Koti Artikkelit Infopaketti koronaviruskriisiin

Infopaketti koronaviruskriisiin

51

Koronaviruksen leviäminen on saanut maailman reagoimaan paniikinomaisella tavalla.

Mistä on siis kyse ja mitä voit tehdä:

Koronavirukset on hengitystieinfektioita aiheuttavia viruksia, jotka esiintyy ympäri vuoden ja joita on olemassa useaa eri tyyppiä. Lisäksi on myös muita virustyyppejä, jotka aiheuttavat vilustumisia ja influenssaa. Tällaiset virukset tarttuvat lähinnä hengitystie-eritteiden kautta, joko pisaratartuntana lähikontaktissa tai pintojen välityksellä. Tämän hetkisen globaalin paniikkitilan aiheuttanut COVID-19 virus on siis eräs koronavirustyyppi.

Arviolta 80% COVID-19 infektioista ovat lieviä. Oireita ovat päänsärky, kurkkukipu, lihaskivut, kuume ja hengenahdistus, toisin sanoen äkillinen hengitystieinfektio. Koronaviruksien itämisaika on tyypillisesti 2-5 päivää, ja COVID-19 viruksen tartunnan saamisesta kestää keskimäärin 4-6 päivää kunnes ensioireet ilmenevät, mutta joissain tapauksissa taudin puhkeamiseen voi mennä hiukan pidempikin aika. Usein sairauden uvaan kuuluu lievempi sairastumisvaihe ja muutamia päiviä tai jopa viikon myöhemmin sairaus pahenee. Lievät tapaukset voi sairastaa kotona varoen kontaminoimasta muita yskösten kautta. Sairauteen ei auta antibiootit. Omaa riskiään sairastua voi alentaa välttämällä lähikontaktia muihin, pesemällä käsiä sekä varoen koskettelemasta kasvojaan.

Noin 14% sairastuneista saa vakavampia hengitystieoireita kuten hengenahdistusta tai keuhkokuumeen. Vakavat tautitapaukset, kuten tavallisessa influenssassakin, ovat kohdistuneet eniten yli 70-vuotiaisiin, joilla on jokin perussairaus. Vakavien oireiden hoito ja seuraaminen tarvitsee terveydenhoitoammattilaisten tukea, sillä osa tapauksista voi johtaa kriittiseen tilaan, jossa tarvitaan tehohoitoa.

Kasvavan koronavirusepidemian riski on aiheuttanut väestössä paniikkitoimia esimerkiksi ilmentyen esimerkiksi äkillisenä hamstrauksena. Ennakointi kriisien varalle esimerkiksi suuremman kotivaran avulla on aina järkevää, jotta kauppojen tyhjeneminen sekä esimerkiksi epidemioiden leviäminen hamstraajien vuoksi voitaisiin välttää. Voi olla myös järkevää keskittää esimerkiksi kuukausittaiset ostokset kerralle ja täydentää ruokavarantojaan vain tuoretuotteilla, varmistaen näin ruokavarantojen kesto lyhyemmässä kriisitilanteessa.

Kotivaralla tarkoitetaan siis hiukan isompaa varastoa ruokaa ja tarvikkeita kriisin varalle. Kotivaran ydin on kaapeissa pitkään säilyvä ruoka kuten:
-riisi
-pasta
-muusijauhe
-näkkileipä, korput, riisikakut
-pähkinät ja kuivahedelmät
-jauhot ja puurohiutaleet
-maitopulveri
-kuivahiiva
-suola, sokeri, perusmausteet
-hillot ja soseet
-säilykkeet: esimerkiksi tonnikala, liha, tomaatti, valmisruokasäilykkeet, hedelmä- ja vihannessäilykkeet ja pavut
-ruokaöljy
-kahvi, tee
-UHT-maito, kauramaito, soijamaito tai mantelimaito
-pullotettua vettä
-marjasoppa ja marjamehu sairastumisen varalta

Lemmikkejä ja lapsia varten täytyy myös varautua eikä kaapeista pidä myöskään unohtaa tärkeimpiä hygieniatarvikkeita (esim. saippua, käsidesi, kuukautishygienia) ja ensiaputarvikkeita. Elintarvikkeiden säilömisessä on oltava myös tarkkana. Jauhot, näkkileivät ja muut elintarvikkeet, jotka ovat paperipakkauksissa, kannattaa pakata tiiviisiin lasipurkkeihin tai muovipusseihin, jotta mahdolliset hyönteiskontaminaatiot voidaan eliminoida. Samasta syystä myös avatut muovipakkaukset kannattaa sulkea tiiviisti. Mikäli yksi elintarvike on kontaminoitunut, voivat hyönteiset helposti levitä muihinkin elintarvikkeisiin. Todellisia kriisitilanteita varten kannattaa myös todellakin varautua ruokaan joka säilyy pakastimen ja jääkaapin ulkopuolella mahdollisen pitkän sähkökatkon varalta. Juurekset, perunat ja sipuli kannattaa säilyttää viileässä ja pimeässä pitempiä aikoja. Esimerkiksi peruna ja sipuli alkavat helposti itämään, joten niiden hamstraaminen läpinäkyvässä muovipussissa jääkaappiin ei ole järkevää.

Kriisitilanteessa kannattaa myös harkita paljonko käteisvaroja tarvitsee siltä varalta, että pankkien rahaliikenne ongelmoituu. On hyvä myös ennakoida tuleva vedensaanti esimerkiksi täyttämällä suurempia vesikanistereita sekä tankata auto mikäli epäilee, että yhteiskunnan tasapaino järkkyy lähipäivinä. Esimerkiksi tällä hetkellä usea maa on päättänyt sulkea rajansa, ja sulkuja on mahdollista tapahtua myös maan sisällä. Kaaosta voi olla mahdollisesti luvassa myös lisää kun Euroopan oma kapitalismiin, liberalismiin ja monikulttuurisuuteen nojaava yhteiskunta kohtaa kriisin.

