässä on myös raiskauksen estäminen erittäin tuomittava teko, saa korotusta vielä tuomioonsa “rasismista”.

  • On todella sairasta touhua oikeusoppineiden taholta. Hänelle todellakin pitäisi antaa mitali siitä , että on puolustanut ja estänyt raiskauksen. Miksi ihmeessä annetaan valta vääryydelle ja päinvastaiselle naisiin kohdistuvallle rasismille ja vihamielisyydelle. Onhan ollut jo kurkunleikkaajakin jo liikkeelle ja ei ole rasismia sanoa totuutta.

 2. Voimia Rannalle, olet esimerkki kaikille meille. Kolehti pystyyn tälle miehelle.

 3. No voi vitkutti. Noiden kamelikuskien pitäisi maksaa korvauksia tolle tytölle ja Rannan pitäis saada suosionosoitukset. Syyttäjälaitokselle pikku muistutus 40-luvulta: Lämpö luo turvaa!

 4. Tämän päivän oikeudenmukaisuuden alkeiskurssi. Osa 1. Se joka katoaa maisemista kunnolla, ei vingu kenellekään.
  Kuten suvakit mainostavat: Meillä on tilaa (suolla)

 5. Puolta vuotta vankeutta haki syyttäjä. Tuomio tulee 28 päivä, katotaan sit minkälainen älämölö syntyy. Kiitokset tsempeistä kaikille. 1488

 6. Oikeuslaitoksemme on täysin mätä. Asianajajat, siis julkiset oikeusavustajatkin saavat määrätä minkä jutun ottavat ajaakseen. Jos on erimieltä niin tulee äkkiä luottamuspula ja oikeusaputoimisto ei ota enää yhtään juttua hoitaakseen Me olemme muijani kanssa olleet ilman verkkovirtaa jo yli neljä vuotta ja asia nyt hovissa harkinnassa annetaanko valituslupaa. Selvä ihmisoikeusrikos sähköyhtiön taholta mutta eipä vaan kukaan reagoi. Ja tästä aloituksesta vielä… On se kumma ettei itseään ja lähimmäisiä saa puolustaa..

  • Ikävä tapaus tuo verkkovirran puutos. Itsellä auttoi noin 6kk tasitelun jälkeen laskun maksaminen,,, Mutta oikeassa olet ettei oikeusaputoimistosta ollut mitään hyötyä muutoin.. pilalla koko kioski,.

 7. Jaha täältä vaan kommentit sensuroidaan vaikka kovin ollaan sananvapauden asialla. Mikahan on naistenahdistelija ja pahoinpitelijä jolla on jo useita tuomioita alla, joten linnaan jo joutaisi lopullisesti kun itsehillintä on taaperoikäisen luokkaa. Pitäis nussia uusiks ja opettaa esikoulusta lähtien miten Suomessa toimitaan.

 8. Nuo ruskeat loiset pitää listiä, niin niille ei tarvitse maksaa mitään.

 9. Mitä opimme tästä : Tex Willerin sanoin : “Jos koira puree sinua ; potkaise koiraa , turha vaivata sheriffiä asialla”

  Tähän keissiin vertautuen : poliisi vie suomalaisen aina putkaan , ei matuja.

  Aikanaan kun somalit halusivat lompakkoni, niin ei poliisia tarvittu , pääsin kotiin lompakon kanssa turvallisesti , somalit ehkä kävivät ensiavun kautta… Poliisin kutsuminen olisi luultavasti tuonut syytteen itselleni vaikka vain puolustin omaisuuttani.

Comments are closed.