Kansallinen vastarinta kannustaa lukijoita verkostoitumaan kansallismielisten kanssa sekä tukemaan paikallisia maanviljelijöitä ja elintarviketuottajia omavaraisuuden turvaamiseksi.

51 KOMMENTIT

 1. Hirveä paniikki päälle ja heti. Äkkiä ostamaan 2000 paperirullaa! Millon ihana Israeli tekee meille rokotteet!? Rokote äkkiä tänne!

  Ei tämmöistä paniikkia ollut edes toisen maailmansodan alkaessa.
  Enkä todella ihmettelisi jos tulisikin joku jutkurokote mikä on pakko ottaa mikäli haluaa esimerkiksi tehdä töitä tai opiskella, tai sitten jonkun muun vastaavan syyn ohella.

  • WC-paperia menee aika vähän, sillä ei ole tapana paperilla hieromalla puhdistaa persettä.

   Vitsi: Vaimo valitti mielestään liian pieniä rintoja. Mies siihen: “Oletko kokeillut hieroa niitä WC-paperilla?” “Miten se nyt saisi rintani kasvamaan?”, vaimo tiuskaisten takaisin, johon mies vastasi: “On se näyttänyt tepsivän perseeseesi ainakin.”

   Kävin eilen Tokmannissa ja käyttämäni LV- ja Erisan-nestesaippuat pumppupulloissa ainakin olivat loppuneet, joten ostin vain lisää palasaippuoita, joihin olen siirtynyt WC-käsienpesun yhteydessä. Nuo pumppusaippuat ovat pääasiassa suihkussakäyntiä varten, vaikka pidän kyllä LV-puteliakin vielä toisessa WC:ssä.

   Valion normaalisuolaista voita olisin myös ostanut rasiassa, mutta oli loppu. En ole koskaan aiemmin nähnyt että se olisi loppu. Leipäosasto ja jotkin harvat muut hyllyt olivat epätavallisen tyhjiä. Täytyy leipoa omat sämpylät ja muut – se se on hauskaa puuhaa!

   • Itse kävin tänään 50 000 ihmisen kaupungissa isossa S-marketissa. LV- ja Erisan-saippuat pumppupullossa olivat loppuneet tuollakin. Jengillä karannut mopo käsistä taas hieman. WC-paperiosastolla en käynyt ja sitä menee niin kovin vähän yksin elävällä miehellä muutoinkin. (Ja ostan sitä aina kunnon köntin; talouspaperit kylkiäisinä.)

    Muuten näytti kovin normaalilta elämä kaupassa ja Apteekissa. Alko näytti ehkä vähän hiljaiselta, mutta nythän on vasta maanantai. ¦)

    Hengityssuojaimia en nähnyt kenelläkään, mutta näin kun yksi mies osti niitä pari pakettia.

  • Juuri näin!

   Mistä tuo Corona on muuten saanut alkunsa? Jostain apinan alkulimasta vai sittenkin laboratoriosta? Tämä tauti on kaikesta median uutisoinnista päätellen monikymmenkertainen vakavuudessaan mitä AIDS, Ebola ja SARS yhteenlaskettuna. Joukkoistettu hysteria on aivan valtavaa. Ja silti, kuka tuntee henkilökohtaisesti ketään ko. tautiin sairastunutta, puhummatakaan menehtymisestä?

   Problem – reaction – SOLUTION.

   Kuukausi tai max kaksi ja meillä on “yllättäen” joku rokote olemassa, jolla kaikki vaivat hoituu… Ihmiset suorastaan tappelevat siitä, kuka pääsee rokotettavaksi! Kuka haluaa lyödä vetoa yhtiön nimestä/omistajista, joka tuon lääkkeen meille kaikille keksii?

  • Tosiaankin jos/kun rokotteen tullessa markkinoille kannattaa hyvin tarkkaan miettiä oletko niin riskiryhmäläinen että todennäköisesti muutoin tulet koronaan kuolemaan. Jos et, neuvoisin että älä ota rokotetta. Se tulee todennäköisesti olemaan juosten kustu, ja kaikissa rokotteissa on aina riskinsä. Kannattaa edes ensin seurata pitkän aikaa miten rokotteen ottajien käy. Enkä myöskään ihmettelisi jos eliitti haluaa pakottaa kaikkien se ottamaan jonkun keksityn hätätilan varjolla. Vaarallisia aikoja elämme, eikä edes minkään koronan takia.

 2. Koronavirus kehitettiin juuri sopivasti, saadaan maailmantalous kyykkäämään todella pahasti, menee hetki ja juutalaiset yksityispankit rupeaa tarjoamaan ”halpaa” velkarahaa talouden elvyttämiseen, rokotuskampanjaa tietenkään unohtamatta. Silläkin velkarahalla tulee olemaan todella suuri korko, niin kuin jokainen vähänkään asioihin perehtynyt tietää.

 3. Marjasoppaa, mehua ja kiisseliä on hyvä olla, jos tulee kipeäksi. Ja vaikka pussikeittoa. Jugurtti, jäätelö ja mehujää uppoavat myös aina, vaikka olisi kuinka kipeä.

  Kipeänä ei maistu paistetut kananmunat aamiaiseksi ja aamukahvin tuoksukin etoo. Puhumattakaan aamutupakasta. No, onneksi en ole kahvia tai röökiä vetänyt enää aikoihin. Tupakka jäi sinne 2010-luvun alkuun ja kahvi sekä myöhemmin teekin jo vuosia sitten.

  Muistakaa vitamiinit (B, C, D), kasvikset, juurekset & hedelmät ja maitohappobakteeria ynnä rautaakin voi ostaa apteekista, jos siltä tuntuu.

 4. Jakakaa tämä kaikille!

  Wuhanissa olleiden lääkäreiden huomioita ja neuvoja viruksesta.

  Jos on nuha ja yskä, ja sinulla on kylmä, et voi olla koronavirustartunnan kantaja. Coronavirus-keuhkokuume on kuiva yskä ilman nuhaa. Tämä on helpoin tapa määrittää onko sinulla korona.

  Wuhan-virus ei ole lämmönkestävä ja se kuolee 26–27 asteen lämpötilassa. Siksi juo enemmän kuumaa vettä. Jos mahdolista ole lämpimässä – esim sauna ym. Kuuma vesi ei ole parannuskeino, mutta hyvä terveydelle ja tehokas estämäön kaikkia viruksia.

  Lääkärin suositukset koronaviruksesta:

  1. Viruksen koko on melko suuri (solun halkaisija on noin ‪400-500‬ nm), joten tavallinen maski voi sen periaatteessa suodattaa. Jos tartunnan saanut aivastaa edessäsi tai kulkee yli 3 metrin etäisyydellä sinusta virus(sylki ym) putoaa maahan, se ei voi lentää niin pitkälle.

  2. Jos virus pääsee metallin tai muulle viileälle pinnalle, se säilyy vähintään 12 tuntia. Siksi, jos joudut kosketuksiin metallipintojen ym kanssa, pese kädet huolellisesti saippualla.

  3. Virus voi pysyä aktiivisena kankaassa 6-12 tunnin ajan. Tavanomaisen pyykinpesuaineen tulisi tappaa virus. vaatteet kannattaa kuivata riittävän kuivassa, esim auringossa tai saunassa, hiustenkuivaaja ym koska lämpö tappaaa viruksen.

  Tietoja itse sairauden oireista – koronaviruksen aiheuttama keuhkokuume:

  1. Jos virus tulee kurkkuun, kurkku saattaa tulla kuivaksi kuten angiinassa. Tämä kestää noin 3-4 päivää.

  2. Sitten virus sulautuu nenänesteeseen, pääsee henkitorveen ja sitten keuhkoihin aiheuttaen keuhkokuumeen. Tämä prosessi kestää 5–6 päivää.

  3. Koronoviruskeuhkokuumeessa ilmaantuu kuume ja hengenahdistus. Nenän tukkoisuus ei ole kuin normaali nenän tukkoisuus, on tunne, että olet hukkumassa veteen. Ota tällöin välittömästi yhteyttä lääkäriin.

  Tietoja ennaltaehkäisystä:

  1. Yleisin tapa saada tartunta on koskettaa ihmisiä, joten sinun on pestävä kädet usein. Virus voi elää käsissäsi vain 5-10 minuuttia ( koska kädet lämpimät). Mutta mitä voi tapahtua näissä 5-10 minuutissa (voit hieroa silmiäsi käsillä tai koskettaa nenääsi).

  2. Usein käsinpesujen lisäksi voit huuhdella/kurlata suuta ja kurkkua Betadine-aineella poistaaksesi tai minimoidakseen mikrobien vaikutuksen, kun ne ovat vielä kurkussa (ennen kuin ne pääsevät keuhkoihin ..).

  Ole erityisen varovainen ja juo enemmän ja usein ( 15-30min välein) lämmitettyä vettä.

  [26.02, 18:36] Klimov Jura: Uusi NCP-koronavirus ei ehkä osoita tartunnan merkkejä ennen kuin monien päivien päästä. Kuinka voit selvittää, onko henkilö saanut tartunnan?
  Viimeisimpien tietojen mukaan inkubaatioaika voi kestää jopa 28 päivää ennen kuin COVID 19: n oireet ilmenevät.
  Siihen mennessä, kun henkilöllä on kuume ja / tai yskä ja hän saapuu sairaalaan, fibroosia ( keuhkojen arpeutumista) on yleensä havaittu jo 50% keuhkoissa, ja on liian myöhäistä!
  Taiwanilaiset asiantuntijat tarjoavat yksinkertaisen itsetestin, jonka voimme tehdä joka aamu;
  Hengitä syvään ja pidä hengitystäsi yli 10 sekuntia.
  Jos suoritat sen onnistuneesti ilman yskää, ilman epämukavuutta, nenän tukkoisuutta jne., Tämä osoittaa, että keuhkoissa ei ole fibroosia, mikä tarkoittaa pohjimmiltaan infektion puuttumista.
  Tee tämä testi joka aamu!

  COVID-19: tä hoitavien japanilaisten lääkäreiden mukaan kaikkien tulee varmistaa, että suu ja kurkku ovat kosteita, eivät kuivia koko ajan.
  Ota muutama kulaus vettä 15 minuutin välein.
  MIKSI?
  Vaikka virus pääsisi suuhusi … juomavesi tai muut nesteet pesevät ne ruokatorven läpi ja vatsaan.
  Siellä ollessaan mahassa olevat hapot tappavat koko viruksen.
  Jos et juo tarpeeksi vettä säännöllisemmin … virus voi päästä hengitysteihin ja keuhkoihin.
  Tämä on erittäin vaarallista.
  Ole hyvä ja lähetä ja jaa nämä ohjeet perheen, ystävien ja kaikkien kanssa!

  • Anonyymi, anonyymi… Jos leikkaat hiuksesi katki, niin siihen karvan leikkauspinnalle (⌀) mahtuu TUHAT virusta.

   Siinä ei, kuule, sinun maskisi paljoa auta, ei.

   • Just. Lääkäritkin varmaan pitävät niitä varmaan ihan huvikseen? 😷 Itse käytän FFP3 – hengityksensuojaimia ja suojalaseja, joten voin sanoa ettei tule virukset läpi. No jos haluatte välttämättä koronaviruksen, niin älkää suojatko itseänne, kulkekaa ilman hanskoja ja kasvosuojainta busseissa ja kaupoissa ja menkää muiden ihmisten iholle kiinni. Suurin osa ihmisistä tekee juuri näin (koska suurin osa ihmisistä on idiootteja) ja siksi epidemia leviää. No tulemme näkemään lähitulevaisuudessa tämän kapitalistisen ja pakkomonikulttuurisen liberaalin “demokratian” eli mädän nykysysteemin sortumisen. Talous romahtaa, terveydenhuolto romahtaa, massatyöttömyys, sisäiset konfliktit & kansannousut – – > Valtio romahtaa ja kansallissosialistit ja kansallisradikaalit nousevat tuolloin ympäri Eurooppaa valtaan. Näin uskon ja toivon tapahtuvan.

    Kohti Vapautta!
    Eläköön Voitto!

 5. Sieltä ne juutalais/vapaamuurari gulakit sitten tulivat liian moni näki läpi kusetuksen ja maanpettureiden oman turvallisuuden takia kansaa vastaa poikkeustila lait näin ei pääse muodostumaan uhkaa vapaamuurari eliitille!

  Urho tekemistä minkään korona viruksen kanssa joku tekosyy oli pakko keksiä! toki goyim lauma on täysin ulapalla mitä tapahtuu tapansa mukaan!

  https://m.youtube.com/watch?v=n7Q0qLfW9vg

  Freemason 33 corona hoax!

 6. Juuri Italia on (Merkelin tuhoaman Saksan ohella) YK:n nettisivuilla yhä suoraan julistama VIHOLLISVALTIO. Samoin kun Japani, joka on tuhottu talous- ja demografia-sotatoimin.

  Tänään juutalaisten ja muslimien yhteistoimin johtama YK on este rauhaa Euroopassa ja muualla. Huomaa alle siteeratusta pätkästä miten juuri juutalais-dynastioiden haltuun ottamat neljä mahtimaata toimivat…

  https://www.strategic-culture.org/news/2015/06/24/germany-italy-japan-un-charter-enemy-state-clause-obstacle-asian-european-peace/

  “..Since the end of WW II none of the G-4, that is China, UK, USA, and the USSR / Russia have taken steps to abolish the Enemy State Clause from the Charter of the United Nations. The UN Charter still designates Italy, Japan and Germany as enemy States to the United Nations. This fact is generally omitted from the public political discourse; that is, both in the G-4 nations as well as in Italy, Japan and Germany.

  The implications and the lack of the sovereignty (e.g. the jus ad bellum) are, arguably, one of the greatest obstacles with regard to achieving a lasting Asian and European peace. A few examples should amply demonstrate why.

  Italy – Germany and Gladio

  Both the Italian Brigate Rosse and the German Rote Arme Fraktion (RAF) were in part infiltrated by respectively Italian and West-German intelligence services before they were even formally established. In Germany the internal intelligence service of Berlin (Landesamt für Verfassungsschutz Berlin LfV Berlin) as well as the Federal Internal Intelligence Service (Bundesamt für Verfassungschutz – BfV) had infiltrated the later to be militarized left from the onset of the leftist student protest in the mid-60s.

  To mention but one example; a LfV-Berlin agent, Peter Urbach, was one of the first to provide weapons and explosives to what later would develop into the militant 2. Juni and RAF. The situation with regard to Italy’s Brigate Rosse was similar. When German leftists went to Italy to help procuring weapons for the left in Greece that was prepared to take on the Greek military dictatorship, it became obvious that Italy’s police and Intelligence Services with ties to Italy’s Gladio network were well-informed and involved. (Statements by former members of Germany’s 2. Juni and RAF)..”

 7. Kun mietitte varautmista ja säilöntää niin muistakaa että muovi on huokoinen materiaali, ja pidemmissä säilöntäajoissa sielä oleva aine on aina alttiina hapettumiselle, eli pilantumiselle. Mutta lasi ei ole huokoinen, jolloin sinne laitetut aineet eivät pääse ilman kanssa kosketuksiin.

  Jos esim. säilöö hilloja lasipurkkiin ja purkit kuumentaa uunissa 100 asteeseen sekä täyttää ne kuumalla hillolla piripintaan, ne säilyvät vuosia hyvinä. On aivan sama ovatko ne olleet kesäkuumassa auringossa tai jäätyneenä talvipakkasessa, kun sisälle ei pääse ilma ja kaikki bakteerit ovat kuolleet, ne eivät pilaannut. Toki vuosien saatossa maku saattaa hieman muuttua mutta ovat täysin syömiskelpoisia.

  Sama mehujen kohdalla. Ja jos mehupullon täyttää niin että ne pari viimeistä millimetriä täyttää vahvalla alkoholilla, ei mehukaan mene pilalle vaikka sen säilöisi lämpimässä. Ja toisaalta, lasipulloista saa tarvittaessa molotovin koktaileja. Mitä esim. muovipulloista ei saa.

 8. With less people affected and dying than from the yearly seasonal flu, this “virus” is being hyped way out of proportion on purpose as they are now testing out quarantining entire huge cities like Shanghai and Wuhan, and the sheeple seem to be following suit as expected. This is being used as a vehicle to push/test draconian government measures that would never be rolled out otherwise. They are now also developing a vaccine which will likely be forced on people one way or another.

  Here in Thailand 90% of people are wearing face-masks, there are temperature checks to get into department stores, tumbleweeds blowing through airports, and the most disturbing to me is the biggest bank in Thailand just closed all foreign exchange branches urging the public to stop using paper money claiming it is helping spread the virus and is pushing for everyone to use cashless currencies. This CV is serving better than fake alien invasion as far as rolling out the NWO plan. Successfully quarantining entire huge cities with dozens of millions of people like Shanghai and Wuhan without a hitch is scary. And the scariest thing is how sheepishly the people believe everything their lying governments and medias tell them.

 9. Olisiko jollakin linkkiä sivulle, jossa nämä valmiuslain kohdat on listattu. En viitsi (((IS:stä))) lukea…

  Jotakin kuulin “yli 70-vuotiaiden eristämisestä kuukaudeksi”, mitä sitten mahtaakaan tarkoittaa…

  • Hallituksen linjaamat toimenpiteet

   1. Varhaiskasvatuksen toimintayksiköt ja niiden yhteydessä järjestettävä esiopetus pidetään toiminnassa. Näin turvataan yhteiskunnan toiminnan kannalta kriittisten alojen henkilöstön lasten pääsy varhaiskasvatukseen ja mahdollistetaan vanhemmille työssäkäynti. Valtioneuvosto linjaa, että ne vanhemmat ja huoltajat, joiden on mahdollista järjestää lapsen hoito kotona, menettelevät niin.

   2. Koulujen, oppilaitosten, yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen sekä kansalaisopistojen ja muun vapaan sivistystyön tilat suljetaan ja lähiopetus niissä keskeytetään. Poikkeuksellisesti kuitenkin järjestetään koulussa järjestettävä esiopetus sekä perusopetuksen 1-3 luokkien lähiopetus niiden vanhempien lapsille, jotka työskentelevät yhteiskunnan toiminnan kannalta kriittisillä aloilla. Lisäksi poikkeuksena järjestetään erityisen tuen päätöksen saaneiden oppilaiden lähiopetus sitä tarvitseville, kuitenkin niin että ne vanhemmat ja huoltajat, joiden on mahdollista järjestää lapsen hoito kotona, menettelevät näin. Edellä mainitut järjestelyt tulevat voimaan keskiviikkona 18.3.2020.

   3. Lähiopetuksen sijaan kaikkien yliopistojen, ammattikorkeakoulujen sekä ammatillisen koulutuksen, lukiokoulutuksen ja perusopetuksen järjestäjien opetus ja ohjaus järjestetään mahdollisimman laajalti vaihtoehtoisilla tavoilla, muun muassa etäopiskelua, erilaisia digitaalisia oppimisympäristöjä ja -ratkaisuja sekä tarvittaessa itsenäistä opiskelua hyödyntäen.

   4. Ylioppilastutkinnon kokeet toteutetaan 13.3.2020 julkaistussa tiivistetyssä aikataulussa 23.3.2020 mennessä huomioiden terveysviranomaisten antamat määräykset.

   5. Rajoitetaan julkiset kokoontumiset kymmeneen henkilöön ja suositellaan välttämään tarpeetonta oleilua yleisillä paikoilla.

   6. Suljetaan valtion ja kuntien museot, teatterit, Kansallisooppera, kulttuuritalot, kirjastot, kirjastoautot, Kansallisarkiston asiakas- ja tutkijasalipalvelut, harrastustilat ja –paikat, uimahallit ja muut urheilutilat, nuorisotilat, kerhotilat, järjestöjen kokoontumistilat, vanhusten päivätoiminta, kuntouttava työtoiminta ja työkeskukset. Suositellaan yksityisen ja kolmannen sektorin toimijoiden sekä uskonnollisten yhteisöjen toimivan samoin.

   7. Kielletään vierailut vanhusten ja muiden riskiryhmien asumispalveluyksiköissä.

   8. Kielletään ulkopuolisten vierailut hoitolaitoksissa, terveydenhuollon yksiköissä ja sairaaloissa pois lukien tapauskohtaisesti arvioiden kriittisesti sairaiden ja lasten oireettomat läheiset, saattohoidossa olevien läheiset sekä puoliso tai tukihenkilö synnytysosastolla.

   9. Julkisen sektorin työnantajat määräävät ne julkisen sektorin työntekijät etätyöhön, joiden työtehtävät sen mahdollistavat.

   10. Toimintaohjeena yli 70-vuotiaat velvoitetaan pysymään erillään kontakteista muiden ihmisten kanssa mahdollisuuksien mukaan (karanteenia vastaavat olosuhteet), poislukien kansanedustajat, valtiojohto ja kunnalliset luottamushenkilöt.

   11. Lisätään sosiaali- ja terveydenhuollon kapasiteettia julkisella ja yksityisellä sektorilla. Samanaikaisesti vähennetään kiireetöntä toimintaa. Yksityisen sektorin kapasiteetti otetaan yhteiseen käyttöön tarpeen mukaan. Samaan aikaan joustetaan lakisääteisistä määräajoista ja velvoitteista.

   12. Kasvatetaan korona-testauskapasiteettia. THL tukee alueita tältä osin.

   13. Kriittisen henkilöstön osalta poiketaan työaikalain ja vuosilomalain säännöksistä sekä yksityisellä että julkisella sektorilla.

   14. Varaudutaan velvoittamaan erityisesti sosiaali- ja terveydenhuollon sekä sisäisen turvallisuuden koulutettuja ammattihenkilöitä tarpeen mukaan töihin.

   15. Ihmisten liikkumista voidaan rajoittaa henkeä ja terveyttä uhkaavan vakavan vaaran vuoksi.

   16. Kansanterveyden ja terveysturvallisuuden vuoksi aloitetaan valmistelu Suomen rajojen sulkemiseksi pikaisella aikataululla kansainvälisiä velvoitteita noudattaen. Keskeytetään matkustaja- ja henkilöliikenne Suomeen niin pian kuin mahdollista, lukuun ottamatta Suomen kansalaisten ja Suomessa asuvien henkilöiden paluuta. Suomen kansalaisten ja Suomessa asuvien henkilöiden ei pidä matkustaa ulkomaille. Suomalaisille matkailijoille suositellaan välitöntä paluuta Suomeen. Pohjois- ja länsirajan yli sallitaan välttämätön työssäkäynti ja muu välttämätön asiointi. Tavara- ja rahtiliikenne jatkuu normaalisti.

   17. Ulkomailta palaavat suomalaiset ja Suomessa pysyvästi asuvat henkilöt ohjataan kahden viikon karanteenia vastaaviin olosuhteisiin.

   18. Ulkomailta palaavien tulee sopia työhön paluunsa ajankohdasta ja kahden viikon poissaolosta yhdessä työnantajansa kanssa.

   19. Puolustusvoimat turvaa toimintansa jatkuvuuden ja valmiuden kaikissa tilanteissa. Muita viranomaisia valmistaudutaan tukemaan tarpeen mukaan.

   • Näinköhän toimet Suomessa enää auttavat? Ehkä virus on ehtinyt jo levitä. Vähän sama kun se että C-vitamiini suurina annoksina ehkäisyy influenssaan sairastumista, mutta se täytyy osata ottaa ennakoivasti. Oireiden jo alettua tai taudin itäessä sinussa apua ei enää ole.

    Itse vedän C:tä 1000 mg päivässä tällaisina flunssakausina. Muutoin 500 mg aamulla on päiväannoksein.

    • Väärin. C-vitamiinia ei voi saada liikaa siten, että se olisi vaaraksi. Kunhan lähde on laadukasta. Olen muutaman päällä olevan flunssan saanut loppumaan ottamalla 2x päivässä jauheena 10 000mg kahden päivän ajan.

     Tuolla taittuu varmasti päällä oleva flunssa, kunhan muistaa vielä olla paastolla tuon ajan. Pelkkää vettä 4-5 litraa ja ainakin 3 laadukasta oliivi, kookos tai kalanmaksaöljy shottia päivässä.

     Voit ainakin koittaa seuraavaksi. Et kuole, etkä menetä mitään.

     • Untersturmführer, mistä keksit tuon että C-vitamiinia voi vetää liikaa?

     • Hyviä vinkkejä. Mutta suullisesti otettavan C-vitamiinin rajoitteena ja pullonkaulana toimivat munuaiset jotka eivät isoja määriä kykene hyödyntämään kerralla ja suurin osa menee suoraan ohi. Tuo 10 000 mg suullisesti otettuna tuskin on kokonaisuudessaan imeytynyt. Mutta hyvä jos on auttanut. Suomessa ei valitettavasti saa viranomaiskorruption johdosta antaa iso annoksia suonensisäistä C-vitamiinia jolla on hoidettu koronaakin kuten myös syöpää. Isoillla määrillä tarkoitan sellaista 20-35 mg päivässä. Silloin se menee munuaisten ohi suoraan verenkiertoon ja tehoaa paremmin. Erinäiset integratiiviset ja holistiset klinikat maailmalla voivat sitä antaa.

      Myös se on merkki järjestelmän korruptiosta kuinka toimivia hoitoja ei anneta tai niistä kerrota itsehoito-ohjeita. Kuten täällä jo mainitusta klooridioksidista.

     • Korjaus lukuihin. Eli ei 20-35 mg vaan g eli grammaa. Eli 20 000 – 35 000 mg on se isompi terapeuttinen annos.

 10. YLEn mukaan EU auttaa kansalaisiaan takaisin mm. Afrikasta (Marokosta), Perusta, Mongoliasta ja Filippiineiltä.

  Sieltä taitaa tulla muutakin porukkaa samalla, arvaan ma.

 11. Koronaviruksia on ollut ennenkin eikä niihin ole poikkeusoloilla varauduttu. Nyt on valmiuslaki voimassa ja ihmiset uskovat sen johtuvan koronasta.

  Minulle tämä tilanne on kuin täyttä hulluutta. Ihmiset ovat menettäneet rationaalisen ajattelukyvyn. Kaikki informaatio mitä tulee valtamedista olisi syytä suodattaa erittäin tiheän seulan läpi.

 12. Tänään oli saippuaa taas kaupassa. En hamstrannut, mutta ostin kolme purkkia, sillä kämpässä on aika monta vesipistettä ja kaikkien luona on hyvä olla saippuaa. Pari edellistä kauppareissua on tarjonnut vain tyhjää hyllyä, näet…

  Kananmunia ei ollut, mutta isommasta puljusta löytyi kyllä alkuviikosta, niin ostin ISON paketin. (Maanantaina kävin viimeksi kaupassa ennen tätä päivää; perjantaita.) Muutoin näytti aika hyviltä hyllyt. Ilmeisesti leipomot puskevat ruispaloja ja -puikuloita ulos ylitöitä tehden, kun niitä tuntui olevan rutkasti ja tuoreina. Paahtoleipien menekki tuntuu olevan kova. WC-paperia on lastattu myös jo kolmatta viikonloppua Suomessa ylitöitä tehden. (Ne tulevat oikeastaan kahdesta paikasta.) En ole niiden tilannetta seurannut, sillä minulla on kaapit kirjaimellisesti täynnä niin WC- kuin talouspaperiakin aina muutoinkin.

  Saksassa meinaavat seurata ihmisiä teletunnistetiedoilla ja ties millä vakoiluohjelmilla. Sakotus ei tunnu riittävän pelotteena, niin nyt viikonloppuna siellä aiotaan ottaa “tarpeen mukaan kovemmat keinot käyttöön” YLEn mukaan – mitä tuo sitten ikinä mahtaakaan tarkoittaa. Aletaanko siellä ampua jengiä? Mene ja tiedä.

  Noista mediajäteistä – Jewglestä ja Facjewbookista – sen verran, että voisivatkohan he olla niin kivoja ja kilttejä että välittömästi antaisivat viranomaisille KAIKKI mahdolliset tiedot näistä (yleensä) neekereistä, jotka avaavat pakkauksia kaupoissa ja nuolevat niitä ymv. Kun nämä apinat siis lataavat videonsa aina nettiin, niin luulisi olevan aika perkeleen helppoa selvittää näiden mätäpaiseiden nimi ja sijainti. Kuolemantuomio tuollaisille saastapesäkkeille tulisi antaa välittömästi! Kuvottavaa sakkia. Vai tukeeko mediaportaalit tuollaista käytöstä? Kuuluuko tuotteisiin sylkeminen ja muu kusipäinen käytös jokaisen vapauksiin ynnä perusoikeuksiin?

 13. Euroopan valtiot ovat ostaneet valvontateknologiaa Kiinasta jo hyvän aikaa. Tämä massiivinen operaatio tarvitsee toimiakseen 5g:n.

  Sattumia ei tässä touhussa ole, joten ei ole sattumaa, että nyt korona-epidemian jyllätessä tätä valvontayhteiskunnan seuraavaa askelta otetaan samanaikaisesti käyttöön vuoden 2020 aikana lukuisissa maissa. Myös Suomessa.

  Kun korona-epidemia joskus tämän vuoden loppupuolella saadaan talttumaan, voitte olla varmoja, että tietyt nyt tapahtuneet poikkeusjärjestelyt jäävät voimaan. Eurooppa on Kiinan tiellä, joka on ollut käytännössä vain koealustana tälle kaikelle tapahtuneelle.

  https://www.uusisuomi.fi/uutiset/kiina-alkaa-pisteyttaa-kansalaisiaan-pohjasakalle-karu-kohtelu-miljoonia-kansalaisia-kielletty-jo-matkustamasta/6cb76658-24bc-3a19-b9d2-8b3f1484ccf5

  • En yleensä hauku ketään trolliksi tmv., mutta nyt on pakko vajota niin alas ja kysyä: mitä sieniä/mömmöjä te syötte, kun sotkette 5G:n ja SARS:in jo toisiinsa? Alkaa karata mopo lapasesta pahemman kerran jengiltä.

   Sitten naureskelette niille, jotka ovat “joukkuhysteriassa (((median))) takia, bää-bää”. Ei, meinaan, kovin terveeltä nuo teitin omat skenaariotkaan kuulosta. Mutta kait se on pohjimmiltaan hieno ja hyvä asia, että on mielikuvitusta.

   • Kyseessä ei ole mikään foliohattuilu vaan ihan aito huoli. Löydät halutessasi, vaikka kuinka paljon tietoa 5g:n mahdollisista ja todennäköisistä vaaroista ihmiseen solutasolla. Fakta on myös se, että näitä kiivasti tällä hetkellä asennetaan, eritoten Suomeen.

    Tuo 5g taas tarvitaan, että jättimäinen uusi valvontajärjestelmä saadaan maailmaanlaajuisesti toimimaan moitteettomasti. Kaupan päälle se siis vielä saattaa olla terveydelle vaarallinen, mutta aika näyttäköön. Itse mielummin kuitenkin minimoin nekin mahdolliset riskit.

    Korona viruksena taas on laboratoriossa kehitetty virus joka on patentoitu jo muutama vuosi sitten ja tarkoituksena on saada ihmisten ottamaan tuleva rokote. Tätä varten Euroopan maat tulevat ajamaan kansalaisten pakkorokotuslait läpi. Tämä nyt valloillaan oleva sirkus ei pääty viikon eikä kahden päästä vaan poikkeusoloissa ollaan vuosia, kunnes yhtenä päivänä tajuat, että tästä on tullut uusi normaali. Tämä uusi normaali kulkee myös nimellä agenda 2030.

    Kestäväkehitys, monikulttuurisuus, kommunismi, juutalainen ylivalta ja satanismi kaikki kivasti käsi kädessä. Eihän meno nytkään tuosta kaukana ole, mutta ongelmana on vielä vapautesi joka viedään tarvittaessa Kiinan mallilla, jos et tottele iskää.

    Loppuun niksipirkka: Kun käärit älypuhelimesi huolellisesti folioon, siitä katoaa kenttä alle 5 sekunnissa eikä puhelimeen saa näin ollen yhteyttä.

    • En käytä älypuhelinta, vaan 35 euron Nokiaa.

     “Tämä nyt valloillaan oleva sirkus ei pääty viikon eikä kahden päästä vaan poikkeusoloissa ollaan vuosia, kunnes yhtenä päivänä tajuat, että tästä on tullut uusi normaali. Tämä uusi normaali kulkee myös nimellä agenda 2030.”

     Kuten sanoin: mielikuvitusta pojalla riittää. No, se on hyvä merkki terveestä pojasta se.

     Ei tarvitse olla ydinfyysikko tajutakseen, että nämä säteilytaajuudet karkaavat pian käsistä kuin sinun juttusi. Eikös esim. Sveitsissä ole laitettu jäihin näitä uusien verkkojen rakennushankkeita?

     Olen aina ihmetellyt mihin tarvitaan nopeampia yhteyksiä? Nyt jengi saa jo 50–100 MB/s – eikö se jo riitä kaikkeen mahdolliseen – moninkertaisesti?

     Ilmeisesti salaliittojuttujen lukeminen vie sitä kaistaa. Mene ja tiedä.

     • Uusimpien arvioiden mukaan koronavirus on muuttuva virus, ja tottakai se on, koska se on biologinen ase ihmiskuntaa vastaan.

      Älä pidätä hengitystäsi sillä aikaa, kun odotat poikkeusolojen loppuvan.

     • Viruksilla on tapana muuttua. Tämä taisi olla sinulle uutta tietoa? Esim. HI-V on muuttunut aikojen saatossa eli uusia muunnoksia löytyy.

      En pidätä hengitystä vaan elän aivan normaalisti.

     • https://www.youtube.com/watch?v=xAuWMzuBAI8&t=370s ← Tuossa yhteen ääneen tiivistettynä koko homma. Pätee niin maailmanlopun odottajiin kuin pahimpiin salaliittokahjoihinkin. Ainoa ero on että toiset uskovat (((YLEä))) ja (((Bonnieria))), kun taas toiset joitakin sekopäiden ylläpitämiä, harhaisia NWO-sivustoja. (Ties kuka niidenkin takana OIKEASTI on – voivat olla eksytystä nekin.)

  • “Untersturmführerilla” on jokin merkillinen 5G-fiksaatio. Onko mennyt puurot ja vellit nyt sekaisin, kenties?

   Itse olen käynyt Kiinassa neljällä eri vuosikymmenellä (ensimmäisen kerran 80-luvun alussa, viimeksi muutama vuosi sitten) ja mielestäni systeemi toimii siellä paremmin kuin meillä. Suomi on mennyt hurjaa alamäkeä Maastrichtin sopimuksen myötä, joka lakkautti EY-maiden omat keskuspankkirahoitukset julkiselle sektorille. Olemme ajautuneet aina vain pahempaan velkaorjuuteen ja kohti liittovaltiomallia; sionistista EU-helvettiä.

   • Aika monella tutkijallakin tuntuu olevan fiksaatio 5g kohtaan, koska ovat massoittain vaatineet valtioita siirtämään näiden käyttöönottoa.

 14. Koronahysteria on jatkumoa ilmastohysterialle. Ne ihmiset joita ei saatu ahdistumaan ilmastosta, yritetään nyt saada ahdistumaan viruksen vuoksi.
  Kohta tulee ulos rokote, jota yritetään tyrkyttää meille. Israelilainen laboratorio kehittää, olette varmaan tästä jo lukeneet. Kansallismieliset ystävät, meidän ei pitäisi ottaa rokotetta. Jos tulee pakkorokotus, sitten ollaan pulassa.

  • Siinä tapauksessa otetaan pakkopullarokote haltuun sitä toimittavalta huovilta ja tuupataan se hänelle rektaaliin ilman tummelia. Ei ole mitään syytä antaa vapaaehtoisesti myrkyttää itseään kuin teuraseläintä. Luulisi zogin sätkynukkien virkainnon laantuvan laajamittaisen tottelemattomuuden ja terveysriskin edessä.

 15. MINULLA ON RATKAISU KORONAVIRUKSEEN:

  otetaan lisää afgaaneja, somaleita ja irakilaisia Suomeen.

  Ai, että niin tehdään koko ajan? No, hyvä.

  • “Mitä enemmän ulkomaalaiset raiskaavat suomalaisia, mukaan luettuna lapsia, sitä suurempi on huulipunahallituksen into tuoda heitä maahan lisää.”

 16. 1930-luvun loppupuolella bolsevismin uhatessa Suomea poliittinen eliitti tai ainakin osa sitä tarjosi meille ratkaisuksi puolustuksen alasajoa “mallia Kajander”…

  Nyt poliittinen eliitti, valeoppositiopuolue sionisti-persut etunenässä tarjoaa tekaistuun koronakriisiin ratkaisuksi “mallia Pojois-Korea”…

  • Kuinka moni oikeasti on käynyt Kiinassa saati Pohjois-Koreassa? Kumpi on parempi: yksi puolue vai meidän sateenkaarisyöpä, jossa kaikki puolueet ajavat samaa asiaa, samaa yliherraa palvellen?

   Jenkeillä on kaksi puoluetta. Kuinka hyvä systeemi se on?

   Kiinassa (tai vaikkapa Venäjällä) taatusti moni asia toimii paremmin kuin Suomessa. Täällä näennäisesti puolueet tappelevat ja jatkavat juupas-eipäs-väittelyään. Välillä vain vaihdetaan puolia pöydän ympärillä. Mikään ei koskaan todella muutu. Media on mukana leikissä ja itseasiassa hyvin tärkeä osa koko kulissia: se ylläpitää illuusiota puolueiden erilaisuudesta ja luo täten pseudodemokraattisen façadin oikeutta ynnä muutosta halajavalle kansalle sekä samalla luo eripuraa kaikkien mahdollisten kansanosien välille, onnistuen jopa sotkemaan samanmielisten ihmisten rivit.

   Ja kun mitään muuta kirjoitettavaa medialla ei ole (eli asiat menevät ELIITIN tahtomalla tavalla), niin silloin ihmisten päät täytetään hömpällä ja kaikenlaisella turhuudella ynnä mielenmyrkytyksellä.

   • Joo, minäkin kannatan yksipuoluejärjestelmää kunhan se ei ole juutalaisten ohjaama eli siis kansallissosialismia. Nyt meillä on kuitenkin juutalaisten ohjaama feikki-monipuoluejärjestelmä, jossa kaikki ajavat lopulta kohden saamaa maalia eli Kiinan/Pohjois-korean mallia juutalaisohjauksessa. Venäjä ei ole mikään pelastus, siellä jutikat vedelleet naruista jo vuoden 1917 vallankumouksesta lähtien ja siis edelleen sama tahti jatkuu.

 17. (((Martti Ahtisaarella))) on koronavirus.

  Todennäköisyys tälle (417 590 tartuntaa globaalisti; 7 800 000 000 ihmistä pallolla) on 0,054 ‰.

 18. Espanjan tauti 1918: valtavat kansainvaellukset I maailmansodan takia. Liittyvätkö toisiinsa nämä kaksi asiaa? Toki.

  Entäs aasialainen influenssa ’57–’58? Hongkongilainen influenssa ’68–’69?

  Muistakaa esim. Vietnamin sota 1955–1975 ja miettikää ylläväolevaa; mahdollisia yhteyksiä jälleen.

  Entä nyt? Italia on geelitukkien kohde #1. Espanja tullee hyvänä kakkosena. Olisiko jälleen vedettävissä jonkinlaisia analogioita tässäkin?

Comments are closed.